01.02.15
15:07
Колеги, понежем имам малък проблем с холестерола имам нужда да пия малко омега 3 или ленено семе.
Имам някои въпроси:
1. Според вас кое е по добро омега 3 или ленено масло
2. Може ли да ми кажете качествена марка добавки на която хапчетата са малки, применро взимал съм на now и хаповече са огромни не мога да ги пия.
3. Какво ви е мнението за омега 3 от krill (krill oil), ако може да ми препоръчате и такова качествено с малки хапове.
//едит
забравих да питам по колко милиграма е минималното вневно количество което да даде ефект и как се пие, преди храна след храна и тн.
Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Ivan Ivanov на 01.02.15 15:10.
01.02.15
17:49
Има и течни овкусени омега-3, просто да го имаш предвид, капсули под 1грам хич не са изгодни.
01.02.15
19:12
Здрасти, благодаря за отговора. Цената въобще не ме притеснява.
Може ли да ми препоръчаш течни овкусени и/или малки капсулки.
01.02.15
19:27
казано от Ivan Ivanov на 01.02.15, 15:07:
Имам някои въпроси:
2. Може ли да ми кажете качествена марка добавки на която хапчетата са малки, применро взимал съм на now и хаповече са огромни не мога да ги пия.
3. Какво ви е мнението за омега 3 от krill (krill oil), ако може да ми препоръчате и такова качествено с малки хапове.
Преди да публикуваш тема форумният софтуер ти предлага търсачката.
Смяташ ли, че е случаен този алгоритъм?
Поне опита ли или въпросите ти са уникални и никога не са задавани?
На пазара има и течни продукти от този клас.
01.02.15
19:53
казано от Кольо Пияндето на 01.02.15, 19:27:
казано от Ivan Ivanov на 01.02.15, 15:07:
Имам някои въпроси:
3. Какво ви е мнението за омега 3 от krill (krill oil), ако може да ми препоръчате и такова качествено с малки хапове.Преди да публикуваш тема форумният софтуер ти предлага търсачката.
Смяташ ли, че е случаен този алгоритъм?
Поне опита ли или въпросите ти са уникални и никога не са задавани?На пазара има и течни продукти от този клас.
Ти ли си форумния трол. Може ли да ми посочиш къде в темите пише конкретни продукти с малки хапчета и/или течни овкусени продукти. А щом питам за добавки сигурно не ям риба ти как мислиш? Нито питам кои са източниците нито питам колко риба да ям.
Ако ти е досадно да четеш просто пропусни не се прави на умен.
01.02.15
20:46
Кротинко ти предлагам да успокоиш топката и да не влизаш с бутоните в глезените.
Вместо това ще е по-добре да се замислиш над думите ми.
Някак е доста рисковано да отидеш на гости и от вратата да раздаваш квалификации на домакините.
За материята около първия ти въпрос съм ти посочил статия. Този въпрос е от общ характер и съответно отговорът му е такъв. Вторият ти въпрос получава разяснение още в първия отговор на търсачката и Google с ключови думи ‘омега 3 течно’ - тук. Има ли според теб цитирани продукти или не? Now Foods също имат течна формулация на рибеното масло (марка с впечатляваща репутация по отношение на качеството), както и MyProtein. По отношение на третия ти въпрос и криловото масло също съм ти предложил четиво (доста подробно и добре написано, между другото). Вярно е, не съм ти предложил продукти за крилово масло - това е малкият ми пропуск. Искрено се надявам с останалото да съм бил полезен.
Не си в позиция да имаш претенции какво да чета и къде да се меся.
Надявам се, че изяснихме някои неща и ще продължим разговора в рамките на Добрия тон.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.02.15 20:49.
01.02.15
21:01
казано от Кольо Пияндето на 01.02.15, 20:46:
Кротинко ти предлагам да успокоиш топката и да не влизаш с бутоните в глезените.
Вместо това ще е по-добре да се замислиш над думите ми.
Някак е доста рисковано да отидеш на гости и от вратата да раздаваш квалификации на домакините.За материята около първия ти въпрос съм ти посочил статия. Този въпрос е от общ характер и съответно отговорът му е такъв. Вторият ти въпрос получава разяснение още в първия отговор на търсачката и Google с ключови думи ‘омега 3 течно’ - тук. Има ли според теб цитирани продукти или не? Now Foods също имат течна формулация на рибеното масло (марка с впечатляваща репутация по отношение на качеството), както и MyProtein. По отношение на третия ти въпрос и криловото масло също съм ти предложил четиво (доста подробно и добре написано, между другото). Вярно е, не съм ти предложил продукти за крилово масло - това е малкият ми пропуск. Искрено се надявам с останалото да съм бил полезен.
Не си в позиция да имаш претенции какво да чета и къде да се меся.
Надявам се, че изяснихме някои неща и ще продължим разговора в рамките на Добрия тон.
Кольо моля ти се пропусни тази тема. + това не съм на гости.
Поне като посочваш теми ги прочети, тук: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52812 не се споненава за нито една течна съставка, всички линкове са към таблети. Марката Now я харесвам, но предпочитам малки таблетки пред течно овкусени.
За сега съм се насочил към солгар, но понеже не съм вижал големината на таблетките исках да питам за съвет от някой който има като моя проблем с големите таблети.
Не знам какво ми е на тона ти влизаш с някакво заяждане и съвети не по темата. Питал съм конкретно за таблетки. Ако не знаеш хубава марка с малки таблетки, моля те да не пишеш повече :), аз лично нямам време да ти чета офтопика.
Поздрави и успех
01.02.15
21:35
казано от Ivan Ivanov на 01.02.15, 21:01:
Поне като посочваш теми ги прочети, тук: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52812 не се споненава за нито една течна съставка, всички линкове са към таблети.
Дори посочените в мнения 9 и 19 от въпросната тема? :*
Провери хронологията на отговорите ми и изискванията, които поставяш. Както и да е...
По темата наистина спирам да пиша, защото аз пък нямам никакво намерение да инвестирам време в търсачките вместо теб.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.02.15 21:40.
01.02.15
21:56
казано от Кольо Пияндето на 01.02.15, 21:35:
казано от Ivan Ivanov на 01.02.15, 21:01:
Поне като посочваш теми ги прочети, тук: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52812 не се споненава за нито една течна съставка, всички линкове са към таблети.
Дори посочените в мнения 9 и 19 от въпросната тема? :*
Провери хронологията на отговорите ми и изискванията, които поставяш. Както и да е...
По темата наистина спирам да пиша, защото аз пък нямам никакво намерение да инвестирам време в търсачките вместо теб.
Да имаш право, сега се зачетох по задълбочено. За съжаление едва ли ще си купя нещо от този магазин (iherb) на тази супер безизвестна за мен марка. А в едното мнение човека казва че шит другия казва че е супер доволен от цената. Ти би ли го пил това? Аз лично не.
Благодаря ти за отделенето време, наистина не исках да звуча грубо и да се отнасям към теб лошо. Чисто и просто си търся малки таблетки на хубава марка от класа на now и solgar.
Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 01.02.15 21:57.