HIIT сутрин ?

15.08.15
22:44

Здравейте :) От няколко дни ставам рано и ходя да бягам, но бягах около 40мин, а днес четох за HIIT. Хареса ми като идея, че спестява време, помага за горенето на мазнини и подобрява метаболизма. Утре мисля да пробвам, но имам въпрос достатъчно ли е ? Тъй като тренирам и друго, но следобяд, а имам желание, и сутрин да тренирам ще бъде ли проблем, но достатъчно ли е това за кратък период от време тъй като имам да чистя малко ?

Чудесен избор за кардио тренировка.
3 пъти в седмицата по 25 - 30 мин интервално кардио си е напълно достатъчно. Мен ми харесва идеята че можеш винаги да променяш упражненията, изпълнението, системите и никога да не омръзва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1