Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:

27.10.16
23:47

Ehaustipated ми е новата любима дума! (inlove) (rock)

Т. Тодорова

28.10.16
19:35

:)

Т. Тодорова

30.10.16
11:38

Ой :)

Положението си е същото, няма отърване от неща за правене. С тоя това, за оня - онова, по цял ден, лудница и тъкмо си кажеш, че си приключил, излиза някакъв нов кейс. Камен не знам как издържа на тая програма години наред, 7 дни в седмицата, честно. Исках в неделя НИЩО да не правя, но правя неща от 9:00 сутринта и ще продължа до към 11 вечерта.

НО!! Днес избутвам, каквото има за избутване и налагам нови правила - първата ми работа сутрин ще е да тренирам и да си приготвя храната. С ранното ставане, с плана за деня, с всичко - както си го бях направила до преди 2-3 седмици. Вредните навици ги погребвам пак за известно време, много ми пада КПД-то с тях. Иначе си имат своя чар, д**ба. Връщам се и към ежедневните отчети, носят някаква мотивация.

С настроение не мога да се похваля, както правих до съвсем скоро - сресала съм ушаците нещо и не съм в топ форма. Може би като заразмятам пудовките утре, ще ги наперя. :)

Т. Тодорова

30.10.16
23:02

Днес:

МЦ тормоз

Храна:
- две кафета, една принцеса, 1/2 шоколад, половин пълнена чушка и бира;

Движение:
- няколко км ходене, 4 часа офиси

Досега работих, лягам и умирам. Утре вече нормален отчет от компа :)

Т. Тодорова

01.11.16
07:50

31/10/2016 (3)

Храна:
- чай с мед
- сок от портокал, лимон и джинджифил
- задушени картофи с масло и два кюфтака
- 3 малки филии с лютеница и сирене (nfun)
- 1 бира

Движение:
- цял ден на крак, трамбоване
- 2х загрявката на Вик с 12-ката (не можах повече)

Работата си продължава, има какво да се върши нон-стоп.
——————————————————————————————-
Изтръпнала съм покрай случката с боевете с кучета в Пловдив. Настаниха в приюта 40 питбула - така станаха 90, при капацитет 35. Сега другите са наблъскани по много в клетки, а част от тях са на открито на площадката за разходки. Имат нужда от палети, храна и постелки. Търсят се временни приемни домове, защото това ще продължи поне докато тече следствието.

Знам, че вероятно няма кой, но съм длъжна да кажа: ако някой иска, да ми пише и ще му връчим куче за известно време, пък може и завинаги, ако вземе, че много му хареса. :))

Ето, например, Пит, Гого и част от другите мушмули (inlove)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.11.16 07:58.

01.11.16
09:20

Каква е тази случка с боевете?

Т. Тодорова

01.11.16
10:52

Някакъв бизнесменски син/баща му или който и да е организирал боеве години наред, сега саги гепили и са им конфискували кучетата - по последна информация, 49 броя, включително и майки с малки/

Цъкни в гугъл “боеве с кучета в пловдив”, има бая статии - къде скопени, къде доукрасени.

Конфискувани са хайваните и са натъпкани в приюта (добре, че няма да ги евтаназират, за рехабилитация се говори).

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.11.16 11:10.

01.11.16
11:28

По принцип трябва да връчат чека с издръжката на този бизнесмен и така лека полека ще се оправят нещата. Аз затова ползвам ограничено интернет и само избрани неща, защото не виждам смисъл да чета глупостите на хора, които са по осакатени и от тези кучета.

Т. Тодорова

01.11.16
11:54

По принцип, би трябвало да ги нахранят с него. Ама не било хуманно викат.

Аз ги чета, щото се опитвам да съм полезна за приюта в момента. Обикновено игнорирам, защото хорската глупост и лошотия са огромен товар за носене. От друга страна, не е лошо да не забравяш в какво общество живееш, за да знаеш какво искаш да промениш.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.11.16 11:55.

Т. Тодорова

01.11.16
18:24

01/11/2016 (4)

Храна:
- чай с мед
- банан
- мокачино
- банан
- пълнена чушка, чаша вино

Движение:
- цял ден на крак + 7км ходене
- 10х15 клек със СТ + 6х10 лицеви от колене (в офиса)

Т. Тодорова

03.11.16
11:09

02/11/2016

Храна:
- кафе с мляко и мед
- 30г халва
- литър сок от ябълка, портокал, лимон и джинджифил - 750мл сок и 250мл вода, че много ми е силен иначе. Плюнчих му се цял ден.
- вечерта след последното от сока - една ЕЙ ТАКАВА чаша домашно червено вино у Магини (Маги е сестрата на К.)
- пържени картофи (inlove)

Мисля да направя постите покрай Коледа.

Движение:
- цял ден на крак, 5-6км щъкане и работа в офиса до 20:00 - клякане, дупене, протягане... Човек ще си помисли, че кой знае какво правим там (mooning) :D
—————————————————————————-
Имам планове за големи харчове. Служебно трябва да се ъпгрейднат някои неща - там  го виждам на към 2 бона. Освен това, харесала съм си една сокоизтисквачка на Kuvings, за която може би ще трябва да си продам бъбрека или половината от спиртосания дроб :D, ама много е хубава. Мага скоро я купиха и вече съм съвсем убедена, че е (inlove)

Т. Тодорова

03.11.16
15:20

03/11/2016

Възползвам се от дупката, за да се отчета и за днес, че не знам кога пак ще мога.

Храна:
- кафе с мед и мляко
- сок от ябълка, портокал и джинджифил
- филия с лютеница и сирене (nfun)
- задушен карфиол с малко сирене
- боци-боц от едно прасе със зеле, което ушатият чакал замалко да окраде, ама Джоуи не дели прасе, камо ли пък зеле, и реагира навреме :D
- мноооого вода - от бая време не ми се пиеше, обаче днес не мога да спра

Движение:
- домакинстване
- 2 табати с въжето
- сега сядам да бачкам на компа и на всеки час ще ставам да клякам и да лицевоУпорствам :), че ще ми се схване душата иначе
——————————————————————————
Мойта по-добра половина ме зарадва телефонно с новината, че си имаме нов офис. Нямам търпение да го изчистя утре :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.11.16 15:23.

Т. Тодорова

04.11.16
18:28

04/11/2016

Храна:
- кафе с мляко
- филия с лютеница и сирене
- мандарина
- бира

Движение:
- над 10 бързи километра, без моткане и много спиране
- пазаруване и мъкнене на зарзават за 30 кинта + още една торба неща; много килограми бяха, не знам колко, ама много;
- мислих да тренирам, ама седнах и установих, че е абсурдно
—————————————
Час и нещо вложихме с едно момиче по спасяването на мини-кот, умрял от глад. Май ще е айляк занапред, доколкото е възможно. Страдам си, ама не мога да ги взема всички, т’ва е. Даже като каза ‘мааа’, опитах да го подмина за секунда, ама на следващата вече си бях казала: “оф, ар ю кидинг ми, де ша го подминаваш...” :D

Събрахме бая постелки и храна за малките булита. Доволна съм, ще мина през приюта в понеделник да доставя квото мога и да ги видя, ако ме пуснат, че всички са се натопорчили като да не казвам к’во, включително и една-две патки от НПО-тата, което вече съвсем не проумявам.

Тая къща с двор почва да се превръща във фикс идея, а каквото съм си навила на пръста до такава степен, все се е случвало. Да видим.
————————————-
Хванах се да чистя банята и кухненските шкафове по никое време. Смазана съм, пак ще бачкам до късно, ама като ме ухапе бълхата... :D
————————————-
Както стана ясно, накупих много плодове и зеленчуци, и ядки, и ще им се отдам изцяло в следващите няколко дни, че ми втръсна от другата храна. Дай Боже да ми остане време и да потренирам, че главата ми пуши и трябва да си го изкарам някъде.

Стига бла-бла. :*

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.11.16 18:42.

Т. Тодорова

08.11.16
08:42

07/11/2016

Храна:
- чай (жълт кантарион) с мед, прополис, прашец, риганово масло, лимон; после довърших остатъка от литъра без добавките;
- йохимбин, вит. Ц
- 65г печени свински гърди
- доза протеин с прясно мляко (130мл, 2%)
- сок от моркови, цвекло, целина, ябълки и една круша; млясиди-мляс! 300мл
- още 250мл от сока
- печена тиква с малко кокосова захар, фъстъчено и мед в последствие
- задушени карфиол и броколи, 3 яйца, 1/4 домат с няколко маслини, 4 оризовки :D (ах, свинчоууу)
- бая вино

Движение:
- кучешки разходки
- домакинстване
- тежко-тежко пазаруване.

Бележки:
Не ми е бележито. :) Цял ден на крак, пък накрая само домакинските неща свършени, че даже не и всички. Желание за спорт си имам, ама к’во от т’ва. Днес следобед ще се надъхам обаче. Нямам ангажименти след 3 и ще се възползвам от този прозорец. :)
Като цяло не се чувствам добре, но продължавам искрено да се радвам на есента, което все си е нещо. :)

Т. Тодорова

08.11.16
17:16

08/11/2016

Храна и хапченца:
- кафе-капсула с малко мляко, една мандарина
- 30г варено пилешко
- печена тиква с кленов сироп
- сок от цвекло, морков, целина, ябълка и круша
- 100г пилешки бедър, 2 оризовки и незнайно количество гуакамоле; вит. Ц
- 100г пилешко бяло месо, изпечено с малко масло и бира за пиянска нотка; салата от спанак, настърган морков, домат и гуакамоле; 2х омега 3
- чай с масло от риган и лимон, и мсм

Движение:
- кучаци
- малко щъкане по задачи
- 3х загрявката на Вик, малко модифицирана + 5х10 суинг с 20кг (след което последва зверско главоболие)

Бележки:
- Същата история. Като прегазена от влак съм и това трябва да се промени скоро. Почвам да се подготвям за поста лека-полека и ще го направя, защото още си спомням как се чувствах предния път. Е, виждах чайките по едно време направо в опаковка на KFC :D, но беше по-скоро от лиготия, според мен.
- Бях днес да нагледам онзи мини-кот. Бая е загладил косъм. :)
- Харесах си пес и прилагам снимка. Ако някога изскочи такъв в приюта, ще го взема, да видим тогава дали ще ставам жертва на хорската злоба толкова често. Народът тотално е изтрещял тук - в нашия квартал никога не е имало толкова много заядлива сган. Ама нека има, помага за израстването - всеки път, когато не оставя труп след себе си, се усещам една идея по-близо до Висшия разум. :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.11.16 20:15.

08.11.16
22:06

Едно нежно създание за теб)))...за което чета по руските форуми,че много се привързва към дамите...boerboel

Мнението беше редактирано от nervak на 08.11.16 22:08.

Т. Тодорова

08.11.16
22:11

Ай, душичка мамина :D

Бъзикаш се, ама харесвам големи кучета - с 4ihla hla трудно ще се случи да ме видиш. :D

Какъв е точно тоя добитък? Мастифско нещо?

* южноафрикански мастиф явно :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.11.16 22:14.

08.11.16
22:16

Бърбул е това...

Т. Тодорова

08.11.16
22:24

Винаги съм изпитвала особено уважение към мастифите... Що ли? :D

Сериозна гадина, сега му чета “спецификациите”. 70-90 кила тулуп, с потенциал да е проклет и способност да премести 400 кила със скок - дръж си го, моля ти се. :D

Такова за имението ще взема някой ден, да варди кучкарника. ;)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.11.16 22:26.

09.11.16
09:13

казано от nervak на 08.11.16, 22:16:

Бърбул е това...

БУрбул, от Бур, не от Бър :)

09.11.16
09:46

boerboel….не ми е силен английския...да не кажа ,че изобщо не го знам.

09.11.16
11:40

Една такава бурбулка живее над нас точно :) Много хубаво животно!

Т. Тодорова

09.11.16
16:51

Хубаво е животното. Ама така като чета, би имало нужда от доста по-сериозен и способен стопанин от мен, защото най-вероятно ще ме командори както си иска. А едно е да се спречкаш с 30, друго е с 90 кила. :D

Т. Тодорова

09.11.16
22:39

09/11/2016

Храна и хапченца:
- чай (жълт кантарион, сутрин това пия) с мед, лимон, прополис, риганово масло; един молдовски шоколадов бонбон, направен от много вкусен шоколад, а в срeдата - цяяяяла синя слива, мньом, мньом!
- 250мл фреш от мандарини, портокал, грейпфрут, лимон и джинджифил; 106 г кашу, майна :D
- 50г свинско, 1/4 пълнозърнеста фиуийка
- Impact Whey с мляко (няколко супер вкусни дози и вече и този протеин ми оставя гаден вкус #фостата)
- 1 мандаринка, 500мг вит. Ц
- литър чай от сушени плодове и карамелизирани бадеми
- пиле, броколи, карфиол, 2 оризовки, 1 лъжица салата от домат, лук, маслини
- 50г халва
Туй до преди 17:15.
- следофисно: още съвсем малко от пилето с карфиол и броколи + 2 капсули омега 3

Движение:
- домакинстване (т’ва никога няма край, няма и да има)
- разчистване на гардеробите и раклите под леглата, каране на чувалите с почистените неща до контейнерите за дарения, останалото до контейнерите на ъгъла до нас :)
- офиси (по заместване ;))

Бележки:
- Започва да ми става по-добре. Събудих се в 7:30 и бях свежа като краставичка. Предните сутрини не беше точно така.
- Разболявам се, някакъв вирус върлува наоколо. Потене, парене отвътре, ала бала, ама ще му прекърша гръбначето за два-три дни, не се тръшкам.
- Чистенето на тая ракла направо ми разплака фамилията. Трябва да купя вакуумни торби, по съвет на леля ви Ленче, за да избегна следващо такова преживяване. Прах, косми и миризма на мухльо. :D В последствие, разбира се, миризма на препарати и белина. Рестартирах си алергиите, главоболието, поривите за повръщане и ринита, и не можах да тренирам, но излязох да се поразходя, за да не стоя на едно място.
- Ето и една животинка. Миличката тя ме издебна да изляза от стаята, разхвърляла си ги, наместила, направила си гнезденце, някои парцали ги прехвърлила в съседната клетка и си разплула сланините вътре. Викам “Изчезвай”, тя - нищо. “Кебап, отивай си на мястото!”, тя се обръща на другата страна. “Изчезвай от тука бързо, бе, Лара!” - лапа по лапа, бут по бут, ухо по ухо и косъм по косъм - с такова нежелание и толкова бавно се изнесе, че чак се почувствах виновна, че трябваше й наруша рахата и да я изгоня. :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.11.16 07:22.

10.11.16
15:24

Леле ееее ,като я затворя тази ракла с всички скумриии...))))))

Т. Тодорова

10.11.16
18:37

казано от nervak на 10.11.16, 15:24:

Леле ееее ,като я затворя тази ракла с всички скумриии...))))))

Скумрията в буркани само, на шайби. Както е загладила, оливце сама ще си пусне.. :D

10/11/2016

Храна и хапченца:
- чай с мед, лимон, прополис, прашец; магнезий
- 2 мандарини, вит. Ц
- литър кантарион без нищо
- 100г пиле (бяло месо), 1/2 авокадо, 2 оризовки, песто
- боб по манастиски, чеснов сос, 1 предполагаемо пълнозърнеста филия хляб, кюфте; 2х омега 3
- 60г халва, 2 мандарини; чай “Лека нощ” (хех)

Движение:
- утринно домакинстване: чистене, оправяне, миене на квото има из мивката, кучешка разходка
- 12 входа - има нова цинга в отпуск
- пазаруване

Бележки:
- Станах в 7 без нещо, след около 6 часа сън. Гуди. Чувствам се отлично.
- Чистихме входове, както стана ясно. Викам: “Ок, ще ида набързо, щот са само 3, преди последния ще си глътна йохимбина и ще тренирам като се прибера. Да, ама **р. От 3 станаха 12 и накрая вече така ми препериха мартинките, че едвам напазарувах (магазинът е на 100м от нас, едвам се домъкнах). Така, де, без тренировка, ама и тва си е бая движение, особено като повечето са без асансьори. Ако знаех, че няма да тренирам, щях да се наям преди това, ама си останах гладна и на прибиране си купих фасул от Лекси, щото… свирепа история.
- Все пак опитах да тренирам. Викам си: “Ей ся тука, загрявката на Вик поне, все си е нещо, ако я изплющиш в 3-4 серии, макар и с 12-ката, си е супер тренировка. Давай, Доренцe!” :D Ама Доренцето позатъртя три пъти в едната посока и усети, че няма сили да държи пудовката, камо ли да я размята около кучета, компютри, телевизори… пък и около крехките си крачни пръстЕнца. :D
- Добре. Ядох, мядох, писах, сега засядам да довърша работния ден с малко труд за любимия (до към 23:00 сигурно) и после … хррррррр-пшшшшшшшшшшшш… |-)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.11.16 18:38.

Т. Тодорова

11.11.16
00:05

Отсвирих и халва, и чай, и мандарини. Не ми се яде, противно на очакванията ми.
Ей сега приключих работата, изпих една малка чаша домашно вино и откъртвам... чаааак до 7 сабахлен.

И една снимка на зловещия морков (с гадно качество, зуумната и кропната, но идеята е ясна) за лека нощ :D

Т. Тодорова

11.11.16
20:14

11/11/2016

Храна и хапченца:
- билков чай с мед и лимон, и прашец, и прополис
- кюфтета по чирпански с две филии ляп
- лъжица тиквен тахан с мед, 30г халва
- чай от лайка с мед
- кюфтенцата на мама (две малки) със салатка от краставица и авокадо; омеги
- пак чай с мед и лимон; магнезий

Едит: кюфтенцата със салата отпадат, не ми се яде - по-скоро ще се напъна да се налея с гореща вода/чай и ще нанам след една-две серии на Fringe.

Движение:
- на крак от 7 до 17:00 (от 10 до 14:00 в офиса)
- пак в офиса едно раздвижване със СТ си направих: 5 кръга от 10 клека с повдигане на крак встрани при изправянето (редуване на краката) и 5 лицеви от колене; после малко ритници. Заспала работа. :)

Бележки:
- малко спане, неприятни сънища
- продуктивен работен ден, доста неща успях да свърша
- разбирам, че велик спортист не се става с гушкане на пухкави еднорози, но циркулиращото цял ден клипче на треньорката от Бургас и гимнастичките й, ме повтрещи; oще повече ме втрещи реакцията на майката на едно от момичетата, най-вероятно на това от видеото... Ehh, well..
- раздвижването скромно, ама не мога да дишам, много ме удари вирусът или к’вото е там - температура вдигам, въздухът не ми стига, болят ме ставите; ще го преживея, де, само отбелязвам кое как върви :); засега нищо не пия, но К. след малко ще иде до аптеката да ми вземе Олинт Хидра, защото не мога да дишам => и той няма да може да спи; ще си дам време до неделя да го прекърша самичка и ще го мисля после
- въпреки дискомфорта, цял ден се хиля като ряпа и говоря глупости - много е забавно, особено със запушения нос и неспособността да произнасям “М” :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.11.16 20:40.

11.11.16
22:59

казано от Т. Тодорова на 11.11.16, 20:14:

oще повече ме втрещи реакцията на майката на едно от момичетата,

Големия пубер е в спортно училище...95% от родителите на децата там са ПЪЛНИ дебили и простаци с диагоналки ,анцузи и куфила...
Изобщо не ме изненадва реакцията на родителите...
Във въпросното училище съм обяснявал ,че то е спортно просто защото учебните  часове така са направени ,че да могат  и да тренират...двуразово...А не ,че тренират  и ученето пречи и запълва времето там...
Посредствеността е на всички нива ....

Мнението беше редактирано от nervak на 11.11.16 23:02.

11.11.16
23:38

казано от nervak на 11.11.16, 22:59:

казано от Т. Тодорова на 11.11.16, 20:14:

oще повече ме втрещи реакцията на майката на едно от момичетата,

Големия пубер е в спортно училище...95% от родителите на децата там са ПЪЛНИ дебили и простаци с диагоналки ,анцузи и куфила...
Изобщо не ме изненадва реакцията на родителите...
Във въпросното училище съм обяснявал ,че то е спортно просто защото учебните  часове така са направени ,че да могат  и да тренират...двуразово...А не ,че тренират  и ученето пречи и запълва времето там...
Посредствеността е на всички нива ....

Аз като се сещам преди какво беше , се чудех тези хора как ще възпитават децата си. Сега като ви гледам поста, няма нужда да се чудя.

Т. Тодорова

12.11.16
08:09

Родители.

Щом не я пребила, проблем няма. :D Лоша работа.
————————————————-
Инак утрото е добро - сопол тук, сопол там, ама нещо ми е много Хенергично. (nfun) Да видим дали ще си остане така след входовете, които ме чакат след малко, надявам се, за последно. (wait)

12.11.16
10:39

Taзи случка с гимнастичката просто ме извади от релси- какви болни амбиции на родителите са това? Не вярвам направо, че може да се случва- не само да виждаш, че някой ти тормози детето, ами и да го поощряваш за още?
Айде за дебили, както казва Нервака, някакви мутанти на 16-17 години , които са по-големи и здрави от треньора, да им вземеш респекта, но това са хилави неосъзнати 11 годишни момиченца?! Така ли се третират хипералтивни деца- някой психолог би й откъснал главата.
Предполагам това е най-лекия вариант на отношение, че са били пред публика. После ако и родители й я поошамарят у тях...  След 5-6 години такива уроци по дисциплина как да няма съмнения кой за какво се е хвърлил от шестия етаж.
Така си разсъждавам.

Закрит Акаунт

12.11.16
11:03

казано от nervak на 11.11.16, 22:59:

диагоналки ,......

Какво имаш предвид, не се сещам, а ми стана любопитно ...... да не би и аз да попадам в кръга :D

........

Сега проверих-лятото и аз съм в кръга :D Просто с една тениска или риза, няма къде да сложа куп ключове, документи, телефони и т.н.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 12.11.16 11:17.

Т. Тодорова

12.11.16
12:18

Не знам от личен опит как е в спортното в Пловдив, но често се е случвало да се радвам, че баща ми не ме пусна там едно време, когато тренирах плуване.

Няма лошо в диагоналките, стига да не са комбинирани с висша форма на кретения. Но ако са, тогава символиката е друга. :D

Кобре, и на 17 да е, как така ще хванеш чуждо дете да му говориш на “ма”, да го блъскаш по главата и да му “стимулираш точките по ушите”, както казва таз кУзЪ? Не знам, не разбирам. Има и други методи за дисциплиниране, ама като си прост като гъбено семе...

Жалко за хлапетата - цял живот ще мислят, че така е нормално, после ще сърбат и техните наследници.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.11.16 12:34.

Закрит Акаунт

12.11.16
12:43

казано от Т. Тодорова на 12.11.16, 12:18:

Няма лошо в диагоналките, стига да не са комбинирани с висша форма на кретения. Но ако са, тогава символиката е друга. :D

Тя жената ми ги купи-две тамън :D Едната, когато съм с риза и панталон или по-така неофициален, а другата, когато съм изцяло спортно облечен :D

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 12.11.16 12:44.

Т. Тодорова

12.11.16
12:46

Е, щом е Адидас, няма проблеми :D :D :D

Закрит Акаунт

12.11.16
12:49

казано от Т. Тодорова на 12.11.16, 12:46:

Е, щом е Адидас, няма проблеми :D :D :D

Ами да ми отива на анцузите, блузките и маратонките-фен съм на марката, колкото и селско да е за някои :D Е, ходя така само в квартала през уйкенда и когато нещо уж спортувам.

12.11.16
12:55

Ей този уЙкенд :D :D

Закрит Акаунт

12.11.16
12:59

казано от Queen Cobra на 12.11.16, 12:55:

Ей този уЙкенд :D :D

Ок де ........ уИкенд :D

Иван

12.11.16
14:08

казано от Dydo на 12.11.16, 12:43:

казано от Т. Тодорова на 12.11.16, 12:18:

Тя жената ми ги купи-две тамън :D Едната, когато съм с риза и панталон или по-така неофициален, а другата, когато съм изцяло спортно облечен :D

Като видя мъж с подобно нещо (диагоналка/хюмнетка) и...... |-) С риза и панталон, и това на снимката? С пушката за слонове със сигурност, ако стрелям, ще се уцеля... :D

Извинявам се за спама.

Мнението беше редактирано от Иван на 12.11.16 14:14.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1