Simple notes 🦊 В търсене на център

Прескочи до:

21.10.17
22:11

Йохимбин и L-Carnitine
Кафе,чаша кола,чаша бяло вино,литър и половина вода.
Макарони със сирене и масло, пържола от врат,шопска салата, опитах някакво странно кьопоолу.
Вечерта разни морски неща с бялото вино.

Днес бягахме с куче 5 км,но следобеда се оказва лош избор за спорт,поне за мен.  Беше ми супер трудно,въздух имам но се чувствах така сякаш бягам след маратон,примерно. Много зле. Ще избягвам това време от деня да се опитвам да спортувам.

22.10.17
21:15

Йохимбин,L-Carnitine
7км бягане с куче
Литър айрян,литър вода може и повече,две кафета
Оризовка с изварена разядка,скара със салата от домати,парче черен шоколад с кафето,пилешка супа.

Отделно обикаляне из града,чистене,готвене за седмицата.

23.10.17
22:25

Днес адските болки в яйчниците,реших да мина без зала.
Цял ден не съм ставала от стола на работа.
Респивакс,вода два литра. Две кафета.
Яйце,огромен домат със сирене и зехтин,пълнозърнести крекери,дроб със домашна лютеница.

Утре ще гледам да си взема ядене на работата от вкъщи нещо готвено.
Трябва да заведа малката мишка на лекар и няма да смогна със залата,поне не и сутринта. Ще опитам в обедната почивка,ако успея да изляза навреме.
Ако не,ще си направя предвидената тренировка вкъщи доколкото е възможно.

Bart Simpson

23.10.17
22:36

Вес, ходи ли до залата откакто си купи картата?

23.10.17
22:48

Веднъж,да.

Мнението беше редактирано от Веси на 23.10.17 22:49.

24.10.17
15:21

Тук съм си,както предположих днес пак съм пас.
Оправих се само с детето сутринта и разбира се закъснях за работа. Половината обедна почивка отработвах закъснението,изобщо...  peachy

Храната е ок,вода пия вече втория литър
Респивакс сутринта и дано всичко ми е наред и да стигна до залата вече утре.

Малко дразнещо като все излиза нещо,надявам се вече да няма подобни ситуации този месец

25.10.17
20:50

Бягане в залата днес набързо,че пак закъснях...трябва да помисля как да отстраня и тази пречка.

Йохимбин,L-Carnitine, Респивакс

Две кафета,вода литър и половина.
Моркови преди обяд,че нещо след кафето и бягането не ми се ядеше нищо. Яйца,оризовки,изварена разядка,леща вечерта и някаква бисквита детска получих бонус от малката мишка 🙃

Туй то,утре ако смогна повече.

26.10.17
14:04

Да си споделя плана преди да го забравя хаха
Днес набързо сутринта пак бягане 3км

Оризовки с изварена разядка,пилешка супа,пиле на грил вечерта планирам да изконсумирам,че нещо съм дроб тези дни и не ми се готви нищо вече.

Преди вечеря ще си направя предвидената тренировка за горна част вкъщи. Само трябва да измисля с какво да заменя кросоувъра... damn

Имам някакъв световъртеж след бягането сутринта,понеже гледам да е на гладно може би..

27.10.17
09:55

Пак световъртеж..днес пасувам.
Вчера Йохимбин и L-Carnitine, Респивакс като всеки ден
Да си добавя за вчера от вкъщи
4*8 избутване
4*10 пек дек
4*12 хоризонтален скрипец
4*12 вертикален
4*10 повдигане на крака от вис
4*30 коремни преси
4*20 клекове със повдигане крак встрани
4*12 напади с подскок
4*12 глутеус мост със задържане

Разтягане малко и припадък,че стана 100 часа

ДЕ

27.10.17
10:08

казано от Веси на 27.10.17, 09:55:

Пак световъртеж..днес пасувам.
Вчера Йохимбин

От кога го пиеш Йохимбето и кога започнаха световъртежите. Имай предвид, че наред с ползите има и доста странични ефекти. Не казвам, че е от него, но не е невъзможно.

27.10.17
10:17

Ами от миналия уикенд - събота.
Да,може от това да е,както и от бягането на гладно.
Аз сутрешното неразположение го приемам,ама снощи пак,като аз не приемам по две таблетки,колкото е посочено,а по една да се видя как ще реагирам.
Световъртеж за първи път вчера сутринта след бягането. После вечерта пак.
Имам база за сравнение вкъщи-мъж ми пие същата добавка в същата доза(той е два пъти колкото моите килограми,но все пак). При него страничния ефект е само нервност,няма такива смущения в телевизора..
Като гледам няма и да увелича скоро.

Мнението беше редактирано от Веси на 27.10.17 10:21.

27.10.17
19:59

L-Carnitine,Респивакс
Кафе и три в едно(като чай ми дойде)

Две яйца,от изварената ми разядка,розов домат,зехтин,маслини,сирене. Шепа пълнозърнести крекери и две мини оризовки.
И отивам да вечерям някъде навън.
Днес тотална почивка. Бях се концентрирала върху таргета на работа и психически не ми се прави друго. Важното е, че целите са постигнати и в понеделник мога спокойно да я карам.

За събота и неделя задължително поне бягане,и ще се постарая да има и силови/ако мога така да нарека домашните си тренировки/.

Мнението беше редактирано от Веси на 27.10.17 21:56.

29.10.17
22:39

Почивните дни, храната ок,бягане по 5 км. Пила съм си Респивакс,L-Carnitine и Йохимбин.
Разни задачи вкъщи,които запълниха 98% от времето ми.
Няма нищо интересно за съжаление,което да описвам.
Само да споделя разочарованието си от това как за два дни чувам за две нахапани от питбули кучета. Да се чуди човек къде да си изведе животинката без страх за живота и.

Мнението беше редактирано от Веси на 29.10.17 22:39.

30.10.17
20:17

Йохимбин,L-Carnitine,Респивакс
Едно(забележете) кафе,два литра вода.

Оризовки,извара,домат,сирене,три мини сърми,домашна лютеница.

Бягане 4 км
Сега като заспят мишките (около 23:00) може и да успея да си направя тренировката вкъщи

Теглих се,с два килограма надолу съм...явно като съм де теглила последно много вода е имало

Мнението беше редактирано от Веси на 02.11.17 21:12.

01.11.17
22:55

Нищо няма за отбелязване. Мишлетата са болни и сме си вкъщи всички.
Няма нужда да занимавам всички с историята,като имам някаква активност пак ще пиша
😷

02.11.17
19:51

Ще се живее,
Утре ще гледам да се организирам и да мина през залата.
Днес за раздвижване коремни преси, лицеви опори от колянна опора,бг клек,клек със собствено тегло,страничен планк,глутеус ритник и мост със задържане.

Кафета две,кекс със рожков,пиле с броколи,мляко с боровинки,половин порция кисело зеле със свински гърди.

Добавки не съм пила, сетих се когато вече беше късно.
Утре отначало.

03.11.17
18:35

Йохимбин,L-Carnitine, Респивакс

Днес бягала сутринта,довечера ако има как ще има и kind of силова тренировка.

Кафе,два литра вода
Ядки само преди обяд.
За обяд мега яката салата-айсберг,домат,краставица,царевица,пилешко филе, две яйца,ч.л. майонеза, горчица.
Вечерта най-много една супа да изям,ако изобщо имам апетит.

Чудя се възможно ли е в залата за половин час да направя що годе читава тренировка. Много тегаво ми идва така,както процедирам сега. Сутрин бягане,вечер вкъщи пак... а залата е много удобна.
Ако не измисля начин да го постигна това ще опитам да се будя по-рано,за да тренирам само вкъщи.

Приятен ни уикенд на всички!

Мнението беше редактирано от Веси на 03.11.17 18:38.

04.11.17
19:50

Йохимбин, L-Carnitine, Респивакс
Кафе,чай,литър вода и айрян през деня,
Принцеса с яйце и кашкавал,шопска салата,бисквита с рожков и ориз със пилешко вечерта.

Преди обяд бягане,сама обаче,кучето ми пречи като не си е изразходил енергията.
Преди вечеря вкъщи

Трицепсово разгъване 2*10
Бицепсово сгъване2*10
Пулдаун пред и зад врат 2*12 от всяко
Избутване 2*12
Пек дек 2*12
Бедрено разгъване 2*12
Сгъване 2*12 за всеки крак
Едно странно упражнение за коремни мускули 2*12
Повдигане на крака от вис 2*8-тук много зле. Имам някаква гадна болка на мястото на втората операция и не си давам много зор за корем,че има шанс да си създам проблем.

Това за днес. Някакво главоболие ме мори,но ще опитам с повече вода да го оправя да не пия още хапчета.

Edit: като доживея да си купя пудовки ще опитам това Simple & Sinister

Мнението беше редактирано от Веси на 04.11.17 20:24.

05.11.17
16:33

За днес само кратка разходка с кучето.
Имам много неприятни болки,които ще продължат няколко дни. И все пак ще опитам да се насиля да ида до залата утре. Може само ходене да е,но мисля,че движението повече ще ми помогне отколкото ще навреди.
Храната никаква я няма,не ми се яде нищо. Пия само води и кафета,чай. А,хапнах малко парче от руло Стефани, но не ми е вкусно нищо.
Инсталирахме в ранния следобяд нова къща на дворното ни куче и това ми взе тока отвсякъде.
Ще се надявам утре да е по-розов деня-на работа ще е много натоварено със сигурност.

Мнението беше редактирано от Веси на 05.11.17 16:34.

06.11.17
21:26

Респивакс само.
Днешния ден изцяло посветен на работата.
Кафета,кафета,вода и някакъв фаст шит,ама да бях си взела храна от вкъщи,че да не се налага да ям такива неща.Никой не ми е виновен.
Тренировка няма.
Утре ще тренирам вкъщи. В зависимост от това кога се излюпя,ще бъде със собствено тегло или силова.

Мнението беше редактирано от Веси на 06.11.17 21:29.

11.11.17
18:26

Тези дни никаква ме няма пак.
Нямах възможност да отделя време за форума.
Тренировките бяха леки вкъщи,нищо особено .
Храната ок,съня не толкова.
Време е май да започна пак поне за малко да смятам калории. Изпускам му края пак(поне на мен така ми се струва).
В понеделник в залата,ако не успея да стана по-рано за тренировка вкъщи.

Мнението беше редактирано от Веси на 12.11.17 09:10.

13.11.17
22:19

Само Респивакс.
Храна зле за днес,тренировка вкъщи импровизирана за горна част.
На работа лудница, няма много сън.
Нищо особено положително за отбелязване.

14.11.17
20:12

Здравейте!
Днешния ден:

Сутринта пих Респивакс.
Кафе с шепа печени орехи
Ориз със пилешко
Кафе и бисквита
Вечерта не съм яла. Нямам апетит.

Вкъщи малко ала бала тренировка
Избутване
Пулдаун пред и зад врат
Бедрено сгъване+разгъване
Български клек
Клек собствено тегло
Планк
Прекъснаха ме децата,кучето...
После довършване със това :

(леко изглежда,но се позадъхах)
И така.

Изнервям се,че няма кога да ида до залата. Все си правя план и нещо го саботира.  Мислех,че е въпрос на организация,но не е само :(
Ще гледам поне храната да държа в норма,а пък се надявам да успея да хвана някаква рутина и с тренировките. Ще стане някога,не знае кога обаче.
Малко офтопик :
Куче <3

30.11.17
08:39

Две седмици без нормална тренировка. Чувства се като месец и половина.
Подарих си една пудовка 6кг,ще си закупя още една скоро.
Издирвам изгодна лежанка със стойка за клек за дооборудване на селф мейд стаичката за мъчения.  Намерила съм вече комплект прав и крив лост с дъмбели,гумирани със сменяеми дискове-стават и за лоста. Това ще ми е новогодишния подарък.
Не харесвам много мотивацията “нова година нов късмет”,ама май така ще се получи.
Залата отпада засега. Поне докато съм без кола. Половин час не ми достига за нищо качествено. Ще мисля ефективни домашни заместители.

Това са ми мислите засега.
Килограмите и обиколките не са се променили (да не повярваш) след бездействието,но се надявам да успея да ги коригирам.

Ей ме,умрях от студ ❄

Мнението беше редактирано от Веси на 30.11.17 08:40.

01.12.17
20:23

Днес след работа бяхме с куче да качим тепето след обичайната разходка в парка.
Трябва да пробвам някой път къде ще издъхна,ако бягам нагоре.
Храната за днес никаква я няма,нищо не ми се яде.
Утре ще събирам семейството за рожден ден. Ставам на цели 29😶🍻.
Ще обиколя малко сама с новата ни количка(наложи се да махнем старата, заради повреда),за да свикна на возенето. Не съм карала комби преди тази.
В неделя ще помисля над меню,към което да се придържам през седмицата. Възможно е така да ми е по-лесно.
Едно добро куче 🐾

Мнението беше редактирано от Веси на 01.12.17 20:23.

03.12.17
16:30

Честит рожден ден на патерица!

А лабрадорът е красавец! 🙂 Много харсвам шоколадовите. 🙂

Bart Simpson

03.12.17
17:47

честит рожден ден, Веси, да си жива и здрава,  мн моторе, много адреаналин да има около теб.

И от мен със закъснение - честит рожден ден. 🙂
Винаги слънчева!

04.12.17
06:54

Благодаря за пожеланията!  Да ви се връща 🙂 ☀🍻
Аз стартирам нова седмица.
Купих си едно симпатично бурканче за закуска-кисело мляко,ленено семе,овесени трици,орехи и сушени боровинки.
На обяд ще ям айсберг с краставица,яйца и зехтин.
Следобед плод и още някоя ядка ще си купя.
Вечерта ще я мисля. Още нямам план.
Като се прибера ще се захващам с пудовката да видим ще се харесаме ли.

Спорен ден!

04.12.17
22:15

Писах,писах и се затри....
Клипчето * 3 с пудовка 6 кг за начинаещи в сферата.
Храната ок

Bart Simpson

04.12.17
22:17

Ба’, на няколко пъти ми се случва и мн ме вбесява.

04.12.17
22:20

казано от Bart Simpson на 04.12.17, 22:17:

Ба’, на няколко пъти ми се случва и мн ме вбесява.

Много искам да помни написаното. Тъжното е,че винаги ама винаги се затриват писанията ми,когато съм писала много много. Пф

Bart Simpson

04.12.17
22:23

Важното е,  че си копала днес и си намерила време.

06.12.17
23:17

За секунди влизам...
Swing
► Squat
► Shelf
► Power to the People
► Row
► Curl
► Chest Press
► Fly
► Situp
► Russian Twist

От тези по 12 повторения 3 кръга
Шах и мат

08.12.17
22:28

Вчера тренировъчен,днес почивен.
Тренировката няма да вписвам,идентична е с предния ден. Само в добавка едно тепе след работа.
Днес получих две нови книги,които се заемам да прочета.

Всичко останало е нормално.
Закусвам мляко с трици и ленено семе сутрин,днес ядох пилешко филе със салата от моркови с орехи и зехтин,вечерта пиле с ориз.
Вода около литър и половина.

Чудя се дали от това,че ми е натоварено в работата нямам особен апетит вечер или има друго.

Утре,ако не е много студено ще направя нещо на открито. Колело ми се иска,ама да видим.

10.12.17
01:55

Събота 9.12.2017
Тренировка 3кръга
►  Swing
► Squat
► Shelf
► Power to the People
► Row
► Curl
► Chest Press
► Fly
► Situp
► Russian Twist

Закуска кисело мляко с лъжица овесени трици и боровинки,на обяд шаран и зелена салата,вечерта гръцка салата,телешко с гарнитура картофи и парче торта на коледното събиране на фирмата.

Две кафета,вода литър и половина,чаша червено вино.

Добавки не съм пила днес.

За активността на открито не ми се получи,но поне вкъщи за пудовките намерих време.

10.12.17
23:54

Неделя 11/12/17
Писах, пак се изтри..да си представим, че нищо не се е случило.

Тренировка за горна част на уреда вкъщи,бягане с куче допълнително движение за деня-забавлявахме се с футболна топка в ужасен вятър,ама и “той е човек” трябваше да се раздвижи малко.
Храната:
Пастет на филийка пълнозърнест хляб с краставица и маслини,леща, яйце,зехтин,сирене и подправки върху препечен пълнозърнест хляб една филийка,парче пица - неделен спам с кофти въглехидрати.

Кафета две,чаша айрян,вода литър и половина.

Вече трета неделя следобед обикалям с колата сама. Търся си време явно извън вкъщи да ми почине малко главата. А можех да поспя...Все пак беше приятно-количката е отлична,вози супер,свикнах и.

12.12.17
21:57

Вчера без тренировка,днес тренировката с пудовките 3 кръга.
Яла съм бъркани яйца с маслини и малко домат,после следобеда кафе с една бисквита и вечерта леща.

Пазарувах,пекох врат,приготвях салата за утре,занимавки с мишките...и в леглата.
Днес куче се е натровило с нещо по време на разходката.Две инжекции и диета ще му се наложат за няколко дни,но важното е,че е добре. Бързо сме реагирали явно.
Опитвам се да направя така,че да спя поне 8 часа на денонощие,но е трудно засега.

Мнението беше редактирано от Веси на 12.12.17 21:57.

15.12.17
09:56

Тези дни след работа бягам по два три км с куче,след това тренировката с пудовки за довършване.
Храня се нормално. Без тъпотии.
Основно мляко с овесени трици сутрин и плод,после нещо готвено от вкъщи(днес врат и зелена салата),на снимката ми е следобедната закуска-печиво от неопределен тип.
Вечер,ако ям то е супа или някоя друга манджоподобна храна 🙂

Добавки не пия в момента.
Вода по два литра държа на ден задължително.

16.12.17
10:40

Вчера след работа само леко хапване и след това почивка. Четох книга,играх с децата. Имам още мускулна треска от предишната тренировка и реших да почина.
Днес съм на работа пак за 4 часа. Следобед трябва да намеря време за едно бягане или да покарам малко колело,ще видим.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1