17.11.14
12:06
Рангеле, тва за бицепса бледнее пред последното, което ти пожелах. За теб само тренировки в Пулса! Дано ти вземат и стойката за клек!
Ето така се започва нова страница!
Мнението беше редактирано от Георги Милев на 17.11.14 12:08.
Пулса е за такива като теб, дето искат да им е чисто и мекичко на лактите докато правят планк :Д
17.11.14
12:31
Аз нямам проблем с тва да е мръсно в залата не ми пречи и да е неудобно. Просто не виждам смисъл да си правя рани по лактите защото по земята има пясък и за това сложих облегалката от стола. И не забравяй че аз тренирам в тази зала 1 година по-рано от теб. И те навивах да идваш,а ти стоеше у флайса и правеше бицепс!
17.11.14
12:43
ТИ па се похвали колко по-крив си...
Мнението беше редактирано от Георги Милев на 17.11.14 12:44.
Аз съм крив щото ми стиска :) Не е като да не съм 2 пъти по-мобилен и да не мога да изпълня основните упражнения като по учебник ;) Както се напъвам и често вдигам на умирачка, така мен нищо не ме боли, за разлика от тебе, сам си прави изводите. Бтв, повече няма да отговарям, тея неща си ги говорим всяка седмица :Д Тук не е мястото :)
17.11.14
13:20
,а ти стоеше у флайса и правеше бицепс!
Е какъв е проблема с това? :D
Това си е закачка между нас :Д Имах едни тъмни месеци в началото на своята кариера :Д, тренирах по сплитче :Д
И клек и тяга не правех, типичния бот... :Д Навреме се ориентирах де и то покрай Георги, предложи да правим 3х3х3 на Сашо :)
Мнението беше редактирано от ddd на 17.11.14 13:28.
Ма какви сте сладури де :D. Хубаво е, че след толкова месеци емоцията между вас е все още жива :D (grin)
Тяга- до 1х230
Военна- 5х5х65
Силови от вис- безразборни серии :Д
Викам си да снимам и една тяга, да има :Д Всъщност това са ми първите 230, но не им се кефя толкова, тъй като можех да ги направя много отдавна, когато бях по-як, но пък и по-тежък. Не са ми от най-кривите, а и като се има и предвид колко рядко правя съм доволен.
Ето ги на, 79 лично тегло
18.11.14
21:08
Един бърз въпрос - на колко години си ? :D Аз до сега съм си мислела, че си женен с деца :D Пък на клипа ми изглеждаш по-малък от мен (giggle)
18.11.14
21:15
Ехаааа, жена, деца... :Д Скоро правя 21 :Д
Познах, че си по-малък от мен, от клипа,значи (giggle) Аз съм на 23 ( февруари - 24 ) (wasntme)
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 18.11.14 21:15.
Лапета!
Краско ,да те правя зет бе?Ама тя щерката малко по-голяма от теб! :D
Мнението беше редактирано от sapuna на 18.11.14 21:23.
Рано, рано искаш да спра да вдигам а ? :Д Бтв, чичо Митко, ще се страхотни сватя с баща ми, наскоро разбрах, че от теб си бил взел шаранджийския сандък, стол, или както му се вика :Д
Колко е малък света :D
Който и да е баща ти ,поздрави го.И му кажи ,че трябва ли му нещо за в бъдеще да използва парола “ddd” -> отсъпка поне още 30% от едровата! ;)
Мхм, гледам си аз форума и той нещо поглежда и вика “Я, аз го знам този Сапуна е, модератор е еди къде си, единия ми стол е от него :Д ”
Страхотен жест иначе, благодаря ти, но ще му го спестя, не би ми било удобно :Д
18.11.14
23:03
Бати коравите 79 кила! Евала!
Не е най-красивото повторение на тяга, което съм виждал, но при 79 кг лично тегло и без “допълнителна стимулация” 230 кг са много солидна тежест! Браво!
Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.11.14 09:11.
Дам, добра гира, добра преса и добра цица :D. Btw аз пък си мислех, че си около 24…Дечко :D
Много силна тяга ! Браво ! Продължавай в същия дух и нека няма контузии! Липсата на сила понякога и някои лоши тренировки са моментни състояния! Важен е резултата като цяло! :)
Благодаря на всички за хубавите думи ! :)
Крива си е тягата, но така ми е кеф. 15 кила по-малко ги дърпам хубаво, но не мога... сърби ме и ги слагам, не мога да не ги сложа.
Днес:
Лоу бар- 2х1х180, 5х150
Лицеви- 3х3х70
Надхват тясно- 1х60, 3х3х50
Както казах, сърби ме :Д Не ми се занимава с предния клек, направо нямам никакво желание да го правя, реших че няма смисъл да се насилвам. Когато съм на кеф ще го правя. Не си е работа обаче само лоу бар, поне в моя случай, така че ще гледам да правя и хай бар. Иначе днес се убедих, че основно в главата ми е бил проблема с изгърбването. Кляках хубаво, само на 180 малко ми бягаше дълбочината, но е въпрос на свикване, втората единичка беше стабилна, както и петиците след това.
19.11.14
21:04
Сине, пропусна 1х200 тега.
19.11.14
21:32
Само разкарай тоя наклон назад при заключване на тягата (като на аватара) и си чуден ;) Близо 3хЛТ си е много добре ;)
Да, това рядко го правя само на максове май. Напълно излишен е... докато вдигам, си мисля че е съвсем малко, после се оказва че не е.
19.11.14
22:19
То при максовете най-наебава :)
Лоу бар- 3х1х180
Надхват- 3х3х50. След това СТ към 100-150 тясно обаче, първата серия 25 повторения до отказ.
Планк, да не повярваш :Д
Уж нямаше да клякам... ;Д Планкът много зле. В момента правя 3х30 сек. с 50 кила :Д Миналата година 75 ми бяха леки, а пак го правех от дъжд на вятър... Той ми е като набиранията, просто трябва да го правя редовно.
Ако има днб фенове :)
Абе, Краси, няма ме известно време, връщам се и какво гледам - сватосват те вече :Д Тц тц :D
Ся по същество - готина тЕга, шефе, еваларка ;) :)
Опитват се, ама не се давам лесно :Д
А в случая трябва! :Д
П.П. Зле ще ти е планка като го правиш последен :Р
Мнението беше редактирано от Енев на 20.11.14 22:50.
21.11.14
03:55
това от години не го бях чувал, със скандалния нинджа капс клип.
Военна- 1х80, 3х3х73
Силово от вис- 1х100, 2х90, 6х80
Обръщания от земя за техника.
Днес ми беше малко умряло такова... лениво, никво... :Д Поради лиспата на мотивация ми тежеше военната, но си направих планираното. На обръщането нямаше план, та се получи малко колкото да не е без хич. Накрая от земя за техника, изчаквайки колегата да си ходим заедно.
Утре тренировка сутринта на свежо :)
Днес ми беше малко умряло такова... лениво, никво... :Д
Ами то с това дето го ядеш днес цял ден, нищо чудно, че ти е умряло и лениво :D
21.11.14
23:26
Днес ми беше малко умряло такова... лениво, никво... :Д
Ами то с това дето го ядеш днес цял ден, нищо чудно, че ти е умряло и лениво :D
хмм ти пък от къде му знаеш менюто (giggle)
Дразня я, какво ям :Д Споменах ѝ, че последните 7-8 дни всеки ден се сцепвам от палачинки :Д Но не беше от това. По-скоро от музиката в залата и хората сгъващи за бицепс около мен :Д
21.11.14
23:46
олееее палачинкии (inlove) забравих им вкуса вече ... а преди как ги правих ...