И заличката... и нея много си я обичам :Д
Знам, че сте заедно от повече време, отколкото съм аз с нея... то и ти си преди мен, няма как да те изместя, де... но тя е типична жена - има в сърцето й място винаги за още един :Д (за още една? може БИ е БИ?!
Ааа неЙ, тей :Д Това не зависи толко от нея, колкото от тоя, дето се е разположил вътре, а аз го прая к си требе :Д
Ти ще потренираш някой друг месец и ще си биеш шута, а аз съм с нея, докато смъртта ни раздели (докато я бутнат) :Д
И заличката... и нея много си я обичам :Д
Знам, че сте заедно от повече време, отколкото съм аз с нея... то и ти си преди мен, няма как да те изместя, де... но тя е типична жена - има в сърцето й място винаги за още един :Д (за още една? може БИ е БИ?!
Ааа неЙ, тей :Д Това не зависи толко от нея, колкото от тоя, дето се е разположил вътре, а аз го прая к си требе :Д
Ти ще потренираш някой друг месец и ще си биеш шута, а аз съм с нея, докато смъртта ни раздели (докато я бутнат) :Д
Склонна съм да си замразя членството в Пулсо, топъл и изглезочен, заради нея и да ходя в нея да се замразаявам цяла зима, а ти го казваш сякаш ще ми е one night stand :D И аз съм в нея, доакто я бутнат, че и след това - ще идвам с камъните й да тренирам за стронгмен !
Няма отърване... щеш, не щеш, ще я делиш :D
Мнението беше редактирано от RogueOne на 24.12.16 10:49.
24.12.16
11:53
Тренировката a.k.a. годежът е след малко - в 12ч. Съжалявам, Боянски, но само аз съм канена :P Ще има репортаж от мястото на събитието.
Мнението беше редактирано от Dizzy на 24.12.16 11:54.
Ади, Краси, ще ни поканите ли поне на годежа(Ви?)? :Дддддддд
Има вход: 2лв, да удариш една ракия и да изядеш една мазна свинска пържола! (devil)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 24.12.16 12:29.
Ади, Краси, ще ни поканите ли поне на годежа(Ви?)? :Дддддддд
Има вход: 2лв, да удариш една ракия и да изядеш една мазна свинска пържола! (devil)
Вход 2лв? Значи сватбата ще е в залата? :D
В залата и със залата :Д
Венчахме Ади за една 280 килограмова :Д
Снимките от Теди :Д
24.12.16
14:21
Понеже обещах....
Тяга- 1х280
Дефицитна- 10х1х200
Добре ги дръпнах тея 280 предвид, че май ми е 9-ти ден тежка тренировка. Доволно :)
25-26 почивка... На 27 ако се въздържа с една по-лека тяга, ще дръпна 290 на 28-ми, нооо ще видим, има време :Д
Хубави празници на всички ! :)
Мнението беше редактирано от ddd на 24.12.16 14:33.
В залата и със залата :Д
Венчахме Ади за една 280 килограмова :Д
Снимките от Теди :Д
280 килограмова е, но е здравенячка, направо е джилезо! Казва се Дуда (от deadlift, некой ако се чуди) - а на снимката вече се вижда, че си и изконсумирахме брака. След 9 месеца - малки, сладки, розАви Е-Лейки.(sun)
Клек- 3х3х155
Военна- 3х5х80
Чак днес разбрах за Джордж Майкъл... и не, че съм на такава вълна в момента, но е от големите изпълнения, които ни остави :)
Тяга- 1х290
Набиране подхват- 3,2,2,1 х 75
Доволен съм, пак легнах малко, но очаквах да е и по-зле... е, имах и някви надежди, че мога да си я дръпна напълно окей, ама.. :Д Нищо, другия път за 300 ще изчакам повечко, да си ги дръпна както трябва :)
Теглото сутринта (макар и с неправилните мерни единици :Д) - 88.5 кг :Д
28.12.16
21:55
Чудесна песен за дърпане на тяга без горнище. :D
Много си прав и даже съм доста облечен, ако ме питаш мен :Д
За следващия high (надписът добре подсказва колко кг :Д) на тягата, ама без... пелерината?
След днес, 300 не са ми такава тръпка ;Д 360 на 90 лично ми звучи добре, обаче :Д
След днес, 300 не са ми такава тръпка ;Д 360 на 90 лично ми звучи добре, обаче :Д
Б@си тая Дуда какъв bulk я чака :D
(muscle)
Can’t wait :)
Днес нещо не ми се напъваше особено. Не ми се правеха и обичайните неща, та понаправих малко добро утро и няква си моя измислица, която в крайна сметка си ме изгърби и ми влезе добре :Д
Последните 2-3 дни пробвам малко ключов хват. Първоначално ми изглеждаше тегав, ма май хич не е толкова страшно и бързо се свиква. Днес направих 2х1х200, а вчера правех на 150 със същото неудобство. Ще взема да го натисна малко да видим :)
И такам, днес май ще е последната тренировка за тази година, че от сега ме мързи за утре, пък и ми е леко изморено от тягата оня ден :Д
Желая ви приятно посрещане на новата година :)
Точно ти си от малкото хора, които имат ташаци да се напъват качествено в тоя форум, така че “точно ти” не е случайно ;)
Иначе, като нищо, да ти кажа :Д И без това имам към 2 месеца до 300, а тоя ключ мисля преди това да го докарам за работни серии :)
За много години !
Живи и здрави да сме :)
Клек- 5х5х140
Военна- 3х5х83
Малко набирания и ключов на 210(мисля да слагам по 10 кила на тренировка, да видим до кога ще се получава :Д)
Тяга- 2х1х280
Тяга с пауза- 5х1х250
Тяга на един крак
1х230 с ключов
Никакъв ме нямаше на тягата, ама никакъв.. :Д С треска на аддукторите, без старт, муден :Д Знаех си, че ще ме сцепи клекът вчера, та не е като да не го очаквах :)
Тягата на един крак с щанга е малко гърбава(е, не колкото хакен на един крак :Д), някак и нея успявам да я правя доста на кръст... :Д
Общо взето, само стриктната дефицитната и тая с пауза ме кефят, а то това е важното при мен :Д
Мнението беше редактирано от ddd на 04.01.17 21:31.
Клек- 3х3х155
Военна- 3х3х85
Хват и ключ на 240
Изморено ми ее :Д Трябва да изкарам единиците утре и събота ще го пиша почивен, няма как.. :Д
Историята на песента/кукла/е интересна. Авторът я е написал като стихотворение на 18 годишна възраст.
Доста трагична съдба, почива на 27…..]
Мнението беше редактирано от Боян на 06.01.17 00:38.
Клек- 0х190
Военна- 3х5х83
ключ на 250
Затиснах се на клека !!! :Д И то даже хвърлих щангата през глава, досега не ми се беше случвало :Д
Поясът ми не беше особено свеж за разлика от краката. Избързах с тях и трябваше да я метна :) Хубавото е, че вече имам опит с този тип мятане на щангата и е съвсем окей :)
Клекът с пауза ми измаря повече корема отколкото краката, така ми се струва. Явно за по-тежки опити ще трябва да почивам 2 дни. Трябва да го имам предвид, като тръгна да клякам 200, за които май ще трябва да изчакам повечеко :)
Клек- 0х190
Затиснах се на клека !!! :Д И то даже хвърлих щангата през глава, досега не ми се беше случвало :Д
Звучи като нещо съвсем елементарно да метнеш 190 кг през глава. :D
Ето това е ! :Д Дори в ситуация на слабост, да се изкараш як :Д
Мнението беше редактирано от ddd на 08.01.17 20:42.
Клек- 0х190
Затиснах се на клека !!! :Д И то даже хвърлих щангата през глава, досега не ми се беше случвало :ДЗвучи като нещо съвсем елементарно да метнеш 190 кг през глава. :D
Аз бях свидетел :D Изглеждаше цак-цак, лесната раОта... аз не разбрах ко стана :D обаче изпълнителят си е адекватен.. и як! (нищо, че съ праи :D )
На мене ако ми се случи да тръгне напред лоста... - житото да е с повече канела и фрезии носете, че обичам :D
Мнението беше редактирано от RogueOne на 08.01.17 22:49.
Тяга с пауза- 10х1х250
Малко упр. за Гз :Д
Не ми се набира напоследък... :Д
Тая тяга много ме сцепва и като че ли я усещам там, дето искам :)
Много я обичам тая песен, не знам за кой път я пускам... :Д
Клек- 8,8,7 х 120,130,140
Военна- 4х2х88
Осмици с пауза си е приключение и не знам как кляках така прилично, предвид вчера :Д
Утре пак тяга и пак ще се сцепя, хич не ми дреме дали ще се възстановя :Д И без тва уморен ми се получават най-радващите тренировки :Д
Тяга- 9, 7, 5, 3 х 200, 220, 240, 260
Някви серии румънска на 200
Направоо... :Д Като план имаше и 1х280, но просто нямаше как :Д
(rock)
Клек- 8х120; 3 х 130, 140, 150, 160
Военна- 10х70, 7х75
При тези условия в залата, високите бройки са ми леко по-симпатични :Д За ключов хват, обаче, грам нямам желание...като се постопли.. :Д
Целия съм в трески и смазан, но ще тренирам и утре, пък уикенда ще гледам да бъде почивен.
Тея дни се чудя, дали да не взема да потренирам малко по-сериозно, от гледна точка на прогреса с тежестите. Лошото е, че това включва повече почивни дни, а ми се иска да съм всеки ден в залата и да правя поне клек или тяга :С Какви терзания, а ? :Д Ще го видя.. :)
Дефицитна тяга- 10х1х200
Дефицитна румънска- 10х1х200
Скалъпих схемата днес, пускам се 2 дни почивка и от понеделник почвам, да видим дали ще стане както го мисля :Д
Вълнувам се, от Смолов не съм следвал нещо точно определено :Д
Клек- 4 х 115, 125, 135; 8х143
Тяга- 2х5х240, 3х1х250(с пауза), 3х260
Ехх, добра тренировка... направих ги заедно, че изскочи нещо непредвидено. За останалото нямаше време.
И такам... 2-3 седмици няма да съм в България и едва ли ще тренирам, но това е положението :Д
Доскоро :)
Мнението беше редактирано от ddd на 16.01.17 20:56.
ИИии за мое щастие съм си тук по-рано от предвиденото :Д Само 2 кила успях да сваля за тая седмица ;Д
Клек- 4 х 115, 125, 135; 7х143
Преден- 10 х 60, 70, 80
Военна- 4 х 60, 68, 73; 5х78
Набиране подхват- 9,6 х 50
Военната слабичка, но трябва да се пораздвижи малко рамото.
Клекът биваше :)
Тяга- 2х5х240; 3х1х250 с пауза; 3*х260(за много малко не я заключих)
Румънска- 3х10х140
Военна- 3 х 68, 73, 78; 4х83
Очаквах и по-слабо на тягата, така че съм доволен :)