Четох по-нагоре, ама пак да си питам, че се обърках.... колко часа фаст ти се събира общо без никаква храна? Не го караш warrior diet , нали? смисъл, без дребни снакове, а само на вода?
волята! niiiiiiiiiiice!Малко над 72 часа. Само вода, без снакове. Първият път 6 кафета за трите дни, сега 4 кафета за три дни.
Wow! Респект! Доста е това!
14/07/четвъртък/ сън: 5 часа
Тренировката:
* 3 кръга, почивка около 2 мин между кръговете : клек х5 / арнолд раменни преси х8 на ръка
* клек 6, 8, 10 в СС с раменни преси 12, 14, 16
* ТПК 3х8 в СС с гребане с дъмбел 3х8 на страна
* въже 5 мин, малко корем
Храната:
* за офиса: пил. филе, кюфте, краставици, маслини
* за вечеря: все още не е ясно
Снощи захраних разумно, обаче накрая провалих всичко. Със семки. (dull) Пуснахме си да гледаме един сериал и като почнах, един пакет го опуках за отрицателно време. И най-бруталното е,че по едно време спряха тока, а аз продължих !!! да чопля в тъмното !!! ... Понякога наистина се срамувам от себе си. (dull)
Тази нощ спах само 5 часа, защото имахме едни други занимания ... :D Но в такива случаи никога не съжалявам. : )
Сутрешната тренировка мога да определя като тегава.Беше ми тежко на корема, недоспала, а и след 3 дни глад не се чувствам особено яка :Д . Клекът си беше живо мъчение. На първите 2 серии успях да запазя благоприличие и да се държа като дама, но на третата вече адски ми тежеше и си виках като пълен селяндур. (nfun) Обаче се вложих, направо с душата си кляках! (ndolars)
Все още не ми е ясно дали ще тренирам и довечера или ще се прибера да си почивам на хладничко. Ще го реша в движение. :)
14.07.16
11:54
Целта същата като предния фаст ли е, Юле - да влезеш в кетоза, или така лекуваш СРДЧ?
Целта същата като предния фаст ли е, Юле - да влезеш в кетоза, или така лекуваш СРДЧ?
От началото на юли месец почти не съм яла ВХ, а в случаите когато съм превишила 20-30гр и съм стигнала до макс 50-60гр вх за деня, е било или след фаст, или след силова тренировка. Та в тоя ред на мисли, може да се каже,че няма нужда да влизам в кетоза, щото не съм излизала от нея. :D
Правя го заради червата. Експериментирам. :) Нещо не ми допада мисълта да пия хапчета до края на живота си и просто се опитвам да намеря своя път. :)
Мнението беше редактирано от Juls на 14.07.16 12:09.
Снощи след вечеря пак семки... (dull)
Тъкмо беше тръгнало да ми се доспива и реших да хапна 2-3 какаови зърна, а то кво стана...изядох всичките 50 грама, които си бях купила. Предполагам, че от тях се разсъних и се пулих почти цяла нощ. Заспала съм след 3… Тази сутрин едва станах,щото и предната вечер не спах много (dull) . Трябваше да обиколя няколко институции, та чаках по опашки, закъснях за работа и накрая дадох 10лв за такси (dull)... А можеше да ги изям тея 10 лв. Баси. (dull)
Демек , с две думи, сутринта не тренирах. :(
И довечера едва ли ще тренирам, щото след работа ще пътувам. Уж. Ако нещо не ми провали плановете.
Гледах повторенията на черешката на тортата / всичките от тая седмица/ с Митко и Биляна. Човекът толкова хубаво си хапваше, а тя много капризничеше. На всички ни е ясно защо, но след като е приела да участва и да я гледа цяла България, да беше проявила малко уважение към труда на другите в ролята си на гостенка. Нямаше да я сбърка толкова много опитването, освен това не беше необходимо постоянно да повтаря аз това не ям, онова не ям, бла-бла. Много ги харесвам като двойка, ама съм алергична към лигавщини, особено когато моментът изобщо не е подходящ за такива. (dull)
Как ми се спи... не е истина. (nstick2)
Сори за негативния пост. Шейм он ми.
Сори за негативния пост. Шейм он ми.
Гладна и недоспала и аз съм гръмпи, тъй че ще ти го простим, имаш си уважителни причини (hug) Ако ще пътуваш към вкъщи ти пожелавам най-сладката почивка! :)
Това за Черешката на тортата и Биляна и аз си го мислех точно като го гледах... В крайна сметка всеки доста се беше постарал и не всеки мисли какво може и какво не може да ядене един фитнес модел, пък и не трябва :D
По-добре негативизма да излезе тук, отлкото да си го изкараш на някой наживо ;)
Или пък да си го задържиш.
Има и такива дни. Слънцето пак ще изгрее :)
Пуснала съм си успокояващи шумове - горски звуци, морски вълни, дъжд и т.н. и се опитвам да не мисля за нищо. Днес времето сякаш е спряло. Да изтикам този работен ден и после три дни почивам. Само едно ме притеснява- според синоптик в Павликени ще е адска жега и задух. Просто чудесно...
Мнението беше редактирано от Juls на 15.07.16 16:33.
15/07/петък/ сън: около 4 часа
Без тренировка.
Храната:
* 21 часа фаст
* пиле на грил, спанак с масло,яйце и сирене, малък домат, кисело мляко , овес 30гр + овесени трици 10гр ,канела, чай лайка, чай мента
16/07/събота/ сън: 7 часа + 2 следобеден
Без тренировка.
Само голяма разходка и към километър носене на полу-заспало 20 килограмово човече. :)
Днес празнувам имен ден и по този повод гладувам. Сериозно... нещо нямам апетит и не съм яла от снощи. Пила съм едно нес, едно еспресо, едно безкофеиново и три чая мента без нищо. И водичка.
Успях да дремна следобяд и много добре ми се отрази, като се събудих се чувствах доста енергична и излязохме за дълга разходка. :)
През останалата част от деня сглобявахме нинджаго. Малкият им знае на всички герои имената, аз, естествено, само го гледам умно като ми ги казва. :Д
Нещо се е разкашлял, гърлено ми се счува. Караме го на билкови лукчета засега , не че са му особено приятни де. Няма други симптоми. Ако се промени нещо, ще ходим на слушалка.
Мнението беше редактирано от Juls на 16.07.16 21:36.
16.07.16
21:46
Охоооо, ами честит имен ден! :)))) Жива и здрава!
И дано при малкия да не е нещо сериозно!
Към вчера.
След 24 часа фаст най-накрая огладнях.
- домат със сирене, кутийка риба тон, две хапки содена питка, 1 бонбон рафаело, половин шепа сурови кашу и бадем, няколко лъжици печена манджа с патладжан,чушки и кайма
17.07.16
09:54
Малкият им знае на всички герои имената, аз, естествено, само го гледам умно като ми ги казва.
И аз ги знам. Може да менкаме някои. :)
Поздрав за всички, които ги мързи колкото мен.:D
Да се чете - няма да тренирам И днес. :D
Има ли някой от вас, който е ходил при доц.Кацаров във ВМА? Отзиви, наблюдения?
18/07/ понеделник/ сън: почти никакъв
Без тренировка.
Изкарах меко казано кошмарна нощ. Утре сутрин съм на преглед при друг гастроентеролог, уж много добър. При Кацаров мога да вляза чак след месец, та засега отпада.
Привет...
Без излишни драми и подробности ще кажа, че диагнозата ми е била сгрешена и нямам СРДЧ.
След като за два дни минах през 6 кабинета /по няколко пъти/ и две лаборатории, имам поставена друга диагноза. Назначиха ми лечение току що.
Надявам се този път преценката да е вярна и лечението адекватно.
Ще пиша като имам някакъв напредък...
Мнението беше редактирано от Juls на 20.07.16 15:09.
20.07.16
15:26
Утре сутрин съм на преглед при друг гастроентеролог, уж много добър.
Надявам се, че не пиша много късно, но те съветвам ако ти трябва гастроентерелог да отидеш в Св. Иван Рилски. Имам дълга история в тая болница с положителен резултат.
20.07.16
16:04
Съгласен съм за гастрото в Иван Рилски. Друга опция е ИСУЛ, голяма клиника е, имат опит с всякакви неща, имат и добри тесни специалисти по различните части на ГИТ. Ако те интересува нещо конкретно мога да поразпитам. За ВМА ми се струва, че малко се надценяват, но нямам личен опит.
Благодаря за пожеланията. И аз много искам нещата бързо да се оправят. Писна ми да съм зле.
Благодаря и за препоръките. Аз ходих в правителствена и засега там ще ме лекуват.
23/07/събота/сън: 7 часа
Тренировка:
* въже 12 мин
* клек 3х5
* раменна преса 3х8
След осем дни без спорт, някои от които на легло, днес се почувствах по-добре и реших да посетя залата.
С въжето не съм се преставарала, спокойно скачане, някакси ме зареди с енергия.
Силовата... Ами толкова слаба и немощна не си спомням да съм се чувствала досега.Клек на 90 и раменна преса на 30. Мъка... Тежеше ми много.Сякаш за първи път се срещам със щангите.
Имам на двете ръце спукани вени, на лявата особено положението е плачевно и това ми беше голям дискомфорт по време на тренировката.
Тежка тренировка, много тежка. Но ме накара поне за малко да се почувствам пак себе си.
Състоянието ми се подобрява, но бавно.
26/07/вторник/сън: 9 часа
Тренировка:
* 10 мин въже
* клек 3,2,1
* сед 3х5
* тпк 3х8
* корем,изометрии
Малко по-добре се чувствам, виждам светлина в тунела... Хубавото на това да не си тренирал толкова време е, че мускулите са меки и мобилността- повече от задоволителна. Плахо клякане, но във всеки случай по-смело от миналия път. 3х100, 2х105, 1х110 ,без особен зор, но с щадящо качване и прилични почивки.
Останалото -нищо за разказване.
Вената на лявата ми ръка още е зле, още ми пречи в ежедневието.
Апетитът ми се възстановява най-бързо от всичко... :D
Чакам с нетърпение да завали. Много обичам. :)
26.07.16
16:24
26/07/вторник/сън: 9 часа
Тренировка:
* 10 мин въже
* клек 3,2,1
* сед 3х5
* тпк 3х8
* корем,изометрииМалко по-добре се чувствам, виждам светлина в тунела... Хубавото на това да не си тренирал толкова време е, че мускулите са меки и мобилността- повече от задоволителна. Плахо клякане, но във всеки случай по-смело от миналия път. 3х100, 2х105, 1х110 ,без особен зор, но с щадящо качване и прилични почивки.
Останалото -нищо за разказване.
Вената на лявата ми ръка още е зле, още ми пречи в ежедневието.
Апетитът ми се възстановява най-бързо от всичко... :DЧакам с нетърпение да завали. Много обичам. :)
Баси, как клякаш с толкова. ;( Пускам сълза всеки път, когато напишеш килограмите :D
Гери,
В миналото са ми били част от загрявката, минавала съм много пъти през тях, и сега гледам от време на време да слагам по някоя тежка щанга. И другото важно за мен е,че психически не ме плашат. Та не е кой знае какво...
100-110 кила е щанга, която е съвсем реално достижима за нормално трениращо момиче. Ако си я поставиш като цел, няма да ти се опре, гаранция ти давам.
26.07.16
17:14
Гери,
В миналото са ми били част от загрявката, минавала съм много пъти през тях, и сега гледам от време на време да слагам по някоя тежка щанга. И другото важно за мен е,че психически не ме плашат. Та не е кой знае какво...
100-110 кила е щанга, която е съвсем реално достижима за нормално трениращо момиче. Ако си я поставиш като цел, няма да ти се опре, гаранция ти давам.
А дано, от сърце ми се ще :) Aма и като на мойте чобани не им давам да ме пазят, щото налЕ ... :D
Та шубе ме е сама, без да ме пази някой :(
Гери,
А дано, от сърце ми се ще :) Aма и като на мойте чобани не им давам да ме пазят, щото налЕ ... :D
Та шубе ме е сама, без да ме пази някой :(
Хвърляш щангата и толкоз. Или клякай в клетка. Ти като тръгнеш да качваш, сама ще усетиш докъде можеш и кога да спреш.
Малко хора умеят да пазят без да ти пречат. Аз затова клякам без спотър. Иначе се притеснявам повече за човека зад мен.
Позволявам само на херцога, от време на време, и то за да му погъделичкам егото. :Д
И друг вариант имаш. Яла У наща зала, аз ще те пазя. :)
27/07/сряда/ сън: 9 часа
Тренировка:
* 10мин въже
* 30 мин бързо ходене
* клек 2х5, 2х5, 2х5 низходящо
* 30 лицеви за време
Приятна тренировка, но нямах нито сила, нито настроение.
От вчерашният клек съм се повдървила, та днешния не ми спореше особено.
Понеже отдавна не съм правила повече от 10-15 лицеви в серия, реших да пробвам 30 за време. Еми... уж пуснах хронометъра, но само уж. Оказа се,че не съм го пуснала. :/ Та не си знам времето. Дееба.
След тренировка се чувствам слаба и премазана. Лошо. Имам чувството,че никога няма да се оправя.
След тренировка се чувствам слаба и премазана. Лошо. Имам чувството,че никога няма да се оправя.
Шшшшш да не чуваме! Естествено, че ще се оправиш, ти си машина! :)
Шшшшш да не чуваме! Естествено, че ще се оправиш, ти си машина! :)
Много благодаря за подкрепата, имаш едно голямо гуш от мен! (hug)
И това ще мине. :)
Ако мислиш, че няма да се оправиш, наистина няма се оправиш.
Не ме интересува, че хората ще ме помислят за луда, но според мен страховете ни са това, което ни разболява или иначе казано, по-простичко - колкото повече се страхуваш нещо да не ти се случи, толкова по-голяма вероятност има да се случи.
В тоя ред на мисли, българите сме известни с употребата на израза: “Ами ако....” , като след това винаги следва негативна мисъл :)
Стегни се, ще се оправиш!
Така е, Блаже, права си. Само дето аз съм много емоционална. Не се предавам лесно, обаче на моменти просто ми идва в повече.
За няколко месеца два пъти ми сгрешиха диагнозата, няколко пъти съм ходила в спешно, няколко пъти ми сменяха лекарствата, преживях шока да допуснат,че е рак, да ме изследват за рак и да чакам 2 дни за резултати,което направо ме съсипа ; взимане на кръв неколкократно/ което при мен е трудно, не пускам кръв, винаги ми пукат вени и ръцете ми стоят сини и надути със седмици/, бъркаха ми в тялото през всички дупки/ смятам,че подробности за процедурите са излишни/.
Отсъстване от работа, невъзможност да тренирам, невъзможност да пътувам, пръскане на луди пари по доктори/ не винаги адекватни/ ,лекарства/ които не винаги действат/ ,изследвания,билки.
Да не говорим как цялата история се отразява на близките ми .
Еми да, трябва да се стегна, но съм срината психически. Хубавото е,че поне го осъзнавам.
29.07.16
09:11
Ей,Juls,браво за 72та часа,и да,не е толлкоква срашно и повече да са,но щом издържаш виж темите за детоксикацията и лечебния глад.Те освен че не вредят,когато не ссе злоупотребява дори помагат.Казвам го от личен опит и главно визирам детокса с английска сол ,лимони и грейпфрут.Прави се 1-2 пъти в годината,но 2 дни преди пълнолуние за по-качествен отлив,помага на черният дроб и сменя цялата вода в организма.... повече от 3дни се препоръчва на хора,който имат диабет примерно.Пише и захранката каква е :) няма да сбъркаш! Браво отново!!!
Тъй. Сега ще кажа много неща :D , та ако някой го мързи да чете, да знае ,че и мен ме мързи да пиша. :D
Първо.Вчера почивах. От чист мързел. Иначе се чувствах добре.
Днес тренирах. Ама доста. Ходих, тичах, скачах и после си размазах краката с клекове,седове, тяги, машини и квото още се сетите. На око, над 60 работно серии. Утре най-вероятно ще съжалявам жестоко. :)
Второ. Блага е права. Трябва да се стегна. Коя съм аз,че да се депресирам? Ай сиктир. Аз съм силна, упорита, дисциплинирана и жива и лошото настроение не ми отива.
Каквото било-било. Повече никакви болести в тоя дневник.
Трето. Имам нужда да вляза във форма, защото след толкова лежане и хапове съм на желе.
Затова от днес официално съм на диета!!! Как я мразя тази дума :D
Подчертавам,че няма да отслабвам, не мисля, че имам нужда сега. Целта ми е хубава,чиста храна, без боклуци,без крайности, с повече чайове и билки. С две думи да си оправя чревната флора след лекарствата, да се чувствам жизнена.
Четвърто. Ще взема пример от Бойко и октомври месец ще си възстановя студенстките права, имам да се явя на два изпита и януари месец да се дипломирам. Най-накрая. / За тези, които са пропуснали, покрай развода зарязах всичко и така си останаха да висят нещата./
Пето. Искам да си върна силиците, понеже днес си тествах малко лежанката и нещата хич не са розови, ми направо кафяви. :D И гърбът ми и той е заслабнал, абе направо ме е срам. Ще трябва да потренирам повечко щанги и по-малко лигавене.
Шесто. Намерих човек, който ще ми даде наколко урока по щангистки движения, че отдавна ми е мерак да овладея някои от тях.
Това във времето,ще се случи,че сега е зает.
Толкова за днес. Beast mode is ON.
Мнението беше редактирано от Juls на 29.07.16 14:34.