Simple notes 🦊 В търсене на център

Прескочи до:
Bart Simpson

29.07.17
00:15

Веси,ще направя каквото искаш, ако като дойда във Плд ме черпиш един домат.
Доматите при мен първо трябва да ги уловиш,издебнеш,заколиш и чак тогава на салата.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.07.17 00:19.

29.07.17
00:31

Това да ти е проблема. Само да съм в града 🙂 да не ме е отвял вятъра нанякъде.
———————————————————————-
Мислех си колко добър ефект имаше върху организма ми Зоната като хранене в комбинация с бягане и фитнес преди време(като бях с малко бебе и имах цялото време на света,дори ако сутрин бягах,вечер карах колело след залата).
Дали на високата физическа активност се е дължал успеха или на храненето се чудя. Може пък да съм уцелила печелившата комбинация за себе си в онзи период.
Според мен това,че ми е паснал този начин на хранене се дължи на изчисленото количество протеин за ден,а това около него като мазнини и въглехидрати все е било от полезни източници.

Bart Simpson

29.07.17
00:40

11/8
Имам ангажимент към един съфорумник.
И сладолед с други двама,ако се там ще се радвам много да изгърмя един розов домат в центъра на Филибето.
Веси,какво ще кажеш за тез зверове
1.4.2кг
2.3.8кг
В един ден.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.07.17 01:45.

29.07.17
08:33

Чудни са рибките,къде риболовиш там?  Аз напоследък,прекалявам с дините под мишниците и до риба грам не мога да стигна.

Ще видя за 11/8 имам ли нещо планирано,ако не може да измислим нещо 🙂

29.07.17
21:52

Днес 10км ходене само

Обикаляхме в жегите с кучето,даже и тен вече си имам 🙂

Храна
Кроасан с масло и кафе
Домат,шунка,кашкавал,филийка многозърнест хляб и айрян
Следобед кафе
Оказах се на семейно събиране с вратна пържола и салата от розови домати със сирене
Малка бира 330 мл

До отказ
20 лицеви опори
20 коремни преси обикновени
20 клек обикновен
20 напади (за всеки крак)
20 бг клек
20 катерачи

Около 2 л вода и гореспоменатата бирочка 🙂

———————————————————————-

Видимо към никакво хранене все още не се придържам,само гледам да владея глада за “сладки” неща.
Боря се със себе си да закусвам истинска храна,пък и изобщо да закусвам.
Вкъщи вече сме си в пълен състав,та мога да се върна към ежедневието си...
Поне скоро може да имаме втора кола,което значи,че бих могла да намирам време за бягане преди работа,а не да се бъхтя след.
Ровя си из Pinterest за разни идеи за готвене,поне да намеря заместители на пороците си 🙂
Престои да опитам да си направя домашно крема сирене и брауни без бяла захар и брашно.
Ако стават за ядене ще ги споделя.
Едно носталгично ми е,гледах си прогреса от времето,когато имах възможност спокойно да бягам когато си поискам.
Ще дойде пак такова,смятам. Само да видим кога ще е.

30.07.17
22:42

Неделна псевдо почивка вкъщи.
Около 20 неща свършени,успях даже и да поспя следобед.
Вечерта 5 км бягане и с това си останах,утре повече.

Храната:
Кафе и домашна бисквита
Кюфтенца от свинска кайма с кьопоолу
Вечерта шопска салата и печен картоф с масло на фурна

01.08.17
08:39

БрЮтро 🙂
Вчера мърдането ми беше само час ходене в обедната почивка.
Храната ок
И вечерта с кученце разходихме за час.
Довечера ще опитам да потичам с него в квартала да видим дали е дорасъл до там.

02.08.17
09:07

Да отбележа:
опит за бягане с куче-фейл.
Храната общо:
Кафе,кроасан;
Руло от тиквички с домашно крема сирене;
Ябълка и шепа орехи
Вечерта зелена салата и пуешка шунка

4-5 км в полу - ходо - бягане
Забързах пулса все пак де :P

И какво ми е в главата вчера цял ден

02.08.17
09:17

казано от Веси на 02.08.17, 09:07:

Да отбележа:
опит за бягане с куче-фейл.

За един прЕател да питам ... Успя ли да те спъне, спирайки рязко да подуши някоя гадост? 😄

02.08.17
09:22

Неколкократно щях да се убия хахах то не беше искане за плуване,душене на всичко заобикалящо го, скачане по хората...
И накрая седна и не мърда на средата на пътя малееее хахах увещания 5 мин,малко носене(14кг)

02.08.17
13:43

За днес денят се очертава плодово-воден.
Довечера,ако е имало кой да сготви вкъщи ще ядем хек мням мням
Снимка на работното бюро

Мнението беше редактирано от Веси на 02.08.17 13:44.

02.08.17
23:01

Имаше хек и бягане 5 км.
Вода 2 л и кафета две.

Много главоболие обаче получавам от смяната на температурата в офиса,на открито, в колата, вкъщи... прегрях от бягането - красота.

03.08.17
10:29

Днес се оказа,че само се разходих до работата и трябваше да се прибирам,че голямото ми хлапе заболяло от летен кофти грип. Ще гледам поне да оползотворя времето,което ми се предоставя да имам вкъщи добре.

Закуска две бъркани яйца с масло и чаша айрян.
Кафе и вече литър вода(заставям се да пия много защото често забравям и всичко отива на м@@@@@а си)
Edit: да си допиша
Кафе със сладолед
Ориз със зеленчуци и домат
Още два литра вода
Комплекс от Bodyrock TV

Ето един куч,доволен от делото си - да събуди трима човеци

Мнението беше редактирано от Веси на 03.08.17 22:14.

05.08.17
07:34

Вчерашния ден:
кроасан и кафе
Ябълка
Пилешки дробчета с лук,масло и кашкавал
Кафе
Само шопска салата и “утопия” с една филийка бял хляб да затапим деня.
50г алкохол и чаша спрайт,че все пак беше петък.

Вчера пак само навън с кучето за час,но поне стигнах спокойно два литра вода,че и повече.

05.08.17
21:39

Днес целия свят ми беше крив.
Дали от прекалената жега или от това,че не смогвам да си свърша планираните неща не знам.
Хващам се,че малко благородно завиждам на хората, които разполагат с времето си-могат да идат когато и където си искат. Мисля,че това ме изнервя най-много. Хубавото е,че отминава. Държи ден два и после всичко си идва на мястото. Още две три години ще е така и после като децата станат по-самостоятелни надявам се,че ще мога наистина да отделям малко време за себе си.
—————————————————————
Храна днес:
Сандвич с яйце и сирене, айрян
Кафе
Измислен обяд от задушени в масло картофи с наденица(имах мъничко парче останало),червен лук и една кисела краставичка. Хапнах четвърт от това,което бях си сложила и се предадох.
100 г сметанов сладолед
И тъкмо да седна да вечерям пилешка пържола от бут с розов домат и ни дойдоха гости (за които май само аз не знаех) и ми се размина апетита-сервиране,отсервиране....само един душ и адио на този ден.

Ако ме посети някоя муза,може да направя някоя домашна тренировка,поне да не ме е яд за деня.

07.08.17
14:32

За вчера мога да кажа само едно - жега 🔥 ужас... нищо свършено като хората.

Успешна нова седмица дано да е поне!

07.08.17
22:32

Накратко
2 литра вода,2 кафета
Кроасан,грозде
Задушени картофи със сирена
Шопска салата и пуешка шунка

Йога за начинаещи ми беше раздвижването днес,че тези дни съм много схваната. Може би от течението вкъщи и климатиците на работа ми стана нещо.

Мнението беше редактирано от Веси на 08.08.17 00:19.

08.08.17
17:15

Днес трябваше да си остана вкъщи,защото едното ми детенце е пак болно.
Използвах времето да ида до университета,където типично по български в администрацията нямаше абсолютно никой. Ама никой никой. Исках да получа информация само,която упорито се опитвах да получа без да ходя на място(чрез писане на мейли към всички контакти на ВУЗ-а),но без никакъв успех. Очевидно нямаше смисъл и да ходя. Ще губя студентски права то се е видяло.
Иначе днес свободното време ми е около половин час,който ползвах да хапна следобедна закуска.
Обобщено:
Кафе,кроасан; фреш грейпфрут и шунка със кашкавал,филийка хляб(някакъв със 100 000 зърна);обяд шопска салата,парче свинско сушено филе;150 г кисело мляко и крънч-много як(ама калоричен дг) и сега отивам да готвя нещо за вечеря на населението,че хладилника е празен.
Edit: вечерята - воденички с ориз и лук на фурна + половин кофичка кисело мляко
Тренировка: ще опиша,когато (ако) се състои

Ейййй как ме е яд на тъпия университет

Мнението беше редактирано от Веси на 08.08.17 20:11.

10.08.17
18:38

Тези дни до форума не ми стигна времето да вляза.

Храната е добре,вода много,само за спорт време и възможност няма. Тичам от една задача в друга и пак не ми стига времето.

Като захладнее малко ще започна да карам колело до работа и обратно-поне това да го има като движение всеки ден.

Септември със сигурност ще мога да бягам преди или след работа. Децата ще са на море. Дотогава поне се опитвам да удържам фронта със храненето да е ок.

Note to myself: Като пия повече от 2 литра вода ме боли стомаха,много.

11.08.17
20:59

Утре на път към родно място малко на хлад с дечицата.
Едно речно топване обмислям пък да видим.(Като бях малка,лятото-разбирай май-бяхме всеки ден да се къпем на реката. А какъв студ беше божичкооо хаха)
Днес храната
Мляко с гранола;бяло грозде и шепа орехи татарско кюфте със зелена салата,сини сливи,вечеря може и да няма.
Вода 2,5л и две кафета

12.08.17
16:12

Хелоу
Съм яла и пила засега :
Две кафета, кроасан,бъркани яйца,домат и сирене,почерпиха ме някаква Милка бисквитка,2 л вода
——————————————————————-
До отказ:
Лицеви опори,бърпи,катерачи,глутеус ритник и мост,клекове със собствено тегло и финал планк
Нищо не е на фона на тренировка в зала, но пак е нещо.

NTM: Да започна пак опити за набирания,макар,че околните твърдят,че на жена не е нужно да ги прави...
——————————————————————-
И малко офтопик,но не мога да не споделя.
Закарах аз хората с колела да спускат и си тръгвам наобратно-балкански път-горичка,айляче. И карам си аз със около 60 км/ч голфчето и застигам някакви хора,ни насам ни натам. А то малко милото,нямам как да изпреваря безопасно.. и карахме с 30 км в час за Бога. А човека пред мен кара някакво много ново нещо което може да върви.
А аз дори не се имам за добър шофьор. Те хората някак вече не си избират колите,за да им изпълнят капацитета(поне отчасти) ами ей така да има. До този извод стигам.

14.08.17
22:42

Храна :
Кафе с кроасан;кафе 2;200 г мусака от тиквички,почерпка за рожден ден-бисквита;някаква тъпотия,която не трябваше да ям,модифицирана шопска салата(добавих шунка и царевица) 2 л вода

Втори опит за бягане с куче-халф фейл. Успяхме да минем бягайки около 2 км от 5. Дето се вика: Дъ трут ис аут деър!

Ще опитам да дам втори шанс на смутито,чиято идея е да измести тъпия кроасан с който много свикнах.

Само обикаляне с кучето успях да направя и обедната ми активна почивка.

15.08.17
22:54

15/08

Да впиша и аз някой сън - 6 часа
Храна - Смути от боровинки,банан,лъжичка овесени трици,мед,две лъжички кисело мляко,лъжичка чия
Кафе 1
200г кисело мляко с крънч(от овесени ядки)
Мусака от тиквички,бисквита почерпка пак за имен ден този път
Кафе 2
Другите вечеряха вкъщи,но аз готвих няколко неща и ми мина апетита.
Само дегустирах крайче от рожковия си кекс,който ще е за следобедна закуска утре.

Днес бягане 5 км сутринта алоун.
Вкъщи коремни преси,клекове,напади,бг клек,гоблет клек
Малко стойки на ръце (до стената)  и мостове няколко пъти за разтягане(преди можех от стойка да правя директно мост... одъртяла съм хаха).

Туй то за днес,утре повече 🙂

Bart Simpson

15.08.17
23:05

Май с Куч бягането е лудница, а?

15.08.17
23:10

Идея си нямаш.. Най-”обичам” да ми го лигавят - Ох,колко е хубав,ох колко е сладък!
Ние това си го знаеме 🙂
Пък той това само чака,вади погледа,обръща корема и иди бягай после

Като порасне още малко ще оправим работата.

Bart Simpson

15.08.17
23:20

Дивотия са като са малки.

17.08.17
13:52

Това ще го оставя тук

17.08.17
23:15

Последните два дни много работа навсякъде около мен.
Сън по 6 часа на нощ
И вкъщи и на същинското работно място,време за нищо с две думи(енергия и желание още по-малко)
Оставам си с обедните 40 мин бързо ходене из ПловдивЪ с едната цел да не стоя. И винаги като имам възможност избирам стълбите. Ако не работех в офис сграда като нищо някоя обедна почивка бих обърнала в изкачване на стъпала и слизане за норматив.
Всяка от двете вечери по 2 км бягане със догито.

Съм яла днес:
Кафе с кроасан
Банан
Салата зеле,морков,царевица,ч.л. майонеза и парче пуешка шунка
Кафе 2
Опитах парче пържен бял патладжан,иначе основната вечеря беше един таратор и порция запеканка със свинска кайма,червени чушки,варени яйца,кисела краставичка и подправки.

Мнението беше редактирано от Веси на 17.08.17 23:16.

18.08.17
21:08

Доживях почивка на хлад
С приятели сме на Пампорово,скаричка,биричка,кеф.
Кафета три днес,треперене като следствие.
Кроасан
Зелева салата с царевица,шунка,майонеза и моркови.
Банан и круша.
Въпросните пържолки на дървени въглища мням мням

Дзън

19.08.17
19:16

20км през гората обикаляне днес по веломаршрутите,докато другите спускат.
Като се прибрах в хижата бях мат.

Две кафета,два литра вода,някаква суха паста с кафето. За обяд само едно кебапче,друго не ми се ядеше и после сън та досега.
Предстои вечерята и едно малко да ме стопли,че тука направо е студено.
Има и фитнес заличка в хижата.
Утре ще поклякам.

Gogo

19.08.17
21:25

20те км за колко време ги мина?🙂
Чак и кроасан няма днес.. :’(

19.08.17
21:43

20-те км не съм засичала за колко време. Просто трябваше с кучето да правим нещо 😄
А кроасана ми е почти толкова гаден навик като цигарите,които някога спрях... ще го махна и него някога 🙂

20.08.17
21:48

Днес само клекове и напади. Другите уреди не ми вдъхнаха доверие.

Разболях се от някакъв гаден вирус,с ужасна хрема и гърлобол. Ще си повися вкъщи по повода.

Кафе,вода немного литър може би.
Пилешка супа,препечен хляб.
Сладолед мъничко,че се върнах в жегата и вечеря гръцка салата.

Bart Simpson

20.08.17
23:35

Аз за грипове и настинки имам котешки нокът у дома винаги.
Може и плацебо да е,  но и двамата със съпругата ми сме много доволни и според мен е силно имуно-укрепващо средство.

23.08.17
23:23

Ахой! Жива съм!
Трети тръшнат ден премина. Вече май виждам светлинка. Поне имах възможност да прочета разни неща из форума,които съм пропуснала. Разни размисли и страсти пак кога,как и с какво да се храня. Кога, как и какво да спортувам с моя начин на живот и съобразно целите,които съм си поставила. Видях,че вечната тема за понижаване на тегло се е възродила и четейки поне стигам до извода,че е имало смисъл да мина през всички грешки и нови за мен неща в тази насока.

Bart,ще потърся информация за този вид имуностимулант. Мисля,че и Мира беше ми препоръчала същото,та няма да е лошо да се пробва.

Утре ще опитам да направя едно бягане и още някакво раздвижване. А и е крайно време да започна да си смятам калориите,защото ефект няма да има,ако не знам къде съм с храната.

И така,толкова от мен. Очаква ме “Крал Артур” на домашен голям екран 🙂

Bart Simpson

23.08.17
23:59

Мисля, че не е и някакви големи пари.
До колкото знам е лияна -котешки нокът-казва се така заради бодли по нея,  които имат форма на котешки нокът.
Извлека е от кората на лияната.
Също в уикипедия е споменато, че се дава на хив-позитивни с цел спомагане на имунната система.
Но е противопоказна употребата при наличие на някакви установени алергии.

24.08.17
00:08

Аз се оказа,че на децата съм давала сироп с доста високо съдържание на тази съставка и още две добри. Може би ще взема пак от него за тях,а за себе си ще потърся хапчетата,да 🙂 ☀ благодаря.

24.08.17
22:44

☀24/08/17☀
За днес мога да впиша около литър вода и още толкова айрян. Две кафета,пуричка с шоколад. Пилешка супа,ръжен сухар. Варено яйце с разядка от извара и от на децата пържените картофи си взех малко.
Активност:
Половин час скачане на въже(с почивката) и бягане 5км.
——————————————————————-
“Ден, обикновен, знам ти си до мен. Вървим. Само мълчим. Сякаш някой е изял десерта ни любим”-тананикам си това цял ден.

А самия той мина в приготовления за изпращането на децата на море-пълномощно за бабата и дядото,покупки от всякакъв род и стана 17:00 часа.

25.08.17
22:26

☀25/08/17☀
Днес малко лични ангажименти,не стигнах до тренировка.
Половината ден нямаше ток...WTF
В общи линии почивен ден отвсякъде.
Пак ще ходя до Pulse Fitness. Колкото и да не ми се иска,това ми е най-удобния откъм местоположение и би трябвало да имам възможност всеки ден да ходя в залата без извинения. Ама много ме дразни това,че не мога просто да ида да кажа добър ден,дайте една карта за три месеца примерно и всички да сме доволни,а трябва да се срещам с някого да договаряме условия и так далее... важното е,че е за добро. Може пък да се навия на някоя групова тренировка,ако така и така плащам за нея.
Другия месец ще разберем.

ДЕ

30.08.17
11:27

казано от Веси на 25.08.17, 22:26:

Ама много ме дразни това,че не мога просто да ида да кажа добър ден,дайте една карта за три месеца примерно и всички да сме доволни,а трябва да се срещам с някого да договаряме условия

Разказвал съм го и друг път. Един колега уж получил промоция за безплатна тренировка и отишъл човека в една от залите им - в Хаджи Димитър на бул. “Владимир Вазов”. Обаче веднага го подхванали да сключва договор. Той им казва, че първо иска да се възползва от безплатната тренировка, които самите те са му предоставили /май някакво талонче от някъде, не знам точно/ и се рекламират с това, та тогава ще прецени. Те го прекъсват и започват: Ама кое не ви харесва, ама защо така, защо иначе. Той пак им казва, че има право на безплатна тренировка според тяхната реклама, ще се възползва и тогава ще прецени. Пак започват да го увъртат. накрая попитал директно ще го пуснат ли да тренира или не. И отново започват с убеждаването за договор. Накрая им казал чао и си тръгнал. .......... така и до тренировка не се е стигнало, даже не са се опитали и да го спрат!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1