HA-HA-HA (clap) Rikoo достатъчно е само ника ти да бъде поставен в графата с бисери.
Няма ли какво друго да кажеш ? :(
Знам ,бе човек не съм като някои хора , които си мислят , като няко други , коитоси мислят като тренират за маса и правят маса.
Важното е да се мисли на масата. :D
27.09.10
12:49
вързката мозък=мускул :D:D
29.09.10
13:39
грешно ли правия клек с щанга .Значи като правия клека краката не ми се отделият от земята. Но пръстите и петите не сами в права посока.
:)
Мнението беше редактирано от Ivan Boichev на 29.09.10 13:40.
Най-вероятно не съм прав, но ми се струва голяма простотия това, че като тренираш краката, расте и горната част на тялото. Не го вярвам, за мен тва си е чисто “Човекът е произлязал от маймуната”. Въпреки, че стм го чувал десетки пъти немога да кажа, че го вярвам няма логика.
Със сигурност ти си произлязал от маймуна, или поне логиката ти :D
Мнението беше редактирано от Riko на 08.10.10 17:30.
Именно, от клека и тягата, растеж яко. А краката се натоварват много от клека , и ти знаеш това..разбира се от него и цялото тяло, макар, че не е задължително да клякаш, щом се чустваш застрашен “да ти спре растежа” :D
10.10.10
18:54
Брато, напиши упражненията, коити правиш и сериите, които изпълняваш през всичките тренировъчни дни ? Как искаш да ти кажем защо не ти вървят краката като не знаем НИЩО ?!
Прав си затоваа искам да ми кажетее да си взема някой друга добавкаа.Креатин,глютамин и требестан е добра комбинация за покаване на ММ
Да беше сбъркал една от добавките, ама 2 от 3 цепи мрака...
10.10.10
19:12
нали... той неможе да напише името правилно ама иска да зима добавки...
10.10.10
19:33
hXAHxhAHXahxAXHAhxxhxaH :D:D:D гЛЮТамин :D:D
10.10.10
19:37
Пак че не беше направил обичайната грешка- креТеин O_O
Пича направо на изтрЕба
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 10.10.10 19:38.
здравейте искам да ви попитам някой зане ли как може да си начупи човек учшите.. :) да се издуят така наречените “карфиолени уши” най често явление при борците ако някой знае някакъв начин освен с дисковете във фитнеса да сподели и не се опитваите да ме разобеждавате не е за мен мойте са си счупени с постояннство и тренировки
12.10.10
17:50
Znaesh li, che goworish nesmisleno, nishto ne ti se razbira.
Леко неуместна забележка :D
12.10.10
17:54
топла топла от преди минути :D
“Аз съм с фешън прическа. Нещо искаш да ми каеш ли CircleOfGay? “
Много, много се смея, ебати :)
13.10.10
18:29
Тия пък видяха момиче и са чупиха от коментари ..
СПАМ!!!
head_hunter
вьпросат ми е как да ка4а килограми.висок сам 1.65 , 50 кг.
ходя на фитнес вече от 6 месеца по 5 пьти на ден.мисля 4е сам сериозен.
моля помогнете ми.преджарително благодаря
Мнението беше редактирано от П.М. на 13.10.10 19:24.
13.10.10
19:32
направо е ПРЕсериозен тоя младеЖ ...
Епа 5 пъти на ден си е добре бе, колкото повече толкова по-добре :D
Мнението беше редактирано от Едуардо на 13.10.10 20:33.
Znaesh li, che goworish nesmisleno, nishto ne ti se razbira.
Леко неуместна забележка :D
Колко си остроумен, не виждам само кое му е неуместното. Това, че е написано на латиница ли - хаха ?
15.10.10
06:27
...освен това все още никое момиче не е поискало снимките ми...
Аз искам снимки :р Освен това внимателно ти следя дневника... “небесни” ;)
О да, това е добро начало за женската офанзива върху личността ми, започвам да преосмислям перспективите си в този форум виждайки новооткриващите ми се възможности. Вероятно ще настане оглушаваща маймунска глъч в безплодни опити на себеутвърждаващи се стенания, надпреварващи се примитивни крясъци в борба за по близко място до извора, тези крясъци за блага участ са неразбираеми от разумния индивид, разумния индивид чиито поглед е там където гледат другите разумни индивиди. Хубаво е в днешно време да успяваш да впечатлиш със сивотата и непретенциозността на печатното изкуство, без цвят, без звук, само чиста и неподправена мисъл.
...освен това все още никое момиче не е поискало снимките ми...
Аз искам снимки :р Освен това внимателно ти следя дневника... “небесни” ;)
И аз се записвам....
Ето, вече си имаш фенки. Време е да ЗАДОВОЛИШ напиращото любопитство!
Тук вече задоволството ми се повишава значително, разбира се горния праг е толкова висок че има място за още доста жадни за Мен дами, настоящите две кандидатури за участие в дамския ми фен клуб са одобрени след подробен и обстоен преглед на снимките на желаещите ме момичета. Разбира се ще задоволя да го наречем напиращото ви любопитство, аз го приемам по скоро като неудържим нагон, с оглед на настоящото положение бих ви запознал лично със себе си без да ангажирам форумната прослойка, т.е. вие конкретно ще имате възможността да се запознаете със снимките ми, ще може да им се наслаждавате по какъвто начин искате и във времето необходимо ви за пълното задоволство.
На всички ни е ясно, че въпросният потребител няма какво да покаже :) В началото на дневника някой беше използвал определението “14-годишен покемон”, което мен лично най-много ме радва :)
Поздрави :)
Сладурано, чакай малко, защо така рязко, разбирам нетърпението ти изразяващо се в нестихващи вътрешни импулси, но какво очакваш, да ти се разкрия веднага след обяснението ти в интимна привързаност към мен, разбира се че веднага бих го направил, но тук с оглед на обкръжаващите ни обстоятелства се изисква малко време и повече добронамерено търпение, ще видиш че имам какво да покажа, тогава ще искаш и повече. Независимо от гореизложения коментар се радвам на вниманието с което ме удостои.
БЕЗ КОМЕНТАР :D
ps: Болда е от мене
15.10.10
08:20
БЕЗ КОМЕНТАР :D
Давай линк към целия дневник... всичко от него си е за тази тема! :)
15.10.10
09:18
А някога един мод, се обърка и заключи дневник за много по нормално спрямо потребителите поведение. Дано да си е взел поука :)
15.10.10
09:28
То е ясно, ама все пак не всички им се занимава да четат толкова много глупости, да извадим по-интересните :D
15.10.10
09:30
Дневника си е съвсем нормален, а момчето определено му се отдава да говори. А това дали е 120кг изчистен или не - мен лично не ме интересува.
15.10.10
14:02
И от къде разбра, че му се отдава да говори. От претрупаните му с причастия коментари ли? Нищо не постига с това, освен че коментарите трябва да се четат по 2-3 пъти, за да се разбере какво казва.
15.10.10
15:11
И от къде разбра, че му се отдава да говори. От претрупаните му с причастия коментари ли? Нищо не постига с това, освен че коментарите трябва да се четат по 2-3 пъти, за да се разбере какво казва.
Колкото повече пъти ти се налага да ги четеш, толкова по-зле това говори за теб. Стига спам в тая тема, защото не е тук мястото за такива спорове.
От гохард:
“Преди няколко дена два смърфа в залата ги чувам водят високоинтелигентен разговор . Единия тръгва да си купи вода , другия му вика “седи бе къде отиваш за кво ти е тая вода” . Оня вика “ми много ожаднях” другия по-компетентния “не ти трябва вода по време на тренировка щото ще ти станат мускулите пълни с вода и после ще ги изпикаеш и само дето си тренирал ” . И оня седя жаден да трупа исински мускули ....”
17.10.10
08:54
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХ ем той да земе да го кара на фотосинтеза... Май е същото и с храната. Да седи гладен и жаден, па да си има истински мускули.
18.10.10
15:19
Посмейте се на воля :) http://www.bb-team.org/forums/viewthread/48344/
19.10.10
19:25
Добре пичове това ми прилича на протеин некво 1.500 гр. е много за АЗОТЕН БУБСТЕР или за креатинова матрица.
Като жулна един бубстер преди тренировка и после направо изкривявам лостовете във фитнеса! :D
Иначе става въпрос за SizeOn Max Performance и младежът претендира, че е “чел много”... ;)
имам нужда да надуя и изчистя тази страна на гърдите си която незнам защо но не прогресира .. моля ако може помогнете с някакви упражнения имам стаж в залата 2 години аз самия сам на 19 1.80 см висок 72 кг... преди да започна да тренирам бях 102 кг .. сега постигнах целите си но остана мазнина която след като надуя гърдите си след тренировка и стои грозно ... бягам правя кофи , обратен лег , флайс на обратната лежанка .. но не получавам ефекта които искам .. имам чувство че долната часT и в страни до нея откъм раменете не се надуват... не се изчистват докъто съм постигнал това с горна и средна част на гърдите.
Това упражнение “бягам правя кофи” явно не е най-доброто за издуване на гърдите (n)
iskam da pipotam sutrin predi trenirovka smisul trenirovka po futbol moje li da izpiq l creatina i posle prive4er kato otida na itnes pak da izpiq L creatina ili samo vednuj na den trqbva da se pie !!!!???? i ako moje da mi dade nekoi programa ???
Мнението беше редактирано от Valleri на 21.10.10 12:16.
Добре пичове това ми прилича на протеин некво 1.500 гр. е много за АЗОТЕН БУБСТЕР или за креатинова матрица.
Като жулна един бубстер преди тренировка и после направо изкривявам лостовете във фитнеса! :D
Иначе става въпрос за SizeOn Max Performance и младежът претендира, че е “чел много”... ;)
Виж сега, обяснявам само веднъж в стил на един известен потребител на форума - “буБстерът” се пие САМО заедно с “фет бърБЪН” (за справка - няколко страници по-назад в тази същата тема) и никога самостоятелно. Ако ги взимаш както трябва, не лостовете, ами цялата зала ще изкривиш.
21.10.10
12:27
аааа бърбана може и самостоятелно да се пие .. ! :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.10.10 12:28.
21.10.10
19:08
Кристианчо бърбън без йохимбин си е чисто пилеене на пари :)
Здравейте искам да ви попитам за комбинацията от йохимбин и алкохол. Четох че ако ги смесиш за няколко дни се получавала някаква химична реакция и по този начин се напиваш съвсем от малко алкохол. Това вярно ли е? защото пък другаде съм чел че било много опасно.
целта е да се напия от по-малко алкохол-тоест спестяване на пари :D
въпросът ми е следния: каква разлика имат тези креатини..върху единият пише “AXIS LABS” а др. “BCAA”.....“AXIS LABS”-е 38лв. със 120 капсули....а “BCAA” е 95лв. сус 190 капсули....
27.10.10
06:47
Това ме изпълни отвсякъде :D
Здравейте, препоръчаха ми креатиновата матрица на Scitec vitargo - crx. Искам да попитам някой има ли впечатления от нея? Питах чичо ви Гугъл, той мълчи по въпроса, никъде не намерих мнения за този продукт. Ако можете да ми препоръчате някоя марка Креатин или креатинова матрица, а също и марки за глутамин и таурин ще съм ви много благодарен!
цената от значение ли е?
По-скоро качеството е от значение, пък цената...до 100-120 да речем
Гаспари Сайз Он максперформънс
Ако можеш да ми препоръчаш и по отделно марки на 3те продукта, ще съм ти много благодарен