ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

09.09.16
15:17

:)

09.09.16
20:24

09.09 дърпащи
1. набиране надхват 3х5
2. румънска тяга с пудовка различен разкрач 3х15х25кг
3. набиране  подхват 3х5
4. суинг с пудовка 3х15х25кг
5. едностранно гребане с пудовка 3х9х25кг всяка ръка
6. изтегляне до брадичката с пудовка 3х8х25кг
7. глутеус ритници 3х15 всеки крак

Движение 5 км.
22 лицеви опори.
Пране.

————————————
Раздвижих. Мислех почивка, но по-добре активност- срещу депресията. Щото колкото повече почивам, толкова повече се чувствам безсилна и се вглъбявам във вътрешни конфликти.
————————————
Вече втори път сънувам, че тичам. Ма тичам така едно леко, леко, без да се задъхам, без да се изморя, без да ми се сковат краката и даже ми е кеф
Баси, това халюцинация ли е или ми се дава напътствие свише? :) :D
Никога не съм бягала в живота си- налагаше ми се само 2 пъти в годината да избягам 100 и 300 метра в училище за изпити-през другото време скатавах всячески от физическо . Накрая дори се освободих. Това бяха адскиТЕ мъки, мислех, че ще умра на тези 300 метра в края на срока.

09.09.16
21:26

Малко лицеви опори като се прибрах в обедната почивка

09.09.16
22:43

Това е знак Кобре ;) (за тичането и съня говоря). Излизай утре и пробвай :)  Имаш моята подкрепа 8-)

10.09.16
00:01

“Вече втори път сънувам, че тичам. Ма тичам така едно леко, леко, без да се задъхам, без да се изморя, без да ми се сковат краката и даже ми е кеф”

Е тогава задължително трябва да го направиш. Лошото е че в началото никога не е така както си го сънувала. Щото ще бягаш по бързо от колкото трябва и краката ти ще са леж, ако изкараш :) ама после вече може да стане така :)

Но да ти кажа честно, аз специално каквото съм сънувал винаги съм го правил след това и става много яко да знаеш ... Единственото е скоковете с парашути, мислех да карам курс, баща ми ме отказа.

10.09.16
09:11

Абе- няма да е дне. Някой ден :)

Закрит Акаунт

10.09.16
09:14

Щом в обедната почивка тренираш, май доста е близо работата до домът ти :) Т,ва си е супер-не бързаш сутрин, с опасението, че ще закъснееш и т.н. 8-)

10.09.16
09:23

Близо е, но нямам време да тренирам почивката. Разхождам се до нас по обед, ако нямам някаква друга задача из града- я да си занеса багаж, я да пусна една прахосмукачка, да събера пране , да накисна или  изплакна леген дрехи :) Някаква работа за 15-20 мин дето е.
Практик съм. Не съм човек , който бърза.Ако имам ангажимент за час, отивам по-рано 10-15 мин. За работа и влак- не се бърза според мен :)  И да закъснея за работа, все тая- няма да свърша повече или по-малко за 5-10 мин. Удължавам си почивката по обед своеволно , нямам угризения. Работата ми не е под норма, конвеер и пр.,а аз съм човек, който поставя себе си пред всякакви други ангажименти.
Следвам си ритъм в работен ден един и същ. Лошото е в почивен- губя режим и се влача до 2 следобед без да съм свършила нищо.

10.09.16
14:08

10.09
Сън: 23.30- 7.00

Доста късно.

Храна:
- 2в1 с креатин
- домашен кекс с 200 гр. кисело мляко и 2 смокини
- печено пилешки гърди 100-150 гр., розов домат, печена тиквичка, зехтин
- домашна баница почерпка ок. 100 гр.
- 2в1
- пъпеш ок. 300 гр.
- ок. 100-120 мл. домашна ракия (d) , мезета- синьо сирене ок 100 гр., пушена херинга ок. 100 гр., 1/2 фил. с хайвер
- свинско на шишчета ок 150 гр., 1 печена чушка, 1 доматче

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 11.09.16 08:46.

10.09.16
14:12

https://theconversation.com/why-are-humans-unique-its-the-small-things-that-count-50054

11.09.16
08:55

10.09
Без тренировка.
Ден 3 -22 лицеви опори.
Движение за деня 5 км.
Чистене прахосмукачка, миене под - служебно.

Така ме боляха задните бедра.

—————————————
По повод днешния ден-
http://www.imdb.com/title/tt1166827/

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 11.09.16 08:59.

11.09.16
17:10

11.09
Сън: 00.30-ок. 8.00 с малко пробуждания
+ ок. 30 мин на обяд

Храна:
- 2в1 с креатин
- 2 фил. Вита, малко печено пилешко
- 1 банан
- салата от розов домат, печена тиквичка, зехтин, 50 гр. сирене, 3 телешки кИфтенца, 2 фил. Вита
- сладолед фунийка 70 гр.
- пъпеш 200-300 гр, грозде 150-200 гр.
- мини козуначе от Била + сирене рикота 120 гр.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 11.09.16 21:20.

11.09.16
19:28

11.09 комплексна
(повечето в супер-серии)
1. набиране надхват 3х5
2. лицеви опори (Ден 4) 22-10-10
3. гоблет клек с пудовка 3х10х25кг
4. набиране подхват 3х5
5. лицеви опори раменен хват/трицепс 3х10
6. клек с пудовка 3х12х25кг
7. флайс от лег 3х12х(2х10кг)
8. гребане с 2 дъмбела от водоравен наклон 3х15х(2х10кг)
9. сумо клек с пудовка 3х12х25кг
10. раменна преса с дъмбели 3х10х(2х10кг)
11. румънска тяга 3х15х(2х10кг)
12. повдигане с 2 ръце напред 3х8х10кг
13. крънчове 3х15
14. повдигане на ръце встрани до горе 3х12х(2х2кг)

Движение за деня 2 км.
Пазар, готвене, чистене, домакинство.

На едната тераса има продънен шакф, който не успях сама да изхвърля. Сега в него 1 гълъбче си прави гнездо -носи съчки и листа. От една страна знам че трябва да го изгоня, за да не осере необратимо терасата и да ме зарази с всякакви ужасни болести, разнасяни от пернатите, от друга ми е интересно да гледам.

За тази седмица вече имах тренировка в зала. Останах у нас и докато тренирах, свърших доста друга полезна работа.

11.09.16
19:59

Zeitgeist (духът на времето) първа част , която гледах вчера беше натрапчиво конспиративно видео, от което не очаквах много. 
Следващите части обаче съдържа едно така силно послание, което ме разтърси буквално из основи.
Някак съвсем случайност разбрах за цяла една идеология, която е нещо толкова впечатляваща, значима и с потенциал, че не знам съм си завирала главата последните 10 години.
Проектът ВЕНЕРА на ЖАК ФРЕСКО и съмишленици.
—————————
Не мога да пропусна да ви предложа този толкова въздействащ филм-лекция, който по елементарен , но систематизиран начин обяснява функционирането на обществото, недостатъците на системата и начините тя да се реформира.
Да, това си остава една напълно неприложима идея в рамките на днешния корумпиран и консуматорски свят-
и въпреки това!!!

http://www.imdb.com/title/tt1781069/?ref_=nv_sr_1

————————-
За всичко останалото
https://www.thevenusproject.com/

Цайтгайст съм го гледала май, ама нищо не си спомням. (nsleep2)
Благодаря за препоръчания—нещо като продължение или няма нищо общо? Май трябва да гледам и двата.
Аз ти препоръчвам нещо разтоварващо и много приятно. 
Фенка съм на серията и чета книгите с удоволствие. 

11.09.16
22:13

Баси...как ги гледате тези тъпотии?

12.09.16
07:33

Не знам защо наричаш глупост един проект- който макар и утопичен, всъщност е единственият разумен изход за следващите поколения.
Да, осъзнавам, че е неприложимо, защото хората сме твърде слаби, безволеви и жалки , вкопчени в собственото консуматорско битие и никога няма да се откажем от безкрайния кръговрат на трупане и пилеене.
Пък и най-вероятно в бъдещите десетилетия нещата ще стават все по-зле икономически и социално - не заради недостига на ресурси и енергия, а заради собствената ни тъпота и алчност. Така че такива неща ще останат само бележки под линията .

И все пак- поклон на тоя човек. Доста гледах и четох за него тия дни. Отдал е целия си съзнателен живот да създава и да учи хората да живеят в единство с природата и същността си, да поемат отговорност за живота си  и да отхвърлят натрапената несправедлива система от награди и наказания. Самият факт че на 100 год все още е с акъла си, прави проекти и презентации може само да ме възхищава.
———————————-
Пък който ще да възприема или отхвърля  показаните факти в първата част на филма. Не е нито първия, нито единствения, нито ще бъде последния филм за скритите козове на хората, които управляват света. Не е нито първия, който разглежда възможните скрити мотиви на управляващата върхушка. (Една от най-старите книги по темата, която четох, преиздавана редовно, е на Неста Уебстър от 1920 г.)
Хубаво е човек да има критично мислене, а не да възприема пряко и без размисъл каквото му се поднася. Все пак - нали- най-вероятно не всички управници по света са движени от алтруизъм и мисъл за моето добруване. ;)

Т. Тодорова

12.09.16
07:42

Змийчоче, честит ти рожден ден! :)

Здраве, живот, щастлива и мирна душица! (F)

12.09.16
08:15

Честит рожден ден!
По-малко мисли и повече живей!

(F)

Димитър Станчев

12.09.16
08:27

Ч.Р.Д. !  Да си все така готина! (cake)

12.09.16
08:51

Кобрети, честит рожден ден! Да пораснеш толкова голяма и силна, колкото ти искаш. Здраве за теб и близките ти и много поводи за усмивки!
(F) (F) (F)

Честит рожден ден, Мира!!!

Бъди здрава, енергична, щастлива и изпълвай дните си с усмивки! :) :) :) Бъди все по-силна!
Прекрасен ден да имаш!

12.09.16
09:02

Честит Рожден Ден !!!
Много здраве, усмивки, приятни емоции и по - малко лоши мисли. Любов и сбъднати мечти :)
Весел празник (F)

Carbohydrate

12.09.16
09:09

Поздравляю с днем рождения! В этот замечательный день желаю тебе крепкого здоровья, верных и преданных друзей, безграничного счастья, безразмерных доходов, сумасшедшей любви и побольше радостных дней! Хорошего тебе настроения и отличного праздника!

Закрит Акаунт

12.09.16
09:11

(party) (cake) ЧРД, Кобре, да си жива и здрава !

Мила

12.09.16
09:38

Четити рожден ден, Кобре! (F)(beer)

Поздрав!

Честит рожден ден , Кобричке ! (F)
Здрава и все така силна (muscle)

ЧРД. Пожелавам ти много късмет и весело изкарване на празника.

12.09.16
10:37

Честит рожден ден, Мира! :) Пожелавам ти да се справиш с вътрешните причини за лошо настроение и външните сами ще изчезнат. ;)

12.09.16
10:56

Хайде и тук :) - Честит Рожден Ден, Мира!
Пожелавам ти всичко да си дойде на мястото. Нали се сещаш - накрая всичко се нарежда. Ако не се е наредило, значи не е дошъл края ;)

12.09.16
11:03

Честит Рожден Ден, Мира!
Желая ти дни изпълнени с радост, веселие,
щастие и безгрижие и нощи пълни с прехвърчащи искри, омачкани чаршафи и много любов.
Бъди здрава, все така силна, емоцоонална и пръскаща сексапил, прекраснице  :*

12.09.16
11:56

Честит рожден ден ! Бъди жива, здрава, обичана, успешна ! (F)

Честит Рожден Ден, Мира! (F) :*
Желая ти повече щастливи моменти и положителни емоции!

12.09.16
12:51

Честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и щастлива ! (d)

12.09.16
13:00

Честит рожден ден, много здраве, щастие и късмет ти пожелавам (F)

Честит рожден ден Мира!
Бъди здрава, много усмихната, щастлива и късметлийка.

12.09.16
14:23

ЧРД, Мираа!
Най-вече здраве за теб и близките, повече усмивки, по-малко ядове, повече тежести в залата, по-малко в ежедневието... и мноооого либоф и щастие (F) (sun)

p.s. И мнооооого кардио :D !!!

Мнението беше редактирано от RogueOne на 12.09.16 14:26.

12.09.16
15:14

Честит Рожден Ден!
Здраве и щастие!!!

12.09.16
16:50

Жива и здрава!

12.09.16
17:07

Честит рожден ден, жива и здрава и дано да откриеш това, което те прави щастлива. :)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1