казано от vankataaaaaaaaaa на 24.11.10, 21:43:
добре аиде като сте толкова големи ( начетени и много образовани ) аиде отговорете на този въпрос ( кога наи добре расте трицепса и бицепса )
1.когато е изморен минимално
2.когато е изморен максимално
3.когато е преди преуморяване
4.когато е изтощен докраи
????????????? аиде като много знаете като сте много начетените ,отговорете правилно
казано от vankataaaaaaaaaa на 24.11.10, 21:17:
бе много се разбирате ..всички сте професионалисти ... тряало такова за начинаещи и за еди си какви ,е тогава за кво са направени тея раздели хората да пускат теми и да им се отговаря или за кво ,,аз питам като човек с кво ще навреди бустера или еди си какво вие ми говорите можело да се изброи еми изброи обоснови се малко ,и на мен ми е лесно да кажа ” ми не не става не е за теб ” ЗАЩО е въпроса ,като не знам нещо или не се обаждам или питам !
Мдам, това е от същата тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49187/
Азотния бустер - близък по ефект с ...напиването като свиня. (wave)
казано от normalno hidratiran на 24.11.10, 17:35:
Кристиянчо, Рико, за вас детска дискотека няма ли че флоодите всеки форум. То бива участие, ама на всяка манджа меродия да слагаш, малко множко идва, кво ще кажете по въпроса?
Апсолютно съм съгласен с теб!Те двамата са във всяка тема ! Аз започвам да си мисля,че двамата само този форум им е в главата :D
П.П Извинявам се за спама !
Мнението беше редактирано от Kudo на 25.11.10 11:12.
казано от Едуардо на 24.11.10, 19:41:
казано от Георги Николаев на 24.11.10, 18:45:
Хора почвате да се излагате с тия клекове клекаите ама оспамихте дневнила на човека.Това е единствениа форум които само за това се говори то бива комплекси ама то незнаете да спрете.Ако искаш бицепс клекаи ако искаш гьрди клекаи то тука некои вече клекнали одат. (mooning)
Ако искаш по-голям х*у клекаИ
Не знам за х*я,но за задника определено...
Мнението беше редактирано от TaCk0 на 25.11.10 12:30.
казано от NoMercy на 25.11.10, 11:11:
казано от normalno hidratiran на 24.11.10, 17:35:
Кристиянчо, Рико, за вас детска дискотека няма ли че флоодите всеки форум. То бива участие, ама на всяка манджа меродия да слагаш, малко множко идва, кво ще кажете по въпроса?
Апсолютно съм съгласен с теб!Те двамата са във всяка тема ! Аз започвам да си мисля,че двамата само този форум им е в главата :D
П.П Извинявам се за спама !
! Госпожата ти по български май не те е научила да слагаш точки а? ! ! !@Дехидратиран, по дискотеки не ходя, п**** майна, не слушам чалгии, не хласкам пияни момичета, и не се кефя на дискотеките като цяло. Някакъв проблем има ли в това?
Мнението беше редактирано от Riko на 25.11.10 18:29.
Ха то и аз мразя 4алгата,но ходя 4ат пат по дискотеки ! Моят стил на музика го има в малко дискотеки и то не са то4но дискотеки,а барове и партита!Това,4е слагам УДИВИТЕЛНИ,не зна4и,4е не са ме нау4или да слагам “.”,а просто така съм свикнал да пиша в интернет ;)!Както и да е да не обръщаме темата в спам,а просто не стойто постоянно в интернет пространството ! ;) Ае поздрави :)
П.П Извинявам се за “4”,но буквата не ми работи нещо !
25.11.10
19:41
Мога да се обзаложа че ако обсъждахме темата преди месец, мене щяха да ме сложат на 1во място заедно с 2та герои Крис и Рико, сега оставам на по-заден фон и бихте се сетили за мене само ако трябва да правите по-дългичък списък :D :D :D
CircleOfPain - това е така, защото много хора се запознаха с опцията “ignore”. :D И все пак, темата е за бисери, а не за обяснения в любов, лексикон(аз си мисля, аз не слушам чалга, не харесвам Пешо) или нещо от тоя сорт. 8-)
Мнението беше редактирано от 6th на 25.11.10 19:43.
казано от Rikoo на 25.11.10, 18:28:
! Госпожата ти по български май не те е научила да слагаш точки а? ! ! !@Дехидратиран, по дискотеки не ходя, п**** майна, не слушам чалгии, не хласкам пияни момичета, и не се кефя на дискотеките като цяло. Някакъв проблем има ли в това?
Чакай малко, какво за пияните момичета? Лошо от тях не съм видял. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.11.10 20:43.
25.11.10
20:45
Хахахахаахахахахахах
25.11.10
20:50
казано от Thrash на 25.11.10, 20:43:
казано от Rikoo на 25.11.10, 18:28:
Чакай малко, какво за пияните момичета? Лошо от тях не съм видял. :)
таман тва’ е бисера на деня
26.11.10
20:27
Госпожата ти по български май не те е научила да слагаш точки а? ! ! !@Дехидратиран, по дискотеки не ходя, п**** майна, не слушам чалгии, не хласкам пияни момичета, и не се кефя на дискотеките като цяло. Някакъв проблем има ли в това?
Проблем ще имаш ако ме напсуваш още веднъж. Взимай си поука, защото 2ри път няма да го повторя.
26.11.10
21:43
normalno hidratiran е новия Питбул на форума !
казано от kristiancho на 26.11.10, 21:43:
normalno hidratiran е новия Питбул на форума !
Нали знаеш,че не е хубаво да се ебаваш с хората които не си виждал,защото не знаеш кой стои зад монитора!В случея normalno hidratiran е с пълното си право ! ! !Той го предупреждава,не го заплашва и не му отправя закани,че ще го смачка или нещо от сорта!И ти може ли да не коментираш!Както каза normalno hidratiran: “На всяка манжда,меродия” !
казано от normalno hidratiran на 26.11.10, 20:27:
Госпожата ти по български май не те е научила да слагаш точки а? ! ! !@Дехидратиран, по дискотеки не ходя, п**** майна, не слушам чалгии, не хласкам пияни момичета, и не се кефя на дискотеките като цяло. Някакъв проблем има ли в това?
Проблем ще имаш ако ме напсуваш още веднъж. Взимай си поука, защото 2ри път няма да го повторя.
И чувства имаме а? Хаха..незнаех, че ще се обидиш от това, че ти казах п***** майна..
казано от the-game на 27.11.10, 12:21:
Здравейте,
Искам някаква добавака с която за седмица две да ми скочи силата.Аз сега бутам от лежанка 50кг искма да бутам 70 кг.
27.11.10
13:27
казано от korpusito на 27.11.10, 12:42:
Здравейте,
Искам някаква добавака с която за седмица две да ми скочи силата.Аз сега бутам от лежанка 50кг искма да бутам 70 кг.
Аз мислех, че някой веднага ще започне да го ругае.. а какво стана.. в биреситеее :D:D (y)
27.11.10
15:28
Здравейте,
Мисля, че само Белчо Христов може да му помогне, стига разбира се колегата да му вярва... :D
28.11.10
06:22
казано от dragovich на 27.11.10, 23:19:
Ходя на фитнес от 1 месец вече сериозно с 4тири дневна програма, меря си обиколката на раката, граден кош и всичко, но не съм забелязал промяна, казаха ми че от първия и втория месец ще дигам едни и същи килограми все едно съм в застой и да кача макс 0.2кг ММ, но също така ми казаха, че може гена да ми е такав при който мускулите не могат да бъдат изградени от каквито и да е упражнения. Също така да допълня, че пия преди и след тренировка гейнер.
Автора предизвиква интереса на аудиторията още със заглавието на темата, в което загатва че е възможно да съществува специален ген, който кара тялото да не се подчинява на законите на природата.
В началото авторът обяснява че след цял месец от тренировки(4 пъти в седмично) не е постигнал желания от фитнеса ефект, за което свидетелства липсата на промяна в антропологичните му измервания. По-нататък той ни запознава с мнението на видни специалисти в тази област, които са му дали прогнози за развитието на тялото му вседствие на едномесечното трениране. След липсата на видими резултати, специалистите са изразили мнение, че авторът притежава уникален човешки ген, който не се поддава на никакви тренировки и упорито пречи на растежа на мускулите заради своята уникалност. На този етап авторът все още не е предоставил информация за възрастта си, начина си на трениране, и хранене, както и за антропологичните си данни, но поради долавящата се ерудиция в начина му на изразяване е редно да се досетим че тренировките и режима му са изградени по перфектен начин за покачване на мускулна маса. Тезата за съществуването на уникалният ген се засилва и от факта, че авторът употребява “гейнер” преди и след тренировка, но и това не помага за мускулния растеж.
казано от dragovich на 27.11.10, 23:30:
Междодругото говоря за наследствен ген, а не гейнер само да кажа. : )
След кратка дискусия в която авторът убеждава някой от съветващите го потребители че храненето му е напълно съответстващо на поставената цел, той намира за уместно да направи рязко разграничение между наследствения ген(причинител на неговите проблеми), и “гейнер”-а, който той използва като едно от средствата за да се справи с тези проблеми. С това разграничение авторът иска да покаже че на него му е пределно ясна разликата между “ген” и “гейнер”, което трябва да подсети и съветващите го потребители да направят това разграничение преди да му дават съветите си.
28.11.10
08:44
казано от Калоян Цонев на 27.11.10, 13:27:
Здравейте,
Искам някаква добавака с която за седмица две да ми скочи силата.Аз сега бутам от лежанка 50кг искма да бутам 70 кг.Аз мислех, че някой веднага ще започне да го ругае.. а какво стана.. в биреситеее :D:D (y)
То и тва си е за бисерите :D
А наздраве (beer)
Не се спряхте начи :D
казано от ІNewbie_ на 28.11.10, 10:53:
@Torres9
@Витан
Всъщност още имам оправдание. Накупил съм си цяла кутия :D Относно ядките, днес разглеждах състава. В хипермаркета имаше поне 15 вида и съотношението протеин : въглехидрати : мазнини не се различава особено от вафлите. Все мазнините са повече от белтъчините. Изключение са няколко, от които килото излиза 30+ лева, но не е особена разликата. Прави ми впечатление, че някои хора ядат вафла или друг сладък десерт точно преди тренировка. Питах един и ми каза, че това му било един вид буфер срещу горене на мускулна маса.......
казано от normalno hidratiran на 28.11.10, 06:22:
казано от dragovich на 27.11.10, 23:19:
Ходя на фитнес от 1 месец вече сериозно с 4тири дневна програма, меря си обиколката на раката, граден кош и всичко, но не съм забелязал промяна, казаха ми че от първия и втория месец ще дигам едни и същи килограми все едно съм в застой и да кача макс 0.2кг ММ, но също така ми казаха, че може гена да ми е такав при който мускулите не могат да бъдат изградени от каквито и да е упражнения. Също така да допълня, че пия преди и след тренировка гейнер.
Автора предизвиква интереса на аудиторията още със заглавието на темата, в което загатва че е възможно да съществува специален ген, който кара тялото да не се подчинява на законите на природата.
В началото авторът обяснява че след цял месец от тренировки(4 пъти в седмично) не е постигнал желания от фитнеса ефект, за което свидетелства липсата на промяна в антропологичните му измервания. По-нататък той ни запознава с мнението на видни специалисти в тази област, които са му дали прогнози за развитието на тялото му вседствие на едномесечното трениране. След липсата на видими резултати, специалистите са изразили мнение, че авторът притежава уникален човешки ген, който не се поддава на никакви тренировки и упорито пречи на растежа на мускулите заради своята уникалност. На този етап авторът все още не е предоставил информация за възрастта си, начина си на трениране, и хранене, както и за антропологичните си данни, но поради долавящата се ерудиция в начина му на изразяване е редно да се досетим че тренировките и режима му са изградени по перфектен начин за покачване на мускулна маса. Тезата за съществуването на уникалният ген се засилва и от факта, че авторът употребява “гейнер” преди и след тренировка, но и това не помага за мускулния растеж.казано от dragovich на 27.11.10, 23:30:
Междодругото говоря за наследствен ген, а не гейнер само да кажа. : )
След кратка дискусия в която авторът убеждава някой от съветващите го потребители че храненето му е напълно съответстващо на поставената цел, той намира за уместно да направи рязко разграничение между наследствения ген(причинител на неговите проблеми), и “гейнер”-а, който той използва като едно от средствата за да се справи с тези проблеми. С това разграничение авторът иска да покаже че на него му е пределно ясна разликата между “ген” и “гейнер”, което трябва да подсети и съветващите го потребители да направят това разграничение преди да му дават съветите си.
Ей това е ген! (wait) Може да не качва ММ,но поне е уникален! 8-)
Мнението беше редактирано от TaCk0 на 28.11.10 14:12.
казано от addicted_88 на 28.11.10, 14:02:
Не знам колко е вредна тази Лида но съм много доволна, започнах да я пия въпреки че бях чувала само отрицателни мнения... Испих си всички 30 хапчета и свалих 10кг за месец... От 1вото до 8мото хапче изобщо не можех да спа-8 нощи само дремах за по 2-3 часа на денонощие, и 6 дни не бях яла нищо освен по един банан или айрян на ден... Случвало ми се е да лежа в леглото и да искам да заспа, да не мърдам, а сърцето ми ще хвръкне все едно съм бягала 1км, не ми достигаше често въздух, постоянно ми беше сухо в устата... накой ми казаха че има или амфетамини или ефидрин и съм много склонна да вярвам :) Бях раздразнителна, карах се с минувачите по улицата, налитах на бой на непознати и не можех да млъкна за 1 мин-мн ми се говореше :) .... не знам колко е забеанена и дали е вредна-за мен е важно че свалих 10кг и още не съм си ги върнала... Пак смятам да си взема след месец
28.11.10
14:35
“Бях раздразнителна, карах се с минувачите по улицата, налитах на бой на непознати и не можех да млъкна за 1 мин-мн ми се говореше”
че то това е присъщо за всяка жена бе :D
казано от korpusito на 28.11.10, 12:05:
Не се спряхте начи :D
казано от ІNewbie_ на 28.11.10, 10:53:
@Torres9
@Витан
Всъщност още имам оправдание. Накупил съм си цяла кутия :D Относно ядките, днес разглеждах състава. В хипермаркета имаше поне 15 вида и съотношението протеин : въглехидрати : мазнини не се различава особено от вафлите. Все мазнините са повече от белтъчините. Изключение са няколко, от които килото излиза 30+ лева, но не е особена разликата. Прави ми впечатление, че някои хора ядат вафла или друг сладък десерт точно преди тренировка. Питах един и ми каза, че това му било един вид буфер срещу горене на мускулна маса.......
И като пусна шилото и погледна към небето, той извика:
- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
И пак се загледа подир каруцата.
28.11.10
15:16
Не е от форума, а от един клип за предозиране на протеинов шейк :D и все пак... мисля, че си заслужава
Коментара е:
itango преди 5 ч. 1 мин.
golqmata rabota.. piesh 300 , izsirash 250..nqma faida
Мисля, че говори за грамажи на пудра :D:D
Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 28.11.10 15:17.
28.11.10
16:07
addicted_88 - 28.11.2010, 16:02
Не знам колко е вредна тази Лида но съм много доволна, започнах да я пия въпреки че бях чувала само отрицателни мнения... Испих си всички 30 хапчета и свалих 10кг за месец... От 1вото до 8мото хапче изобщо не можех да спа-8 нощи само дремах за по 2-3 часа на денонощие, и 6 дни не бях яла нищо освен по един банан или айрян на ден... Случвало ми се е да лежа в леглото и да искам да заспа, да не мърдам, а сърцето ми ще хвръкне все едно съм бягала 1км, не ми достигаше често въздух, постоянно ми беше сухо в устата... накой ми казаха че има или амфетамини или ефидрин и съм много склонна да вярвам Бях раздразнителна, карах се с минувачите по улицата, налитах на бой на непознати и не можех да млъкна за 1 мин-мн ми се говореше .... не знам колко е забеанена и дали е вредна-за мен е важно че свалих 10кг и още не съм си ги върнала... Пак смятам да си взема след месец
Аз мисля, че nickname издава дамата за отношението й към синтетичните наркотици ! :D
Тъкмо щях да поствам мнението на addicted_88, а то ме изпреварили, и то цели двама...
Айде по случай новия форум :D
казано от Gylybov на 28.11.10, 20:55:
Ами чийтърса ми казаха, че щял да блокира въглехидратите и няма да качвам на мазнини, БЦАА, за да си запазя мусклната маса докато правя кардио, а бустера да ме държи издут в този период и да не изглеждам прекалено малък
05.12.10
02:57
Не е бисер от форума,а от фитнеса,но просто но мога... Трябва да го споделя :)
Значи един който за първи го засичам в залата,но е ходил и преди това,си бил извадил карта за фитнеса... Значи не,че нещо,нали там се прави фигура,тя той имаше формата на круша,борче,обърната кофа или каквото и да е /) Та,отива при инструктора,и му казва,”Братле,имам още 9 тренировки от картата,ще ми кажеш ли някакъв хубав сплит да си изчистя задното бедро?!”
Сегааа :) Не знам от къде я е чул тази дума :),но най-малкото това му беше проблема :)
Та така де... Смях в залата дето се вика...
Едни малки зобчета пък... Стоят прави до лежанката,и единия крещи на другия в лицето ” Надъхай ме брааааааааат...!!!” И оня му плющи едни шамари,ама яката!
:)
05.12.10
16:54
казано от Калоян Цонев на 05.12.10, 16:51:
казано от Vladimir Malenov на 04.12.10, 23:56:
Здравейте!Начи висок съм 172,3,4 см ,
Здрасти! Начи висок си 172см., 3милиметра и 4 микрометра.. така ли ?
19.12.10
22:34
казано от Николай Маринов на 28.11.10, 16:07:
addicted_88 - 28.11.2010, 16:02
Не знам колко е вредна тази Лида но съм много доволна, започнах да я пия въпреки че бях чувала само отрицателни мнения... Испих си всички 30 хапчета и свалих 10кг за месец... От 1вото до 8мото хапче изобщо не можех да спа-8 нощи само дремах за по 2-3 часа на денонощие, и 6 дни не бях яла нищо освен по един банан или айрян на ден... Случвало ми се е да лежа в леглото и да искам да заспа, да не мърдам, а сърцето ми ще хвръкне все едно съм бягала 1км, не ми достигаше често въздух, постоянно ми беше сухо в устата... накой ми казаха че има или амфетамини или ефидрин и съм много склонна да вярвам Бях раздразнителна, карах се с минувачите по улицата, налитах на бой на непознати и не можех да млъкна за 1 мин-мн ми се говореше .... не знам колко е забеанена и дали е вредна-за мен е важно че свалих 10кг и още не съм си ги върнала... Пак смятам да си взема след месец
Аз мисля, че nickname издава дамата за отношението й към синтетичните наркотици ! :D
Хаххахаха леле ... :D
Е тва мнение е несериозно, както вероятно и акаунта, но пък е написано с чувство :D
19.12.10
22:39
E как ще е несериозно , знаеш ли колко такива ентусиастКИ има :D :)
19.12.10
22:40
казано от alexandrov_84 на 05.12.10, 02:57:
Едни малки зобчета пък... Стоят прави до лежанката,и единия крещи на другия в лицето ” Надъхай ме брааааааааат...!!!” И оня му плющи едни шамари,ама яката!
:)
Е, това не знам до колко е истина, но пък мнооооооого се смях :D
Ако на всяка серия го надъхва така, главата му няма да прилича на нищо след края на тренировката :D
коментарът не е от тук , а от ЗАМУНДА относно един филм : жалко че умря.... тва значи ли че повече няма да има филми с този актьор?
:Д :Д :Д
04.01.11
19:43
казано от petarr_85 на 04.01.11, 19:33:
казано от Madboy на 04.01.11, 16:32:
Стига бе хора, сериозно трениращи мъже с по 30 лицеви ?!
Направи ги чисто и пак ще си говорим.