Как да сваля 35 килограма от теглото си?

Здравейте искам да споделя моя проблем относно отслабването. На 23 години съм и от 17 годишна се опитвам да отслабна, с най различни диети хапчета но не се получава просто ги спазвам определено време свалям някое килце и после пак си ги възвращам. Но  сега сам се заела даста сериозно и ходя на фитнес и комбинирам с бок, но  апетита ми се овеличава. Вапроса ми е как най лесно да засичам колко изяждам, за да мога да ги иэгоря със фитнес и малко пове4е та да има ефек и да  почна да отслабвам

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 21.05.15 11:00.

21.05.15
12:56

Най-важното:
Настрой психически, че за да имаш здраво и хубаво тяло трябва да внимаваш с храната до края на живота си. Не почваш диета, а си променяш начина на живот завинаги. Спорта е добър за здравето, но в борбата с килограмите е най-важно какво ще ядеш. Има много изписано по въпроса, но ако ядеш само месо и зеленчуци няма как да не свалиш кила. Картифите и ориза не ги смятай за зеленчуци:)

Saudade

24.05.15
18:32

казано от Павлина Гинина на 21.05.15, 10:53:

Здравейте, искам да споделя моя проблем относно отслабването. На 23 години съм и от 17 годишна се опитвам да отслабна с най-различни диети и хапчета, но не се получава, просто ги спазвам определено време, свалям някое килце и после пак си ги възвръщам. Но сега съм се заела доста сериозно и ходя на фитнес, който комбинирам с бокс, но апетитът ми се увеличава. Въпросът ми е как най-лесно да засичам колко изяждам, за да мога да ги изгоря с фитнес и малко повече, та да има ефект и да започна да отслабвам?

Годините нищо не ми говорят. Килограмите и височината ти, обаче, биха били от някаква полза - едно е момиче, високо 165 сантиметра, тежащо осемдесет и пет килограма, да иска да стане петдесет и пет, поради здравословни причини и съвсем друго - момиче, високо 185 см, тежащо седемдесет и пет килограма, да иска да стане четиридесет, защото въпреки, че изглежда добре и се чувства добре, е чела в “женските списания”, че 40 килограма са перфектните килограми за жена, затова иска да сваля.
Отслабването не означава “най-различни диети и хапчета”. Диетата не означава точно определено от другиго меню, тип “Понеделник - 99 грама варено пилешко месо, филия черен хляб. Вторник - 25 грама сурови ягоди, чаша кафе...” . Има достатъчно статии в този сайт, които могат да ти помогнат. Например тази, тази , тази и тази . О, и тази, и тази, и тази също, и тази тук.
Съветвам те да не те мързи да четеш (както съдя, че те мързи да пишеш, по страховития правопис, предвид възрастта ти, защото лично аз редактирах поста ти в цитата, за да успея да го прочета и да осъзная какво всъщност питаш), защото го правиш за себе си. За своето здраве. Никой не го е грижа особено дали ти ще си петдесет или сто и петдесет килограма, никой няма да ти се сърди, ако ядеш по пет торти дневно. Човекът, който трябва да се сърди за тези неща, си ти самата, защото го правиш за своя живот, комфорт и здраве.

Апетитът ти е нормално да се увеличава, след като съчетаваш фитнес и бокс. А и не съм много убедена, че ако наистина имаш да сваляш толкова килограми, си физически способна да се натоварваш така, затова най-добре дай снимка, мерки и малко повече информация.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1