Това на втората картичка Мат ли е :)
Хаха, не, на майка ми приятелят, в ПСС-то е. Иначе са принтове 30х40см, толкова усилия за картичка... мммммне мерси, хахах
И така, бях си в България, Коледа мина, изкарах си легендарно, Саня ми счупи краката за 3 дена с t-bar клекове , видях много хора, свърших много работа, навърших 25 и от вчера съм си в Англия.
28/12 нетренировъчен
Движение 8км
Храна: 1/2 протеинов бар; филийка немски хляб с яйце, скариди, зелении и малко майонеза (в IKEA), кафе и киви; втората половина от бара, ябълка; филе от сьомга със зелена салата, 1/4 авокадо, чери домати, чаена лъжичка песто, 2 чаши черен чай.
И така, бях си в България, Коледа мина, изкарах си легендарно, Саня ми счупи краката за 3 дена с t-bar клекове , видях много хора, свърших много работа, навърших 25 и от вчера съм си в Англия.
Така ли ще ме запомниш (wasntme)
Иииии честит рожден ден още веднъж, Суитииии , 2 дена по-късно, но понеже е четвърт век е позволено да се празнува по 3 дни! :D
Така ли ще ме запомниш (wasntme)
Иииии честит рожден ден още веднъж, Суитииии , 2 дена по-късно, но понеже е четвърт век е позволено да се празнува по 3 дни! :D
Така го изпразнувах, че на 27ми в самолета се молих на незнайни божества да не предобря преди да кацнем :D
29/12/ нетренировъчен (може да се промени)
Движение - 12км
Храна - повечето навън - половин капучино;
салата с телешко, едемаме, авокадо и разнообразни зеленища;
40-50г пушена сьомга и едно варено яйце, 3 mini pigs in blankets;
200г ананас, 2 черни чая;
Пилешки гърди и зеленчуци на грил.
Възможно е да ми се дотренира.
30/12 все още на път, все още без тренировка.
Храна:
Сандвич със сьомга и Филаделфия;
Хумус с моркови; кокосова вода;
2 тънки парчета бекон, 30г крема сирене, 30г бри, домати и краставици;
Домашно къри - тикка, ориз доволно - предполагам около 50-70г несварен;
3 шоколадови бонбона, 4-5 черни чая с мляко през деня.
Приятелят ти като е наполовина индиец да ядеш лютото къри на майка му е един вид характерообразуващо деяние, церемониално отвоюване на правата в семейството. Спя на надуваемо легло на пода в офис на компютърен магазин , тъй че условия за тренировка - йок.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 31.12.16 02:31.
Честита Нова Година, приятелчета :) най-топли пожелания на всички.
Храната днес е сандвич с яйце и бекон, протеинов Марс (беше мега) и сега ми предстои класическа roast beef вечеря - телешко, картофи, зеленчуци, йоркширски пудинг и gravy (някой с превод за gravy?) . 4-5 черни чая с мляко.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 01.01.17 19:41.
gravy (някой с превод за gravy?) .
То не е ли като да преведеш “Бешамел”? :D :D :D
Абе, липсата на превод не пречи, да съм яла “кюфтета с бял сос” в детската.
На теория грейви може да е “собствен сос”?
02.01.17
00:59
Абе, липсата на превод не пречи, да съм яла “кюфтета с бял сос” в детската.
На теория грейви може да е “собствен сос”?
Не само на теория е това, само че сгъстено (ако правилно се сещам). (nbbq)
Според мен, някои неща са си най-добре без превод, но ако се наложи, бих използвала точно “собствен сос”. :)
P.S. Много симпатичен аватар. :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.01.17 00:59.
Върнах се вкъщи днес :) и веднага се изстрелях на пол - 1ч. Мързи ме да описвам храна, но беше прилична, макар и малко висока като калориен прием.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 03.01.17 00:01.
Солидна мускулна треска на гърба от pole.
Вчера не тренирах особено, но се раздвижих с 5х5 асистирани набирания и към 15-20 мин корем. Ще трябва да спра да го игнорирам този корем ако искам да напредна в pole фитнеса.
Храната:
200г боровинки, 200г череши
200г морски дарове със зеленчуци и оризови нуудълс на уок
Една тортила, нарязана и изпечена с 50г sour cream, чери домати и краставици
4-5 черни чая с мляко
Филе от тон със зелена салата, зехтин и пармезан.
За polegasm чувала ли си, ако да, случвало ли ти се е ? (wasntme)
Не бях, но вече съм чувала и не, не ми се е случвало. Превалентността и магнитутът на такива изживявания са крайно преувеличени според мен. Съвсем по-същинска си си болката, синините и ожулванията от пилона. :D
04/01
Храната:
Закуска: Домашна гранола с малко мляко и сушени черници.
Обяд: Суши, повече отколкото е удачно за един човек на “диета”
Междинно: 3/4 кофичка Боженци 2%
Вечеря: пиле и зеленчуци на уок със соев сос, нуудълс.
05/01
Храната:
150г Пилешки гърди, 110г ориз+киноа микс (готово състояние, от навън)
200г Боженци, 30г домашна гранола, 10г четници, 50г боровинки, чаена лъжица мед.
Телешко кюфте от кайма 5%, задушени зеленчуци с 3г масло, sour cream and chive.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 05.01.17 21:20.
04/01
Обяд: Суши, повече отколкото е удачно за един човек на “диета”
От поне половин година имам един sushi kit for two дето все още не мога да се престраша да си го направя, просто защото ще трябва да го изям всичкото ... а то е за двама... Друг е въпросът, че не мисля че ще ми се опре :D Тъй че, I feel you, can’t get enough ...
04/01
Обяд: Суши, повече отколкото е удачно за един човек на “диета”От поне половин година имам един sushi kit for two дето все още не мога да се престраша да си го направя, просто защото ще трябва да го изям всичкото ... а то е за двама... Друг е въпросът, че не мисля че ще ми се опре :D Тъй че, I feel you, can’t get enough ...
Не си казала, че имаш такъв кхм... “проблем”.... веднага ще ти помогна да го решиш. :D аз даже имам малко опит в домашните сушита, следващият път като дойдеш до Англия може да се опрасим. :D
Не бях, но вече съм чувала и не, не ми се е случвало. Превалентността и магнитутът на такива изживявания са крайно преувеличени според мен. Съвсем по-същинска си си болката, синините и ожулванията от пилона. :D
Освен ако не си леко мазо и болката не ти... ъммм... харесва... (wasntme)
Така съм чувала, де... :D
стопирам. no more spam. :x
Освен ако не си леко мазо и болката не ти... ъммм... харесва... (wasntme)
Така съм чувала, де... :Dстопирам. no more spam. :x
Аз не споделям такива лични детайли. (nangel) Но колко можеш да очакваш от човек с ръкав? ;)
Храната за 07/01
Първо хранене в 2 часа, една идея късно за мен, сърбах BCAA, за да залъжа.
2ч. Смути - 2 шепи спанак, 1/2банан, 30г манго, 30г ананас, супена лъжица от добавка на прах - годжи,мака, ашваганда, чага. Не си купувам такива неща по принцип, най-вече защото ги забравям в шкафа, това ми е от Коледа, и да не ми помага, няма да ми попречи...
3ч. Салата с твърде много неща, слагам снимка отдолу
6ч. Половинката от закуската която забравих преди работа - другата половинка дадох на другарчето - ~15г гранола, ~30г боровинки, ~100г Боженци
9ч. Скариди в марината от соев сос, лайм, кокосово мляко и чилита, пак чой, sugarsnap peas и mangetout на пара, оризови нуудълс.
Защо пак ме домързя да тренирам.
Харесва ми как си снимаш храната ;)
Абсолютно набожно! :D В това ъгълче на хола с естествената светлина :D
За вчера излъгах между другото - след като се отчетох завърших вечерта с 15 мин НIIT със СТ, 5х5 набирания, 15мин корем и околко 30 минути практика на челна стойка и вариации.
Днес 08/01/ тренировка имаше макар и хаотична
Сумо тяга - 12@30 10@45 8@50 2х5@55
Хип тръст - 12@40 2х10@45 6@50
Военна преса - 12@15 8@20 5@25 10@15
Преден клек - 3х10@20
Размишления: За пръв път правя хип труст вкъщи и за пръв път с такива тежести (2х който и да е предишен опит). Има още МНОГО сила в гъзЪ, но постановката ми е неудобна с малките дискове (и така трябваше да ги кача на книги). Ще се доизпипа, защото много се надъхах като усетих с каква лекота летяха 50.
Предният ми клек е крив, но дълбок и го усещам здраво в корема, което не знам дали е на добре, но за момента ще взема всичко, което натоварва ядрото здраво, заради пилона.
Храна:
ВСАА (тренировка)
Протеинов бар
100г свинско филе жарено, зеленчуци на грил, 5г песто, 20г синьо сирене
ябълка
къри с риба, 40г ориз(СС)
извара(предстои)
Я да видите каква съм мазна, следколедна 65кг баничка. ‘Ич ме не грее вече, всичко е изгубенo :D
Мнението беше редактирано от BGDN. на 08.01.17 19:26.
Всеки път като видя твоя снимка и ти проверявам пак мерките. Не е за вярване колко добре изглеждаш на сравнително доста за височината ти килограми. Никога не бих ти дала толкова. 56-57 - да, ама 65….
Страхотна си :)
Всеки път като видя твоя снимка и ти проверявам пак мерките. Не е за вярване колко добре изглеждаш на сравнително доста за височината ти килограми. Никога не бих ти дала толкова. 56-57 - да, ама 65….
Страхотна си :)
Много мило, благодаря ти :) Естествено благоприятна светлина, ъгъл и липсата на храна и вода в стомаха ми допринасят за такива привидно завидни форми. :D Саня ме е виждала и може да потвърди, че на живо съм full potato. :D
Винаги съм си била относително тежка. Обичам да си мисля, че е ‘шот съм мно’о здрава. :D Под 55 кг (с изключение на едни много лоши няколко месеца в 10-и клас) не съм падала от 11-12 годишна.
На снимките отдолу съм 60кг, преди да замина на море 2015 и това смятам за оптималната си форма. От морето тогава се върнах 58кг, което е много типично за мен, но май позагубих ММ (може и да си внушавам), но честно казано се чувствах по-мека и отпусната и не ми беше гот хич.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 08.01.17 21:02.
Я да видите каква съм мазна, следколедна 65кг баничка. ‘Ич ме не грее вече, всичко е изгубенo :D
Нищо ,тъкмо да има къде ингилизина да те подщипва ....:D
08.01.17
21:23
И няма да мръзнеш през зимата. :D
Шегата настрана -и тялото, и татуировките са бомба. Най вече че имаш пропорционални черти,красиво е и поне аз рядко го срещам в хората.Ще следя дневника. :)
Мнението беше редактирано от CarbMonster на 08.01.17 21:24.
...’Ич ме не грее вече, всичко е изгубенo :D
ааааа не така!
Всичко тепърва Започвва (muscle)
ХАХАХАХА, Е НЕ! Аз сега съм само за пощипване и месене ! :D
...’Ич ме не грее вече, всичко е изгубенo :D
ааааа не така!
Всичко тепърва Започвва (muscle)
Така е, така е. Аз не с лошо, ами по-скоро, че е добре и ние да не се напрягаме толкова психически като поомекнат ... “нещата” :D Ама нали сме филмари, разбираш ме.
HIIT: 2 кръга 45:15 -набързо 15 мин
Тази сутрин преди работа.
Кръг 1 беше бърпи; катерач; jump lunge; ab bike
Кръг 2: bench step ups с дъмбели; едно такова от лицева до планк и обратно лакът по лакът;плие с диск; high knees.
1;2;1 и не ми остана сила за 2 пак.
СРАМА ГОЛЯМА.
Отивам на пол след час.
Храната е прикачена.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 09.01.17 20:32.
09.01.17
20:42
Коя програма ползваш за смятане на калориите ? :D (wasntme)
Супер.
Мега.
Ултра.
На кеф.
От.
Днешния.
Урок.
Scissor hold, variation - off the list.
10.01.17
02:20
Не е истина колко красиво изглежда това! *___*
Не е истина колко красиво изглежда това! *___*
Мерси (blush) Признавам си, че бях мега доволна! Сега на трезва глава бих казала, че краката могат да се отворят повече, гърбът да се поизправи, но като за втори опит не е зле.
Днес ще почивам обаче - трицепс, гръб, корем и задни бедра са ЛЕШ. Ще се намачкам и разтегна довечера и толкоЗ.
10/01/
Седмицата на “Кой ти каза да ми отглеждаш яйце?” , също така позната като “Платих 25 паунда за това бельо миналата седмица” и “Матю, ти тези картофени кубчета еднакви ли ги наричаш?” ме изненада с 5 дена и се трупясах без разтяжки и излишно суетене.
Направих си любимата вечеря (щрак!), и макар че си хапнах повече въглехидрати от планираното, отбелязвам краят на първият за последните 7-8 ПМС, по време на който да не съм бинджвала.
Храната е прикачена, като добавям една фурма и една сушена смокиня.
Движение: един час пол, челни стойки, корем - на самия пилон - руски туистове, повдигание на крака и подобни. :)
Днес бях адъски хлъзгава и нищо не ми се получаваше, но все пак вложих 100% и опитах разни нови неща, макар и повечето неуспешно. Reverse grab spin-ът е единственото, което ми се получи. (Първите 2 във видеото).
Body image: покъртителен. :( Тия оскъдни гащи не прощават, ама трябва кожа за съпротивление във всичко.
Храната за вчера е прикачена, добавям една малка ябълка и една фурма.
Вчера пак почивах, но беше активен ден на работа и не съм се заседявала, към 7км движение ми се събраха.
Тази сутрин хвърлих един бърз HIIT, който не ми се получи много, но довечера ще тренирам и ще описвам тогава. :)
Днес си похапнах подобаващо за петъчната отпускане на душата, но и тренирах, тъй че яко хаштаг баланс иии... да :D суши (с мярка) и frozen yogurt са ми класическия treat в края на седмицата.
Тренировка:
15 мин HIIT сутринта
Вечерта:
Набирания 5х5 (колкото мога сама, останалото асистирани)
Тяга 10@40 8@45 3х5@50
Хип тръст 4х10@50
Преден клек 3х10@15
Гребане с щанга подхват 12@20 10@25
3х8@30
Рамо:
Военна преса 12@15 3×8@17.5
Upright row 3x10@12.5
Разни 3-4 още изолиращи за рамо в супер серии, за да довърша.
Планкове, руски туистове и челни стойки.
Бележки: давах го супер лежерно, което ми е необичайно и мисля, че за това ми остана сила и вместимост рамо, въпреки че не планирах такова стакване. Челните стойки задобряват, а набиранията са на път да се завърнат.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 13.01.17 22:16.
Напомни ми, че по едно време и аз бях почнала да правя челни стойки и да се кълчотя за кеф и...нали, за да правя нещо интересно :D Ще ме вдъхновиш и аз да подновя!
П. П. И аз така похапнах петъчно за душата (wave)
Напомни ми, че по едно време и аз бях почнала да правя челни стойки и да се кълчотя за кеф и...нали, за да правя нещо интересно :D Ще ме вдъхновиш и аз да подновя!
П. П. И аз така похапнах петъчно за душата (wave)
Аз си имам цел като ги правя, (не че не ми е кеф), и отново е свързана с pole fitness-a и така наречените inverts - инверсии? Обръщания? :D На прост език, от стоеж до надолу с главата и неговите вариации, както и всички трикове, при които началната позиция е от invert.
Желателно е подемът на тялото да се случва посредством ангажирането на коремните мускули в комбинация с отпадането на торса назад, но в начинаещото ниво се случва със замах с крака, който води и застава пред пилона. Та, да искам по-здрав корем, за да спра да замахвам в инвертите.
(Кому беше нужно това съчинение, но баба си бае. )
Добавям малка купичка сладолед към храната.
20 минути HIIT - тръстъри, къртси отпади, бърпита, клек-скок, коремни преси, лицеви опори, високи колене.
Уморено ми е днес, но внесох малко интензитет вечерта. Още една реализирана корица - този път на родна земя, вчера излезе от печат и съм доста доволна от резултата.