Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим16.02.17
22:48
Винаги рева, отваряйки тая тема !
16.02.17
22:59
казано от Dizzy на 16.02.17, 22:40:
казано от nervak на 16.02.17, 22:20:
Майко мила...боси.?!бахмаамурангеле...
За подсещане
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/79952
Имаше един лаф “Аз като говоря, не приказвам” :) :D
17.02.17
13:15
Значи така да ми осерете началото на страницата :D :D
SHAME !
==============
15.02
Сън: 23.30-7.00
Ам... мхм...
Храна:
- 3в1
- пълнозърнест протеинов кекс с масло
-1 банан, 1 ябълка, 2 кивита
- сварени зеленчуци мексикански микс 200 гр. с капка зехтин, пилешка пържола от бут 200 гр. сурово
- РОЗОВ донът от ЛИДЛ (inlove)
-3в1
- 125 гр. моцарела, 4 фил. “103 зърна”, пилешка супа със зеленчуци и фиде (ок. 500 мл- ок. 200 гр. месо сурово)
===========================
Айде нещо красивичко :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 17.02.17 21:08.
17.02.17
20:05
17.02 дърпащи
1. набиране надхват 3х5
2. румънска тяга (25кг) 3х10х45кг
3. набиране подхват 3х5
4. суинг с пудовка 3х15х25кг
5. набиране подхват 3х5
6. тяга с пудовка с 1 ръка 3х20х25кг (по 10 всяка ръка)
7. едностранно гребане с пудовка 3х8х25кг всяка ръка
8. хеликоптер с щанга 3х8х30кг
9. едностранно гребане с дъмбел 3х10х20кг всяка ръка
10. бицепсово сгъване с ластик 3х10 всяка ръка
11. махове с крак встрани с ластик 3х10-15 всеки крак
12. махове назад с ластик 3х10-15 всеки крак
Движение за деня 3 км.
Лекичко раздвижи, че трябва да направя още една тренировка за цялото тяло с клекче почивните дни.
Дали ще е утре, ще видим.
Другата седмица си вземам 2 дни отпуска, че сякаш почнаха да ми се сливат дните.
18.02.17
14:20
Open season :)
No bra, no make up :) Home edition :)
18.02.17
17:07
18.02
Сън: 23.45-7.00 после до 9.00
Поспах добре сутринта :)
Храна:
- 3в1
- спагети със доматен сос с босилек, зехтин и пушен кашкавал + 100 гр. сирене
-10тина сушени сини сливи
- салата цвекло, морков, мазнина , авокадо - 250 гр.
- 2-3 малки ракии 80-100 мл, шопска салата ссъс зехтин и ок. 100 гр. сирене, пастърма и суджук от диво 50-100 гр.
- 2 шишчета от диво 200 гр. сурови, 1 чаша червено вино
=====================================
18.02 рамо, ръце
повечето в суперсерии
1.военна преса (25кг) 3х8х30кг
2. набиране подхват 3х5
3. лицеви опори раменен хват 3х10
4. едностранна раменна преса с дъмбел 3х8х15кг всяка ръка
5. едностранно бицепсово сгъване 3х10х7,5 кг всяка ръка
6. едностранно разгъване за трицепс зад врат 3х10х7,5кг всяка ръка
7. едностранно разтваряне встрани с почти права ръка 3х10х7,5 кг всяка ръка
8. едностранно повдигане напред с почти права ръка 3х8х7,5 кг всяка ръка
9. фейс пул с ластици 3х15
10. разгъване за трицепс с ластици 3х10
Кардио на велоергометър 20 мин
Движение навън- няма.
Домакинство.
Не ми се занимаваше с нещо по-сериозно днес.
Отивам да пийнем по 1 с колега.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 19.02.17 11:54.
19.02.17
12:56
Дейба готиния мангал!
Феноменално тяло, в лице също е страхотно мъжествен!
http://hrithik-roshan-actor.blogspot.bg/2013/10/krrish-3-hot-body-pics.html
(Боянчо, тенкс , мойто момче :) )
Мангал е отвсякъде наистина, а му липсват цели мусклулни групи. Ама мен не ме е ударил хормонът, така че мнението ми едва ли е добра отправна точка за сравнение. ;)
П. П. От друга страна ти самата вадиш страхотни ръце и гръб и идеално съотношение с талията. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.02.17 15:40.
Мангал или не, е най-добрия индийски актьор, олицетворение за артист, уникален танцьор е. Силно препоръчвам да гледате Guzaarish с него и Айшвария Рай и zindagi na milegi dobara, доста добри примери, че индийците не правят само сериалчета, а сериозно кино с добри актьори.
Мнението беше редактирано от Боян на 19.02.17 15:48.
Разбира се, че не правят само сериали. Правят и страхотни екшъни...
http://distractify.com/old-school/2014/08/31/the-most-absurd-bollywood-action-movie-stunts-ever-1197778377
19.02.17
17:42
19.02
Сън: 00.00-7.00 после от 8.00до 9.00
Поспах :)
Храна:
- 3в1
- кекс от мюсли, банани и протеин- една тавичка :) към 300+ гр. + прясна сметана 40%
- 1 банан
- пилешка супа със зеленчуци (400-500 мл, ок 150 гр. месо)
- 2 фил. “103 зърна”, 70 гр. пушен кашкавал
- 5-6 обикн. бисквити с 1-2 лъж. фъстъчен крем
===========
Без да обиждаме индийците И в моя дневник. Да, 1 милиард и половина мангали са и мнозинството са бедни, осрани и мрат като мухи, но пък в много отношения има да им дишаме прахта. Те са световна икономическа сила, развиват технологии и медицина, която сме гледали само по филмите. Последните години станаха водещи в космическите изследвания, кацнаха на първи на Марс.
Тоз пич е хубав мъж- точка :D
=============
Боби, благодаря ти !
Всъщност не очаквах някой да коментира.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 20.02.17 10:09.
19.02.17
17:53
19.02 комплексна
повечето в супер серии
1. избутване на машина за гърди седнала (32кг) 3х8х62кг 12х42кг
2. придърпване на скрипец зад врат (30кг) 3х8х50кг 12х40кг
3. клек (20,40,50кг) 3х6х60кг 2х8х50кг
4. флайс на пек дек 3х12х40кг
5. гребане на хоризонтален скрипец 3х12х40кг
6. гоблет клек с дъмбел 3х10х26кг
7. кросоувър за гърди с почти прави ръце 3х12х(2х15кг)
8. едностранно придърпване за гръб от колене на кросоувър 3х10х35кг всяка ръка
9. (хипер) екстензии с тежест 3х12х25кг диск в ръце
10. разтваряне на аддуктор машина 3х15
11. разгъване за предни бедра 3х8х25кг
12. сгъване за задни бедра 3х8х30кг
13. повдигане на крака от стенд 15-15-12
Кардио на велоергометър 30 мин. (пулс 120)
Движение за деня - няма .
Гтвене, чистене, пране- по малко.
===============
Раздвижих леко, наблегнах на разнообразието.
Надишах се на смрад, нямам думи, вонешеспарени крака в залата, а климатика само раздухва вонята.
============
Traps are the new abs :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 19.02.17 17:55.
казано от Queen Cobra на 19.02.17, 17:42:
Без да обиждаме индийците И в моя дневник. Да, 1 милиард и половина мангали са и мнозинството са бедни, осрани и мрат като мухи, но пък в много отношения има да им дишаме прахта. Те са световна икономическа сила, развиват технологии и медицина, която сме гледали само по филмите. Последните години станаха водещи в космическите изследвания, кацнаха на първи на Марс.
Тоз пич е хубав мъж- точка :D
Медицината не я развиват, а я крадат. Произвеждат само генерика, щом изтекат лицензните защити на западните препарати. Не са инвестирали и една стотинка в проучания и не възнамеряват да го правят.
Марсианската им мисия, която по ирония се казва Мангалиаан (Mangalyaan), изпрати орбитална сонда, а не апарат на повърхността. Това е нещо, което американци и руснаци правеха през 60-те. През 70-те вече кацаха - на Луната, на Венера, на Марс, дори на спътници на Сатурн и Юпитер. Индийците са 50 години назад и нямат технология да напреднат в близките 50.
В същото време безумната им религия не им позволява контарцепция или други методи за ограничаване на раждаемостта. Огромна част от населението живее в тотална мизерия и невежество. Зъби се вадят на улицата с риск от смъртоносни инфекции. Изнасилванията са ежедневие, на практика се смятат за право на мъжете, а ако има някакво правосъдие, то е линч от близките на жертвата.
Кастовата система работи с пълна сила и през 21-ви век. Независимо от личните си качества не можеш да излезеш от кастата, в която си се родил. Ако си се родил в подходящата каста, добре. Ако не си, сори - в следващия живот...
На този фон една шайка паразити, наречени садху, живеят на гърба на и без друго бедното общество и експлоатират безжалостно невежеството и глупостта на хората.
Това за мен е буквално определението на думата цигания.
Абе какво си говорим за Индия, дайте да си гледаме нашите европейски проблеми.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.02.17 17:59.
19.02.17
17:58
Като си прав, си прав :)
казано от Queen Cobra на 19.02.17, 17:58:
Като си прав, си прав :)
От друга страна работя с индийци и далеч не всички са толкова лоши. :) Някои са работливи, компетентни и свестни. ;)
Което не отменя казаното по-горе. :)
19.02.17
22:11
казано от Боян Д. на 19.02.17, 15:45:
Мангал или не, е най-добрия индийски актьор, олицетворение за артист, уникален танцьор е. Силно препоръчвам да гледате Guzaarish с него и Айшвария Рай и zindagi na milegi dobara, доста добри примери, че индийците не правят само сериалчета, а сериозно кино с добри актьори.
Според Индийците,най-добрият им актьор се казва Шах Рук Хан.
Иначе си прав,правят стойностни филми.Моите фаворити сред индийските филми са:’Моето име е Хан’,’Двойка,създадена от бог.’
Между другото Индийския език е много сходен с нашия.За справка следния клип
:D
Подкрепям Боби и допълвам, че освен всичко останало са и първи по алоджилък. Цели сгради в Индия помещават фирми, чийто единствен бизнес план е с фалшиви сметки да шантажират по телефона американски граждани и то най-вече от индийски произход.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 19.02.17 23:00.
20.02.17
11:17
А, Боби, от една страна добре ми вдигаш посещаемостта на дневника, но от друга привличаш 2 пъти повече лайкове. Разколебана съм в ползите и рисковете :D :D
========
Оставям това тук и само ще кажа
ПАК ЛИ? ВИЕ, АВТОРИТЕ И ИЗДАТЕЛИТЕ НА САЙТА, ПЪЛНИ ИДИОТИ ЛИ СТЕ? Или полуидиоти? ....
Коментарите ...къртят
http://biopogled.com/десет-причини-поради-които-не-трябва-д/
казано от Марин Димитров на 19.02.17, 22:11:
За справка следния клип
Тоя клип съм го гледала десетки пъти и всеки път плача, толкова ме развеселява :D
А пък индийдките филми ме кефят, заради танците и песните, и настроението, доста ме разтоварват. Визирам този тип индийски филми, де. В смисъл, много ме забавляват :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 20.02.17 11:41.
20.02.17
11:59
Уф, ма къде ги намирам значи... като не ми се работи ... :)
http://www.nibiruancouncil.com/
20.02.17
14:09
2015.02
Сън: 22.030-7.00
Идеално.
Храна:
- 3в1
- кеск от мюсли, трици, протеин и банани
-2 ябълки,
- варен червен ориз (ок. 60 гр. сурово) с пилешко филе (ок 150-200гр. сурово) и зехтин + кисели краставички
- 1 парче локум, малко сурови ядки и стафиди 20-30 гр.
- пилешка супа със зеленчуци и фиде ок 200 гр. месо, 1 фил.
- 80 гр. пушен кашкавал
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 21.02.17 09:47.
казано от Queen Cobra на 20.02.17, 11:17:
Оставям това тук и само ще кажа
ПАК ЛИ? ВИЕ, АВТОРИТЕ И ИЗДАТЕЛИТЕ НА САЙТА, ПЪЛНИ ИДИОТИ ЛИ СТЕ? Или полуидиоти? ....
Коментарите ...къртят
http://biopogled.com/десет-причини-поради-които-не-трябва-д/
Статията е написана доста зле, но като цяло съм на мнение, че ваксините не са толкова полезни за човека, колкото ги промотират наляво надясно. Кофти е, че има сайтове, които допускат подобни криво-написани статии!
20.02.17
15:12
казано от Sis` на 20.02.17, 15:07:
като цяло съм на мнение, че ваксините не са толкова полезни за човека, колкото ги промотират наляво надясно.
A защо смяташ така?
казано от Queen Cobra на 20.02.17, 15:12:
като цяло съм на мнение, че ваксините не са толкова полезни за човека, колкото ги промотират наляво надясно.
A защо смяташ така?
Кобре, после да не ревеш някой да ти чисти дневника, сама си слагаш тръна в гащите :D :D :D :D :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 20.02.17 15:16.
че ваксините не са толкова полезни за човека, колкото ги промотират наляво надясно.
Много прост пример:
Като се набодеш или порежеш на нещо престояло в земята и след време и почнеш да изглеждаш така , сякаш половината лице се смее, а другата половина – плаче....друга песен за ваксините ще запееш.
Мнението беше редактирано от nervak на 20.02.17 15:24.
Много са причините да съм на това мнение :) Но не съм много сигурна, че ми се започва подобен разговор, защото повечето хора дори не желаят да чуят нещо различно от това, че ваксините може да не са толкова ефикасни.. или че може да ти навредят. Не казвам, че аз разбирам на 100%, но от това, което съм прочела до сега.. от това, което видях и от това, което разказват други хора (било то в нета или са ми го казали лично).. си правя изводи и в момента мнението ми е това ;)
Мнението беше редактирано от Sis` на 20.02.17 15:44.
20.02.17
15:42
казано от karfi4ka на 20.02.17, 15:16:
Кобре, после да не ревеш някой да ти чисти дневника, сама си слагаш тръна в гащите :D :D :D :D :D :D :D
виждам, че трънливия Нервак е започнал комуникация, тъй че ще видим.
Иначе Карфичке, всички полезни дискусии са си останали тук - дали по моя, дали по твоя преценка като модератор. Разбира се 3 страници разсъждения за вентилаторни печки и боси крака са напълно излишни :D :D
Обикновено ме дразнят лични нападки и несвързани със здравето и спорта коментари.
Надявам се няма да прерасне в нещо такова.
казано от nervak на 20.02.17, 15:24:
че ваксините не са толкова полезни за човека, колкото ги промотират наляво надясно.
Много прост пример:
Като се набодеш или порежеш на нещо престояло в земята и след време и почнеш да изглеждаш така , сякаш половината лице се смее, а другата половина – плаче....друга песен за ваксините ще запееш.
Предполагам, че говориш за тетанус. Ето част от това, което съм чела аз http://www.vaksinite.com/kakvo-predstavliava-tetanichniat-toksin/ Имаше още една статия за ваксината против тетанус в този сайт. На други места (няма да ги упоменавам) има и други публикации, статии, документи и прочие, на които Аз лично вярвам за сега.
Интересувам се от ваксините от скоро (заради пострадало новородено в семейството след ваксиниране). Интересувам се най-вече заради това, че някой ден ще имам деца и аз.. и смятам, че Аз трябва да взема решение дали ще му се бият ваксини или не. Отново ще подчертая, че не знам всичко на 100% и че има още много да чета, но просто съм на мнение, че с тия ваксини има нещо нередно.. и че не трябва да се доверяваме толкова на доктори и някакви си “учени”, дето все пак си изкарват парите от тия ваксини :)
20.02.17
19:04
Ще те апострофирам основно в частта, че НЕ трябва ТИ да вземаш решение, защото това са задължителни имунизации.
Не бих искала нито аз лично, нито ти, нито който и са да прави подобен избор, най-малкото защото познанията ни са на ниво дискусии по форумите. Говорим за живота, здравето и благосъстоянието на живи същества, а не за предпочитания относно режим на хранене, тренировки или работа.
Неоспорим факт е, че ваксините могат да имат странични ефекти и дори смъртни случаи. За съжаление това е така за всяко медицинско изделие - едни от най-”безобидните” медикаменти като аспирин , аналгин и парацетамол могат да имат много по-ужасяващо странични ефекти , а и е съвсем често срещано алергична реакция срещу съставка на ваксината или медикамента.
Факт е , и че абсолютно всички изобретени днес лекарства, лечебни методи или интервенции са постигнати с цената на експерименти върху хора и неизброимо много жертви в исторически план. Огромна част от съвременната медицина - антисептика,анестезия, хирургия и пр. се изгражда след втората световна война и се изпробва именно върху нейните милиони жертви.
Но това не значи, че като цяло медицината трябва да спре да се развива.
Като затворим моралната гледна точка- е постигнато феноменално много.
=====================
Дали и как в детайли действа ваксината срещу тетанус- боже, опази, не знам. Това не го прави въпрос на вяра. То или е така или не е така. Дали аз го знам и разбирам или не не променя фактите.
На 25 год.си направих ваксинацията и със сигурност ще си я направя след 10 год. и при всеки нещастен случай, ако има нужда.
Окей :) Всеки си има мнение.
Само да отбележа, че в много европейски държави ваксините НЕ са задължителни. Там хората имат избор. Тук не е така.. Защо? Защото сме държава, в която правят с нас каквото си искат. И ние като овце им вярваме! Как да е.. здраве да е! ;)
А за моите деца - о, повярвай ми аз ще взема решението, защото аз ще си ги гледам! Ако се случи нещо с едно дете, заради ваксина - никой не поема отговорност.. нито лекари, нито държавата, нито производителите. Определено ще чета много и ще се информирам, но няма да оставя съдбата на детето си в ръцете на някакви адски некомпетентни доктори.. каквито са повечето ;) Спирам аз по темата :)
Мнението беше редактирано от Sis` на 20.02.17 20:20.
Докато “биеш” ваксини, не си толкова готова за информиран избор.
Ваксините сами по себе си имат изключително много ползи и неслучайно толкова гиганти си мерят... шпагите в производството им. Превенцията винаги е по-добра от лечението.
Обикновено проблеми с ваксините възникват по време на товарене/транспорт, което много променя нещата. Пришпорват се доставки поради някакви причини, купуват се ваксини с напредващ срок, не се съхраняват от ОПЛ-тата както трябва.... Ужасно много фактори са.
Имам информация за единия голям с ваксините в България, че си нищи постваксиналните инциденти. Които за последната година и половина са 2.
За сравнение, друга фирма разпространява банален антипиретик (отс), на листовката на който пише, че 1 на 1000 ослепява. Ама са популярни.
20.02.17
20:34
казано от Sis` на 20.02.17, 20:16:
Само да отбележа, че в много европейски държави ваксините НЕ са задължителни. Там хората имат избор. Тук не е така.. Защо? Защото сме държава, в която правят с нас каквото си искат. И ние като овце им вярваме! Как да е.. здраве да е! ;)
А за моите деца - о, повярвай ми аз ще взема решението, защото аз ще си ги гледам! Ако се случи нещо с едно дете, заради ваксина - никой не поема отговорност.. нито лекари, нито държавата, нито производителите. Определено ще чета много и ще се информирам, но няма да оставя съдбата на детето си в ръцете на някакви адски некомпетентни доктори.. каквито са повечето ;) Спирам аз по темата :)
В кои? В Англия, май, или Франция беше, влизат в затвора за не ваксиниране
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 20.02.17 20:39.
20.02.17
20:40
казано от Sis` на 20.02.17, 16:51:
Отново ще подчертая, че не знам всичко на 100% и че има още много да чета, но просто съм на мнение, че с тия ваксини има нещо нередно.. и че не трябва да се доверяваме толкова на доктори и някакви си “учени”, дето все пак си изкарват парите от тия ваксини :)
И аз ще подчертая, че имаш много да четеш, защото настоящата ти позиция е незряла, да не кажа по-силна дума.
20.02.17
21:06
казано от БПН на 20.02.17, 20:27:
Ужасно много фактори са.
Имам информация за единия голям с ваксините в България, че си нищи постваксиналните инциденти. Които за последната година и половина са 2.
За сравнение, друга фирма разпространява банален антипиретик (отс), на листовката на който пише, че 1 на 1000 ослепява. Ама са популярни.
Ами това са фактите.
Както във всичко останало, човешките действия - умисъл или непредпазливост създават повечето от рисковете.
Има предостатъчно данни за вредата и страничните ефекти на ваксините. Някои от вас сигурно са ги преживявали или виждали на живо. Факт.
Жестоко, безсърдечно или както и да го наречете- ако нещо помага или спаси на 999 човека и умори 1- ползата за обществото е изразимо по-голяма от вредата и винаги надделява при вземане на решение. И така е редно. И аз и вие сме само цифри в статистиката на бъдещите поколения.
Това не отменя факта, човек да се информира, напротив. Намирам го за задължително.
Но тук говорим за животозатрашаващи заболявания с висока социална значимост. Ако ваксината срещу грип е избираема, то тази срещу шарка, полиомиелит и пр. няма как да бъде.
————————
Ако изборът е твой, то от последиците - ако има такива, страда целия социум.
Икономическото развитие на всяка страна е тясно свързано с нивото на здраве сред гражданите й. Болните и инвалидизираните хора не работят, не създават брутен вътрешен продукт.
Напротив- изискват огромен ресурс за здравни грижи и хоспитализации, ангажират голям процент други работещи хора да ги гледат, пари за инвалидни пенсии и помощи. Всяка секунда болничен е загуба в икономически план- директните загуби от отсъствие от работа се измерват с милиарди милиарди долари в световен мащаб.
Ваксините са нещото, което повече от 50 години гарантирано намалява заболеваемостта от дузина значими заболявания.
20.02.17
21:13
Това е моя гледна точка. Тя не се основава на вяра или съмнение. По-скоро въпреки тях, човек трябва да действа както е разумно. В крайна сметка никой не е застрахован от нещастия. Фактът че за година при катастрофи са загинали над 700 души не спира хората да карат коли. Защото ползата от тях е много по-висока от риска.
Та в този ред на мисли - разбира се, че ще има притеснения, съмнения или страхове, но не бих поела риска да не се ваксинирам (или евентуалното си дете) за нещо, което все още е задължително и доказано необходимо.
20.02.17
21:20
А само допреди век-два средната продължителност на живота ( В Европа при това) е била 40 години. Как ше се ваксинираме , да не сме луди . Baj Ganyo Pharmacy :D
20.02.17
21:30
Уф, дайте да обсъдим по-смислени и актуални неща.
Например “Ползите и вредите от кемтрейлс : или за наше добро ли илюминатите пръскат срещу рептили”
:D :D
20.02.17
22:06
Готов съм да се включа в дискусията само и единствено срещу полугола снимка на Кобрата :D
казано от Queen Cobra на 20.02.17, 21:30:
Уф, дайте да обсъдим по-смислени и актуални неща.
Например “Ползите и вредите от кемтрейлс : или за наше добро ли илюминатите пръскат срещу рептили”
:D :D
Да не забравите и евъргрийна “хомеопатия срещу антибиотици” :D
21.02.17
01:05
но като цяло съм на мнение, че ваксините не са толкова полезни за човека, колкото ги промотират наляво надясно. Кофти е, че има сайтове, които допускат подобни криво-написани статии!
Първо, с интерес искам да знам къде се промотират толкова наляво надясно ваксини... (освен сезонните)
Второ, 95% от статиите срещу ваксините са общо взето на същото интелектуално и “журналистическо” ниво.
казано от Sis` на 20.02.17, 15:42:
Много са причините да съм на това мнение :) Но не съм много сигурна, че ми се започва подобен разговор, защото повечето хора дори не желаят да чуят нещо различно от това, че ваксините може да не са толкова ефикасни.. или че може да ти навредят. Не казвам, че аз разбирам на 100%, но от това, което съм прочела до сега.. от това, което видях и от това, което разказват други хора (било то в нета или са ми го казали лично).. си правя изводи и в момента мнението ми е това ;)
Накратко. Много причини има - четох у един сайт, видях в автобуса, а и кака Гина беше сигурна, че леля Пена е чула от стринка Рада...
Предполагам, че говориш за тетанус. Ето част от това, което съм чела аз http://www.vaksinite.com/kakvo-predstavliava-tetanichniat-toksin/ Имаше още една статия за ваксината против тетанус в този сайт. На други места (няма да ги упоменавам) има и други публикации, статии, документи и прочие, на които Аз лично вярвам за сега.
Интересувам се от ваксините от скоро (заради пострадало новородено в семейството след ваксиниране). Интересувам се най-вече заради това, че някой ден ще имам деца и аз.. и смятам, че Аз трябва да взема решение дали ще му се бият ваксини или не.
Титанична статия. Освен че явно този, който я е писал е по-голям лаик и от мен, защото референциите му всъщност не потвърждават тезата му - става дума за експерименти, които въвеждат токсина чрез интрамускулна инжекция, която както е отбелязано и тук не позволява на токсина да се срещне с антитела преди да бъде предаден през синапсите. Също така става дума за нетоксичната част на протеина (nontoxic binding domain of tetanus toxin), а целта на експеримента е да се установи начин, по който да се доставят лечебни/терапевтични протеини на моторните неврони (предполагам за други невродегенеративни заболявания).
Не, не взимаш. Защото ако твоето дете не се ваксинира, то излага на опасност и други. Има едно понятие като групов/стаден имунитет, което антиваксърското стадо намира за изключително сложно за схващане, макар че е сравнително елементарно.
Отново ще подчертая, че не знам всичко на 100% и че има още много да чета, но просто съм на мнение, че с тия ваксини има нещо нередно.. и че не трябва да се доверяваме толкова на доктори и някакви си “учени”, дето все пак си изкарват парите от тия ваксини :)
Да бе, тия учени, мамицата им, БигФарма и корпорациите. А знаеш ли колко повече пари биха изкарали от лечение/терапия на деца с полио спрямо цената на ваксината :) ? Още един малоумен аргумент - защото както биологията, така и икономиката е твърде сложна наука явно. Добре че тия учени и доктори са учили по 10на години, за да може някой да попрочете в интернет и да е по-кадърен от тях...бая лалави са, че са си губили времето, а? :)
Всеки има мнение е вярно. Каква тежест има то е друга тема.
Защото сме държава, в която правят с нас каквото си искат. И ние като овце им вярваме!
Така е. Десетки и стотици изследвания (а дали не са хиляди), както и не една и две епидемии благодарение на антиваксъри (Дисниленд 2015 някой?!), защо да им вярваме, а?
Как да е.. здраве да е! ;)
Ебаси иронията, не мислиш ли?
А за моите деца - о, повярвай ми аз ще взема решението, защото аз ще си ги гледам!
Така, а за децата, които твоите после ще заразяват, ти ли ще ги гледаш??????????
Определено ще чета много и ще се информирам, но няма да оставя съдбата на детето си в ръцете на някакви адски некомпетентни доктори.. каквито са повечето ;)
Както казах, ебаси лалавите, чели по 8-10 години (6 години за диплома и обикновено поне 4-5 за специализация), но ти, с опита си и информираността си от интернет си по-компетентна от тях. Евала! Стра’отно! (откраднато от Памбос).
Спирам аз по темата :)
Разгеле!
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения… (Марк Твен май беше?)
казано от ME4O_TURIST на 20.02.17, 22:06:
Готов съм да се включа в дискусията само и единствено срещу полугола снимка на Кобрата :D
Жив да не бях, Мечо.....недей, че Васко и Пацо ще ти скочат... :D
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече