Сила, когато станат 50+ годините

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

14.09.23
10:24

Да, в съседна Бяла ми харесва повече.

15.09.23
18:51

227
Клек 2х3х120
Лег 3х100,110
Бицепс изолирано 4х5х48
Трицепс 4 серии
Бицепс и трицепс по 3 серии
Много сила днес...ама кел файда,днес е лека тренировка.

16.09.23
19:18

Набрах си домати и босилек,дестилирам си,риба тон с мастика,рИкия с домати...нежни вратни с бири.
Мъките ми край нямат.
Утре лека в Ловеч.
Вдругиден тежка.

16.09.23
20:50

Напоследък нещо много напред-назад. Да не е по служба (едва ли в неделя) и едновременно да съчетаваш с тренировки и суарета ?

Мнението беше редактирано от D_M на 16.09.23 20:50.

16.09.23
23:28

Тренировките са константа .
Откак ме понижиха в работата просто си ползвам свободно отпуската и си ходя наляво надясно.

17.09.23
14:48

228
СС клек 2х5х60,2х5х80
+
Лег 2х5х60,2х5х80
Фейспул и задно рамо по 4 серии
Раздвижване в Ловеч след около 2 кубика дърва.

18.09.23
19:33

229
Клек 1х165,2х165
Лег 2х127
Кофи 2х80
Ловеч...хем ми е удобна лежанката,хем...не точно.
Прилично в Ловеч...Кобрето бодибилдинг яко.

Тази година мисля е годината на сюргюните.Неподозирани висоти достигам...ако някой го е постигал от ДРЕНКИ...ставаме двама)))

19.09.23
09:08

казано от nervak на 18.09.23, 19:33:

Тази година мисля е годината на сюргюните.Неподозирани висоти достигам...ако някой го е постигал от ДРЕНКИ...ставаме двама)))

Това си е за Гинес -:)

19.09.23
18:32

Гинес за прасета...че половината дренки бяха от земята,че най-узрели и сладки падналите))))

230
Тяга 2х207
Кофи 2х5х40
Бицепс и трицепс по 2 серии
Фейспул и задно рамо 2серии
Повдигане на крака от лег и предна везна по 2 серии
Пуловер преса с 20 кг 2серии
Повдигане на крака от успоредка
След тягата всичко свърши.

20.09.23
18:32

231
Клек 2х150,2х160
Лег 2х110,2х125
Задно рамо кабел 4 серии
Фейспул 4 серии
Ножици 2 серии
Добре.

21.09.23
19:21

232
Тяга дефицит 2х190
Кофи 5х60
Дърпане и бутане пред гърди 4 серии
Повдигане на крака от лег серия .
Учудващо прилично, вероятно защото съм качил кило две...натискам храната здраво.

22.09.23
18:10

233
СС от
Клек 2х5х60,2х3х100,2х3х120
Лег 2х5х60,2х3х80,2х3х100
Пуловер преса и повдигане на крака от лост по 3 серии
Днес обаче всичко ми тежеше...но практически не почивах.

23.09.23
15:35

234
Бутане+ дърпане пред гърди 4серии
Бедрено Сгъване+разгъване 4серии
Раменна+скрипец 4 серии
Кофи+набиране 4серии
Фейспул+задно рамо 4серии
Бицепс+трицепс 4 серии
До тук всичко без почивка
Пуловер преса+повдигане на крака от успоредка 3серии

Раздадох се,накрая си изпих кафето.

24.09.23
17:00

235
СС клек 2х5х60,2х5х80
+ Лег 2х5х60,2х5х80
Бицепс и трицепс по 3 серии

Какъв със специални потребности и нужди трябва да си,че да ревеш пред руската църква,изгонили кагебейците???
Изумително.

24.09.23
17:25

Накрая знаеш ли какво е много възможно да стане. Тая война все ще свърши. Агресори, магресори, та така та иначе, големите ще си се разберат, договорят и “оправят”. Русия си е Русия, макар само със своите ресурси. То и в момента разни натовски и уж антируски държави си въртят нещата с тях. Ние, които винаги сме по-католиците и от Папата ще лапаме бахурата.

Мнението беше редактирано от D_M на 24.09.23 17:26.

24.09.23
17:41

To по интересното е че този поп дето са изгонили, той е заключил църквата. А тази църква даже не е руска, а си е на нашия синод :)) То няма и как да е руска, просто така е отредена по ред причини.
То това е още по брутално, патриарха Кирил на руснаците е мега корумпиран и няма нищо общо с божии служител. И най-абсурдното е че в някои области на русия откриват паметници на Сталин и поповете ги осветяват, да паднеш. Това не е фалшива информация, гледах репортажи :)) Да се чудиш да плачеш ли да се смееш ли с тази политика и религия.

А иначе Нервак, те уж реват защото е заключена. Ами да махнат катинара и да сложат някой друг поп, да видим дали ще протестира някой :)

Мнението беше редактирано от kaloyan на 24.09.23 17:42.

24.09.23
18:05

казано от Dydo на 24.09.23, 17:25:

Накрая знаеш ли какво е много възможно да стане. Тая война все ще свърши. Агресори, магресори, та така та иначе, големите ще си се разберат, договорят и “оправят”. Русия си е Русия, макар само със своите ресурси. То и в момента разни натовски и уж антируски държави си въртят нещата с тях. Ние, които винаги сме по-католиците и от Папата ще лапаме бахурата.

Няма вариант ние да въртим “нещата” с руснаците. Тези, които въртят далавери с тях, го правят от позицията на силата, а в нашият случай не ние въртим, а руснаците си въртят нещата с нас. Така че, колкото по-далеч от тях сме, можем само да спечелим- да си прибират църквите, паметниците, русофилите и комунистическите кратуни, жилото и “меда”, пък ние ще се оправим някак и без тях.

24.09.23
18:14

Дидо,бахур викаш...а 60години руски бахур не стигат ли?!
Където е минал руснака,само мизерия и пичи въшки след него

24.09.23
18:55

Исках да кажа, че не е нужно да сме чак такъв отявлен враг, тъй като това осезаема полза няма да ни донесе. Пък нека си гледаме интереса.

Мнението беше редактирано от D_M на 24.09.23 19:03.

24.09.23
19:02

Какъв точно отявлен враг сме, Дидо- газта им си тече през наша територия, Лукойл си е същият монополист, няма конфискация на никакви руски активи, 99% от разведките им + смешното бабе посланик не са изгонени от страната, всичките съветски паметници си стоят, Волгин плещи нелепици от национален ефир, Копейчо- от парламентарната трибуна, а Президентчо- отвсякъде?? Не сме започнали да правим даже 1% от нещата, които е наложително да свършим срещу Русия..

24.09.23
20:10

Любо!
Респект!!!
По-добре и синтрзирано, не може да бъде казано

24.09.23
20:14

Най-лошото е че руския газопровод, който минава транзит през нашата територия се случи под сурдинка и за нула време го направиха. 3 милиарда наши пари , а дори не можем да черпим от него, понеже е само транзит ... На всичкото отгоре плащаме и най-високи цени на газта, въобще работата е зле .. Но човек трябва да погледне малко цифрите, които се крият , само и само за да разбера за какво иде реч.

24.09.23
22:28

Успокоителното е, че само Русия имат агенти и платени политици у нас, и слава богу, че на САЩ им пука за България ?.

24.09.23
22:40

казано от Brown Bomber на 24.09.23, 22:28:

Успокоителното е, че само Русия имат агенти и платени политици у нас, и слава богу, че на САЩ им пука за България ?.

Се тая,ако ще Венецуела ,въпроса е само да не е Русия .

24.09.23
23:53

Ако можеше и на Русия да и пука за България толкова малко, колкото на САЩ, щеше да е супер ??

25.09.23
09:37

Когато атовете се ритат, магаретата теглят, е казал народа.
Така че по-добре ние да се снишим, за да не го отнесем. Щото много като лаем, най-много да отнесем по някой и друг ритник от всяка страна.

25.09.23
09:57

казано от Svetoslav на 25.09.23, 09:37:

Когато атовете се ритат, магаретата теглят, е казал народа.
Така че по-добре ние да се снишим, за да не го отнесем. Щото много като лаем, най-много да отнесем по някой и друг ритник от всяка страна.

Ка̀жи честно.

:kornelia-stressed-emoji:

Мнението беше редактирано от T. Toчка на 25.09.23 10:00.

25.09.23
10:27

Не разбрах какво трябва да кажа. Корнелия не я харесвам, както и БСП не ги харесвам.

25.09.23
10:57

Това със снишаването, цялото, което си написал, само от техни привърженици съм го чувала, почти в дословен цитат. И от ония мекерета с руските байраци, дето уж патриоти били. А на Корнелия личицето ми е любимо - един кадър казва хиляди неща, та винаги е подходящо да се ползва. ❤️

Достойнство трябва, не снишаване. Помияри никой не обича.

25.09.23
12:28

казано от T. Toчка на 25.09.23, 10:57:

Това със снишаването, цялото, което си написал, само от техни привърженици съм го чувала, почти в дословен цитат. И от ония мекерета с руските байраци, дето уж патриоти били. А на Корнелия личицето ми е любимо - един кадър казва хиляди неща, та винаги е подходящо да се ползва. ❤️

Достойнство трябва, не снишаване. Помияри никой не обича.

Ами аз мога да кажа, че ние изпуснахме момента да заявим позиция с достойнство и да се опитаме да спечелим от това. Но това си е мое мнение. Мога само да припомня малко история, без да заемам позиция на коя страна трябва да застанем. Доводи могат да се дадат достатъчно много и за двете страни.

В края на 12в и началот на 13в на България и е необходимо да извоюва независима църква. И започва да преговаря и с Константинопол и с Рим. В крайна сметка получаваме независимост на българската църква и оставаме част от Православния свят, с малък брой католици също. В края на 14в понеже сме православни, католическият свят не си мърда пръста да защити православното християнство и България изчезва от картата на света. Различни геополитически интереси, казано на съвременен език.
В края на 19в в цял свят се осъждат много остро зверствата и издевателствата над българското население в Османската империя, включително и в Англо-Саксонския свят. Но геополитическият интерес на Англо-Саксонския свят не позволява да се направи нещо повече от осъждане. От друга страна Руската империя има изключителен гео-политичеки интерес към контрол на проливите и обявява война на Османската империя с повод освобождение на православното българско население. В резултат на съвпадането на гео-политическия интерес на една велика сила с националния интерес на българина на картата отново се появява България в едни доста добри граници - Сан Стефанска България. Западният интерес е малко по-различен и България е разделена на две. Минават няколко години докато успеем да се съединим и след това ни спретват и една война със Сърбия, в която успяваме с достойнство да затвърдим съединението.
В Първата и Втората световни войни, сме на страната на Германия. Губим територии. И бидейки на страната на Германия успяваме да допринесем и за загубата на Англия при Галиполи, което Чърчил никога не забравя. В края на ВСВ отново сме губеща страна и Англия решава, че трябва една значителна част от България да премине към Гърция. Гео-политически интерес, несъвпадащ с нашия. СССР по това време има друг интерес и Молотов успява да запази територията на България, дори и да върне част то Добруджа. Отново геополитически интерес, но съвпадащ с нашия национален.
Така че до момента историята показва, че когато нашия национален интерес е съвпадал с гео-политическия интерес на някоя велика сила, ние само сме печелили.

Въпросът сега е чий гео-политически интерес съвпада с нашия?

Ако можем да отговорим, тогава трябва да заемем позиция категорично.
Ако не можем, е по-добре да не джафкаме излишно.

Ние така или иначе сме членове на НАТО и ЕС и имаме договорни задължения, които трябва да изпълняваме. Така че там мърдане няма. Достойно е да си изпълняваме поетите ангажименти и да си държим на думата. Тогава ще ни уважават и от двете страни.

Но дали изпълняването на поетите ангажименти ще го правим с достойнство и отстояване на националния интерес или наведени напред е друга тема.

Доколкото сме малки и прекалено зависими, според мен е по-добре излишно да не се набиваме на очи.
Ако това си чувала от БСП, значи може и да се появил малко акъл в техните глави. Ако е било в по-различен контекст, тогава не виждам какво сравняваме.

Мнението беше редактирано от Svetoslav на 25.09.23 12:29.

25.09.23
12:41

Ами дай първо да го дефинираме този национален интерес- дотам сме се докарали, че националният ни интерес в момента е да има пари за бира и кебапчета за пролите и, ако може, да не се гаврят с историята ни, защото бъдеще, така или иначе, нямаме.. И по двете линии трябва да сме максимално остри спрямо Русия, ама толкова, колкото сегашните ни уж “ястреби”, даже не могат да си представят..

25.09.23
12:51

Светльо, кой да знае какво ще стане, за да вземе по-целесъобразното решение. Византия е била по-могъща, т.е. и във военно, и в икономическо отношение в сравнение с изначалната Западна Римска империя. Логично е да се присъединиш към неоспоримата сила, която на всичко отгоре ти е и съсед. За това време си нямал по-силен аргумент, поради който да избереш католицизма. От де да знаеш, че ще настъпят османлиите, Византия ще падне и т.н. Ми то арабите са минали от към Африка и южна Испания векове е била тяхна, можело е и с Италия това да стане.
Хубавото в БГ е, че имаме и от тия, а и от ония. Ако Русия надделее, ще се каже, че много от хората като цяло я харесват, макар да има и такива, които са били заблудени да се доверят на Запада, но вече са се осъзнали от тяхните лъжи и провокации. Ако пък Русия не надделее-обратното. Много от хората са привърженици на Запада, но е имало и такива заблудени по Русия и вярващи на нейните лъжи, които обаче вече са се осъзнали, кой е добрия ;-) Сега тук тънкият момент е управляващите как ще го играят, но пък защо народът обичащ Русия /ако тя наддделее/ да пати, съответно защо народът обичащ Запада да пати, заради заблудени русофили. Знам, че звучи малко въртиопашка, но това е политиката.

25.09.23
12:55

Стига с тая Русия.
Откак е “освободила” България,страната е все на края на опашката на развиващите се...

Отделно за православието...я ми кажете има ли една нормална държава с такова вероизповедание???
СлучаеноС...как ли не.
Гърция едва ли не...

Мнението беше редактирано от nervak на 25.09.23 12:58.

25.09.23
13:42

По отношение на религията - въпросът е от теологическо и догматическо естество. И не беше въпрос на разговора.

По отношение на политиката и въртиопашките. Пак ще трябва да се обърнем към историята. Пусто, без нея нищо не можем да си обясним :)

Как възниква държавата? - Като организация, защитаваща интереса на управляващата класа.
Нищо не се е променило вече няколко хилядолетия, освен че еволюирайки, държавата е станала по-социална. Няма друг начин, тъй като населението е част от дефиницията за държава. Не може да бъде загубено.
Управляващата класа си определя политиците, които да “водят” народа. С появата на различни интереси / групи сред управляващата класа се появяват и различни партии, от които да си избираме водещи политици :).
Но във всеки един случай, тези политици не защитават интереса на народа, а интересите на управляващата класа.
Формите на управление, които са ни познати от историята са три и се сменят една след друга, без това да променя структурата на управлението по принцип. Плутокрация, сега му викат модерно олигархия, диктатура и демокрация. След като се изчерпи всяка форма на управление идва следващата и така се въртят вече доста време. Всяка една си има своите предимства и недостатъци. И всяка вика, другата е по-лоша. Макар, че напоследък забелязвам, че олигархичната форма на управление се опитва да претендира, че е демокрация. Но скоро ще бъде безсмислено да го отрича. Ще бъде ясно на всички.

А за политиците остава да са въртиопашки, щото за народа важи принципа - “мижи да те лажем”.

Горното е малко опростено, но то няма и смисъл от много сложни обяснения.

За щастие, понякога се случват и политици, които успяват доста добре да балансират между интереса на управляващата класа и интереса на народа и държавата еволюира. Но те за съжаление обикновено остават в историята най-вече като скоропостижно починали :). Някои успяват да доживеят и до старини.
Но може да се стигне и до деволюция в развитието на държавата, което от своя страна не рядко води до революция. Но така или иначе всичко е за запазване на интереса на управляващата класа...
А ние си умуваме и както е казал пак народа - Пей си Пенке ле, кой ли те слуша.”

Мнението беше редактирано от Svetoslav на 25.09.23 13:54.

25.09.23
16:48

казано от Dydo на 25.09.23, 12:51:

Светльо, кой да знае какво ще стане, за да вземе по-целесъобразното решение. Византия е била по-могъща, т.е. и във военно, и в икономическо отношение в сравнение с изначалната Западна Римска империя. Логично е да се присъединиш към неоспоримата сила, която на всичко отгоре ти е и съсед. За това време си нямал по-силен аргумент, поради който да избереш католицизма.

Горе долу по същото време, сегашният Колективен Запад е завладял Византия и съществува т.нар. Латинска империя. Византия по-това време изобщо не е била по-силна от Западния свят. Ако беше, Калоян нямаше да успее да лавира така успешно между двете страни и да използва това, за да бъде провъзгласен за владетел и да извоюва и независима патриаршия. Първоначално сключва Униа с Рим, която по-късно е прекратена от Иван Асен II.

25.09.23
20:02

Не подкрепям външната политика на Русия и САЩ, нашата също ?.

25.09.23
20:06

Светльо, къде по същото време. БГ е приела християнството и православието над 3 века преди създаването на Латинската империя-съществувала от 1204 до 1261 г.

Мнението беше редактирано от D_M на 25.09.23 20:14.

25.09.23
21:40

236
Клек 1х155,1х167,1х167
Лег 2х112,2х127,2х127
Планк с 40кг 2х60сек през 60сек.
Лега...що не върви нагоре ,не е ясно.
Сега пък ни карат да гласуваме за кмет...трябва да избираме,между арменско хюмне, потомствен доносник...или лигав славист....

Пловдив пак са гърди напред с кмета.

25.09.23
22:24

казано от nervak на 25.09.23, 21:40:

арменско хюмне

Какво против имаш срещу арменците?

Пловдив не е напред, грешиш. Отново е назад.

25.09.23
22:29

Ти пък да имам против арменците?!!!
Кум ми е арменец,Бог да го прости.
Съпругата ми е с арменска кръв.
Този просто е педал,а аз ги любя...
Не греша за Коцето...мисля,че обидно  да го сравниш,с кой да е от кандидатите в София.
Не го познавам много...но 3години ми е водил тренировки,та..за това имам някакво мнение.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1