Леки раздвижвания с един тон.Утре ме чакат 3…наех работници.
Дейба и кръста..зле е -хрущи при котешки гръб..или огъване в екстензия седнал.
Отива на заебаване на тренировките май тотално,не знам кво да правя,а с лекари точно сега не ми се занимава.Язък.
18.09.17
23:56
Много ме е яд да го чета това.
Леки раздвижвания с един тон.Утре ме чакат 3…наех работници.
Дейба и кръста..зле е -хрущи при котешки гръб..или огъване в екстензия седнал.
Отива на заебаване на тренировките май тотално,не знам кво да правя,а с лекари точно сега не ми се занимава.Язък.
Освен да вземеш да го преглътнеш това его и да си смениш тотално подхода на трениране...
Тягата само с дъмбели или трап-бар, работа за ядрото, разтягане след всяка тренировка, малки тежести (интервалите помагат за това - там не можеш и да си помислиш за големи) и никакво отклоняване, дори да се изкушаваш да пробваш макс.
А не е зле и на лекар да идеш и да направиш едно ЯМР, за да се види какво точно е положението.
19.09.17
09:06
Ако можеш, прави поне хиперекстензии и повдигане на краката от вис. Също и ,, супер мен ‘’ на пода.
Бързо възстановяване!
Тягата само с дъмбели или трап-бар, работа за ядрото, разтягане след всяка тренировка, малки тежести......
Хм...и за какво са ми тези малки тежести???
Ако не клякам и не дърпам,през гъбестата тъкан ми е,че ще се набера с 50кг...или ще направя кофа със 100кг.
А не е зле и на лекар да идеш и да направиш едно ЯМР, за да се види какво точно е положението.
Това е ясно...да разбера ,с колко мм се е увеличила дисковата херния(последно беше 6мм)....а нищо чудно да се е появила и втора.
Ама нека ми мине кампанията...ся няма да се вкисвам с някви тъпотии на ,които не мога да повлияя.
19.09.17
11:59
Тягата само с дъмбели или трап-бар, работа за ядрото, разтягане след всяка тренировка, малки тежести......
Хм...и за какво са ми тези малки тежести???
Ако не клякам и не дърпам,през гъбестата тъкан ми е,че ще се набера с 50кг...или ще направя кофа със 100кг.
А за какво ти са големи тежести, за които не си готов и в същото време да си периодично в бокса???
Ако клякаш и дърпаш и все си контузен, през къде ти е тогава?
Казах ти аз нещо, ама пак не ме послуша...Има оправия и твоето, но е въпрос на подход и самодисциплина.
Въпрос на приоритети - дали поставиш това да си здрав и да се чувстваш добре над това колко силен ще си и дали ще си по-як от (постави име по свой избор) в залата/форума/офиса.
Е%@л съм ги и тягата, и клека, ако не мога да се обърна в леглото от болка!
19.09.17
12:24
Е%@л съм ги и тягата, и клека, ако не мога да се обърна в леглото от болка!
По-скоро трябва да е “ебал съм ти и кривите максове на тягата и клека”.
Мен болката не ме плаши,дразни ме невъзможността да вдигам.
Дразни те, но не предприемаш мерки в посока оправяне, а тръгваш пак с рогата когато се възстановиш.
Както и да е...уча се още))))))Въртят ми се из главата тяги с една ръка...с дебела ръкохватка,колкото задържам без ключови глупости...А то няма да е много))),ама поне ще са максове)))))))))))
Я нещо по-позитивно...да ви покажа новия 4 месечен укротител на немски овчарки)))))))):
Мнението беше редактирано от nervak на 19.09.17 12:27.
19.09.17
19:30
Така и не показа Меркантилната. Тюх. 🙂
Да ви е честит таласъмът иначе. Нашият е същия. Много налудничава гадина. 😁
Намерена е на булеварда на 1 седмица и се казва Уле-от улица)))))...хранена на ръка...една жена ги спасява,пълно куку но в “в хорошем смысле-))))))))))))))има коткохотел...ама там половината котки са за осиновяване...,а боязливата и подла лисица ще ти я снимам!
Ще има старт скоро.Вчера корекции на движенията в Пловдив в залата с ниска гравитация.
После леки винарни.
Дейба и феста в Капана...Нормалните концерни свършват в 12…а разни тъпаци с тъпани и гайди и дудуци решават ,че могат да се засиняват с простотията си от 2 през ноща...Та викахме полиции,разправии...в крайна сметка в 4 ги разгониха!!!
Винаги си задавам въпроса ,защо някой с цигулка не почне да свири в 2-3 през ноща...а винаги някакви ахмаци-овчЕри с тъпи народни уродии или чалгии...
Иначе феста е готин-много познати по сергиите.Някои са с достойна за уважение кауза-сергия 11 на “Майко мила” ...посетете и купете нещо!
Да отбележа-Паваж ептен са затъпели...
1.1
Eм...да запиша разходката до залата ,след месец блеене.
Зарчер клек 60кг 7х2 през 10сек
Ренегатско гребане 4х5х20кг на ръка.
Набиране 10кг 10х2 през 10 сек
Лег с дъмбели 10х2х25 на ръка през 10 сек
Въртене на диск 4х5х15 на страна.
Ами....клека смешни кила едно ,че реших да не изкарам десет серии,друго ,че се задъхах?!
Ква беше една от основните функции на мозъка-да забравя!Все едно никога не съм клякал с интервал...макар интервалната двойка ,да е коренно различна от единицата .
Чувствам се добре в кръста...макар,че онзи ден май леко ме цъкна при едно навеждане.
с интервал...макар интервалната двойка ,да е
коренно различна от единицата .
Къде виждаш разликата? На мен в схемата с 4-2-1 повторения единиците с по-тежко са ми като светъл лъч след двойките (там съм най-близо до отказа), но не е еднакво на всички упражнения. Единици директно на свежо може и да са по-различни.
По-трудни са двойките за мен.Сега клека не е репер в случая за мен,защото действам бавно и контролирано,но двойките набирания през 10сек с 10кг ми се видяха доста по-тегави ,отколкото интервалните единици с 25.
Утре ще видя и тягата-подозирам,че и там ще има зор макар и никакви кила...там пък и техниката ще е друга.
Има и друг тънък момент,че не съм пипал нищо месец...
Мнението беше редактирано от nervak на 04.10.17 09:35.
2.1
Тясна тяга 100кг 10х2 през 10 сек
Планк 3х1мин с 10кг през минута
Повдигане на крака от лег 3 пъти до лек отказ
Гребане от лег с дъмбел 10х2х20 през 10 сек
Кофички 10х2х40кг през 10сек
Гребането малко го претупах...едната пейка ниска,кутията за подскоци твърда...
На тягата при тази форма,както предвиди Сашо имаше леки схващания на еректорите .
Кофите бяха скатавка.
35 мин всичко.
1.2
Зарчер клек 60кг 10х2 през 10сек
Ренегатско гребане 4х5х25кг на ръка.
Лег с дъмбели 10х2х30 на ръка през 10 сек
Въртене на диск 4х10х10кг на страна.
Голям нещастник съм,при тия смешни кила -целия съм в трески...хеле пояса.
40мин с влизането в залата.
2.2
Планк 3х1мин с 20кг през минута
Гребане от лег с дъмбел 10х2х15 през 10 сек
Кофички 10х2х45кг през 10сек
Гребането ...може и да ме снимат в някой клип за идиоти в залата-нещо него правя както бяха инструкциите ми се чини,поради много ниските пейки.
На тягата ,хм първите двойки леко ме замаяват)))после се раздишвам,иначе разбира се са леки...но -няма как чичо Петре.
Планка имаше леко гъзотреперене на последната.
Кофите пак скатах...
35 мин всичко.
1.3
Ренегатско гребане 4х5х27кг на ръка.
Почнах да посвиквам...Набирането малко дава зор.Въртенето след лега ,смазва рамена и част от гърдите...
2.3
Гребане от лег с дъмбел 10х2х22,5 през 10 сек
Кофички 10х2х50кг през 10сек
Гребането с тази техника ...ми натежа този дъмбел да не кажа ,че не го правих по инструкция накрая.
Кофите нацелих тежестта,имаше на последните 2 двойки пънене)))
Повдигането на крака,може да изглежда смешно,но след планка е ...гадост.
1.4
Ренегатско гребане 4х5х30кг на ръка.
Пак набиранията тегави...ама алкохола от предишната вечер не прощава.
34мин.
2.4
Зор и пот само на планка-това гъза трепери ли,значи пот лее.На кофите са нужни едни 2кг отгоре...ама по нататък.
Гребането днес беше още по-комично))))))100% ще се появя в някой клип със заглавие “Идиоти в залата”,а може и дърти идиоти...
А да,почна да ме боли някакво сухожилие в дланта,на кофите добре го усетих.
Мнението беше редактирано от nervak на 17.10.17 23:48.
1.5
Зерчер клек 60кг 10х2 през 10сек
Всичко без зор никъде и със спазени интервали.
Днес ме питаха,защо клякам така и с толкова леко...отговорих,че за да клекна с 200 е необходимо.
Дейба,криви се пъпчивия пубер с едни 110кг ,а идва високопарно да пита и със съвети.
Докарах го и аз разни сплескани пубертетски пишки да ме съжаляват и наставляват едва ли не.
20.10.17
10:10
Благодариш за съвета и си го преместваш в другия крачол 🙂
Амм не се получи баш така...Нали съм си комплексар,че сега и изнервен от изправителната гимнастика...
Казах му,че като почне да кляка повече от дъщеря ми ,тогава да дойде със съветите.
20.10.17
10:49
Нали знаеш, че с колкото и да клякаш, в някое затънтено китайско село има някоя 60 килограмова девойка, която загрява с твоя макс 😄
20.10.17
11:46
Дано не се обидиш, но според мен малко прибързано реагираш и ти правят впечатления малки неща в ежедневието. Може просто да не е бил запознат и да е попитал с информативна цел, а ти веднага го подкарваш с нарицателните, като реално можеш да подминеш с лека ръка. Не ти давам акъл, в крайна сметка ти си знаеш, просто хабиш излишна енергия.
20.10.17
13:12
Щом няма зачервени бузи си е подминаване.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.10.17 13:12.
20.10.17
14:25
Моят баща казваше-Боят при възпитанието на деца не помага........, но и не вреди.
2.5.
Лесно и бързо...
Проблема с дланта се задълбочава...
30мин....Тренировка между протеиновата пауза на един бок.
Проблема с дланта се задълбочава...
В какво положение изпитваш болка в дланта?
Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.10.17 18:12.
Като стисна ив юмрук и я извия-все едно заключвам на канадска борба.
Или пък просто я натисна на посоченото място:
21.10.17
22:10
Мен точно там ме болеше от кофичките, т.е. като ги правиш и с тежест не е невъзможно, ако отдавна не си правил и сега отново си почнал......виждам, че доста товариш. Просто се сети за натиск/упражнение, с което си натискал точно там. Друго не се сещам.
Мнението беше редактирано от Деян на 21.10.17 22:17.
Още един глас за кофите, като вероятен причинител.
В даден момент и мен започна да ме боли едната длан.
С повече внимание към захвата на кофи, а аз и добавих изолираща лента на дръжките на успоредката, и нещата се нормализираха.
Наистина е възможно да е от кофите.
Сигурен ли си, че не е натъртване, а непременно е сухожилие? Знам, че върпосът звучи малко тъпо, но според мен първото е по-вероятно.
Знам, че въпросът звучи малко тъпо, но според мен първото е по-вероятно.
Хм...хич не е тъпо,сега се сетих за едни лешници преди 30-40 дена?!
Но имам и едни леки изтръпвания вече...На кофите забелязах,че не се притиска така дланта,както на ренегатското-там ме боли повече.
1.6
Зерчер клек 60кг 10х2 през 10сек
Можеше и да не се преобличам...
Кучето го шляпнах по кратуната с отворена длан,че изяло храната на котката...е наказах себе си вместо него-то нищо не разбра , а мен ме заболя още дланта.