06.10.15
13:51
На 22 съм. 192см 105кг ръката ми е 44. От 8;30 тренирам бокс след това веднага във фитнеса. Днес правих:
3 серии разгъвач загрявка
10 серии клек по 15 повторения
4 серии лег преса по 20 повторения
суперсерия разгъвач/сгъвач 4 серии по 15 повторения
прасец седнал 4 серии по 20
прасец прав 4 серии по 20
Преди това час бокс.
Менюто ми всеки ден е едно и също
5 яйца закуска
500гр телешка кайма разделена на 4 кюфтета през 3 часа вечеря риба и зелена салата.
Целта ми е да стана фитнес модел.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 11.10.15 13:20.
06.10.15
14:08
Пусни някоя снимка да видим докъде си стигнал? За да докараш визия като фитнес модел трябва да паднеш на доста нисък % подкожни, което няма как да стане без да си смяташ макросите или не взимаш разни неща, които не се дискутират в този форум. Казвам го по повод на това, че храната ти е еднаква всеки ден - ще трябва по някакъв начин да знаеш колко и кога да махаш, което е по-трудно, ако не смяташ калории/макронутриенти.
Иначе да си фитнес модел е и в голяма степен маркетинг - трябва да умееш да се продаваш много добре и да събереш фен-база в социалните мрежи. Ако нямаш инстаграм, снапчат, Фейсбук страница, ти препоръчвам да се направиш и да почнеш да събираш фенове.
Не целя хаплив коментар, просто размисли :) Успех с воденето на дневника.
Пусни някоя снимка да видим докъде си стигнал? За да докараш визия като фитнес модел трябва да паднеш на доста нисък % подкожни, което няма как да стане без да си смяташ макросите или не взимаш разни неща, които не се дискутират в този форум. Казвам го по повод на това, че храната ти е еднаква всеки ден - ще трябва по някакъв начин да знаеш колко и кога да махаш, което е по-трудно, ако не смяташ калории/макронутриенти.
Иначе да си фитнес модел е и в голяма степен маркетинг - трябва да умееш да се продаваш много добре и да събереш фен-база в социалните мрежи. Ако нямаш инстаграм, снапчат, Фейсбук страница, ти препоръчвам да се направиш и да почнеш да събираш фенове.
Не целя хаплив коментар, просто размисли :) Успех с воденето на дневника.
Все още съм в началото. Онзи ден си направих страница в фейсбук там има снимки https://www.facebook.com/josephbostandzhiev. Телефона ми е в заложната в момента и немога да си направя инстаграм. Забранени субстанции взимам да. Както и много добавки.
06.10.15
14:54
Гледах ти снимките, пич. Далеч си още. Не си давай парите за глупости.
06.10.15
15:06
Далеч съм, но след година две вече ще съм там.
Ако тренираш и ядеш оптимално и имаш лайфстайл, който подкрепя първите две. Под тренираш оптимално имам предвид, да вдигаш тежестите на всички упражнения всяка следваща тренировка (за същия брой или повече повторения). Една година е страшно малко в тренировъчно време. Не си слагай времеви рамки, просто се стреми да имаш постоянен прогрес.
Мнението беше редактирано от Никола на 06.10.15 15:27.
Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight. Keep us all posted on your continued progress with any new progress pics or vid clips. Show us what you got man. Wanna see how freakin’ huge, solid, thick and tight you can get. Thanks for the motivation.
Далеч съм, но след година две вече ще съм там.
Абе ти може и да си там, въпросът е дали сърцето и черният ти дроб ще дойдат с теб или ще ги оставиш някъде по пътя.
Да не се окаже, че си взимал пример от Зис по повече от един начин...
06.10.15
15:17
Всичко си е наред с черния дроб.
За сега.
Това си е твой проблем, разбира се. Имаш глава на раменете си, знаеш с какво се заплащат тези неща. Молбата ми е да оставиш размислите и дискусиите за забранените субстанции извън форума. Преценили сме, че те нямат място в разговори, които касаят здравословен начин на живот.
06.10.15
17:01
Ей, добре, че от време на време има някой, който да ни оправи положението, иначе не знам какво щяхме да правим!
Добавяй и работните тежести ! Ще ти е по - лесно да следиш прогреса . Стажът ти колко е ?
Мнението беше редактирано от StR на 06.10.15 17:17.
06.10.15
17:31
Ти да не си Лординов ? Иначе се абонирам за дневника ти и очаквам с нетърпение да ме научиш как се тренира.
Модерация: Мнението е в нарушение на правилата за употреба на форума! Моля, съобразявайте коментарите си, още повече е налице изрично предупреждение, при това в тази тема!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 06.10.15 20:06.
06.10.15
18:01
Има нужда някой да ни развеселява от време на време, иначе става малко скучен форума, даже и ще се научим как се тренира.
Мнението беше редактирано от Lazar Mihaylov на 06.10.15 18:14.
Следобед правих bodyweight workout :
1.dips
2.pull-ups
3.pike push ups
4.knee raises. Попринцип тренировката включва и лицеви, клекове и wallsit, ама днес правих крака а утре гърди. 4 цикъла по колко-то мога.
П.П. заредих с 2 сандвича, че не бях ял въглехидрат 7 дена. Стажът ми е с прекъсвания ама от сега нататък нон-стоп.
06.10.15
20:08
Сега сериозно ... На теб случайно Лординов да не ти е трениор ?
Какви са ти силовите постижения?
Имаш ли супермощен компютър?
Костюм?
Има ли идол?
Кои е той?
:D:D:D:D
150 тяга, 105 лежанка, 120 клек, малки са но оот 4—5 месецасъм пак във фитнеса, важхното ек ак тренираш
Тъкмо ставам, краката много болят от вчера незнам как ще играя бокс, очаквайте тренировката ми за гърди.
P.S. btw тренирам увит с фолио да горя повече мазно, има ли смисъл?
Мнението беше редактирано от Donnie на 07.10.15 06:27.
Тъкмо ставам, краката много болят от вчера незнам как ще играя бокс, очаквайте тренировката ми за гърди.
P.S. btw тренирам увит с фолио да горя повече мазно, има ли смисъл?
Няма смисъл от фолиото. Няма да ти помогне в борбата с килограмите. Няма как да сваляш мазнини само от една конкретна зона в тялото. Отделно кожата трябва да диша и не бива да я спарваш така, че може и до някой кожен проблем да стигнеш.
07.10.15
09:28
Пробвай Медикс, Циф!! Премахват секви мазмини!!
07.10.15
09:44
Ти си за брадъра,брааат 8-)
07.10.15
11:45
Благодаря, че ни даваш тези ценни уроци - ” Какво да не правим” :)
Бицепс + гърди
средна част лежанка - 15,12,10,8,8,8
флайс - 4x10
горна част машина 4x12
горна част флайс 4x10
машина долна част 4 серии
бицепс крив лост - 15,12,10,8
бицепс скотова машина - 4x15
чукове - 4x15
1 час бокс преди това
мисля да отида да поплувам неска
нещо грешно ли правя, кажи какво?!
07.10.15
11:57
Donnie, ако след месец-два погледнеш тази тренировка, разписана по този начин, ще ти бъде ли ясно с какви тежести си тренирал? Или това не е от значение за режима ти? Каква е идеята - да изпълняваш определен брой повторения при фиксиран брой RM? Отделно от това ‘машина долна част’ може да означава много неща.
Ако трябва да съм честен - не ми пука кое как описваш. Важното е ти да си го разбираш - това преди всичко. Трудничко ще получаваш адекватни мнения, обаче, защото останалите едва ли ще се ориентират. Ако имаш нужда от мнения, де... ;)
Donnie, ако след месец-два погледнеш тази тренировка, разписана по този начин, ще ти бъде ли ясно с какви тежести си тренирал? Или това не е от значение за режима ти? Каква е идеята - да изпълняваш определен брой повторения при фиксиран брой RM? Отделно от това ‘машина долна част’ може да означава много неща.
Ако трябва да съм честен - не ми пука кое как описваш. Важното е ти да си го разбираш - това преди всичко. Трудничко ще получаваш адекватни мнения, обаче, защото останалите едва ли ще се ориентират. Ако имаш нужда от мнения, де... ;)
в моята зала дъмбелите не са им написани килата, а горе доло помня с колко съм тренирал сега и преди време да. А за машината за долна част незнам какда ти я опиша никъде не съм виждал такава, правих на нея просто защото нямах сила да направя повече от 6 кофи на серия.
Мнението беше редактирано от Donnie на 07.10.15 12:02.
Ако имаш нужда от мнения, де... ;)
Този дневник следва да се чете като Библия!!! канон на тренировките!
07.10.15
12:09
Потенциално всичко, но няма как да разберем, ако споделяш толкова оскъдно.
Какво искаш да споделя и какво е това всичко?! Ако само ще ми се правите на разбирачи по-добре не пишете. Кажете кое е грешно в тренировките ми.
Мнението беше редактирано от Donnie на 07.10.15 12:17.
07.10.15
12:53
Какво искаш да споделя и какво е това всичко?! Ако само ще ми се правите на разбирачи по-добре не пишете. Кажете кое е грешно в тренировките ми.
Няма да влизам в полемики - разгледай и другите дневници. Например, виж колко е подробен дневникът на Boby_ както и на други потребители. Аз те вземам на сериозно, че имаш аспирации да си фитнес модел и според мен си трябва разнообразие във форума, но като идваш с такова самочувствие, трябва да си готов и да изядеш доста критика.
Виждам, че си сериозен и ти давам сериозно мнение, а не се опитвам да ти се подигравам. Да изкараш такава визия, освен ако нямаш наистина уникални гени и пропорции, отнема години труд, дисциплина и отдаденост - със или без препарати (ако ползваш си трябват и финанси). Е как очакваш някой да ти каже дали правиш всичко правилно, като разполагаме само с частична информация от това какво си правил предните два дни?
Познаваш ли някой, който е фитнес модел или бодибилдър? Откъде черпиш информация? Поинтересувай се, запознай се, виж какво отнема, научи нещо от тях. Има и онлайн треньори по целия свят, като някои от тях са и доста по-надеждни от местните звезди тип Лазар Ангелов :)
Чакам да ме запознаят с фитнес модел. Килограми не пиша защотото според мен не са толкова важни, важно е изпълнението на упражнението и повторенията. А тренера ми е добър защо да се свързвам с друг не са ли хубави тренировките?
07.10.15
13:25
Чакам да ме запознаят с фитнес модел. Килограми не пиша защотото според мен не са толкова важни, важно е изпълнението на упражнението и повторенията. А тренера ми е добър защо да се свързвам с друг не са ли хубави тренировките?
Килата са особено важни, защото ако след един месец не си по-силен от сега (на същите упражнения, в същия ред), най-вероятно не си качил мускулна маса. Кой ти е треньор? С кой модел ще те запознаят?
Според мен е редно да си направиш и youtube канал. Да качваш редовно видеота. Също така да записваш повече разсъждения и размисли за фитнеса, диетата и живота като цяло.
Също така качвай редовно снимки с мотивационни цитати. да ни нахъсаш още повече.
Примерно:
07.10.15
13:52
Надушвам епичен дневник!