Емииии от много кефене, сутринта докато си сменях панталона за да ходим на кафе....праааас кръста.
Супер!!!
Аре Вимово,баклофен,милгама...
Дейба.
21.02.21
10:41
Тея сецванки понякога минават за 4-5 дни, сам знаеш.
Тея сецванки понякога минават за 4-5 дни, сам знаеш.
На това се надявам....ма след 14 дена карантина,незнам кой ще ми даде още дни болнични...
Все се каня да те питам, някой като изкара официално вируса, назначават ли му изследване за антитела?
Някви кофи и набирания...
Ще се напъна да увелича бройките набирания.
Кофите не са ми интересни...и сега правя 20х30кг без зор.
Но набирания и 15 не мога.
Някви кофи и набирания...
Кофите не са ми интересни...и сега правя 20х30кг без зор.
20 кофички с 30кг допълнителна тежест!!! Аферим, Нервак, машала!
Тенкю но на 20х60 по ще се кефя)))...кофите някак ми вървят,за разлика от набиранията и лицевите.
1,2,3,4,5,5 набирания подхват през 10 сек.
След 20 Мин
1,2,3,4,4 през 10 сек
Днес,след 2 часа чакане пред кабинета,почти шамаросване на един гнусен мангал(то не ,че има други),се оказа че РЗИ не са ме вкарали в системата...съпругата и детето са там ,а аз не...
Ся ще ходя до РЗИ да си искам номера...педераси сър...
Мнението беше редактирано от nervak на 22.02.21 19:06.
Много нетолерантно Нервак. Също като да правиш бял снежен човек. Нищо, че педерастия е медицински термин.
ЛГБТ сър...
:)
Предпочитам някой да ме напсува, отколкото да ми каже,че съм толерантен!
В червата мразя този хомосексуален термин.
23.02.21
10:29
аз не мога да се набирам в подхват.
Нещо ми пречи в постановката на ръцете, коя част на ръцете ми има лоша мобилност за да не мога?
Мога да се опитам да обясня, когато си обърна ръцете с длани към мен, вдигнати нагоре за да хвана лоста, раменете ми ще се скъсат .
Лактите и раменете се усукват повече при подхвата. Щом те боли, прави си ги с надхват или с неутрален хват. Той е най-щадящ за раменете.
Лактите и раменете се усукват повече при подхвата. Щом те боли, прави си ги с надхват или с неутрален хват. Той е най-щадящ за раменете.
За мен лично най-щадящ е подхвата.
23.02.21
10:46
Всички хватове с фиксирани китки натоварват раменете. В най-голяма степен това го прави надхвата.
23.02.21
11:00
Когато хвана чодхват, усещам че нещо ще се скъса
Всички хватове с фиксирани китки натоварват раменете. В най-голяма степен това го прави надхвата.
Съгласен съм донякъде. Имах предвид комбинацията лакти-рамене. Лактите се товарят повече при подхвата. Аз имам стара травма в левия лалът и при подхват започва да ме боли. Така че го избягвам. Ако е подхват към неутрален или надхват нямам проблем. Но с чист подхват вече не се набирам.
Най-естествен хват за мен се получава при набиране на халки. Там раменете и лактите се нагласят сами според движението. И хвата е нещо между неутрален и надхват в крайната горна фаза на набирането. Поне при мен.
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 23.02.21 11:05.
23.02.21
11:35
Когато хвана чодхват, усещам че нещо ще се скъса
Ам то ти целия си в дисбаланси, освен това с много голяма вероятност нормалната ти мобилност е заминала отдавна...И двете се коригират де, но трябва да се работи по въпроса целенасочено.
Съгласен съм донякъде. Имах предвид комбинацията лакти-рамене. Лактите се товарят повече при подхвата.
Тук също надхвата печели като най-травматичен. Без значение колко си съгласен и какъв е твоят частен случай.
23.02.21
12:12
Аз само надхват мога и успореден.
Защо да съм целия в дисбаланси, това което съм правил най-дълго е плуване, не би трябвало.
Просто съм много схванат.
23.02.21
13:28
Защо да съм целия в дисбаланси, това което съм правил най-дълго е плуване, не би трябвало.
Защото си.
Плувал си преди, сега не плуваш, а от достатъчно дълго време правиш други неща и то обикновено не особено правилно.
Просто съм много схванат.
Това само допълва картинката, а и често е пряко следствие от дисбалансите.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 23.02.21 13:28.
Малко набирания.
Малко кофи.
Малко бицепс.
Малко трицепс.
Малко плие))) с32.
Малко полуклек на един крак.
Май има лека драма с крака и нерва.
На обяд тест за Ковид и довечера на гости!
24.02.21
13:52
На тоя червения му бяха по-дълбоки кофите :)
Това само лостаджия може да извади 40+ ръка на под 80 кила ЛТ :D
Имах приятел с 40 ръка на 187-8см на под 80 кила, точно лостаджия :D
24.02.21
14:13
Е моята е толкова на 78кг. Масово билдърчета има и по 75кг с около и над 40см ръце. Смятам е нормален размер даже. Вече 43-44см около 80кг е доста.
24.02.21
14:26
Това само лостаджия може да извади 40+ ръка на под 80 кила ЛТ :D
Имах приятел с 40 ръка на 187-8см на под 80 кила, точно лостаджия :D
Крака сламки?
Миналата седмица бяха краката,тази - ръцете ?
Тея мерки и теглилки,дето ги говорите са възможни :
а) с химия
б) здравеняка да е до към 165см. висок
г) а + б
* Не говоря за мазна, водниста и безформена “баница” !
На кой врата и предмишницата са по-големи от бицепса ?
Мнението беше редактирано от Гюлето на 24.02.21 15:46.
24.02.21
15:49
На Попай Моряка :D
На кой врата .......... са по-големи от бицепса ?
И Моя-45.5-46 см., с изпъкнали жили кат стегна.
Ама вие мен си ме знаете........стара школа, това онова :-))))))))))
Е моята е толкова на 78кг. Масово билдърчета има и по 75кг с около и над 40см ръце. Смятам е нормален размер даже. Вече 43-44см около 80кг е доста.
Зависи колко си висок. Ако си нисък като мен, 172 см, никакъв проблем за 40 см ръка при 75 кг. Едно време имах 40,5 см при тегло от 74-75 кг и краката ми бяха 59-60 см. Само талията и ханша ми бяха малки, за разлика от сега :)
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 24.02.21 16:09.
Слагам добри бройки на 32кг
“Не човек, а желязо” се казваше в едно стихотворение. Тия и двамата отговарят на описанието.
Круто, как говорится по русски.
24.02.21
16:20
На кой врата .......... са по-големи от бицепса ?
И Моя-45.5-46 см., с изпъкнали жили кат стегна.
Ама вие мен си ме знаете........стара школа, това онова :-))))))))))
И двойна брадичка :D
Чета тука - от къде тръгна това число 40 за бицаги, че е някакво магическо? Аз като псевдо трениращ под 80кг съм имал над 40 см ръка /верно 40.5, ама е над :D / и над 63 см баджаци. Не съм от най-ниските 1.83 м. Ся над 40 съм правил ама съм качвал нагоре и е било повече мазнотия..
Ся се надъхах да си сложа и друга цел.. спирам да мажа тука минавам в моя тефтер.
Нервак, извинявай направихме миш-маш :D
40см ръка за мен е сън.
Виж едно 40 кофи на 32кг е нещо съвсем достижимо в моите очи...на 88ЛТ и 36 ръка))).
24.02.21
17:14
Ми аз като нетрениращ правилно сериите ми кофи бяха с 40.
+ че моите кофи са до откат надолу.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 24.02.21 17:15.
Ама килограми или ръка? ;-)
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 24.02.21 17:16.
+ че моите кофи са до откат надолу.
Имам предвид 40повт с 32кг...иначе като неправилно трениращ правя тройки с 80кг.
На Олег Жох.