Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим14.09.23
10:24
Да, в съседна Бяла ми харесва повече.
227
Клек 2х3х120
Лег 3х100,110
Бицепс изолирано 4х5х48
Трицепс 4 серии
Бицепс и трицепс по 3 серии
Много сила днес...ама кел файда,днес е лека тренировка.
Набрах си домати и босилек,дестилирам си,риба тон с мастика,рИкия с домати...нежни вратни с бири.
Мъките ми край нямат.
Утре лека в Ловеч.
Вдругиден тежка.
Напоследък нещо много напред-назад. Да не е по служба (едва ли в неделя) и едновременно да съчетаваш с тренировки и суарета ?
Мнението беше редактирано от D_M на 16.09.23 20:50.
Тренировките са константа .
Откак ме понижиха в работата просто си ползвам свободно отпуската и си ходя наляво надясно.
228
СС клек 2х5х60,2х5х80
+
Лег 2х5х60,2х5х80
Фейспул и задно рамо по 4 серии
Раздвижване в Ловеч след около 2 кубика дърва.
229
Клек 1х165,2х165
Лег 2х127
Кофи 2х80
Ловеч...хем ми е удобна лежанката,хем...не точно.
Прилично в Ловеч...Кобрето бодибилдинг яко.
Тази година мисля е годината на сюргюните.Неподозирани висоти достигам...ако някой го е постигал от ДРЕНКИ...ставаме двама)))
казано от nervak на 18.09.23, 19:33:
Тази година мисля е годината на сюргюните.Неподозирани висоти достигам...ако някой го е постигал от ДРЕНКИ...ставаме двама)))
Това си е за Гинес -:)
Гинес за прасета...че половината дренки бяха от земята,че най-узрели и сладки падналите))))
230
Тяга 2х207
Кофи 2х5х40
Бицепс и трицепс по 2 серии
Фейспул и задно рамо 2серии
Повдигане на крака от лег и предна везна по 2 серии
Пуловер преса с 20 кг 2серии
Повдигане на крака от успоредка
След тягата всичко свърши.
231
Клек 2х150,2х160
Лег 2х110,2х125
Задно рамо кабел 4 серии
Фейспул 4 серии
Ножици 2 серии
Добре.
232
Тяга дефицит 2х190
Кофи 5х60
Дърпане и бутане пред гърди 4 серии
Повдигане на крака от лег серия .
Учудващо прилично, вероятно защото съм качил кило две...натискам храната здраво.
233
СС от
Клек 2х5х60,2х3х100,2х3х120
Лег 2х5х60,2х3х80,2х3х100
Пуловер преса и повдигане на крака от лост по 3 серии
Днес обаче всичко ми тежеше...но практически не почивах.
234
Бутане+ дърпане пред гърди 4серии
Бедрено Сгъване+разгъване 4серии
Раменна+скрипец 4 серии
Кофи+набиране 4серии
Фейспул+задно рамо 4серии
Бицепс+трицепс 4 серии
До тук всичко без почивка
Пуловер преса+повдигане на крака от успоредка 3серии
Раздадох се,накрая си изпих кафето.
235
СС клек 2х5х60,2х5х80
+
Лег 2х5х60,2х5х80
Бицепс и трицепс по 3 серии
Какъв със специални потребности и нужди трябва да си,че да ревеш пред руската църква,изгонили кагебейците???
Изумително.
Накрая знаеш ли какво е много възможно да стане. Тая война все ще свърши. Агресори, магресори, та така та иначе, големите ще си се разберат, договорят и “оправят”. Русия си е Русия, макар само със своите ресурси. То и в момента разни натовски и уж антируски държави си въртят нещата с тях. Ние, които винаги сме по-католиците и от Папата ще лапаме бахурата.
Мнението беше редактирано от D_M на 24.09.23 17:26.
To по интересното е че този поп дето са изгонили, той е заключил църквата. А тази църква даже не е руска, а си е на нашия синод :)) То няма и как да е руска, просто така е отредена по ред причини.
То това е още по брутално, патриарха Кирил на руснаците е мега корумпиран и няма нищо общо с божии служител. И най-абсурдното е че в някои области на русия откриват паметници на Сталин и поповете ги осветяват, да паднеш. Това не е фалшива информация, гледах репортажи :)) Да се чудиш да плачеш ли да се смееш ли с тази политика и религия.
А иначе Нервак, те уж реват защото е заключена. Ами да махнат катинара и да сложат някой друг поп, да видим дали ще протестира някой :)
Мнението беше редактирано от kaloyan на 24.09.23 17:42.
казано от Dydo на 24.09.23, 17:25:
Накрая знаеш ли какво е много възможно да стане. Тая война все ще свърши. Агресори, магресори, та така та иначе, големите ще си се разберат, договорят и “оправят”. Русия си е Русия, макар само със своите ресурси. То и в момента разни натовски и уж антируски държави си въртят нещата с тях. Ние, които винаги сме по-католиците и от Папата ще лапаме бахурата.
Няма вариант ние да въртим “нещата” с руснаците. Тези, които въртят далавери с тях, го правят от позицията на силата, а в нашият случай не ние въртим, а руснаците си въртят нещата с нас. Така че, колкото по-далеч от тях сме, можем само да спечелим- да си прибират църквите, паметниците, русофилите и комунистическите кратуни, жилото и “меда”, пък ние ще се оправим някак и без тях.
Дидо,бахур викаш...а 60години руски бахур не стигат ли?!
Където е минал руснака,само мизерия и пичи въшки след него
Исках да кажа, че не е нужно да сме чак такъв отявлен враг, тъй като това осезаема полза няма да ни донесе. Пък нека си гледаме интереса.
Мнението беше редактирано от D_M на 24.09.23 19:03.
Какъв точно отявлен враг сме, Дидо- газта им си тече през наша територия, Лукойл си е същият монополист, няма конфискация на никакви руски активи, 99% от разведките им + смешното бабе посланик не са изгонени от страната, всичките съветски паметници си стоят, Волгин плещи нелепици от национален ефир, Копейчо- от парламентарната трибуна, а Президентчо- отвсякъде?? Не сме започнали да правим даже 1% от нещата, които е наложително да свършим срещу Русия..
Най-лошото е че руския газопровод, който минава транзит през нашата територия се случи под сурдинка и за нула време го направиха. 3 милиарда наши пари , а дори не можем да черпим от него, понеже е само транзит ... На всичкото отгоре плащаме и най-високи цени на газта, въобще работата е зле .. Но човек трябва да погледне малко цифрите, които се крият , само и само за да разбера за какво иде реч.
24.09.23
22:28
Успокоителното е, че само Русия имат агенти и платени политици у нас, и слава богу, че на САЩ им пука за България ?.
казано от Brown Bomber на 24.09.23, 22:28:
Успокоителното е, че само Русия имат агенти и платени политици у нас, и слава богу, че на САЩ им пука за България ?.
Се тая,ако ще Венецуела ,въпроса е само да не е Русия .
Ако можеше и на Русия да и пука за България толкова малко, колкото на САЩ, щеше да е супер ??
Когато атовете се ритат, магаретата теглят, е казал народа.
Така че по-добре ние да се снишим, за да не го отнесем. Щото много като лаем, най-много да отнесем по някой и друг ритник от всяка страна.
казано от Svetoslav на 25.09.23, 09:37:
Когато атовете се ритат, магаретата теглят, е казал народа.
Така че по-добре ние да се снишим, за да не го отнесем. Щото много като лаем, най-много да отнесем по някой и друг ритник от всяка страна.
Ка̀жи честно.
:kornelia-stressed-emoji:
Мнението беше редактирано от T. Toчка на 25.09.23 10:00.
Не разбрах какво трябва да кажа. Корнелия не я харесвам, както и БСП не ги харесвам.
Това със снишаването, цялото, което си написал, само от техни привърженици съм го чувала, почти в дословен цитат. И от ония мекерета с руските байраци, дето уж патриоти били. А на Корнелия личицето ми е любимо - един кадър казва хиляди неща, та винаги е подходящо да се ползва. ❤️
Достойнство трябва, не снишаване. Помияри никой не обича.
казано от T. Toчка на 25.09.23, 10:57:
Това със снишаването, цялото, което си написал, само от техни привърженици съм го чувала, почти в дословен цитат. И от ония мекерета с руските байраци, дето уж патриоти били. А на Корнелия личицето ми е любимо - един кадър казва хиляди неща, та винаги е подходящо да се ползва. ❤️
Достойнство трябва, не снишаване. Помияри никой не обича.
Ами аз мога да кажа, че ние изпуснахме момента да заявим позиция с достойнство и да се опитаме да спечелим от това. Но това си е мое мнение. Мога само да припомня малко история, без да заемам позиция на коя страна трябва да застанем. Доводи могат да се дадат достатъчно много и за двете страни.
В края на 12в и началот на 13в на България и е необходимо да извоюва независима църква. И започва да преговаря и с Константинопол и с Рим. В крайна сметка получаваме независимост на българската църква и оставаме част от Православния свят, с малък брой католици също. В края на 14в понеже сме православни, католическият свят не си мърда пръста да защити православното християнство и България изчезва от картата на света. Различни геополитически интереси, казано на съвременен език.
В края на 19в в цял свят се осъждат много остро зверствата и издевателствата над българското население в Османската империя, включително и в Англо-Саксонския свят. Но геополитическият интерес на Англо-Саксонския свят не позволява да се направи нещо повече от осъждане. От друга страна Руската империя има изключителен гео-политичеки интерес към контрол на проливите и обявява война на Османската империя с повод освобождение на православното българско население. В резултат на съвпадането на гео-политическия интерес на една велика сила с националния интерес на българина на картата отново се появява България в едни доста добри граници - Сан Стефанска България. Западният интерес е малко по-различен и България е разделена на две. Минават няколко години докато успеем да се съединим и след това ни спретват и една война със Сърбия, в която успяваме с достойнство да затвърдим съединението.
В Първата и Втората световни войни, сме на страната на Германия. Губим територии. И бидейки на страната на Германия успяваме да допринесем и за загубата на Англия при Галиполи, което Чърчил никога не забравя. В края на ВСВ отново сме губеща страна и Англия решава, че трябва една значителна част от България да премине към Гърция. Гео-политически интерес, несъвпадащ с нашия. СССР по това време има друг интерес и Молотов успява да запази територията на България, дори и да върне част то Добруджа. Отново геополитически интерес, но съвпадащ с нашия национален.
Така че до момента историята показва, че когато нашия национален интерес е съвпадал с гео-политическия интерес на някоя велика сила, ние само сме печелили.
Въпросът сега е чий гео-политически интерес съвпада с нашия?
Ако можем да отговорим, тогава трябва да заемем позиция категорично.
Ако не можем, е по-добре да не джафкаме излишно.
Ние така или иначе сме членове на НАТО и ЕС и имаме договорни задължения, които трябва да изпълняваме. Така че там мърдане няма. Достойно е да си изпълняваме поетите ангажименти и да си държим на думата. Тогава ще ни уважават и от двете страни.
Но дали изпълняването на поетите ангажименти ще го правим с достойнство и отстояване на националния интерес или наведени напред е друга тема.
Доколкото сме малки и прекалено зависими, според мен е по-добре излишно да не се набиваме на очи.
Ако това си чувала от БСП, значи може и да се появил малко акъл в техните глави. Ако е било в по-различен контекст, тогава не виждам какво сравняваме.
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 25.09.23 12:29.
Ами дай първо да го дефинираме този национален интерес- дотам сме се докарали, че националният ни интерес в момента е да има пари за бира и кебапчета за пролите и, ако може, да не се гаврят с историята ни, защото бъдеще, така или иначе, нямаме.. И по двете линии трябва да сме максимално остри спрямо Русия, ама толкова, колкото сегашните ни уж “ястреби”, даже не могат да си представят..
Светльо, кой да знае какво ще стане, за да вземе по-целесъобразното решение. Византия е била по-могъща, т.е. и във военно, и в икономическо отношение в сравнение с изначалната Западна Римска империя. Логично е да се присъединиш към неоспоримата сила, която на всичко отгоре ти е и съсед. За това време си нямал по-силен аргумент, поради който да избереш католицизма. От де да знаеш, че ще настъпят османлиите, Византия ще падне и т.н. Ми то арабите са минали от към Африка и южна Испания векове е била тяхна, можело е и с Италия това да стане.
Хубавото в БГ е, че имаме и от тия, а и от ония. Ако Русия надделее, ще се каже, че много от хората като цяло я харесват, макар да има и такива, които са били заблудени да се доверят на Запада, но вече са се осъзнали от тяхните лъжи и провокации. Ако пък Русия не надделее-обратното. Много от хората са привърженици на Запада, но е имало и такива заблудени по Русия и вярващи на нейните лъжи, които обаче вече са се осъзнали, кой е добрия ;-) Сега тук тънкият момент е управляващите как ще го играят, но пък защо народът обичащ Русия /ако тя наддделее/ да пати, съответно защо народът обичащ Запада да пати, заради заблудени русофили. Знам, че звучи малко въртиопашка, но това е политиката.
Стига с тая Русия.
Откак е “освободила” България,страната е все на края на опашката на развиващите се...
Отделно за православието...я ми кажете има ли една нормална държава с такова вероизповедание???
СлучаеноС...как ли не.
Гърция едва ли не...
Мнението беше редактирано от nervak на 25.09.23 12:58.
По отношение на религията - въпросът е от теологическо и догматическо естество. И не беше въпрос на разговора.
По отношение на политиката и въртиопашките. Пак ще трябва да се обърнем към историята. Пусто, без нея нищо не можем да си обясним :)
Как възниква държавата? - Като организация, защитаваща интереса на управляващата класа.
Нищо не се е променило вече няколко хилядолетия, освен че еволюирайки, държавата е станала по-социална. Няма друг начин, тъй като населението е част от дефиницията за държава. Не може да бъде загубено.
Управляващата класа си определя политиците, които да “водят” народа. С появата на различни интереси / групи сред управляващата класа се появяват и различни партии, от които да си избираме водещи политици :).
Но във всеки един случай, тези политици не защитават интереса на народа, а интересите на управляващата класа.
Формите на управление, които са ни познати от историята са три и се сменят една след друга, без това да променя структурата на управлението по принцип. Плутокрация, сега му викат модерно олигархия, диктатура и демокрация. След като се изчерпи всяка форма на управление идва следващата и така се въртят вече доста време. Всяка една си има своите предимства и недостатъци. И всяка вика, другата е по-лоша. Макар, че напоследък забелязвам, че олигархичната форма на управление се опитва да претендира, че е демокрация. Но скоро ще бъде безсмислено да го отрича. Ще бъде ясно на всички.
А за политиците остава да са въртиопашки, щото за народа важи принципа - “мижи да те лажем”.
Горното е малко опростено, но то няма и смисъл от много сложни обяснения.
За щастие, понякога се случват и политици, които успяват доста добре да балансират между интереса на управляващата класа и интереса на народа и държавата еволюира. Но те за съжаление обикновено остават в историята най-вече като скоропостижно починали :). Някои успяват да доживеят и до старини.
Но може да се стигне и до деволюция в развитието на държавата, което от своя страна не рядко води до революция. Но така или иначе всичко е за запазване на интереса на управляващата класа...
А ние си умуваме и както е казал пак народа - Пей си Пенке ле, кой ли те слуша.”
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 25.09.23 13:54.
казано от Dydo на 25.09.23, 12:51:
Светльо, кой да знае какво ще стане, за да вземе по-целесъобразното решение. Византия е била по-могъща, т.е. и във военно, и в икономическо отношение в сравнение с изначалната Западна Римска империя. Логично е да се присъединиш към неоспоримата сила, която на всичко отгоре ти е и съсед. За това време си нямал по-силен аргумент, поради който да избереш католицизма.
Горе долу по същото време, сегашният Колективен Запад е завладял Византия и съществува т.нар. Латинска империя. Византия по-това време изобщо не е била по-силна от Западния свят. Ако беше, Калоян нямаше да успее да лавира така успешно между двете страни и да използва това, за да бъде провъзгласен за владетел и да извоюва и независима патриаршия. Първоначално сключва Униа с Рим, която по-късно е прекратена от Иван Асен II.
25.09.23
20:02
Не подкрепям външната политика на Русия и САЩ, нашата също ?.
Светльо, къде по същото време. БГ е приела християнството и православието над 3 века преди създаването на Латинската империя-съществувала от 1204 до 1261 г.
Мнението беше редактирано от D_M на 25.09.23 20:14.
236
Клек 1х155,1х167,1х167
Лег 2х112,2х127,2х127
Планк с 40кг 2х60сек през 60сек.
Лега...що не върви нагоре ,не е ясно.
Сега пък ни карат да гласуваме за кмет...трябва да избираме,между арменско хюмне, потомствен доносник...или лигав славист....
Пловдив пак са гърди напред с кмета.
25.09.23
22:24
казано от nervak на 25.09.23, 21:40:
арменско хюмне
Какво против имаш срещу арменците?
Пловдив не е напред, грешиш. Отново е назад.
Ти пък да имам против арменците?!!!
Кум ми е арменец,Бог да го прости.
Съпругата ми е с арменска кръв.
Този просто е педал,а аз ги любя...
Не греша за Коцето...мисля,че обидно да го сравниш,с кой да е от кандидатите в София.
Не го познавам много...но 3години ми е водил тренировки,та..за това имам някакво мнение.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече