Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:
Закрит Акаунт

12.11.16
14:40

казано от Иван на 12.11.16, 14:08:

казано от Dydo на 12.11.16, 12:43:

казано от Т. Тодорова на 12.11.16, 12:18:

Няма лошо в диагоналките, стига да не са комбинирани с висша форма на кретения. Но ако са, тогава символиката е друга. :D

Тя жената ми ги купи-две тамън :D Едната, когато съм с риза и панталон или по-така неофициален, а другата, когато съм изцяло спортно облечен :D

Като видя мъж с подобно нещо (диагоналка/хюмнетка) и...... |-) С риза и панталон, и това на снимката? С пушката за слонове със сигурност, ако стрелям, ще се уцеля... :D

Извинявам се за спама.

Ей, Ванка....много ме мразиш човек :D
Рядко ми е през рамо, защото общо взето пеша никъде не ходя, т.е. от вкъщи до колата и от колата 15-20 метра до входа на работата. И това само лятото, когато не съм с яке например, в което да си сложа нещата.
Както казах, имам много неща за носене-не става по джобовете. Не ви знам вас как се оправяте.....на мен пък ми е супер смешно, някой като си сложи дебелия портфейл в задния джоб и му надува гъз@.
Иначе едната е уж за риза и панталон, но в 99 % съм с дънки и маратонки. Та не е много в твоята хипотеза.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 12.11.16 14:42.

Иван

12.11.16
14:50

Хаха, никой не мразя, дори не разбрах в чий дневник се намесих. Без значение с какво, мястото на подобни чантички (защото съществуват много приемливи, делови или casual, варианти) е в кофата за боклук. Нито си нося портфейла в задния джоб, нито гъзът ми е голям :D

Закрит Акаунт

12.11.16
15:04

казано от Иван на 12.11.16, 14:50:

Хаха, никой не мразя, дори не разбрах в чий дневник се намесих. Без значение с какво, мястото на подобни чантички (защото съществуват много приемливи, делови или casual, варианти) е в кофата за боклук. Нито си нося портфейла в задния джоб, нито гъзът ми е голям :D

Ами не знам, твоето мнение ли е меродавно :D или например на хора, които познавам, където нивото си им е доста нагоре във всяко отношение-ама разбирай наистина нагоре  ;) но и тях съм ги виждал с такива. И не е казано да е през рамо-има си дръжка за носене в ръка.
За мен мнението ти нищо не струва-просто ти така мислиш. Това само в БГ го има-да правят впечатление подобни неща.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 12.11.16 15:06.

Т. Тодорова

12.11.16
15:09

Хората тормозят деца, вие за чантичките се захапахте.

Бъди Човек, пък ако щеш на челото си залепи парите и ключовете :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.11.16 15:14.

Иван

12.11.16
15:17

Разбира се, че мнението ми е меродавно - нагледал съм се на хора с костюми за хиляди евра, а изглеждащи, като тюлени с тях (примерно)Това е едно от хобитата ми - адекватната визия, според случая. “Нивото” няма нищо общо - може да е предпоставка, но не е гаранция. И аз се срещам често с милионери - предното ми изречение се потвърждава на всеки втори от тях. Явно чашата ти е винаги пълна. Жив и здрав.

Мнението беше редактирано от Иван на 12.11.16 15:18.

Закрит Акаунт

12.11.16
15:22

Ами, Иване приеми, че просто съм от по-старо поколение. Винаги има разминаване във вижданията. Тъпото е, че за подобни неща хората формират мнение за някого и го принизяват, въпреки да е в пъти по-човек например, сравнено с друг, който е в “крак с модата”.

Иван

12.11.16
15:24

казано от Dydo на 12.11.16, 15:22:

Ами, Иване приеми, че просто съм от по-старо поколение. Винаги има разминаване във вижданията. Тъпото е, че за подобни неща хората формират мнение за някого и го принизяват, въпреки да е в пъти по-човек например, сравнено с друг, който е в “крак с модата”.

Никого не принизявам, дадох ти възможност да научиш нещо от мен, но явно ти имаш предразсъдъци (към мен) - че за мен годините на човека срещу мен имат значение. Както и още един (предразсъдък) - че парите/положението=стил/адекватна визия и т.н

Мнението беше редактирано от Иван на 12.11.16 15:25.

Т. Тодорова

12.11.16
16:16

Край на модната дискусия. :)

12/11/2016

Храна и хапченца:
- чай от лайка с мед и лимон, с пчелен прашец и с прополис; вит. Ц
- 1 кифтье по обяд
- сок от мандарини, грейпфрут, лимон, портокал и джинджифил; по една от два различни вида украински бисквити, които имаха вкус на сироп за кашлица - бля
- фасул с кюфте, две филии хляб и 3 скилидки много корав чесън :*
- възможно е някаква халва/фъстъчено масло по-късно, но нещо хич не ми се яде; салата бях замислила някаква, ама като си представя вкуса и съм готова да призова боата (nhappy2)
- чайчета с мед и лимон, и с джинджифил; още вит. Ц

Движение:
- два входа сутринта
- час и нещо домакинстване

Бележки:
- дори не ми се говори, представете си :); вдигам температура през няколко часа, но не я свалям с медикаменти - чакам да почна да приритвам с поне едно копитце :D
- сядам да работя 3-4-5 часа на компа; големи вампири са тия монитори |-)
- Бобси много ме гушка като ми е зле - сега пак, въпреки че одеве му рязах ноктите :D; пък аз приличам на дупИ (mooning)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.11.16 16:17.

12.11.16
19:13

Странно ,че никой не попита какво е това “куфило”...:D
Не пиеш....и ...боледуваш.8-)

Мнението беше редактирано от nervak на 12.11.16 19:14.

Т. Тодорова

12.11.16
19:26

казано от nervak на 12.11.16, 19:13:

Странно ,че никой не попита какво е това “куфило”...:D
Не пиеш....и ...боледуваш.8-)

Щях да го гугълвам, ма забраих. Сега потърсих, след като каза и нищо. Е, просветли ме, Илия - какво е куфило? :D

А за пиенето - прав си, но не мога все да пия, че много се увличам. :D Сега ми намирисва на вино от на любимия чашата и мисля да проверя какво ще стане с бацила, ако му топна крачката в някакъв градус. (devil)

Закрит Акаунт

12.11.16
22:04

казано от Т. Тодорова на 12.11.16, 19:26:

Щях да го гугълвам, ма забраих. Сега потърсих, след като каза и нищо. Е, просветли ме, Илия - какво е куфило? :D (devil)

Накъдрена или къдрава коса, но не на букли, а по-сгъстено-като на пружинки. Поне аз за такова значение на думата в контекста на Нервака съм чувал.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 12.11.16 22:05.

Т. Тодорова

13.11.16
14:33

Гугъл показва, че на Маги Желязкова не й било омръзнало да се разхожда с т’ва куфило на главата, което потвърждава думите ти :D, а има и още нещо, което извади: Куфил = каринар на кюрдски :)
—————-
Отивам да трениркааааааааамммм (nmuchfun)

13.11.16
15:23

Куфило...-дума от пловдивско описваща хваната, разпиляна и мръсна коса на безформен кок)))))))))))

Закрит Акаунт

13.11.16
16:09

казано от nervak на 13.11.16, 15:23:

Куфило...-дума от пловдивско описваща хваната, разпиляна и мръсна коса на безформен кок)))))))))))

Значи има няколко значения. Защото масово жените, които са много къдрави, когато искат да се изправят, казват, че при тях е трудно заради куфилото.
Но иначе ясно какво си имал предвид :)

Т. Тодорова

13.11.16
19:03

13/11/2016

Храна и хапченца:
- нескафе с мед и мляко
- 2 филии с домат и уж приличен салам (у майка, аз не купувам салами от години)
- тренировка с йохимбин и бцаа
- пататник с домат
- вино (Илия прав излезе - снощи пих, днеска съм шестарка :D)

Движение:
- кратка разходка с пазаруване и гласуване
- тренировка, мини, но все пак: 30 минути интервали (минута кардио - минута и половина повечко повторения с малка тежест - 3.5 - 4кг, трябва да ги изтегля тия гири); после суингове с 20-ката: 25, 20, 15, 10 10 10; разтяг

Бележки:
- Днес съм супер. Пак ми се запушва носът, но няма и помен от отпадналост и температура, всичко правя с танцова стъпка (буквално, щото една много готина компилация звучи и не мога да се сдържам - и си пея, и си танцувам, и ми е супер :D);
- Никога не съм гласувала с по-голямо отвращение, но на връщане от магазина срещнах една приятелка с дъщеря й, която обожавам - казва се Ралица и е на 5, и винаги ми се хвърля със засилка, и ми се усмихва от ухо до ухо, и направо ми разтапя сърцето. Проведохме следния разговор, след като се изтрещя в мен с прегръдка:

- Еййййййй, гушиииии!!!
- Гуши, ама съм болна, пупи. Като оздравея, ще те гушкам мнооооого!
- Колко много?
- Колкото искаш!
- Ъммм…. ще ме гушкаш цял час, щото те обичаммммм! Може ли?

Аххх…. (inlove) (inlove) (inlove)

- Мисля да си подновя музикалните уроци, хах. Цял живот съм била между музиканти, имам късмет да познавам и изумителни такива, всички казват “ритмична, слухарка, с груув, с перфектна фраза”, кефи ме, пък съм го отсвирила от години. И се убедих, че дори да имаш нещо заложено, не го ли работиш, не струва пет стотинки, било то и само за домашна употреба. Ни мож тъй. :) Навивам Камен да си изсвирим едни неща вкъщи, ама аз такива ги избирам, дето само с китарка да се направят... не знам кой би могъл :D
- Lady Gaga е уникален музикант. За съжаление, парите винаги са водещият фактор обаче :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.11.16 20:47.

Т. Тодорова

14.11.16
15:35

Първо в темата с вицовете го пльоснах, ама що не и тука  :D

Т. Тодорова

14.11.16
21:48

14/11/2016

Храна и хапченца:
- сок от портокал, ябълка и малко морков;
- голямо парче пататник
- туршия, 1/2 авокадо и две варени яйца + две оризовки
- чай ехинацея с мед, прополис и прашец (500мл); вит. Ц
- шот лимон и джинджифил с риганово масло и мед
- малко грозде
- 4 оризовки, малко масло, кашкавал и едно варено яйце... и едит: суперска домашна лютеница (nlove10)
- малко ферментирало грозде, хихи (nhappy2)

Движение:
- щъкане по задачи
- пазаруване, поредното тежко - 4 торби и раница :D
- 8 минути корем + 1 табата с въжето + 20 минути разтягане

Бележки:
- Имам сериозна мускулна треска от вчера. Някои от кардио упражненията на интервалите вчера бяха с ластик около глезените/прасците и сега се усеща ефектът. Куул.
- Ходих до пощата по ХанцуНг и куфило :D, после до Лекси и там… пак се забърках в драма. Живи същества в нужда ме виждат, познават ме, залепят се за мен и ми източват цялата енергия. Еври фрийкин тайм.
- Сокоизстисквачката ми лека-полека си отива, а в ebay няма ни един изгоден търг на тия Кувингси. Всичко е между 260 и 360 паунда - много се изучиха. :D Ще трябва да купим нова скоро, ама как да се примиря с няк’ва смотана? :) Май ще чакам драстично да забогатея.
- Утре почват постите, днес си накупих това-онова. Ще си запазя правото на мед и вино. Но една чаша вино… вместо по бутилка. :D
- Тоя островърхия, колкото пъти го погледна, все ми е все едно за пъв път го виждам и се пукам от смях. :D Като се навие до мен да спи и като му стане удобнично, пъшка и въздиша, ама не стандартно, ами издава едни звуци като… като от млековар, преди да се е разсвирил напълно. :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.11.16 21:51.

14.11.16
22:11

Всеки ден след като ти чета постовете си мисля... Луда жена си ти... Колко се радвам, че те познавам! :D
:*

14.11.16
23:39

Освен че е тотално откачена, е и един от най-добрите хора, които могат да съществуват :* И по правило - скромна. ‘Ма аз ще я издавам от време на време :P

15.11.16
11:28

казано от Т. Тодорова на 13.11.16, 19:03:

, ама аз такива ги избирам, дето само с китарка да се направят... не знам кой би могъл :

А има  разни хора,дето  свирят немислими за китарата мелодии))))
Аз също имам интереси към китара...пък и може ли руснак ,да не свири (дрънка поне) на някакъв инструмент...
Ето един пример...

Т. Тодорова

15.11.16
12:29

Санчо, това, че съм куку, всеки си го мисли :D, и аз се радвам, че имах честта (и радостта) да се срещна с такова слънце като теб. :* (inlove)

Еленке, не се научи, че не знам как да приемам нормално такива думи и с’я тука публично трябва да заеквам. :D Но ако има нещо вярно в твърдението ти, то със сигурност се дължи и на факта, че имах много добър пример, докато растях - и на години, и на лудост, и на... ширина  :D :*

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.11.16 12:47.

Т. Тодорова

15.11.16
12:29

Илия, туй е готино, но е много далеч от немислимото. :) Плюс, че са две кухарки. Трибютът на Стиви го чопля от известно време - иди изсвири ей т’ва само с една китарка. :D То е готино като е грууви и като си има всичко. (nmuchfun) Брутална е тая Гага, как не съм знаела по-рано. :D

Между другото, първата част на концерта е изродска. Бийонсе, после пак тя с Ед Шийран, който не знам какво прави там изобщо :D и после пак тя с оня бруталист Гари Кларк, дето свири и пее като звяр. (rock)

Т. Тодорова

15.11.16
17:12

15/11/2016

Храна и хапченца:
- варено кафе с оризово мляко и малко кокосово масло
- 2х йохимбин + 2х500мг вит. Ц
- БЦАА
- чак в 17:00 си направих един шейк от… ох :D, от оризово мляко, райска ябълка, оризов протеин, какао, спирулина, прашец и прополис. :D Знам, че звучи като отвратителен бъркоч, но беше много вкусно.
- Към 20:00 ще си направя салата от домат, краставици и маслини + нахут...  Омегите.
- Може и чаша вино по някое време. Направо ми се иска да е сега. :D Ама няма, че ще ми излезе име вече. Алко до алко в тоя форум. :D

Движение:
- 1 час разходка с кучетата (в темпо)
- Тренировка:
*** Стави
*** 3 кръга:
1. Раменни ротации с ластик х10
2. Разгъване на ластик пред гърди х10
3. Стъпки встрани в полуклек, с ластик около краката 5/5
*** Динамични разтяжки
*** 2 кръга:
1. Въже х50
2. Суинг до вертикала + руски суинг със стъпка встрани х10
3. Въже х50
4. Обръщане + пуш преса + отпад x 5/5
5. Въже х50
6. Суинг с една ръка, редуване на ръцете x 20
7. Въже х50
8. Пуш преса + клек с тежестта от едната страна x 5/5
9. Въже х50
10. Руски суинга (в тренировката е даден борчески, но дясното ми коляно изпротестира още на второто повторение и се отказах, да не измячи котарака :D) х20
11. Въже х50
13. Руско усукване х20
*** Мачкане с топка + разтягане

Бележки:
- Мачкането с топка е съвет от Сашо, който през почти цялото време пренебрегвам, защото ми е скучно. Нали все трябва нещо да ми светка, да ми мига и да ми пее, за да подходя с интерес.. :D Обаче ще го правя вече всеки път, дори да трябва да си съкратя самата тренировка, за да се вместя във времето, което съм й отредила. Много добре. Боли, щото съм на Пинокио брат му, хехе, ама после… Много добре. Много.
- Днес за пръв път изпитах истински ужас от куче. Един огромен (не се бъзикам, огромен беше) алабай ми изкара акъла. Принципно нямам грам страх от животни, даже съм малко неразумна, когато съм сама, обаче с малката мастийка на каишката е друго - изобщо не знае колко е голям и какви са му способностите, и кого може да предизвика. А оградката малко по-висока от мен. :D Даже Лара с голямото самочувствие знае кога трябва да замълчи и да гледа на другата страна, егати. :D
- Хехе, видях днес на Борьо брат му. :D  Същото, абсолютно същото куче, само че с черни петна. 1:1. Ушаците, дългия врат, тялото, опашката, краката, муцуната, движенията... Баси, имало още такива моливи в квартала. :D How cool is that, huh? (inlove) Ама са си го възпитали добре, де - бръмчи отвързано, не се трогна от нас хич, само замаха с опашка като проговорих и тва беше.
- Най-добре се чувствам (изключвам травмите от лакомията), когато тренирам и не ям много. И мисля да си купя Нутрибулет. Отзиви?
- Тая глава, Джос Стоун, е една от любимите ми певци-музиканти. Много ми е любима. Скоро пя без пари на площада в Банско (или Велинград... май Велинград беше), даже не знам по к’ъв повод, Камен знаел, ама се залисал покрай задачите и не ми казал. Огън и жупел ми излизаше през ушаците. :D Един приятел, лютиер (даже се слави като дъ бест ин беге) и китарджия, бил, викам: Как беше?, а той: Ми кво да ти кажа, глава... Бива я и от 10 метра. :D Мъка.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.11.16 17:43.

15.11.16
17:31

казано от Т. Тодорова на 15.11.16, 17:12:

И мисля да си купя Нутрибулет. Отзиви?

Купувай смело. Аз имам такъв откакто излезе на пазара и до днес няма ден (освен когато ме няма вкъщи), когато да не съм го ползвала. Не си купувай от онези от OLX по 90-100 лв, те само смесват съставките. И такъв имам, резерва. ;)
Ако сега трябва да си взема нов, бих инвестирала малко повече и бих взела новия нутрибулет Rx - три пъти по-мощен е, и има някои екстри + двойна цена. :) Ако не ти се дават 500 лв обаче, препоръчвам предишния модел - 900 ватовия.

Т. Тодорова

15.11.16
17:38

Благодаря, Марго. :)

Ето този гледам аз в OLX. 500лв със сигурност не ми се дават, иначе го загледах, ама... 500лв. :)

15.11.16
17:48

Както казах - не става, просто една скъпа бъркалка е. Няма нищо общо с нутрибулет. Пластмасата на каните е различна, остриетата са различни, скоростта на въртене е различна...не се получават същите шейкове. Около 240-50 лв струва, само топшоп са дистрибутори. (И мисля че е крайно време да вземат да ми подарят новия модел, толкова много хора са си купили нутрибулети по моя препоръка... ;) )

Мнението беше редактирано от Margi на 15.11.16 17:48.

Т. Тодорова

15.11.16
17:51

Нали по-горе каза, че става 900-ватовия, да не съм объркала линка с нещо друго..? Ако имаш възможност, пусни ми един линк към тия 900 вата, за които ти говориш :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.11.16 17:52.

15.11.16
18:05

Тук беше линка към топ шоп, но явно е забранен (конкурентен) сайт и не мога да го публикувам. Пратих ти го на ФБ.

От него можеш да си избереш. Тези лимитираните са ок, но мисля че идваха само с една кана (можеш да си купиш допълнителна, ако се счупи) и с едно острие (т.е. без острието за сухо мелене).

Тези от OLX са измекярски - съвсем сериозно и отговорно го заявавам - спокойно можеш да си упиш какъвто и да е блендер или миксер вместо него. Идеята на нутрибулета обаче е друга, и разликата когато съпоставиш нещо разбъркано с нормален нутрибулет и такъв от OLX е очевидна - едното е пухкаво, с дебела пяна, а другото е просто размесено.

Мнението беше редактирано от Margi на 15.11.16 18:07.

Мила

15.11.16
18:09

И аз имам Нутибулет и няма да сбъркаш с него.

Т. Тодорова

16.11.16
09:04

Благодаря за включванията - и на вас и на останалите, които дадоха фийдбек за машинката. Мисля, че ще го имам съвсем скоро. :)

Също така, намерих един тип, дето е вкарал от някъде компетишън пудовки (и изглежда като да има много бройки) и точа лиги по една 16-ка. Жълтичка. Кукличка. Само я видях и изсъсках: I need thissss  :D

Т. Тодорова

16.11.16
15:28

Ясно ми е какво ще се случва, затова пльосвам сега отчета за днес и се залавям за работа.

16/11/2016

Храна и хапченца:
- едно варено кафе с оризово мляко, кокосово масло и мед, и после още едно - само с млякото; ужасно ми се доповръща и още ми се - не знам що се напъвам да пия кафе, след като не ми понася… очевидно. Заради миризмата му е най-вероятно, затова просто ще го оставя да ми ароматизира къщата и няма да го консумирам.
- банан
- туршия, авокадо, две оризовки; 2х500 вит. Ц
- шейк от банан, оризово мляко, какао, спирулина, грахов протеин, прашец, прополис
- краставица с ядки и маслини; омеги
- мсм с лимон и магнезий преди лягане
- кантарион с мед

Движение:
- Гъзене с прахосмукачката около 20 минути по разни ъгли, зад мебели, вътрешната част на компа, кабелите около кубето и колоните… Кабелите са едно от най-неприятните неща на тая земя, чеСно :)
- Час и малко разходка с кучетата, в темпо

Бележки:
- Не съм във форма днес. Гади ми се бая, кожата ми е зле, кръв в носа и световъртеж. Настроение бол, де. Вярвам, че пак ще оцелея. (nhappy2)
- Отидох да си просна прането и като се върнах, заварих двата песа да треперят в спалнята. Почнах да търся пикано, ама си намерих авокадото, което бях оставила на плота, на техните възглавници, разчленено и захвърлено. :D Добре, че си купувам по няколко. Ларинка разхвърляла кревата и се настанила... да си почива след хапването.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.11.16 15:30.

Т. Тодорова

18.11.16
10:25

17/11/2016

Сън:
6 накъсани часа. Куче Лара се катери, Камен го гони, куче ръфна Камен, щото като е сънено, не знае к’о праи… Викам: ko4e, ko pr? + няколко лафа за майка й.

Храна и хапченца:
- кантарион с мед, лимон, прашец, прополис и МСМ
- малко грозде
- две пълнозърнести филии с домат и песто; малко халва
- грозде, 500мг вит. Ц
- тиквен тахан с мед
- фъстъчено с мед, 500мг вит. Ц
- вино
- пържени картофи с домашна лютеница

Движение:
- две кучешки разходки + качване на чували с дърва у на леля ви Ленче мама й. Да си пием винцето на топличко. (nfun)
- Ровене и протягане по разни високи шкафове, вадене на кутии - звучи айляк, ама беше дълго и неудобно.

Бележки:
- събудих се в 7:30, както беше и по план, обаче от събужданията на всеки час, плюс, че умрях от студ - пълен парцал.
- от 9 до 12:30 имахме урок с малкия и мислих, че ще тренирам като тръгне, ама Камен се хвана да му показва няк’ви неща на китарите и викам: ай, енджой. Почетох, приятно беше.
- скъсах синджира с яденето, явно ще трябва да преборя мързела си и да започна да си приготвям храна, вместо да ям квото има наоколо
- започвам да смятам пак, за да не излизат нещата съвсем извън контрол
- днес ще тренирам добре и ще се заема да си сготвя. Трябва да наблъскам и една кутия за утре, ще сме цял ден в Бургас.
————————————————————————————————————————
Намерих си няколко снимки от първата бригада, докато си цъках. Майка гледа тая с чадъра и вика:
“Ух, на майка гъсеничката! :*”
:D
Като изключим ужасните униформи и тежката работа, пак си беше супер. :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.11.16 10:41.

18.11.16
17:51

Леле, Тодорова, клипчето с крадливите моливи е феноменално, гледах го 10 пъти :D :D :D

Т. Тодорова

18.11.16
18:18

Охо, Силве прекрасно, хем те няма, хем ни дебнеш. :P Много се радвам, че все пак си наоколо. :)

А животинките са... спектакли по цял ден, много се забавлявам.  :D

Тъкмо отворих да пльосна и един папагал. Ни моа :D

edit:  Леле, пак остана отчетиту на другата страница заради моите глупости  :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.11.16 18:23.

18.11.16
23:18

Не са глупости, супер старт си е  на страница :Д
:D

19.11.16
10:32

казано от Т. Тодорова на 18.11.16, 18:18:

Плача!!!! :D

Т. Тодорова

19.11.16
16:15

казано от karfi4ka на 19.11.16, 10:32:

казано от Т. Тодорова на 18.11.16, 18:18:

Плача!!!! :D

Папагалите рулират, много ги харесвам :D
——————————————————————————————————————
Не съм смятала още калории, ама не са много така или иначе. Не ми остава време да въвеждам във фитнес другаря, а постовете си ги пиша поетапно на ноутс на компа.

18/11/2016

Сън:
6 часа.

Храна и хапченца:
- топло какао с оризово мляко, прополис, прашец и портокалово масло
- шейк от оризово мляко, 1 ябълка, спирулина, прашец, оризов протеин и какао
- голямо количество гигантски боб, мазен и тлъст, и много вкусен, и печен с доматен сос - от Лекси
- пуканки
- фъстъчено с мед

Движение:
- кучешка разходка и пазаруване (като кажа, че съм пазарувала, значи съм мъкнала)
- домакинстване; вечерта ходене в турбо режим до киното в новия мол
- размърдване: 3x на Вик загрявката, мачкане и разтягане

Бележки:
—гледахме Fantastic Creatures & How To Find them ииииии… ауе, мноо тъп филм. :D Очаквах повече от J. K. Rowling, но не съм учудена, тъй като нещата винаги са зле, когато творецът стане алчен.
- скумрията порна на Борьо ухото и хич не съм доволна - нещо й става и в просъница прави неща, дето изобщо не трябва да ги прави; скочи на сън и го гони из цялата къща като обезумяла и се притеснявам да не го заваря на пържоли някой ден... (dull)

19/11/2016

Сън:
4-5 часа.

Храна и хапченца:
- топло какао с оризово мляко, прополис и прашец
- обърках се рано-рано, докато бях сънена, забравих, че постя и си взех един протеинов бар на Нутрим, понеже нямаше друг; мисля, че никога повече няма да си купя техен продукт
- нахут с моркови, лук и чушка + краставица и малко домат + маслини + една филия хляб + магданоз
- малко тиква с кленов сироп
- вино

Движение:
- цял ден на крак
- въобразих си, че като се прибера може и да тренирам, но не може, много ми се спи и съм гладна кат’ кьопек (бях, де, сега вече съм от другата страна :D)

Бележки:
- мъкнах кутиите в багажника, нищо не яодх там и ей сега (в 16:00) видях манджа за прът път днес… вече почти не я виждам, де, щото привършвам  :D
- да си призная, удоволствието от постите не е същото когато е на студено и на изморено; ще опитам да ги завърша, но ако се почувствам дискомфортно откъм енергия, ще ги зарежа най-безцеремонно
- сипвам си вино и ще е супер, ако успея да заспя |-)
—————————————————————————————————
Аз днес в колата :D :

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.11.16 16:17.

Т. Тодорова

19.11.16
19:13

Таласъм и половина (nhappy2)

19.11.16
21:36

арогантна гадина...

Т. Тодорова

21.11.16
14:58

Арогантната гадина пак го търкаля миналата вечер. Пробвах да ги оставя да се разберат по кучешки, но тя не го пуска, докато не се намесим. Той бяга, тя го гони. Той се свива в ъгъла да си трепери, тя връз него. Бая бой изяде - първо заради тия нападения, после, щото и на Камен се репчи. Под “бая бой” да не се разбира няк’во пребиване на “миличката животинка”, разбира се. Колкото да й стане тъпо. То не знам и как трябва да я набие човек, за да я заболи, страшно говедо е.

20/11/2016

Сън:
7 часа.

Храна и хапченца:
- какао с оризово мляко и мед
- домат и краставица, оризовка
- бира
- пържени картофи с разни зеленчуци наоколо
- халва

Движение:
- доста обикаляне

Бележки:
- мне

21/11/2016

Сън:
5-6 часа, накъсани заради зъбатата

Храна и хапченца:
- фреш от лимон, портокал, грейпфрут и мандарини - първата чашка с клеева тинктура; шепа кашу
- една оризовка ей така - хрус, хрус..
- две шайби домашно маринован паламуд + малко картофена салата
- вино

Движение:
- почти никакво, не съм доволна - непрекъснато нещо изскача и не успявам да тренирам.. и хем се дразня, хем не мога да кажа на Камен да ходи да ми работи, примерно, за да си вея пудовките около гъза;

Бележки:
- тоя паламуд… вкусен много, ама много тежък, хем го отцеждах маса време; малко лошо ми стана от толкова мазно с рибен дъх; майка ми днес ще прави прак, но ще й купя оризово олио, да видим с него какво ще стане
- отивам скоро у на леля лЪ мама й, че има днес юбилей :), ще пием по нещо и ще се връщам на работното място
- попаднах на някакво клипче от клуб “Биад” … явно много съм изостанала, не знаех, че зак такава селяния и простотия е започнала да цари по “престижните” барове; видях всичко (айде, почти всичко, ама..), което не е наред със страната ни, събрано на едно място; или греша и съм в пъти по-задръстена, отколкото си мисля, че съм :)
- много ми се спи, направо душичката ми заспива на бюрото; само за леглото довечера си мисля и друго не ме вълнува особено  |-)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.11.16 15:00.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1