28.10.15
21:16
Време е за отчета :) Днес пък шефката искаше да пием бяло вино и аз отново се въздържах!
Сряда: 28.10
Закуска след 9:30ч : 2 яйца на очи посипани със семена без мазнина върху 2 оризовки
Обяд след 15ч: 50гр сс преварена червена леща с 50гр белен домат,босилек и черен пипер
Вечеря към 20ч в движение : към 60гр печени фъстъци,след 21:30ч 30гр шоко протеин ,щот трябва и 3 оризовки... за утре нз ,нещо нямам апетит и не ми се мислят менюта ...
Междинно: следобед към 30гр сурови бадеми, вечерта към 150гр грозде ...можех и без него
Калории : към 1300,много въглен вкарах накрая ... утре може да съм на риба
Добавки : хром,магнезии,1хбърнър,1хбцаа (ох писна ми да пия хапове)
Течности : кафе с кафява захар, вода към 1.8л,чай мента
Движение ходене : 5км
Трен: почивка от залата , сутинта след 8ч 30мин кардио + корем
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SwL9vOBxeXY
[/youtube]
Ауу нова страница 8-) Пожелавам си желанието и мотивацията сега да не ме изоставят и този начин на живот да ми стане ежедневие :)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 28.10.15 22:28.
28.10.15
21:34
И аз ти пожелавам същото :). Колкото до виното, мисля, че не е голям проблем да изпиеш 1-2 чашки.
29.10.15
20:52
Днес не съм доволна от себе си |-) ... 1во храната кофти,2ро трена също и 3то здравословно не се чувствам добре ... от няколко дни ме стяга лявата гърда ... (dull)
Поне нещо забавно,но и притеснително ми се случи сега до нас ... Вървя си и някъв тип на колело поиска да се запознаем и аз нали казах,че неискам,той ама защо и аз обясних,че не съм длъжна,попита на колко съм казах,че няма значение,голяма съм ... и му пожелах хубава вечер и заминах към входа ... точно си отключвам и той изкача и ме попита колко пари искам за да ми снима дупето :x :D аз хем се смея,хем викам тоя не е добре ... и нали започнах как така ще ми го снимаш,ти по пътя значи може й да си го направил,той отрече и каза,че е много хубаво и през клинчето само иска да го снима (tmi) разбира се не му позволих и му казах,че не е добре да говоря с непознати странни хора и пак му пожелах хубава вечер и влезнах във входа ... проблема е,че знае къде живея ...
Четвъртък : 30.10
Закуска след 9ч: 30гр сурови бадеми,1 фурма ... само 1,защото ми стана твърде сладко ... какво се случва с мен,шефката ми се чуди и вика стига с тези режими и аз и обяснявам,че наистина не ми се яде сладко 8-) последните месеци си взех доволно ...
Обяд към 14:30ч: 30гр пресована елда с 10гр микс семена,ч.л. сусамов тахан и малко канела,всичко залято с топла вода
Вечеря след 20:30ч :177гр риба тон(солена :( ) с 100гр червен боб от консерва
Междинно : следобеда 50гр бадеми,след 18ч 20гр шоко протеин
Течности:на работа соево капучино с канела,вода към 1,5л., и вечерта голяма чаша топло какао (с.л.сурово какао,ч.л.кфява захар и топла вода)
Калории: към 1200
Добавки:хром,магнезии,3хбцаа,1хбърнър
Движение ходене: 5км
Тренировка : сутринта трябваше да направя малко кардио,но ми крампира прасеца и реших да не го товаря ... Днес бях 1ва смяна от 9 до 18ч и трена беше след 19ч горна част,супер хаотично и набързо макс 30мин ... трябва по-сериозно да започна да тренирам ръцете си,защото са супер зле :(
Машина за гърди 20 с 30кг,15 с 35кг и 10 с 40кг , без почивки
Скрипец ,ей тука се изнервих ... много ми е висок лостта и едва го хващам ... 20 с 20кг,10 или 15 с 25кг и 30кг неупях да ги дръпна хубаво,защото го хванах с пръсти ... опитах 2-3 пъти и се отказах
Раменни преси 15 с 2х3кг,2х10 с 2х4кг
Гребане с дъмбел 5кг 3х10 на ръка без почивка само със смяна
Чуково с дъмбел 3х10 с 5кг
Бицепсово сгъване с дъмбел 12 с 2х5кг,2х10 с 2х4кг
И реших да пробвам някаква машина за гръб и ръце 3х10 с 20кг ...
Можех и още нещо да направя,но тази болка ме притеснява ...
Корема ще е преди лягане :) Утре е ден за крака,а коляното ме наболява пфф
Спокойна вечер ,време е за релакс :)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 29.10.15 23:24.
29.10.15
21:17
Машина за гърди 20 с 30кг,15 с 35кг и 10 с 40 кг
Браво машинка ;)(muscle)
29.10.15
21:36
Браво машинка ;)(muscle)
Благодаря (wasntme) На машините работя с повече тежести,отколкото със свободните упражнения и се чудя дали да не вкарам повече машини ?
29.10.15
21:57
Браво машинка ;)(muscle)
Благодаря (wasntme) На машините работя с повече тежести,отколкото със свободните упражнения и се чудя дали да не вкарам повече машини ?
Поне според мен свободните тежести са по-добри от машините. Натоварването в мускула е по-голямо с щангите и с дъмбели, отколкото с машини. И двете имат място в една тренировка, но лично аз предпочитам свободните тежести.
29.10.15
22:18
Браво машинка ;)(muscle)
Поне според мен свободните тежести са по-добри от машините. Натоварването в мускула е по-голямо с щангите и с дъмбели, отколкото с машини. И двете имат място в една тренировка, но лично аз предпочитам свободните тежести.
Знам,че свободните упражнения са много по-добри,но с машините няма ли да придобия по-бързо повече сила за да мога да вдигна тежестта на свободните (giggle)
29.10.15
22:24
Браво машинка ;)(muscle)
Знам,че свободните упражнения са много по-добри,но с машините няма ли да придобия по-бързо повече сила за да мога да вдигна тежестта на свободните (giggle)
А дано, ма надали. Може отначало да се увеличи силата, но няма да помогне много за свободните упражнения. Можеш да опиташ при свободните упражнения силови прогресии, като напрумер 12-10-8 и пак връщаш за 12. Можеш като посвикнеш да опиташ още по-ниски повторения от рода на 3-5.
29.10.15
22:47
Браво машинка ;)(muscle)
А дано, ма надали. Може отначало да се увеличи силата, но няма да помогне много за свободните упражнения. Можеш да опиташ при свободните упражнения силови прогресии, като напрумер 12-10-8 и пак връщаш за 12. Можеш като посвикнеш да опиташ още по-ниски повторения от рода на 3-5.
Да може би ще прбвам варианта да наблегна на тежестта,а не на повторенията ,макар като гледам момичетата все с някакви 10-20кг правят нещата ...
Ох май имам нужда от някаква добавка за ставите ... видях в друг дневник,че се препоръчва колаген хмм
30.10.15
Днес не ми е ден ... Захарта ми падна,тялото ме боли,прасеца още не се е отпуснал ... Таа следователно няма тренировка,защото няма смисъл ... Храната общо за деня беше 4 яйца,протеин,варен сладък картоф,червен боб,сурови ядки и една голяма бисквита без захар,брашно и олио ... не ми се ядеше,но наистина не ми беше ок ... Напоследък не съм сигурна в себе си,нямам настроение ... нз какво ми стана,но ще действам в посока подобряване на състоянието ми :) Утре дано съм по-добре :)
Приятна и топла вечер ви желая :)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 02.11.15 21:50.
01.11.15
12:45
Размисли и страсти (wait)
Събота беше ден за размисъл - храна,тренировки,работа ... Аз съм на принципа,че всичко което правиш трябва да ти носи удоволствие,а не задължение ...
Вчера се храних емоционално,защото подтискам чувства,пиша го зареждащ,но съм с водна задръжка ...
Атлетика не е моя фитнес,не се чувствам комфортно там.
Работата не е това,което очаквах .
Решения :
Ще запиша сладкарски курс за да имам по-голяма възможност за работа .
Най-вероятно ще се върна в малката квартална зала,там бързо свикнах и си правих клек и тяга с лост(липсват ми) Четох,че за моя тип тяло (ендоморф) е добре да редувам тренировките на повече тежести,по-малко повторения и повече повторения с по-малка тежест ... затова следващата седмица ще пробвам тази схема - понеделник и вторник повече тежко,четвъртък и петък повече повторения.
Относно храната искам съвет от други ендоморфи да кажат как се хранят,защото чета,че РБД е добра,другаде пък казват,че мазнините трябва да са в минимални количества? Прочетох и,че при лактозна непоносимост може да се яде извара и сирене,понеже те имат най-ниско съдържание,като цяло приема на лактоза трябва да е до 10гр на ден . Чесно да ви кажа не знам какво да правя с тая храна ... за мен не е проблем да ям само яйца+нещо към тях ,но знам,че не е умесно,риба тон нали не е добре да е повече от една консерва седмично,сьомга напоследък не ми се яде ... таа нз ... Много е лесно да си всеяден и да ядеш месо и млечни без проблем ,но не си представям да хапвам сладко пържола ...
Ще се радвам на добронамерени мнения и съвети :)
Слънчева неделя (sun) Отчет по-късно :)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 01.11.15 14:27.
Как прецени, че твоя тип тяло е ендоморф ? И дори да е така...това ще е МНОГО слабо изразено при теб. Защо да не си ектоморф ? Това, че не си висока не е определящ фактор. В действителност си някъде по средата :D ...и не можеш да се определяш, като точно определен соматотип. Рядко е да срещнеш човек, който да е с крайно изразен соматотип. Недей се впряга за такива неща !
01.11.15
13:09
Как прецени, че твоя тип тяло е ендоморф ? И дори да е така...това ще е МНОГО слабо изразено при теб. Защо да не си ектоморф ? Това, че не си висока не е определящ фактор. В действителност си някъде по средата :D ...и не можеш да се определяш, като точно определен соматотип. Рядко е да срещнеш човек, който да е с крайно изразен соматотип. Недей се впряга за такива неща !
Да със сигурност не съм пълен ендоморф.Четох,че повечето хора са съвкупнот от 2 типа , просто аз наистина трупам бързо мазнинки и затова наблягам на ендоморф
01.11.15
15:19
Нямаш си ама грам идея колко много си пречиш сама... Ако иска от друга планета да идваш - какво значение има това, ако се храниш и тренираш добре ?
01.11.15
16:45
Нямаш си ама грам идея колко много си пречиш сама... Ако иска от друга планета да идваш - какво значение има това, ако се храниш и тренираш добре ?
Не знам как да се храня,това ми е проблема ... или по скоро психически не мога да си позволя да ям това,което трябва ...
01.11.15
19:33
Честит празник и честит нов месец,желая ни стабилни тренировки и по-малко чийтване (wasntme)
Бърз отчет за днес :
Закускообяд след 12:30ч: палачинкопитка от 145гр яйца,целойска канела,10гр семена,15гр пресована елда и 65гр зелена ябълка
Вечеря след 21ч : салата 40гр краставица,65гр домат и 100гр нискомаслено котидж сирене ( да видим утре как ще е корема)
Междинно 16:30-17:30ч :мноого фъстъци 100гр ,по-късно 70гр зелена ябълка
Калории: към 1300 с много мазнини ...
Течности: кафе с кафява захар,следобед чисто кафе,че не ми беше ок главата .... вода към 1,3л ,2 чая мента
Добавки: хром,магнезии,л-карнитин
Тренировка: сутришно 3 упр за корем и 30 мин кардио,вечерта същото
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 01.11.15 21:12.
Не знам как да се храня,това ми е проблема ... или по скоро психически не мога да си позволя да ям това,което трябва ...
Аз и преди ти казах ...забрави за режими. Хапвай си ..тренирай редовно с тежести и изгради мускулна маса. Докато си хапваш ще се отървеш от навика постоянно да се самокритикуваш и да си емоционално зависима към храната , което в случая те подвежда към преяждането. Приеми го като вид дългосрочна инвестиция. Да ще направиш 2 крачки назад, като напълнееш, но след това си 3 напред !
Ето ..аз също, когато не съм в настроение преяждам и за това в момента съм си дал пълна свобода. Най-оптималния начин за качване на мускулна маса ли е ? Категорично не, но в дългосрочен план от това ще извлека най-голяма полза. Тъпо ми е ,че ще изчезнат и 4-те плочки дет едвам се гледат ..тъпо ми е ,че ще стана с най-големите бузи във форума :D ...но пък знам ,че после ще ми е по-лесно да си спазвам режима.
Мнението беше редактирано от Иван-Асен на 01.11.15 20:30.
01.11.15
20:48
Аз и преди ти казах ...забрави за режими. Хапвай си ..тренирай редовно с тежести и изгради мускулна маса. Докато си хапваш ще се отървеш от навика постоянно да се самокритикуваш и да си емоционално зависима към храната , което в случая те подвежда към преяждането. Приеми го като вид дългосрочна инвестиция. Да ще направиш 2 крачки назад, като напълнееш, но след това си 3 напред !
Ето ..аз също, когато не съм в настроение преяждам и за това в момента съм си дал пълна свобода. Най-оптималния начин за качване на мускулна маса ли е ? Категорично не, но в дългосрочен план от това ще извлека най-голяма полза. Тъпо ми е ,че ще изчезнат и 4-те плочки дет едвам се гледат ..тъпо ми е ,че ще стана с най-големите бузи във форума :D ...но пък знам ,че после ще ми е по-лесно да си спазвам режима.
Да но на мен ми се подува корема от много неща-бобови,млечни,въглехидрати (те без това сладките неща нямат място в здравословното хранене) ... Млечните нали на няколко пъти ги включвам за дни и после се отказвам,защото не ми е комфортно на стомаха после ... Затова така се лутам с храненето ...
Ая, пробвай да си облекчаваш подуването с чай от мента, при мен помага. И аз съм на същото дередже като теб с корема, казаха ми че е “Синдром на раздразненото черво”, но все пак не избягвам всичко, което трябва. Според мен ти се е обострило точно защото тотално изключваш тези храни от менюто и в момента, в който хапнеш и стомаха ти реагира лошо. Не ги изключвай, просто ги ограничи като количество. Повярвай ми пробвала съм да не ги ям, пробвала съм да се храня разделно, ефекта е никакъв. Предписаха ми храносмилателни ензими (Креон) - имаше някакъв ефект, ако искаш пробвай.
01.11.15
21:07
Ая, пробвай да си облекчаваш подуването с чай от мента, при мен помага. И аз съм на същото дередже като теб с корема, казаха ми че е “Синдром на раздразненото черво”, но все пак не избягвам всичко, което трябва. Според мен ти се е обострило точно защото тотално изключваш тези храни от менюто и в момента, в който хапнеш и стомаха ти реагира лошо. Не ги изключвай, просто ги ограничи като количество. Повярвай ми пробвала съм да не ги ям, пробвала съм да се храня разделно, ефекта е никакъв. Предписаха ми храносмилателни ензими (Креон) - имаше някакъв ефект, ако искаш пробвай.
Благодаря за включването :) Пия чай мента почти всеки ден ,но не ми помага особенно ... Аз имам гастрит и също раздразнено черво ... пила съм какви ли не ензими,но ефект няма ... така съм от 4-5 години сигурно и затова бях станала веган,суровояд ,но много отслабнах и сега съм си вегетарианка. Не искам да се вманиачавам като преди,но неискам и да ми е все подут корема заради храната :(
Аз съм забелязала че имампериоди, в които се чувствам добре и почти не ми се случва да ми е раздразнен стомаха и понякога сигурно седмица-две е пълен ужас...Неизбежно е явно, особено пък при смяната на сезон най-силно се обостря...И аз не знам вече какво помага ;(
01.11.15
21:15
Аз съм забелязала че имампериоди, в които се чувствам добре и почти не ми се случва да ми е раздразнен стомаха и понякога сигурно седмица-две е пълен ужас...Неизбежно е явно, особено пък при смяната на сезон най-силно се обостря...И аз не знам вече какво помага ;(
Аз не съм забелязала при смяната на сезоните дали се засилва ... напоследък не обръщах внимание на това,но наистина е неприятно ... Сега попаднах на този билков продукт УЛЦЕРИН може да го пробвам
02.11.15
Успешна нова седмица :) Бъдете щастливи с това,което правите :)
Днес голям апетит ... послушах съвета на Иван Асен и си хапнах на корем ябълки (wasntme)
Понеделник 2.11
Закуска 10ч: 5 ръжени блокчета намазани с крем от 50гр авокадо,2гр стърготини и 10гр шоко протеин+какао
Обяд 13ч : 100гр котидж,зелена ябълка и 30гр орехи
Ранна вечеря към 18:30ч : 100гр сьомга с 65гр домат и 20гр кисели краставички и 1 ръжено блокче с хумус
Междинно:към 15:30ч 45гр тиквени семки, по-късно 3 зелени ябълки (общо за деня макс 700гр),3 ръжени блокчета (грешка,че си купих |-) ...)
Калории: към 1400 (блокчетата само са към 300клр)
Течности: кафе с кафява захар,вода към 1,5л,чай мента
Добавки:магнезии,хром,2хбцаа,2хбърнър
Движение ходене : към 8км
Тренировка : сутринта 50къси коремни+50повдигане на ш.топка+50 усуквания с 4кг , цял ден се лутах и накрая за да не хвана лудницата в залата(съжалявам за картата) тренировката беше у дома,исках иначе да пробвам с повече тежко ама аз скрипеца не стигам,дъмбелите не мога да разбера колко кг са ... та затова днес заложих на повторенията таа към 20ч 30мин вело и после към 40мин упражнения с гиричките 2х2кг , всички упражнения 2х30 повторения :
тяга
ренегатско гребане с гири
флайс
повдигане напред
бицепсово сгъване в СС с чукчета
концентрирано сгъване за бицепс в СС с гребане
не знам как се казва на момента се сетих за него ,по принцип се прави на лежанка,но аз права - държа с 2 ръце гиричката и я изнасям зад главата
трицепсово сгъване
и отново 50къси коремни+50повдигане на ш.топка+50 усуквания с 4кг
Добре се получи и не съжалявам,че не отидох до залата,защото там сигурно нямаше да направя нищо качествено ...
Тази седмица съм 1ва и тренировките ще са след 18ч
Свърши ми л-карнитина :( и от протеините имам малко,а нямам възможност да си взема :( следващия обаче ще е друг,този изолат ми е прекалено изкуствен,днес в крема се усещаше страннно ...
Отивам да си приготвям храната за утре , лека ви вечер :)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 02.11.15 22:13.
Е добре ти се е получил деня все пак. Браво! :* Харесваш ми така позитивна, продължавай все така!
02.11.15
21:42
Е добре ти се е получил деня все пак. Браво! :* Харесваш ми така позитивна, продължавай все така!
Благодаря ти,мацка :* Аз съм на моменти и тази моя черта много ме дразни (giggle)
02.11.15
21:52
Защо не помолиш някой да ти помага на скрипеца, след като ти е трудно да стигнеш лоста?
02.11.15
22:00
Защо не помолиш някой да ти помага на скрипеца, след като ти е трудно да стигнеш лоста?
Защото ме е срам (wasntme) и дъмбелите само вдигам и пробвам как ми е тежестта и се дразня ... :(
Правя едно изявление от името на всички мъже, ние хора не ядем, всеки би ти помогнал особено при положение, че мъжете сме с много лабилен ангел от каквито и да е предложения от женския пол, а и преди съм ти казвал много може да научиш от мъжете в залата именно поради факта, че повечето момичета разделят тренировките на мъжки и женски, а това е погрешно схващане.
02.11.15
22:49
Правя едно изявление от името на всички мъже, ние хора не ядем, всеки би ти помогнал особено при положение, че мъжете сме с много лабилен ангел от каквито и да е предложения от женския пол, а и преди съм ти казвал много може да научиш от мъжете в залата именно поради факта, че повечето момичета разделят тренировките на мъжки и женски, а това е погрешно схващане.
Знам,че е така,но самия факт,че немога да го стигна си е за срам,ама какво да направя,че съм си дребосък (wasntme)
02.11.15
22:54
И да си помрънкам за брата .... Вчера не ме е видял да обядвам,вечерях след 21ч и ми се очуди и после се сети,че не съм вечеряла ... сега си приготвям храната за утре и ме гледа странно и не се сдържа да каже,че е късно за ядене,а не ме е видял да вечерям,освен една ябълка ... и аз 2 пъти му казах,че ми е за утре ... Виждам,че съм качила в бедрата и се надявам,че е от гадната водна задръжка ... ама той нека не става пак толкова директен ... (dull)
Знам,че е така,но самия факт,че немога да го стигна си е за срам,ама какво да направя,че съм си дребосък (wasntme)
Стъпваш на седалката, стигаш до лоста и си нагласяш хвата. После бавно се връщаш, сядаш и си правиш нужният брой повторения.
Виждал съм много мъже и жени да го правят. Нищо срамно. Нищо невероятно...
03.11.15
21:27
Днес съм доволна от деня,на работа мина добре,получих хартиено цвете от шефката с подарък изненада магнитче люта чушка (giggle) тренировката също се получи :)
Вторник 03.11
Закуска към 8-9ч : 1 палачинка от обща смес за 3 бр : 146гр яйца,30гр овесени ядки,20гр шоко протеин,5гр какао,12гр чиа,210гр вода (и остана от сместа по блендера)
Обяд след 15ч: 2 палачинки от горните намазани с около 20гр лешников тахан
Вечеря към 21ч : 50гр сс пълн.макарони с 100гр котидж сирене (подут,не подут корема ще го ям) и десерт 7 ореха ,пуу измъчих се 1 час ги отварях с ножа (giggle)
Междинно : макс 30гр сурови ядки
Калории : към 1000?
Течности: кафе с 1/2ч.л. мед,вода +/- 2л ,2 чая с 1/2ч.л. мед,чай мента
Добавки: хром,магнезии,2хбърнър,2хбцаа(пия вече по 2,а не 4 защото едва ги гълта)
Движение ходене : към 6км
Тренировка след 19ч долна част с леки тежести общо около 40мин ? :
клек+напади с 2х5кг 2х12 на крак,2х10 със смяна на краката със секундни почивки (правя клек и след него напади) благодарство на Вени за идеята :)
абдуктор 3х20 в СС с аддуктор 3х20 с 20кг без почивка
глутеус ритник 3х20 на крак без почивка
глутеус мост с 3кг тежест 3х20 със секундни почивки
повдигане на пръсти за прасец с 2х5кг 3х20 със секундни почивки
клек с топка 5кг 3х10 със секундни почивки
ходене на пътека 5км/ч с наклон 10 10мин.
Преди лягане ще има упражнения за корем :) Долната част май върви добре,но горе ;( Качвам снимка на краката,не ме бива в позинга (wasntme) , бедрата ми големи ли са ? ...
Сега ще мисля менюто за утре ...
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 04.11.15 00:16.
03.11.15
23:21
Добре са, даже има “мегдан” за още - не се притеснявай и натискай смело ! :)
03.11.15
23:29
Добре са, даже има “мегдан” за още - не се притеснявай и натискай смело ! :)
Нали знаеш,все се притесняваме да не са “големи” (giggle) Мерси,продължавам :))
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 03.11.15 23:34.
04.11.15
00:30
Много хубаво дупе имаш (blush)
пфф да бе,става ... :D
04.11.15
19:07
Днес си позволих любими неща и не ми е толкова гузно ... (blush)
Храната от 9-16ч фурми,тахан,ядки,бисквита ... еми работя в сладкарница (wasntme) Слагам 1000клр , вечерята е консерва филе херинга в доматен сос + 3 ръжени блокчета, по-късно огромна зелена ябълка
Калории за деня макс 1500 ще са.
Течности : вода към 1,5л . към 1л чай мента с ч.л. мед
Движение ходене : слабичко към 4км
Добавки : хром,магнезии
Тренировка : почивка от залата,усещам мускулна на краката , трябваше да правя кардио само ,но не ми е добре,май се разболявам :( ноктите ми синеят,стана ми отпаднало като се прибрах ...
Утре ще тренирам в Атлетика в Дианабад и после съм на кино с колежките затова трябва днес да си приготвя храна за целия ден .... май ще съм на яйца ;)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 04.11.15 21:15.
05.11.15
23:08
Хелоууу манячета 8-) Да се разпиша и за днес. Много приятен ден,след работи си направих трена и после ходихме с Ванилките да гледаме Повелителят на кухнята ... Емиии хареса ми определено :)
Четвъртък 5.11
Закуска : палачинкосладкиш от 98гр яйца,20гр елда,10гр семена,5гр чиа,канела и 60гр ябълка , намазан със слънчо тахан
Обяд: грейпфрут
Вечеря на 3пъти общо 300гр котидж сирене със с.л. лютеница , ябълка
Междинно: бадеми,3 фурми,опитванки разни на работа
Калории за деня : към 1300? не съм доволна от храната последните дни и пак корема ме боли ... ще се взема в ръце
Течности: вода към 1,5л , чай към 1л, соево капучино с канела
Добавки : хром,магнезии,2хбърнър,2хБцаа,2хпапаин
Движение ходене : към 7км
Тренировка : такаа мисля горна част да тренирам в Атлетика в Дианабад понеже стигам скрипеца (giggle) ,а долна в този до Заимов .... иначе какви ги свърших,с малки или без почивки :
Горен скрипец 2х6 с 25кг , 2х12 с 20кг
Машина за гърди ,но някаква друга 3х 12 с 10 кг ? с 15 кг лявата ръка изоставяше , определено има разлика от машините,в другата зала правя с 30-40кг ...
Флайс 3х10 с 2х3 или 4кг
Бицепсово сгъване в СС с чукчета 3х12 с 2х5кг
Гребане 3х10 с 5кг
Повдигане зад глава с 2 ръце 1х15 с 4кг,2х15 с 5кг
Наклони в страни с редуване 3х15 с 5кг
Ренегатско гребане с редуващи се ръце 3х10 с 2х3-4кг
Къси коремни 30
Повдигане със свити колене 30
Усукване в страни с крака във въздуха 30 с 5кг
Лакът към коляно 30
Май това беше , макс 40мин . , исках и кардио,но се качих на пътеката и първите минути всичко нормално и изведнъж се усили мега много и за малко да се пребия , та слезнах и се отказах (giggle) Преди лягане 5 упражнения по 30 повторения в сс за корем . Утре е ден за крака,а събота ще е кардио+корем :) .
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 06.11.15 01:01.
06.11.15
21:28
Добър вечер, време е да се изповядам :
Петък 6.11
Закуска към 8ч: 1/2 палачинка от 100гр яйца,13гр соев протеин,20гр пресована елда и целойска канела ,преди 9ч мисля да не закусвам
Обяд след 15:30ч : другата половина от палачинката намазана със с.л. сусамов тахан,ръжено блокче намазано с ч.л. слънчо тахан
Вечеря след 20:30ч : 170гр парченца риба тон с 50гр лютеница , към 21:30ч 250гр зелена ябълка
Междинно : малко ядки и разни опитванки на работа ... нямаше как,но съм казала,че тази седмица опитвам и другата само в краен случай,че нямам нужда от това сладко ... слагам ги 400клр
Калории за деня : към 1300?
Течности: вода към 1,5л , чайове към 1л , соево капучино с канела
Добавки: хром,магнезии,2хбърнър,2хбцаа
Движение ходене : към 6км
Тренировка след 19ч долна част,към 40мин :
Значии тази зала е на етажи и аз се качвам само на единия и каквито тежести има това ползвам,защото неискам да се размотавам ... всичко с малки или без почивки :
Клек 3х10 с 2х5кг в СС с Тяга с прави крака 3х10 с 2х5кг
Напади 3х10 на крак с 2х5кг
Плие 3х10 с 5кг
Абдуктор 3х10 с 40кг в СС с Аддуктор 3х10 с 30кг
Повдигане на пръсти за прасец 4х15 с 2х10кг дискове
Глутеус ритник 3х20 само със смяна на краката
Глутеус мост с 5кг топка 3х10 или 15
Май това беше,добре се получи ... Корема ще е по-късно :
30 къси коремни с крака върху ш.топка , 30 лакът към коляно,30 докосване на пети,30 повдигане на ш.топка и 30 усуквания с 4кг тежест с крака във въздуха :)
Хубава вечер и весел уикенд,аз съм на работа утре,а е задушница и не съм ходила на църква от месеци :( (h)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 08.11.15 11:15.
07.11.15
20:44
Днес е Архангелова задушница,нека си спомним с усмивка за всички близки и приятели,които ни гледат от небето ... (hug)
Събота 7.11
Закуска : лакомо 3 фурми с тахан и към 30гр бадеми
Обяд: палачинка от 100гр яйца,60гр авокадо,10гр шоко протеин,какао,намазана със с.л. тахан
Вечеря : чудих се с какво да си запълня вечерта и реших да чопля слънчоглед + 3 ръжени блокчета намазани с хумус и кисели краставички отгоре
Междинно: пак опитванки от кво ли не ...
Калории за деня : ? надявам се не повече от 1500 ...
Течности : вода към 1,5л , чай към 600мл
Добавки : хром,магнезии
Движение ходене : слабо само към 4км
Тренировка: почивка , имам малко мускулна на крачетата от вчера ... днес само упражнения за корем
Живота ми сега е работа и тренировки,нямам време да се видя с приятели ... Днес се прибрах рано към 18:30ч,но не съм в настроение и ще гледам филм и релаксирам ...
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 07.11.15 21:46.