Бисери от форума

Темата е заключена.
Прескочи до:

CircleOfPain, чукча е писател, а не читател, знам това.
Трите продукта вероятно са креатинов продукт, глутамин и таурин, нали така?
Питащият е уточнил това още в първото си мнение.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.10.10 07:05.

06.11.10
17:28

казано от alexandur1 на 06.11.10, 13:01:

1 препоръка към бб-тим
Може ли като снимате упражненията, да ги записвате със  звук и примерно по време на упражнението тоя ,който ги прави да обяснява за 5 сек по време на изпълнението най важните работи, както в някой други сайтове.... и да се чуе некой и друга псувня от страни се тая

:D :D :D :D :D

Моля, желаещите да участват като псувачи при следващите снимки да изпратят e-mail
с прикачен 3-минутен запис с репертоара си на e-mail: mrazimdachetem@bb-team.org (giggle)

CI

06.11.10
17:34

Аз съм съгласен да озвучавам настоящите клипове :D

ако снимате лег-преса ме викнете аз да показвам щото и пърдя по време на серията ! ефекта е много анаболен !

06.11.10
17:59

казано от kristiancho на 06.11.10, 17:39:

ако снимате лег-преса ме викнете аз да показвам щото и пърдя по време на серията ! ефекта е много анаболен !

:D :D :D :D :D

06.11.10
20:06

хахахаахаахаха Кристианчо цепиш мрака!

07.11.10
00:02

казано от PULLUP на 06.11.10, 21:07:

Пак ли почвате...
ББ-тиим- Форум за Български език и литература.Направете една важна тема със заглавие-Тренирайте крака и пишете грамотно.

Или...”Нетрениращите крака са неграмотни”  :D

07.11.10
05:56

Ако беше някоя друга дума, айде...ама точно мускул да не знаеш как се пише, си е срам вече. :D

казано от n1k3 на 10.11.10, 18:05:

Може ли линк към хранителен режим който помага за бицепс може би и гърди?

:D:D:D аз търся хранителен режим за ляв трпаец и десен прасец моля който има линк да прати може и на ЛС

10.11.10
18:40

Ходи на един крак, хващай всичко само с едната ръка и дъвчай с зъбите от дясно.

13.11.10
10:27

Това е от форум за здравословен начин на живот и фитнес.

казано от kristiancho на 12.11.10, 16:44:

Нати не се сърди шегичка от един малък пехливанин :) много си хубава И на този аватар (дано те умилостивих малко)

Всеки момент трябва да пристигне един бисер...чакам някой да го постне, че не ми се копва :D
ЕДИТ: Мързели...

казано от vankataaaaaaaaaa на 13.11.10, 17:21:

абе ,взимаите си белтъчето ,с протеин ли било или по естествен път от протеин лошо нема да видите и на 14 години .. хората испиха по 2 тона химия ,вие от протеини и креатини и аминокиселини се плашите :Д .. та имам познат на 16 години - колкото ме І та на 14-5 ,15 год некаде започна с химии ,сега вече и стероиди ползва като навърши 16 ,не че нищо му няма той сега може и да не осеща кво му е но след още малко време ще усети .. тои е изменен цялостно по голям е 2 пъти от колкото трябва за 2 години стаж просто :Х:Х:Х

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 13.11.10 21:25.

14.11.10
15:19

казано от vankataaaaaaaaaa на 14.11.10, 14:27:

абе хораа !! кви са тия дози от 15-20 грама на ден креатин ,момчето е 70 кг. как ще му казвате да пие 20 грама кратин на седмица ,хората го дават 20 грама разделен  на 4 приема по 5 в тренировачни дни ,каде видяхте да пише или кой ви е излъгал ,че креатин се пие в нетренировачни дни ?! няма фаида като не тренираш да го пием просто го изпикаваш !! 5 грама на ден тва е ..като преувеличиш на тия години с тея килограми след месец ,2 ще усетиш черния дбор ;)

15.11.10
08:34

казано от bad_rado на 14.11.10, 17:33:

Има бенч преса с един и с два дъмбела. С двата дъмбела се прави с обратен наклон доколкото съм запознат! И би трябвало наклона на лежанката е 30 - 45 градуса.  И доколкото съм запознат удрят горната част на гръдните мускули и е доста изолирано движение. Те активират силно първо страничната област “в началото на движението”, а след това средната област на гръдните мускул - “В края на движението”.

казано от head_hunter на 15.11.10, 16:45:

казано от radical на 14.11.10, 20:34:

И сигурен ли си, че ще излезе доста по-ефективно/продукт на оптимум са/

Тук започвам с пояснението “Оптимум” е магическо заклинание изписано върху древна марка хранителни добавки, а то прави трениращия готов за “Олимпия” /да за чудещите се - прави те полу-бог, а за цяло божество се препоръчват две опаковки/. Срещат се сведения в някои древногръцки летописи, че Херкулес е извършил подвизите си именно с помощ от въпросната добавка. Друга интересна подробност е, че точната рецепта за прием е загубена някъде назад във времето и дори великите хроникьори мълчат по въпроса. Описанието на опаковката е по легенда предавана от баща на син и така е достигнала да нас простосмъртните. Използването на други добавки освен светия “Оптимум” автоматично води до преследване от страна на светата инквизиция, ФБР, ЦРУ, Мики Маус и Доналд Дък.

:D

15.11.10
17:42

казано от Иван Шишманов на 15.11.10, 17:37:

казано от head_hunter на 15.11.10, 16:45:

казано от radical на 14.11.10, 20:34:

И сигурен ли си, че ще излезе доста по-ефективно/продукт на оптимум са/

Тук започвам с пояснението “Оптимум” е магическо заклинание изписано върху древна марка хранителни добавки, а то прави трениращия готов за “Олимпия” /да за чудещите се - прави те полу-бог, а за цяло божество се препоръчват две опаковки/. Срещат се сведения в някои древногръцки летописи, че Херкулес е извършил подвизите си именно с помощ от въпросната добавка. Друга интересна подробност е, че точната рецепта за прием е загубена някъде назад във времето и дори великите хроникьори мълчат по въпроса. Описанието на опаковката е по легенда предавана от баща на син и така е достигнала да нас простосмъртните. Използването на други добавки освен светия “Оптимум” автоматично води до преследване от страна на светата инквизиция, ФБР, ЦРУ, Мики Маус и Доналд Дък.

да прочетох го и съм потресен от невероятните термини и словосъчетания използвани от г-н модератора... наистина много добре се справи.... сигурно този към който е бил отправен този ръкопис вече не е срещу нас !

HE

15.11.10
17:51

казано от kristiancho на 15.11.10, 17:44:

да прочетох го и съм потресен от невероятните термини и словосъчетания използвани от г-н модератора... наистина много добре се справи.... сигурно този към който е бил отправен този ръкопис вече не е срещу нас !

Това си е писано като потребител. Не мога да разбера защо това г-н модератор - е аз не съм ли потребител на сайта? Ще хвана да си регистрирам втори акаунт  :D Кое те потресе?

1. г-н модератор го казах просто за бъзик
2. потресе не беше точната дума... по-точно е да се каже, че ми хареса, че историята ти имаше развитие от древноста ( херкуслес ) до наши дни... как се предава традицията ( от баща на син ) и прочие... много е увлекателно като по Дискавъри... ако не си запознат с фитенса изобщо това може да ти е ‘’библията’’ допада ми хумора ти... по научен начин казваш на тоз и оня, че е пълен кретен :D:D:D

HE

15.11.10
17:59

казано от kristiancho на 15.11.10, 17:55:

1. г-н модератор го казах просто за бъзик
2. потресе не беше точната дума... по-точно е да се каже, че ми хареса, че историята ти имаше развитие от древноста ( херкуслес ) до наши дни... как се предава традицията ( от баща на син ) и прочие... много е увлекателно като по Дискавъри... ако не си запознат с фитенса изобщо това може да ти е ‘’библията’’ допада ми хумора ти... по научен начин казваш на тоз и оня, че е пълен кретен :D:D:D

Това ми беше идеята - да се посмеят повече хора  :)
Значи резултат е имало  ;)

15.11.10
18:13

Не бъдете скръндзи дайте линк към тази тема.

CI

15.11.10
18:18

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31769/
тоя отговора на radical ми прозвуча като “и предай много поздрави на майка си” :D :D

HE

15.11.10
18:19

казано от Biad__ на 15.11.10, 18:13:

Не бъдете скръндзи дайте линк към тази тема.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31769/  ;)

Васко не доливай бензин в тубата.... :D:D

ВН

16.11.10
08:50

казано от silver_surfer на 14.11.10, 18:13:

По формулата от сайт ме изкара 11.7 % ,а програмката от описанието нещо не се получи :)
И да попитам не може ли вместо калипер да използвам шублер :D :D пак ще измеря мм .... ??

16.11.10
09:45

Шублер :D

16.11.10
09:56

казано от Владимир Недков на 16.11.10, 08:50:

казано от silver_surfer на 14.11.10, 18:13:

По формулата от сайт ме изкара 11.7 % ,а програмката от описанието нещо не се получи :)
И да попитам не може ли вместо калипер да използвам шублер :D :D пак ще измеря мм .... ??

Е па кво? То си е почти същотото  :D Като лисва необходимия инструмент  и това е решение  ;) Между другото, колкото и абсурдно да звучи вероятно със шублер, човек би постигнал по-добра точност от повечето формули, които изчисляват BMI.

KY

16.11.10
11:31

казано от Valdis на 16.11.10, 09:56:

Е па кво? То си е почти същотото  :D Като лисва необходимия инструмент  и това е решение  ;) Между другото, колкото и абсурдно да звучи вероятно със шублер, човек би постигнал по-добра точност от повечето формули, които изчисляват BMI.

Това изказване е тип “стругар”. Целият смисъл на измерването не е само да имаш точна мерна скала, а принцип който правилно да отчита - т.е. най-важното в случая е контактната площ на калипера както и натиска който осъществява. Повечето калипери са с пружини, което ще рече, че зависимостта м/у показанията на скалата в зависимост от приложения натиск за единица площ е линеен само в определена област от скалата. И накрая се смята по някакви таблици, които са резултат от статистическа обработка на данни. Както се казва: “Лъжа, по-голяма лъжа, още по-голяма лъжа, ....., статистика”.

16.11.10
11:58

Туй за стругаря заповядай да ми го кажеш лично! “Повечето” калипери са пласмасови играчки, които се гънат като халва, камо ли да упражнят необходимия калибриран натиск. А случайно да си запознат с цените на “читав” калипер? А случайно да знаеш в колко “много” зали намиращи се в по-малките градчета има “читави калипери? Пак ще потвърдя мнението си, определено смятам, че със шублер могат да се постигнат по-точни резултати от таблиците мерещи на базата: обиколки, височина, тегло, години. Никаде не съм твърдял, че това ще бъде замерване сравнимо със замерване с калипер.

Мнението беше редактирано от Valdis на 16.11.10 12:03.

казано от brusakch на 17.11.10, 14:56:

Интересуваме коя част от свинското е най-чиста откъм мазнини, за да знам какво да кажа да ми отделят от прасето като го колят.

казано от SporTLoveR на 17.11.10, 15:03:

Упашката най-добре .. :D

казано от дебелия на 17.11.10, 15:11:

Да, и Охото  :D

Найс, а? (sun)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.11.10 20:07.

22.11.10
21:07

казано от vankataaaaaaaaaa на 22.11.10, 19:38:

щом на тези години си бърз метаболизам трябва да увеличиш приема на основните неща ,ще ти се наложи да ядеш и по 2-3 вафли на ден за да започнеш да качваш само с месо няма да стане трябва да има разнообразие : )

22.11.10
22:02

казано от padre на 22.11.10, 21:07:

казано от vankataaaaaaaaaa на 22.11.10, 19:38:

щом на тези години си бърз метаболизам трябва да увеличиш приема на основните неща ,ще ти се наложи да ядеш и по 2-3 вафли на ден за да започнеш да качваш само с месо няма да стане трябва да има разнообразие : )

Фафлите са си фафли!Без тях не може.  8-)

22.11.10
22:58

Момчета, момчета тоя трол ви подреди яко.. :)

CI

23.11.10
12:57

Бях сигурен като видях че е писано в бисерите че този пост на ванката ще е сложен :D

аз ям по 7 вафли боровец... (sun)

24.11.10
17:35

Кристиянчо, Рико, за вас детска дискотека няма ли че флоодите всеки форум. То бива участие, ама на всяка манджа меродия да слагаш, малко множко идва, кво ще кажете по въпроса?

казвам : Колега айде само да не ме занимаваш ;) Aз пък не съм видял да изкажеш мнение ако аз не пиша и ти да пишеш след мен няма иначе да пишеш изобщо в тоя форум ... ;дд

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.11.10 17:55.

ГН

24.11.10
18:45

Хора почвате да се излагате с тия клекове клекаите ама оспамихте дневнила на човека.Това е единствениа форум които само за това се говори то бива комплекси ама то незнаете да спрете.Ако искаш бицепс клекаи ако искаш гьрди клекаи  то тука некои вече клекнали одат. (mooning)

24.11.10
19:16

Топлооо, топлооо...

24.11.10
19:41

казано от Георги Николаев на 24.11.10, 18:45:

Хора почвате да се излагате с тия клекове клекаите ама оспамихте дневнила на човека.Това е единствениа форум които само за това се говори то бива комплекси ама то незнаете да спрете.Ако искаш бицепс клекаи ако искаш гьрди клекаи  то тука некои вече клекнали одат. (mooning)

Ако искаш по-голям х*у клекаИ

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1