Стая на щастието

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.06.15
08:13

За вчера;
кафе с мляко
две яйца
земелче с пилешка пържола, тост сиренце и домат
един трюфел
зеле със свинско, шопска салада
малко черешки, 4 кайсии
забравих да си пия витаминитУ :(
Работа: 8,5 часа
Сън: около 6 часа (нещо се зачатих до много късно, пък папагала реши да благославя слънчевите лъчи към 6 и до там беше със съня ми)

Купих си вчера заместител на тоя трюфел от обяд и всички подобни. :D Не знам как изглеждам за околните, сигурно не много спортна, особено в ден, в който съм на работа в офиса, ама отивам в Health Store, супер ориентирано се насочвам към щанда с марката, оглеждам моделите и вкусовете, ровя си малко, вадя каквото ми трябва и в един момент се обръщам и зад мен една СКАЛА ме пита “нещо да ви помогна? :@”... Викам “не, мерси, може ли директно от щанда да си взема?”, “Може”... Оглежда съмнително и пита ” Syntrax, протеин, матрица, половин килограм, ванилия? :@ ” казвам “да, знам как изглежда опаковката, знам какво взимам”, после пак ме пита да потвърдя. Ъм, добре де, не много мускулестите хора и те имат протеинови нужди за запълване, пък може и да знаят какво правят, ‘щот са ги посъветвали! (wait)

Приемам всякакви идеи за рецепти! (nlove9)

Мнението беше редактирано от Nickie на 13.06.15 08:16.

Той е искал да те заговори, но не е знаел как да подходи. :D

Сурови бонбони с тахан и протеин: смесваш тахан, протеин, счукано кашу, нарязани на ситно или пасирани фурми - количества на око, така че да стане гъста лепкава смес. Въртиш топчета и после овалваш в кокосови стърготини. Това ми е любима рецепта! :)

Друго: правиш си палачинки и за крема разбиваш 1-2 дози протеин с много малко вода, за да стане гъстичко.

Протеинът ти е супер вкус! :)

13.06.15
11:00

Ааа, знам, че ще ми е вкусен, Колето ми го препоръча и този, и миналия. :D
Иначе, доста сурови бонбони съм опитала покрай Ая, вероятно и точно такива ми е правила (но със соев протеин). За съжаление, нямам нито тахан, нито фурми, нито сурово кашу налично вкъщи, освен ако аз не си купя специално, за да си правя бонбони. :D Вкъщи се храним предимно с местна, свежа и сезонна храна и, като цяло, национална кухня. Пък на такива по-екзотични храни като фурмите се гледа с лошо око, поради съмнения в схранението, транспорта, качеството и т.н. Това за палачинките ще го пробвам задължително обаче, с како ще стане нещо като течен шоколад сигурно. :) Благодаря много, Рони! (inlove)

Палачинки с овесени ядки и яйца. 1 доза протеин разбиваш с 30-50мл вода с машинка за фрапе. Добави и 1-2 капки ром в крема..

14.06.15
11:18

Благодаря! Ще опитам! :)
Пиша бързо за вчера пред да съм забравила съвсем:
Кафе с мляко
Три яйца на тиган със сирене и масло, доматки
2/3 кофичка кисало мляко с 1/2 доза протеин (не ми хареса само така, имаше вкус на крем от кроасан на 7 days, а те са ми крайно гадни, следващия път ще сложа какао и плодове допълнително)
Миш-маш и 1/2 наденичка (хубаво готвят в ресторанта, богато такова, вкусно и хранително, доволна съм)
2/3 кенче Ripper
Свинско контра филе, пресни картофки, зелева салата
1 Somersby розово
Работа: 11 часа
Сън: 6 часа

Вечерта ходих на нааааааааай-якото парти, на което съм била някога. Foam на Леда. Намерих си две нови най-добри приятелки, хаха. За първи път срещам момичета да се раздават на дансинга повече от мен, направо се разбихме, целите мокри, целите в пяна, зрелище направихме някакво, хахаха, като ни видят, че идваме на дансинга и ни бутат в центъра за отрицателно време. :D Максимално се изкефих, сякаш цялата умора от детския кът, където бях плувната в пот от танци и гоненици, се изпари и имах енергия за поне 12 часа танци с тия мацки.  Като се прибрах не можах да заспя дълго от остатчна еуфория. Само дето имаше твърде много пияни младежи-нагляри и си тръгнахме сравнително рано.  Но това парти беше просто 6+++++++++! Препоръчвам!!
Видях се с Ади от форума и като ми прати снимки ще пусна. А един нейн приятел ми каза, че си личчи, че тренирам, WTF, само малко прасци и предно бедро дето имам видимо. :D Това направо си е обида за наистина трениращите хора на мен да го казват... Ама аз си го приех като страшен комплимент, макар да беше по-скоро свалка, вероятно. :D
В страхотно настроение съм! (sun)

Хаха, малко уточнение - не е мой приятел този индивид, ако е този, за когото си мисля, че говориш :))

Ето и снимкии

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 14.06.15 15:35.

14.06.15
23:15

На втората снимка изглеждам двойна, ‘баси, най-кофти ъгъла на света. :D Като ми пратят Никол и Анджелика снимки ще ти ги пусна в товя дневник, хаха.
Това за тренираното тяло ми го каза онзи 2,5 метровия ти гигантски баш приятел, че даже и бивш, за това ми беше странно и му обърнах внимание изобщо. Оня напушения и да ми го беше казал, нямаше да го отчета. Едвам се измъкнах от позивите му да ме целува за чао. Няма такъв нахалник!!!!!!!!! (punch)

____________________________________________________________________________________________

Храна за днес:
кафе с мляко
омлетче от 3 яйца и намачкан банан
пълнена чушка
мини парче торта
Сега пия лимонада без захар, но с много лед, навирила съм си краката на стената и се съживявам... Днес от 11 часа работни, имах деца през 11,5 часа :) :) :) И бакшиште за целия ден са ми словом - пет лева. Българите са най-ужасните клиенти. Някакво ексцентрично женище имаше рожден ден и си остави побърканите грубиянски деца за 4 часа и половина. Беше си гримирала момиченцето (5 годишно!!!) с очна линия, ама не намери 30 секунди да дойде до детския кът поне да ги викне за тортата?! А тези не спряха да се удрят и обждат + да посягат на други деца. Просто думи нямам. Накрая даже ми се заядоха, че били много по 11 лева на дете за 4,5 часа.... К’во?! Както и да е, има и свестни родители със свестни деца. Предпочитам да мисля за тях, по-обнадеждаващо е.

15.06.15
14:15

Дъската за гладене е сърф, който е предал мечтите си и си е намерил “прилична” работа.

Аз малко със закъснение, ама сега видях, че нашите момчета са започнали Европейските игри с победа над Белгия 3:2! (party)
Ако някой се чуди за какво говоря - за волейбол, аз друг спорт не гледам, само някой и друг баскетболен мач от време на време да поплакна очи, ама там изобщо не ме вълнуват резултатите. :D Тааа, има ли live streaming от Баку по някоя наша телевизия или онлайн? От колко часа?

15.06.15
23:27

Днес нещо ме гони голяяяяяяяяям апетит за солидна храна. :D
Скалъпих една рецепта между тази на Рони и тази на Владимир, като прибавих и собствен щрих, но толкова нямах търпение, че си изядох яденето, преди да се сетя да снимам... Два пъти. (blush)

кафе с мляко
daily vits
две конвенционални палачинки с кремче от 1 доза протеин + натурално какао + есенция ром + 1 банан (МНОГО Е ВКУСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
кебап с картофено пюре (закъснявах за работа, ама толкова бях гладна, че изобщо не ми пукаше, трябваше да ям :D)
300 грама “Свежа салата” (краставици, репички, царевица, магданоз) и 200 грама пилешка пържола от бут + 1/2 хлебче от елда (след офиса пак умирах от глад и за радост си намерих един супермаркет където се продават такива неща, имаше над 5-6 вида различни хлебчета от по-така особено брашна и много избор на салати и месо (inlove) )
розови доматки, плочка сирене, домашно приготвена салата Снежанка (за вечеря си сложих лек лимит, защото днеска ям като за двама (fubar))

Седнах да си ям пържолата със салатката в една градинка на сенчица, много приятничко, появи се от някъде едно момче и сигурно защото си ръфах пържолата му хрумна, че сигурно съм на някакъв режим и, запознвайки се с мен, ми направи комплимент за физиката - два поредни дни ми се случва?!!?!? Тия прасци много заблуждават, ей, хахаха, може и поразголения корем да подвежда, че и днес бях с къса тениска, ама... Не знам, не мисля, че изглеждам натеренирана, нито целя това. :D Мега странно?!

Днес ми докараха новия матрак, страхотен е, ще спя като бебенце, без повече болки в гърба! (sun)

Ще взема да пусна и малко снимки на “тренираната” ми физика, такива по-скорошни, пък може аз да бъркам, знам ли. :D Чудя се дали да не се пробвам да изкарам едни плочки, ей така, поне да има за какво да ми правят комплименти наистина, ама ме е страх да не си загубя много от бюста, ако кът-на. Дали ще ми отиват плочки (в момента съм hourglass по-скоро)? :D

16.06.15
08:30

казано от Nickie на 15.06.15, 23:27:

Чудя се дали да не се пробвам да изкарам едни плочки....... ама ме е страх да не си загубя много от бюста.. :D

Принципно тук започва един спор, конкуриращ се с този на вегетарианци и всеядни, а именно: “Плочки vs ц*ци” :D И като, човек, заемащ втората страна, вероятно поради причина, че гроздето е кисело, та..освен, ако нямаш ген да го направиш (да изкараш плочки) почти безболезнено, един добре стегнат корем, какъвто ми се струва имаш, е напълно достатъчен, по моему.

16.06.15
08:47

Да се разпиша- и аз съм за цици :) ;)

16.06.15
09:07

Циците нямат значение, плочките са важни, стига да е налице подходяща пропорция между талия и ханш. Има жени с мъжка конструкция и почти еднакви талия и ханш, които дори с цици като дини не могат да минат за секси. От друга страна при една атлетична, стегната фигура с добре очертани плочки и женско съотношение талия/ханш (примерно нещо като 0,7) напълно компенсира дори гърди, които не могат да напълнят една шепа. :) Аз лично не харесвам прекалено големи гърди. Виж ако може плочки със среден размер гърди, тогава вече нещата са други. (inlove)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.06.15 09:08.

16.06.15
09:10

Аз съм напълно съгласна с Боби, но това не влияе на казаното за безболезнеността на изкарването на плочки при жените :D Не ме разбирайте погрешно, аз наистина харесвам много плочки, но цената, специално за мен, е твърде висока, когато нямаш ген за тях, и не визирам само проблема с циците, а други, по-здравословно ориентирани, неща. Може да греша, разбира се, такива са наблюденията ми :)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.06.15 09:40.

Ей, няма да рискуваш тия цици! (fubar)

Сега какво стана последно - размерът има ли значение? :)

Споделям позицията на Боби - нещата не опират конкретно само до плочки или само до сиси. (sun)

16.06.15
09:53

Ихаа, само такива “спорове” да има във форума! :D

Размера има ли значение? По моему, размера на ръките на мъжете има значение. :D Оня ден го открих, като се загледах в един млад татко, дето си остави бебето в детския кът и се чудех защо ми харесва толкова, като не е нищо особено в лице и после ми светна, че са ръките. (inlove) Също така, от всичките колеги там, единствено един ми е симпатичен малко и пак така недоумявах защо, тъй като е рус и много бял, а баааааш такива мъже изобщо не харесвам, но после навързах нещата.. Иии, да, има много големи ръки! :D

Иначе, за жените не знам кой размер има значение... Аз пък харесвам големи цици и големи дупета харесвам, но докато дупето никога не се е смалявало при мен, за първи път след последното качване имам някакъв добър размер (далече от голям) цици и ми е жал да ги жертвам.
Ама пък си мисля, че имам ген за плочки, защото сравнително лесно бях изкарала преди 2 години някъде, но беше доста за кратко, тъй като ми се скараха тогава от модната агенция, че прекалявам и ми стоят мъжко тия плочки, та не знам с поддържането как би било, буквално за около месец да съм имала плочки. Ама тогава бях и с 6 кг. по-лека, може би, и с друго съотношение мазнини:мускулна маса.

Определено имам видимо голяма разлика между талия и ханш, т.е. женска структура.

Корема може да се каже, че ми е стегнат, има какво да се щипне, но не мисля, че е невъзможно да се свали за по-малко от месец, ако просто намаля с около 1/3 всяко хранене, примерно, защото не ми се навлиза в броене на калории и еднообразна храна. Прилагам снимка с пръстов клипер, хаха.

16.06.15
10:02

Ръките и трапецът, чуек (sun) Ама и краките, чуек :D В нашата зала има един нацепеняк, с огромни ръки, обаче му лупсва трапец и съответно язък за ръките...

16.06.15
10:13

Да, и трапец е хубаво да има, и краки... Ама краките са ми важни до толкова, до колкото да не са с по-малка обиколка от моите и да завършват с хубаво изпъкнало дупе, иначе не държа да са извънредно големи като ръките. :D Аз тъпо и упорито продължавам да се опирам на Фройд и си мисля, че се кефя на ръки, защото можеш да си представиш как някой те хваща здраво с тях, пък с краките к’во може да си представиш.. Нищо. :D

Сега се сетих да кажа, че, всъщност, аз много се кефя на корема на Кобрата, то не знам какво се води това, май не точно плочки, ама е готино така да има една чертичка по средата и като седнеш да не ти се образуват редчета. :D Също се кефя на June на коремчето, но тя е със съвсем друга структура и процент подкожни мазнини. Как се прави такъв корем, представям си, че е с упражнения за core, по-скоро?

16.06.15
10:17

В първия си коментар визирам точно корем тип този на Кобрата. По принцип Атомчето е моят идол! (inlove)

16.06.15
10:26

И аз гласувам за двете кълбета, които удължавали живота на мъжете (nod) Попринцип не съм от най-големите почитателки на плочките. Готино е да е стегнато коремчето, тънка талията и примерно двата странични мускула да се очертават, защото някак издължават торса. Нооо ти си си супер така (sun)

16.06.15
10:34

Хахахах, лъснаха ми белите гащи. Има плочки, ама някъде отдолу, твърди са, като понатиснеш ;) :)
Боби е прав за съотношението ханш-талия в стил Златното сечение, красиво е дори при по-големи обиколки. Но определено си държа на гърдите. И аз като Карфичка смятам, че е напълно безполезно за ежедневието - да се поддържат 15% мазнини не е за всеки. Дори не ми се струва полезно. Пък и циците изчезват напълно. На снимки на модели и състезателки, е ок, това им е прехраната, но на живо не ми харесва толкова. Малко хард ми идва :)
За мен едни 18-20 дори 22% телесни мазнини, разпределени равномерно са идеални.
Някак си трябва да има баланс - поне за мен- хем силна фигура, хем женствена.

Иначе освен ръцете, много важен е здравият силен мъжки задник и големи бедра, особено хубаво оформено задно бедро. Може да съм пристрастна покрай трибоеца, но не върви мъжът да е с по-малки от моите крака и ханш. :) И полза има много, чисто практична ;)

16.06.15
11:22

Fighter, благодаря! (sun) (sun) (sun)
Карфичке & Кобре, и аз съм с някакво такова мнение, разравям се тия дни из архивите и си гледам снимки от различни периоди (снимка 1 - 2013 (глад, глад, глад, кардио и упажнения с гири до 5 кг.), снимка 2 - сега (ям, каквто ми се яде, стига да е качествено, гледам единствено да си покривам протеиновите нужди, активности по цял ден, нищо конкретно като тренировка за момента); да послужи за пример на всички млади дами, които го карат на глад, салати, Активия и ябълки и искат секси тяло :D, трябва си мазнинка, какво да кажа...) Изглеждам по-женствено от преди и ме кефи :D, естествено, нииииииикак не се оплаквам, ма искам като твоя корем. (giggle) Може би повече, защото обичам да си отправям предизвикателства и винаги може по-добре, нали? Като за начало, ще започна да правя планкове, защото от край време имам слаб core, после може да вкарам някое изолиращо упражнение там или нещо комплексно. Още не мога да си наглася графика така, че да имам време за фитнес, много съм смотана, имам с кого, имам къде, ама с тия дълги смени.... Само сутрините ми остават почивни. (dull)
Иначе, да не си помислиш, че излизам с плажни, хаха. През сериозен подбор се минава, всичко трябва да си е естетически подходящо от моя гледна точка, бих пуснала снимки на мъжо, ама не е коректно :D, а за ползите от силни задни бедра и задник няма какво да си говорим, чак като се сетя, че скоро си заминава и няма да ги усещам тия ползи и ми се РЕВЕ.

Мнението беше редактирано от Nickie на 16.06.15 12:36.

Повече снимки, моля... :Д

16.06.15
11:33

ЕЕЕ,  изби конкуренцията с тази снимка. Уникални гърди, искам такива -  форма, обем, баланс, жестоко!!!  Не отслабвай в никакъв случай :)

16.06.15
11:36

Тц, не, даже мисля да преустановя качването, докато не се направи опция дневника да е скрит от нерегистрирани потребители на сайта. Това, че искам да споделя нещо с вас, за да илюстрирам по-добре, не значи, че искам всеки да има достъп до него. Даже в един момент мисля да се върна назад и да изтрия всякакви снимки, ако такава опция не бъде добавена. (wait)

Ники, ограничи снимките си в акаунта да са достъпни само за приятели и качи тези и следващите там. :)

П.П. Прочетох сега предисторията на поста ти. Ако целта е задълбочен анализ на съотношения сиси / плочки - ще помислим за специален раздел със строго ограничен достъп. :)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 16.06.15 12:02.

16.06.15
12:12

Ако помислите и направите нещо подобно, така както си с този син суетшърт-наметало, те признавам за принца на белия кон, който спасява положението и всички три дни яли, пили и се веселили с happy end!!! :D Иначе, ако си направя снимките видими само за приятели, то тези от дневника пак ще са видими за всички, нали? Иска ми се целия дневник да си е видим само за регистрирани потребители. Чудесно би било!

16.06.15
12:35

Ааааааа, Кобре, мерси, мерси! (sun) :* Сега го забелязах твоя коментар! Ти си ми от идолите тука във форума, голяма чест! :D
За сега ги махам снимчаците, защото просто не ми е ясно с какви извратеняци е пълно интернет пространството, който видял - видял. Ако се появи начин да си огранича достъпа за в бъдеще, ще ги върна. Мисля, че се разбра защо така се двуумя за плочките и свалянето. :D Следващите снимки планирам да са ми на корема, като стане като на Кобрата. (wait)

казано от Nickie на 16.06.15, 12:12:

Иска ми се целия дневник да си е видим само за регистрирани потребители. Чудесно би било!

Това е планирано и ще го направим. Просто ти давах решение за момента относно снимките. Иначе пак да - тези в дневника ти до момента ще останат публични.

16.06.15
23:21

Какви ги свърших днес:
кафе с мляко
три яйца с кашкавал, топено сирене Президент и пуешка шунка в масло на тиган
един малък банан
останалото ми от питката с елда
1.5 литра алое дринк (Голям джънк ми е това, много обичам, ама бившия ми приятел получаваше безплатно стекове и не ми правеше впечатление колко изпивам, а сега, като го знам колко струва, и направо ми се свиди. :D Същото е и с протеиновите барове, те му  подаряваха кутии да се снима с тях за фейсбук и да ги рекламира, той директно ми ги даваше на мен да си джънквам... Ех, сега ми се налага или да се откажа от тия скъпарски джънкове, или да се охарчвам ненужно за тях. Обмислях и дали не мога да си направя собствен алое дринк с такова домашно алое от саксия, ама четох, че само един вид е ядливо, пък аз не знам какво точно има баба ми, та няма да стане. :( )
парче торта
пилешко със сметана и кашкавал, доматки, краставици

В ресторанта на крака ми дойдоха Боби и Зозо и не можах да ги видя за повече от 3 минути, много криво ми е, ама прекалено много работа имах. И втората им щерка ме кефи много, мой тип човек е, обича деца и не се опитва да влиза в някакви общоприети норми. (rock) Крайно време е българина да се отърси от косервативщината си.

Рожденничката от детския кът днес ми подари един голям червен балон с целувки “да си го занеса вкъщи” и точно на входа, вадейки си ключовете, вятъра ми го изтръгна от ръцете и го вдигна на едно дърво. (sweat) И тъй като съм прекален сантименталист, особено за неща, които ми подаряват децата, се катерих в тъмницата на дървото пред блока да си го взимам, въпреки че ме е страх от високо. :D Взех си го невредим. Понякога си мисля, че ми хлопа дъската, друг път съм убедена в това.

16.06.15
23:52

Един ден да не ти проверявам дневника и съм изпуснал да коментирам тези незаконно секси снимки. :D Каквото и да кажа е казано, и се знае и се вижда. Няма да клиширам. Просто всичко респектира. :)

Мнението беше редактирано от Nachev на 16.06.15 23:53.

17.06.15
10:38

Така е в моя дневник - или го следиш изкъсо, или губиш връзка и трябва да се върнеш 20 поста назад, за да разбереш за какво става въпрос. :D Снимките ще ги върна в един момент, споко, чакам да мога да си огранича аудиторията само. За всичко останало - много благодаря! (blush)

17.06.15
11:59

Видях в хладилника една купа ягоди, дето майка ми я предлага от ОНЯ ДЕН и още никой не ги е опитал - тъпаци. (fubar) За това за закуска правих кулинарни извращения, единия брат ги хареса, другия - не, аз имам идеи как да подобря първоначалното хрумване, ама и сега става за ядене. Да, това е омлет с ягоди. (nfun)

Теди Илиева

17.06.15
14:12

казано от Nickie на 17.06.15, 11:59:

...... Да, това е омлет с ягоди. (nfun)

Преди време се дивих на омлета с тахан на Веси, пък то после какво излезе.... внимавай ;)

17.06.15
14:13

Като фен на варени яйца с мед, омлет с ягоди ми звучи и изглежда супер!(inlove)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 17.06.15 14:16.

18.06.15
10:07

Само тука лудостта ми вирее необезпокоявана! (inlove) (hug) Дами, (bow) !
Вчера:
омлет 3 яйца със сирене, розов домат
омлет 3 яйца с ягоди като от снимката, но без гръцкото мляко и допълнителните ягоди от горе (единия брат благоволи само тях да изяде, другото било гадост - пържени ягоди :D)
един шоколадов сладолед
Ииии тука стана страшно... След концерта на Роксет в ложата бяха останали МНОГО неща от кетъринга и повечето дори не знам какви бяха, разни хапчици, кремченца, едно-друго... Със сигурност част от съставките на нещата, които ядох бяха: авокадо, сьомга, зеленчуци, чедър, ягоди, пъпеш, манго, праскови, трюфели, чери доматчета, моцарела... 100% има и много други, но никак не ме бива в познаването на съставки в толкова странни комбинации, особено когато съм изгладняла. Беше много вкусно. :D Добре че не работя във фирмата за катъринг, дето ни снабдява, чее... лошоооо.

Иначе, вчера се замислих, че повечето хора тук сигурно са били колкото мен, когато Роксет са били много на мода, вчера на концерта цялата зала беше пълна с хора около 30-те и много се забавляваха. Готино тийнеджърство сте имали и вие. :D Някак много приятно ми беше да видя залата пълна почти колкото на One Republic с почитатели на поп-рока, представям си как всеки, който беше там, си спомня за някакви много луди неща, дето е правил на фона на в момента течащата песен или просто свързва много силни емоции с нея. Концертите са страхотно нещо! :)

Музиката на Roxette е първата, която самостоятелно и съзнателно избрах за любима! (inlove)

18.06.15
10:26

казано от Nickie на 18.06.15, 10:07:

Иначе, вчера се замислих, че повечето хора тук сигурно са били колкото мен, когато Роксет са били много на мода, вчера на концерта цялата зала беше пълна с хора около 30-те и много се забавляваха...

Около 30-те.... Хи-хи-хи. :) Объркала си се с 10-тина години май.

18.06.15
10:30

казано от Кольо Пияндето на 18.06.15, 10:12:

Музиката на Roxette е първата, която самостоятелно и съзнателно избрах за любима! (inlove)

Коле, това недей да го разказваш много (giggle) Нали не харесваш Остава? :D

Какво им е на Остава?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1