08.04.17
18:39
08/04/2017 (29)
Храната
- две глътки кафе
- 2-3 хапки домашна баница
———-> върнах ги
Ако го почувствам, може препечен филия с някакво филе и малко кашкавал, ама... мееех.
—————————————————————————
Снощи се надишах с един препарат за гладене и започнах рязко да плета крака и да имам пориви за повръщане. Докато усетя, че може да е от препарата, пих бирата, защото помислих, че са най-обикновени киселини, а скромно количество много оправя такива драми. Да, ама не. Тотален спад в енергията, в силата, във всичко.
Днес цял ден стомашни драми. Може и просто да съвпадна препаратът с другото (вирус или квото е там), но се чувствах буквално като отровена, особено до преди да избие.
Мислих да мия прозорци, да почистя основно, но успях някак само стандартното да свърша. То беше достатъчно, за да ми падне до долу батерията. Спах 1 час одеве, сега ще завторя.
Дано мине всичко до утре, че да позабърша праха от пудовките - за залата няма да имам време, но пък верните другарки са тежки точно колкото е необходимо за тренировка А. 🙂
А туй само да усети, че нещо не ми е наред, се залепя като ваденка за мен и не мърда. На мама настъпанкото 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.04.17 18:40.
09.04.17
15:04
Честит празник! ❤
09/04/2017 (30)
Храната
- 1/2 филия и козе сиренце (вече и аз мога да казвам така, хихи - поръчах си като на Ванката и съм хепиди-хепиди, щото това от магазинската мрежа, включително и на великия Маджаров, го намирам за кофти)
Веднага след това - същият филм. Почнах да плета краката и ай пак. Ама май приключи, щото опитах едно кюфте и още нищо не се е случило.
Оризова водичка, малко варен ориз покрай нея. Изтощена и тотално обезводнена бях сутринта. Днес успях малко да пия вода, а ако довечера съм окей, ще опитам една домашна пица, щото я мисля от два-три месеца, а Маргарет днес ще направи.
Не се оплаквам, но съм втрещена от случилото се - принципно имам изключително здрав стомах.
———————————
Движение:
Злощастен опит за трен А:
Гоблет клек на подложки @12кг
10, 10
Обръщане и пуш-преса @12кг
10, 10 на всяка ръка
Силово @16кг
6, 6 на всяка ръка
Усетих, че не мога (още ставите, докато развъртах, знаех, че няма да изкарам) и спрях. Колкото - толкова.
——————————————
Подомакинствах, правих палачинки, които ще трябва да си изям лично, че Камен няма да се прежали да преживя типово брашно (не, че го виня, щот не изглеждат като най-яките палачинки, които съм правила.
Имам мускулче на баницата. Въй, още месец-два и ще се хвърля по потник в залата без да ме е срам. 🙂 Ся ходя с дълъг ръкав повечето пъти - да не плаша клиентелата.
И ако някой се съмнява в ниското качество на палачинките ми - ето, буквално приличат на дупе 😂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.04.17 15:07.
Палачинките изглеждат ОК-равна,добре оформена и равномерно ‘изпечена”...Каменчо се превзема.
И тигана е супер имам подобен на АМТ.
Мнението беше редактирано от nervak на 09.04.17 21:58.
09.04.17
22:26
Всъщност, той ги яде - аз не ща 😄
Ужасни станаха, като подметки, според мен 😄
А тиганът е мега 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.04.17 22:26.
10.04.17
12:43
10/04/2017 (31)
Храната
- парче домашна бисквитена торта
Няма да ям повече днес, ще избутам на вода до утре и усещам, че никак няма да ми е трудно.
Снощи ядох пица все пак, де - излекувах се 😄
Гледахме тотално безумен филм, направо не мога да повярвам какво видях. Търсихме комедия и... “Диктаторът”. Тия американци с тяхното “изкуство”... за трепане са.
Да живеят руските комедийни сериали! Сега с Камен сме зачекнали “Интерны” (”Стажанти”) и съм много, много доволна, че го има, че иначе ще умрем от тъпотия със стандартните глупости, дето се бълват.
——————————————————————-
Тренировката:
Много слаба, защото съм изморена и изтощена:
Тяга: 6х3х50кг
Лег: 4х5х25кг
Горен скрипец: 4х5х40кг
Утре ще съм съвсем във форма и почивния ден ще го оползотворя с тренировка вкъщи, а в сряда ще си тренирам нормално.
————————————————————————
Сега залягам над работата, че си разтоварих всички финанси по плащане на сметки, кучешки храни, пулсаджийски такси и т.н.
Баси, вдигнаха Орижена - 15 кинта единия вид, 16.50 рибата. Чудовищна история.
Мислих да им взема един голям чувал Акана, ама няма внос в момента, естествено. Добре, че вареното оризче се харесва, че да мога да разреждам с него, хихи.
Иначе днес бивам много - вчесах се, наклепах се, жилетчица, обички, ала-бала - нов човек. 😄 И винаги, когато спра да ям, много ми харесва да не ям. Тоя инцидент беше чудесен начин за връщане към фаста, so let it begin. :P
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.04.17 12:47.
11.04.17
11:17
11/04/2017 (32)
Храната
- евентуално оризовки
Камен снощи предложи да излезем двамата да пием по бира и реших да не отказвам, че напоследък рядко се случва покрай работата и грижите. И ай пак на ново драмата. Мислих, че всичко е приключило. Ако си останат така нещата още ден-два и ще ходя на доктор. Ич не ми се ще.
Движение:
Малко щъкане и малко степ-ъпс на стълбите в офиса. Грам сила нямам.
Утре ще тренирам с Габриела, все пак. Може и да е със съвсем леки тежести, колкото да раздвижа добре, но ще тренирам, че съвсем ще се разшльокам - и физически, и ментално.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.04.17 11:17.
13.04.17
11:15
12/04/2017 (33)
Храната
- 1/2 порция пиуе със зеуе
- една голяма мюслена бисквита с боровинки, която не бих нарекла здравословна 🙂
- 2 бири
- малко печен кокосов чипс със сол
Движение:
Малко щъкане и тренировка
Трен А:
стави + 30 клека със ст на подложки
Клек:
зерчер 5х25кг
опити за заден на подложки: 10х25 (изобщо, ама грам не ми тежи, обаче съм толкова грозно дървена, че... както и да е)
зерчер 2х5х25кг
Раменна преса с 25кг:
5, 5, 5, 4
Силово гребане с 22.5кг:
5, 5, 5, 5
Допълнително клекове с 15кг диск:
5, 7, 5, 5
Мразим да клекам.
Ролер и разтягане.
——————————————————————-
Готин ден инак. 🙂 Много си харесвам гледката от прозорчето на офиса. Жалко, че апаратът не може да я улови такава, каквато наистина е. 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.04.17 13:43.
Фотоапаратите наистина все още не са достигнали динамичния диапазон на човешкото око, но по-интересният въпрос е ти защо стоиш до тъмно в офиса? 🙂
13.04.17
12:09
казано от Boby_ на 13.04.17, 11:57:
.....ти защо стоиш до тъмно в офиса?
Заради някои специфики на работата.
А и напоследък установих, че се активизирам най-много след 18:00 часа. До преди това все правя нещо, но никак не съм продуктивна. Пък наистина ми доставя удоволствие да гледам залеза от тук - много се прехласвам по такива неща. 🙂
15.04.17
17:28
13/04/2017 (01)
През цялата нощ бях будна - кучета ли не бяха, комшии ли, по едно време се припичах на лунна светлина (егати пожекторът!), а в 5:30 се събудих умираща от болки и с МЦ. Направо станах, пих едно кафе, сресах чумичката, 2бр нош па, за да не почина и хукнах към залата.
Храната
- зелена салата + 100г сирене, овкусено със зехтин и подправки
- доста оризовки
- 1/2 шоколад и една бисквита
- малко мръв с 1/2 филия хляб и две-три глътки бира
Движение:
5км щък + тренировка
Трен Б:
стави
Тяга:
6х3 @60кг
Лег @30кг:
5, 5, 2 (затиснах се, да г’е), 5
Горен скрипец с подхват @47кг:
5, 5, 5, 5
Допълнително за гъза
Магарешки ритници @3кг на глезените
4х15 на копито
Планк @10кг:
4х30сек
Ролер и разтягане.
————————————————————————————————————
14/04/2017 (02)
Биващ ден. Мих прозорци, чистих, прах на ръка (ич не обичам), пазарувах, разхождах дълго кучета и после пак се разходих за около час след като свърших с тренирането - т’ва всичкото, за да си проличи как цял ден не седнах и как съм много доволна от такива дни, въпреки че се изморявам и после само ми се спи. 😊
Храната
- 2 реда шоколад, салата, кефир, саздърма, арабска питка, козе сирене, 3 вафли ная, 1 бира: не баш в тоя ред, ама не ми се мисли кое кога е било;
Движение:
Домакинските щуротии, щъкане + тренировка
Тренировка:
Нали са празници, реших да си подаря малко разнообразие и се изтипосах на тапаут.
60 минути хоп-троп - удари, ритници, напади, отпади, бърпита, лицеви, 100 упражнения за корем, клекове, подскоци ии... може и да пропускам нещо, ама ясна е картинката.
Беше ми изключително лесно и може би изобщо нямаше да спирам да почивам, ако не беше проклетото мц, от което ми окапват кайниците. Пак ще ида скоро. Изриг. 😜
После слязохме с Габ долу и довършихме дупИтата с малко магарешки ритници във вариации - стандартен, повдигане на прав крак, отваряне на сгънат крак встрани - 3 серии, по 15 повторения от вид на всеки крак. С 3кг, че няма втори чифт 6-ци за глезени, ама и така се подпалва трътката.
Опитах да правя пак планк с диск, ама 30 секунди, после 15 и усетих, че не е препоръчително в конкретния момент.
Ролер и разтяг.
15/04/2017 (03)
Храната:
- кафе с оризово мляко х2
- няколко курабийки
- арабски хляб с козе сирене, от което ще си поръчам пак съвсем скоро, защото е не-ве-ро-ят-но, облиз-облиз! ❤️
- довечера малко козунак, варено яйце - подозирам, че ще е със зор, защото си взех каквото ми трябваше под формата на шоколад и вафли предните два дни и сега не изгарям от ентусиазъм да се храня
Движение:
Домакинстване... малко ☺️
Странно, но без бцаа вчера съм в топ форма днес. Мислих да поръчам пак, но ще задържа малко без него - любопитна съм как ще е, пък и да почина малко пак.
Светъл празник! ❤
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.04.17 21:37.
16.04.17
18:09
Христос воскресе!
Снощи малко бири, днес тренировка с лек махмурлук. Ще ги спирам, ни моа. Обичам бира, но трябва да я разкарам или редуцирам до абсолютния минимум.
16/04/2017 (04)
Храната:
- кафе с оризово мляко
- кафе с пакетче захар
- великденска салата, две яйца, малко дроб сарма, един малък котлет, 1/2 чаша бира и две курабийки (умишлено се нашмулих първо със салатата, за да няма място за тъпкане с друго)
- вечеря у Маргарет, където подозирам, че ще е малко по-трагично, но ще опитам да се фокусирам върху контрола на количествата. 😁 Ще впиша допълнително.
Исках да нагриза едни бисквитки, които Габ ми даде днес, а прасето Лара, нахалното и безпардонно, ми ги изяде. За една секунда ги набара с туй устище и бай-бай.
Храни куче... да ти яде бисквиДитИ. 😤
—————————————————
Движение:
- разходка, тренировка
Тренировка А
Стави+ 2х15 клека със задържане долу, СТ
Зерчер:
10х25кг
5х30кг
5х30кг
4х30кг
Без болки в кръста. 😎
Раменна преса:
7х25кг
6х25кг
6х25кг
2х30кг (щях да направя и трето, но се разсеях, изпуснах въздуха, за да издрънкам нещо и аре...)
2х25кг
Силово гребане @22.5кг
7, 6, 5, 5
После магарешки ритници с 6кг:
4х15 на копитце
Ролер и разтягане
———————————————
Ще се измеря тия дни. Напипвам промени и все положителни. 🐣
18.04.17
11:17
Hello, kitties 😜
Вечерята у Мага беше такава, каквато и очаквах - тежка и вкусна 😄
- руло от бутер тесто, праз, гъбена паста, разни други неща, кашкавали и ... свински врат. Бруталия. 😁
- салата от спанак, яйца, краставица, дресинг от зехтин, лимон и чесън
- лек майонезен сос, който почти не консумирах, щото намерих за излишно да се мазнясвам допълнително
- страхотна сангрия - сок от ябълки, краставица, грейпфрут, лимони на резени, листа мента, червено вино, домашен орехов ликьор и сода - пийнахме без да се омазваме, много свежо
С количествата бях внимателна и останах доволна. 🙂
17/04/2017 (05)
Храната:
Ей тук нещата малко изгрубяха. Ометох цял козунак за деня 😄 + малко бисквитки... малко дроб сарма... Вечерта 3-4 хапки от рулото с врат.
Содом и Гомор, ужасна работа. Щях да умра.
Движение:
- разходки + тренировка
Тренировка Б:
Тренирах с козунак в гърлото и беше супер, супер трудно и гадно. С махмурлук ми беше по-лесно, ебаси.
Тяга:
6х3 @60кг
Лег @30кг:
5, 5, 5, 2 (затиснах се пак, ама беше или т’ва, или козунак по пода 😄)
Скрипец с подхват, @47кг:
5, 5, 5, 5
Отидох уж да разтягам - дръпнах квадрицепс, наведох се веднъж и избягах с 300 😄
Разхождах се повече от час след това в дъждеца. Обичам.
————————————————————————————
Днес по-скромно. Доста по-скромно. После ще впиша, ако има нещо за вписване - в офиса ще съм до среднощен час, та не знам - може би степ ъпс малко. Трябва да си домъкна пудовка тука.
Малката шушумига 🙂❤️
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.04.17 11:18.
казано от Т. Тодорова на 18.04.17, 11:17:
затиснах се пак, ама беше или т’ва, или козунак по пода )
Тва е щото каза, че Вин Дизел прилича на фалос!
😁
18.04.17
11:31
На нелицеприятен такъв. Хихи 🙂
19.04.17
13:25
18/04/2017 (06)
Храната:
- Огромна вратна пържола с малко сотирани картофи и салата от зеле, морков, краставица, домат и царевица
- 3-4 домашни сладки
- мини-порция свиня с тесто 🙂
- 1 бира
Бе чак скромно не е 😄, ама биа.
Движение:
- тегава работа, 100 степ-ъпа на стлъбите за деня
———————————————————————————————-
19/04/2017 (07)
Храната:
- кафе + още едно кафе със захар + йохимбин и бета аланин, и резултатът беше, че ми се придрайфа;
- гоуема пиуешка кълка, печена + зелево-краставичено-морковена салата, много слабо овкусена + 20г сирене с подправки и зехтин
Предстои:
- остатъка от салатата с още 30г сирене и две оризовки
- какао с две пакетчета нерафинирана захар, която вярвам е съвсем рафинирана, ама кЪк да е
- доза шоколадов протеин
2-3л вода
Движение:
- 3.5км бързощък с багаж и по баири
- трен А + разни други неща
Тренировка А:
стави + загрявката на Вик + 20 клека СТ със задържане долу
Зерчер @30кг:
5, 5, после без подложки - 4, 4
Раменна преса @25кг:
5, 7, 7 ,7
Силово гребане @20кг:
7, 7, 7, 7 - тук можеше с 25кг да се работи на по 5 повторенийца, ама не се надъхах
————————————————————————
После:
Заден клек:
3х40кг с подложки и после ги махнах, щото по-скоро ми пречиха;
3х35кг
4х35кг
5х35кг - предните две серии станаха хубави, особено 4-ката, според Габриела, но на последния подход вече бях изморена и се заклатих. И аз в огледалото се видях като да ми се получи много различно от всички предишни опити, зат’ва смятам, че трябва да го отбележа като прогрес. Някак по-стабилно и без съвсем да ме смачква напред щангата. Отворих и краката малко по-широко, и някои повторения си бяха прилични на дълбочина. Нях-нях. Отбеляз на прогреса.
Раменна преса @30кг:
3, 1, 2, 2 (последните повторения на последните два подхода с малко скок-подскок откъм краката)
Планк @10кг:
30сек, 25сек, 20сек, 20сек
Суинг @16кг
Една табатка 🙂
Много подробно разтягане.
Сигурно излишно беше, ама имах енергия и желание, та викам - що да не ги вложа в дупарата? 🙂
———————————————————————-
Вече ни гонят да ни канят на групови тренировки с Габи, хехе. Елате, та елате - чакам ви, нямате право на отказ, еди кво си. И ние - ми не, няма да дойдем. 😄 Обяснявам, че по план правим друго, той: заеби тия схеми. Въх, кат’ ми обиди схемата! 😄 Край, таракан, ще си подскачаш самичък в студените утрини там. 😄
Майтапът настрана, ама много отчаяна работа тая зала. Да се чуди човек защо съм се срамувала да си припкам из нея в началото. Пф. 🙂
Утре кОпон с тяга, в петък тапаут... ако съм жива.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.04.17 13:26.
21.04.17
01:06
20/04/2017 (07)
Храната:
Парче домашна баница, парченце руло “Стефани”, 2 бири и домашен дюнер с две яйца, козе сирене, зелении и хумус
Мамка им на тия бири ☹️
Движение:
- разходки
- трен Б+ разни други неща
Тренировка Б:
стави + малко клек ст
Тяга @63кг:
6х3
Нямаше как да са точно 60 или 65 кила. Тежеше ми на ръцете, хватът много хлабав.
Лег @30кг:
4х5, като имам подозрения, че милият човек, който ме пази добутваше малко. Ако не е добутвал, то психологическият момент явно е много силен, щото като ми застана отгоре, имах чувството, че избутвам 15 кила, а не 30. А преди да дойде, 30 бяха като 100.
+ злощастен опит за 40кг, ама не ме удари много по достойнството 😜
Горен скрипец с подхват @50кг:
4х5
В тая зала скрипецът е брутален - опита се да ме убие два пъти... със засилка.
После:
Чудих се какви да ги върша и... предавам се, ще клякаааам 😁
Заден клек:
Ъм... някви 15 повторения с 20кг, които бяха грозни
После опит с 40кг, който съвсем не се получи, много ми тежи на раменете
Няколко серии, не знам колко, ама поне 3-4 по 5 повторения @30кг, с образователна цел, щото имаше кой да ми даде акъл и да ми обясни, за което съм много благодарна ☺️
Някои не се получиха, но някои, доколкото разбрах, приличаха все пак на нещо. Друга е мотивацията, когато нещо ми се получи, пък макар и мънинко. Ще клякам с обикновени гуменки обаче - мека маратонка е пълна смърт за мен - кракът ми играе вътре и основно заради това се кривя и залитам, и пристъпвам.
Шоулдър шокърс за адет
Разтягане.
———————-
Нови познанства, готина тренировка, демонстрирах си магариите пред нови хора, к’о по-яко 😂
Доволна се прибрах, краката ми поддадоха на половината път, после ме разреваха хорската глупост и безхаберие насред центъра, ама двете бири и приятната компания оправиха положението. Хората са се превърнали в ужасни плужеци, хейтъри и сеирджии. Не мога да се примиря и страдам изключително много, ежедневно.
Искам да клякам. 🏋🏻
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.04.17 01:11.
21.04.17
08:12
И почти опита да ме убиеш, ама карай, простено ти е 😄.
21.04.17
08:24
Е, длъжна бях да опитам 😂😂😂 Корав излезе!
(сори, още ме е срам)
21.04.17
08:29
Не се давам толкова лесно, да знаеш 😄 😄 😄.
казано от Иван Благов на 21.04.17, 08:29:
Не се давам толкова лесно, да знаеш .
Значи другия път да пробвя с 10? 😁
21.04.17
08:42
Примерно 🙂.
21.04.17
10:11
Иване, много като тебе вече плакаха... неубиваеми... уж 😄
Дето ме гледахте вчера със съмнение и тримцата - днес съм пушка и ще ида на тапаут. Нищо не усещам след вчера. 💪🏼
Почивки от бета-аланина правят ли се? На какъв период, ако да?
21.04.17
11:07
Чак пък със съмнение 🙂, просто си мислехме, че днес краката ти ще страдат, явно не си ги изтормозила достатъчно. Колкото до бета аланина, аз лично съм го взимал за периоди от 3-4 месеца с почивка от 1-2.
казано от Т. Тодорова на 21.04.17, 10:11:
Дето ме гледахте вчера със съмнение и тримцата - днес съм пушка и ще ида на тапаут. Нищо не усещам след вчера.
Кажи на Христо, че го обичам!
😁
21.04.17
16:15
Нищо няма да му казвам на тоя шмульо 😁
22.04.17
00:19
21/04/2017 (08)
Движение:
- 7-8км щъкане с багаж
- чудовищен тапаут + 2х5 заден клек с 30кг
Разчекнах се. Толкова клекове, клекчета, напади, отпади, еднокраки тяги, коремни упражнения, бърпита, мърпита, хип тръст... егати. И нали... със 7кг през 95% от времето.
Бедрата ми крещят, гз ми реве, раменете и гърбът са на сол, прасците - лом. 😂 Абе, душата ми плаче, ама к’о пък - възстановявам утре и в неделя пак на тръстиката 😁
Храната:
- протеин с шоколадово оризово мляко и лъжица микс от мака, зелено кафе и гуарана
- 2 варени яйца, малко ориз, малко козе сирене
- кафе с едно захарче
- салата от спанак, домат и краставица, малко саздърма, две варени яйца и 1/2 филия хляб
- 330мл бира
————————————
22.04.17
09:54
Мда. Сега ставам (оу, йеа) и мускулна треска имам само и единствено на прасците, и то съвсем поносима.
Що така? Хм.
22.04.17
23:04
22/04/2017 (09)
Движение:
Доста обикаляне и тичане след малка стоножка на година и половина.
Храната:
Оризовки, домат, сирене, контра филе със сметанов сос, сутляш и бира, естествено, ама малко.
——————————-
Живеещата ми в чужбина сестра се прибра с малката за първи път, откакто се е родила иииии... напрао се разтекох по пода ❤❤❤ А баща ми се превърна в нещо, което не съм подозирала, че ще видя 😂😂😂
Страшно е мила и сладка, и си хареса Камен, естествено 😁
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.04.17 09:54.
23.04.17
18:50
23/04/2017 (10)
Движение:
Тренировка + 5км щъкане
Храната:
- кафе с малко оризово шоко мляко
- кафе с едно шекерче
- салата от зеле, моркови, маслини, краставици, домати, варени яйца и пушен кашкавал; една пърленка с масло и чесън
- прасешки шол в гювеч с лук, моркови, картофи, чесън...
- ягоди
Тренировка А:
Малко стави + 30клека с 4-5кг
Заден клек:
Нямаше как да правя зерчер на мястото, на което трябваше да го правя и викам - т’ва е знак!
10х30кг
10х35кг
8х35кг
2х40кг + 5х40кг
Последните 5 май мязаха най-много. Надя ми помогна с акъл и успях да пусна гъзината по-надолу, и да избутам от петите нагоре. Бутай, бутай и сега ме боли трътката. :]]]]]]]
Раменна преса @25kg:
7, 5, 5, 5
Гребане @20кг:
8, 8, 8, 5
Раменете и лактите ме болят много, защото спя като един дебел пор върху тях - все накриво, все баш отгоре.
После опитах да правя планк с 10кг диск, но изкарах първо 30 секунди, после 20 - не защото ми тежеше самият планк, а раменете ми поддаваха много + че гуменките ми се хлъзгаха по паркета, както всъщност ставаше и на гребането.
Разтяг.
——————————————————————————-
Всеки път ми прави впечатление, че по цялото ми тяло се случват промени. Само повтарям колко съм грозна, ама всъщност започвам да се харесвам пак лека-полека. Не, че е нещо мега видимо, но е голям стимул. Още три-четири месеца като натисна и ще изригна 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.04.17 18:55.
23.04.17
20:00
Влизам в майка ми и.. оу, шит - Вселената е срещу плановете ми... 😂
Отиде коня в реката, ама няма да си слагам на сърце... надявам се и на дупЕ също 😂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.04.17 20:04.
24.04.17
19:22
24/04/2017 (11)
Движение:
тичане + тренировка в 07:00 + цял ден на крак
Храната:
- кафе с оризово шоко мляко
- протеин, ягоди, които не претеглих, ама все тая колко са - около 200г на око
- тахан с акациев мед
- пиле с червена леща, спанак, лук, моркови, къри, кориандър, кимион, зехтин и сол -
много вкусно се получи; арабска питка
- малко халва може би... или не.. не знам още, но е опция 🙂
Тренировка Б:
Загрях с 2,3км тичане до залата - за 12 минути със светофарите. Умора в краката 0, което си е цяло чудо.
Тяга:
3х3 @60кг
3х3 @65кг
2х1 @70кг - можеха да станат 3, но хватът ми все да изпуска, изкривих гърба и зарязах
Безпроблемен лег:
4х5 @30кг
Горен скрипец с подхват:
4х5 @47кг
Олекнал ми е доста, но все още не мога да дръпна 6-то повторение
Разтяг.
——————————————————————————-
Тягата мяза повече. Гърбът ми най-накрая е прав, раменете ми не висят, иглежда стабилно май. 60кг са ми почти съвсем леки, обаче тоя пусти нос, дето го виря... Ще си сложа една пръчка отзад в блузата, да ми държи главата надолу. 😄
Габриела се майтапи, че и да не ме вижда, все пак ще ме намери по пуфтенето. 😄
Пуф-паф...
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.04.17 19:23.
26.04.17
00:55
25/04/2017 (12)
Движение:
3.5км бързощък по обед + 3.5км тичане в 22:30
Храната:
- кафе с кокосова захар
- малко от вчерашната манджа (спанак, пиле, червена леща и т.н.)
- какао с оризово-кокосово мляко, акациев мед, прополис и енърджи микс от мака, гуарана и... леле, забравих третото..
- остатъка от манджата + 5 оризовки
- пак какао, но без прополис
- остатъка от оризово-кокосовото мляко (общо беше 250мл кутийка)
2л вода
—————————————
Реших да бягам от офиса до нас и връчих раницата на Камен следобед, за да ми я прибере. Оставих си и всички пари в нея, за да ТРЯБВА да бягам, вместо да ме измързи и да хвана такси. 😀
Спирах 2-3 пъти за по 2-3 минути, че много ме сряза от дясната страна, но оцелях и съм доволна.
Градската е разкошна нощем. 😍 Назяпах се едно хубаво.
Бягането супер, но маратонките са унищожени вече и коленете ми станаха на сол. Прасците също.
Разтегнах леко като се прибрах, пих една вода, два магнезия, две серии “Интерны”, форумче и бай-бай, уърлд.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.04.17 00:55.
27.04.17
13:32
26/04/2017 (13)
Движение:
Много обикаляне с малката, краката ми трепериха като се прибрах и само исках да си легна 😄
Храната:
- кафе с кокосова захар - трябва да се запра с тия захаросвания
- две арабски питки + спанак с яйца (манджа)
- свински ребра на фурна - ред лук на шайби, ред картофи на шайби, ред ребра + черен пипер, малко сол и, поради липса на друго - 100мл ракия в тавата 😄; стана страшно, чеСно
- 2 бири, които ме нафиркаха и спах като труп
————————————————————————————————
Противно на твърденията на някои хора, които проявиха безкрайна простотия (потрес - к’ъв трябва да си, за да кажеш, че дете на година и половина е отвратително грозно?!), малката е един път. Толкова е нежна, добричка, кротка и гудина-будина, че ми иде да я хвана и да я гудям-будям-цуням-гуням-йдсхйжноийн;жкйсанж.кайнк 😄 😄 😄 И умира за животинки - мечката в Градската я разцепи от прегръдки, галене, гушкане и... бъркане в носа, хаха 😄
На прибиране видях едни приятели, с чиято дъщеричка умираме една за друга - тя е вече на 5 и снощи казах на майка й, че продължава да е в топ 3 на няй-яките деца, които познавам, хехе.
Много ме заредиха малките мишоци, съвсем различна енергия струи от тях. Майките им, on the other hand… оу, уел 😄 😄 😄
Остригах се, хах.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.04.17 13:37.
27.04.17
21:53
27/04/2017 (14)
Движение:
2х 3км + тренировка
Храната:
- кафе
- “възстановяващо смути” от маркета - не помня точно какво беше вътре, но... банан, кокос, канела, мака и още 2-3 други
- салата от марулка, краставица, репички и малко сол; от снощното - 2-3 шайби лук, 2-3 шайби картоф, 2 ребърца.. мазнички, да г’е 🙂
- 250мл оризово-кокосово мляко, какао
- май ще вечерям с ягоди и каквото е останало от оня протеин (свърши, разгеле)
Тренировка Б:
Малко стави + 30 клека СТ
Зерчер @30кг:
8, 4, 5, 5
Чисти, стабилни повторения. В момента, в който усещам, че ще отиде в кръста, спирам.
Раменна преса @25кг:
7, 7 с побутване от краката на последното, 6, 7 с отскок 😄 на последното
Силово гребане @20кг:
8, 10, 7, 6
После:
Заден клек: 8х35кг 4х40кг 3х40кг 3х45кг
Грозничък е милият. Опашката я подвивам съвсем не по-различно от преди. Разликата с преди е, че все пак успявам да клекна до някъде с щанга на гърба + че не тръгвам да се търкулвам напред + че не го усещам в кръста. Обаче раменете и гърбът ми го усещат. Много.
На клиповете долу залитам малко - изморена съм бая. Но въпреки че мяза повече от преди, май още не ми е дошъл моментът за това движение. Мрън.
Раменна преса: 2х30кг 1х30кг 2х30кг ... 0х35кг (взех лоста с лекота, наместих се и ... ХЪЦ! 😄)
Разтягане някакво. Не толкова подробно, колкото ми се искаше. И утре е ден 🙂
—————————————————————————————
Ей ви с’я ... сеир малко 🙂
Раменна преса, дето прилича на нещо, ама не съвсем.
Нескопосаничък (но някакъв, ей!) клек @40кг:
И още един такъв @45кг:
——————————————————————————————-
Гледам малко като отровена и не съм особено лицеприятна, ама много съм изморена, ни моа по друг начин. 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.04.17 23:02.
28.04.17
09:19
Раменната преса е много стабилна и уверена. Не виждам никаква причина да пробваш единици и двойки на това упражнение- или на което и да е изобщо. Защо пробваш максове с 40 % над работната си тежест!?
Клекът е с добра дълбочина- минаваш под паралела, но ми се струва , че просто ти тежи, затова се гърбиш и залиташ напред. Според мен по-добре да си тренираш с по-ниската тежест, докато се адаптираш и спреш да усещаш дискомфорт..
28.04.17
09:28
казано от Queen Cobra на 28.04.17, 09:19:
Раменната преса е много стабилна и уверена. Не виждам никаква причина да пробваш единици и двойки на това упражнение- или на което и да е изобщо. Защо пробваш максове с 40 % над работната си тежест!?
Клекът е с добра дълбочина- минаваш под паралела, но ми се струва , че просто ти тежи, затова се гърбиш и залиташ напред. Според мен по-добре да си тренираш с по-ниската тежест, докато се адаптираш и спреш да усещаш дискомфорт..
Пресата е стабилна, но имам чувството, че доста отварям лактите и непрекъснато трябва да се коригирам.
Пробвам от любопитство чат-пат къде какво мога да избутам.
А иначе - тежи ми на гърба, особено тия 45 ми строшиха раменете и гръбнака.
За дълбочината - на някои повторения слизам под паралела, което значи, че вече мога, но флексията в кръста си е налице. Ще щракна следващия път, да покажа колко е кофти.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.04.17 09:30.
Клека просто слизаш бързо без особен котрол и за това така се клатиш.
Иначе е видно ,че не е някаква тежест за теб...40 кг.
На следващия клип май просто те е страх от тези 5кг отгоре.
Мнението беше редактирано от nervak на 28.04.17 09:32.
28.04.17
21:32
Илия, грам не ме е страх, защото не излизам от клетката. Обаче 45 много ми тежат на гърба и раменете - направо тръгват да се търкалят назад. Така, де, в началото.
Днес пробвах по-контролирано, с гърдите напред и погледа относително нагоре и май стана малко по-добре. 🙂
28/04/2017 (15)
Движение:
2х 3км + тренировка
Храната:
- кафе
- сандвич и айрян от маркета
- голяма салата от маруля, спанак, леща, домат, орехи и тофу, овкусена с лимонов дресинг с разни подправки
- ако има бира като се прибера, ще пия една чаша
Тренировка Б:
Малко стави, домързя ме да загрявам повече
Тяга:
3х60, 3х60, 3х65, 3х65, 3х70, 3х70 и ХЪЦ!х80 😄
Лег @30кг:
3х5 + 1х4
Горен скрипец с подхват @47кг:
4х5
После:
Заден клек:
3х4 @40кг
Планк:
6-7 пъти по 30 секунди, 3 от които с 10кг диск. Т’ва ще го правя, много ме кефи.
————————————————
Ей ви сега клипчета малко 🙂
Тяга:
Лег:
Клек 1:
Клек 2:
Клек 3:
Клек 4:
И моя милост, пост-планково 😄 :
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.04.17 22:20.