14.03.15
18:52
Казвам се Георги на 14 съм-71 кг.
Имам проблем с мазнините най-вече в корема и краката
Ходя на фитнес,въртя колело 20 минути но незнам какво друго да правя за да ги махна освен коремните преси
Сутрин не ям, само вечер по 2-3 ябълки и 1 банан и това ме наяжда но какво друго да направя за да ги махна та въпроса ми е дали това ще има ефект ?
14.03.15
19:27
Ще си докараш гастрит и язва със това недохранване ... колкото и да правиш или не правиш във фитнеса организма има нужда от храна.
Наблегни на повече повторения и тренировки в дадените мускулни групи.. по принцип знам ,че хора които искат релеф правят повече повтроения със по-малко килограми...
Аз имах проблеми от недохранването ... горях и се измарях много а не можех да възстаноявам свалих много сутрин не ядях на обедп о малко и вечер квото ям ям и това е ... накрая имах такива проблеми със стомаха ,че не ми се говори.
Веднага спри това “хранене” тип евреин в Аушвиц. На тези деликатни 14 години ще си докараш големи бели на организма. Нямаш ли родители, които да ти забранят тази глупост която извършваш.
Просто изгради спорта като свой навик и постепенно като израстваш ще видиш добрите резултати.
Ето няколко линка за четене.
цък
цък
цък
Иначе не мисля, че ще е много сполучливо 14 годишно дете да се подлага на специфични хранителни режими. Просто хапвай си повече чиста храна и избягвай бързите закуски, газираното, чипса и тн.
П.с. Абе retaer (или както си там), по всяка тема отношение имаш...
15.03.15
20:01
Да и ?
Споделям мнение и се опитвам да помагам до колкото мога.Не виждам какво лошо има пиши и ти нали за това е форум..да няма лимит на мнения?/Нищо лично./