Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

13.10.20
20:40

Честит рожден ден.
Много ЗДРАВЕ Желая.
П.п. кой е острова?
Как се пътува в условия на пандемия?
Благодаря и приятно празнуване.
Наздраве.

Мнението беше редактирано от Цветан на 13.10.20 20:46.

Bart Simpson

13.10.20
21:24

Марче, да илядиш.

13.10.20
22:01

Мария, просто си страхотна ❤❤❤
Честита бъди ? Здрава и щастлива ?

Т. Тодорова

13.10.20
22:30

Вдъхновение неповторимо, честита бъди!
И здрава, и щастлива, и изпълнена & заобиколена с обич, и едни такива розови-жълти-светли-приятни енергии, свежи приятели, постижения, здрави близки и купонджийски емоции. ??
???????

Честита да си и все така вдъхновяващо да доближиш и подминеш 50 -те. Бъди щастлива ??♥️

13.10.20
23:39

Честит рожден ден :))Живи и здрави да сте цялото семейство!

14.10.20
10:23

Честит Рожден Ден!
От всичко хубаво по много да ти идва и все на големи порции!!!

14.10.20
10:32

ЧРД и от мен! Жива , здрава и все така  енергична и лъчезарна !

14.10.20
10:49

Честит рожден ден! Много здраве и усмивки! :)

14.10.20
10:51

Благодаря ви много, за чудесните пожелания, прекрасни хора!!! Бъдете живи и здрави, всички вие! ???

Цветан, островът е Ланзароте.
Пътуването не е проблем.  Летиш с маска и в самолета не се предлага храна, само напитки.  Попълват се документи  с въпроси за ковид и местожителство, 48 часа преди пристигане, а сега вече ще правят и тестове  48 преди тръгване и ако тестваш позитивно, оставаш карантиниран на острова, в същите условия, за които си платил за почивката ?. Ние ще трябва, обаче да се самоизолираме за 2 седмици като се върнем в Лондон. Не, че се оплаквам де?
На Канарските острови носенето на маски е задължително на всякъде и Всеки го спазва. Само като влезеш в заведение, след като седнеш на масата, тогава сваляш маската. Един човек, дори и дете не сме видяли по улиците без маски, а е близо 30 градуса. Шезлонгите се пръскат с дезинфектант, след всеки клиент, улиците, масите и столовете също,. Живота си тече и никой не мрънка за нищо ?

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 14.10.20 10:54.

14.10.20
14:53

Честит рожден ден!!
Пожелавам ти да си здрава, бъди  винаги усмихната и упорита!

24.10.20
23:27

Значи, така бързо минава хубавото време. ? Не че сега не ми е добре с децета, ама лондонското време е покъртително в момента. То и без това не можем да излизаме, та и до залата не мога да ходя, а като изключим раздвижването по плаже предните две седмици, отново не съм тренирала повече от месец.
Иначе на Ланзароте втората седмица си намерих една скала на плажа, удобна за набиране. Понеже много ми издираше и ръбеше на ръцете, правех единички, през десетина секунди. После малко ръкомахания, напади и степ ъпи с две бутилки вода на плажа и много плуване в океана и басейните. Абе занимавах се малко, колкото да не кажа, че само ядох и пих. ?Иначе мисля, че изядох на закуски, около кило бекон ???

Днес, първо раздвижване у дома. Направо ме е срам  да си запиша тренировъчните тежести, то направо ме е срам да си запиша тренировката хаха, а очаквам треска по цялото си тяло утре ?
В понеделник започвам с тяга и гледам напред. ?
И нещо не разбирам, как Харката- на 52, не тренира и веднъж на 6 месеца, а изглежда сякаш е в залата поне три пъти в седмицата???!!! ??

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 25.10.20 14:56.

22.04.21
18:23

Здравейте всички сериозни и отговорни ми съфорумци. ?????
Май май, най-накрая ще намеря някаква мотивация да надигна позатлъстелите си задни части от дивана и да се опитам да бъда онази Мария от близкото минало.
Ще се опитам да не бъда Мара подробната и да досаждам с дълъг пост.?
Имах лош период от към финансов и тренировъчен план. За сметка на това, никога преди не бяхме имали шанс да бъдем толкова много време заедно цялото семейство. Използвахме всяка свободна секунда да се насладим на това.
През останалото време продължавам да се образовам. Освен курсовете, които започнах миналата година, особено интересно ми е да изучавам технически анализ. Знам, че ще ми отнеме много време за да стана добра, но не бързам за никъде.
Ресторантът ще го отворим на 17 май. Добре че имах малко мениджъска работа от време на време да върша от вкъщи иначе щях сигурно и имената на колегите са забравя.
Ще се оглеждам за нова зала, че разчитайки на себе си и домашните тренировки, от 2 пъти седмично, стигнах до толкова месечно и то с дамски килограми хаха. Ще ми е трудно  да започна всичко от начало, ама поне ще е нещо вълнуващо.
Айде до скоро!

22.04.21
22:45

Честито завръщане! За повечето от нас скорошният период беше и е труден, поради ред причини! Дано намираш мотивация всеки ден по малко! :)

Bart Simpson

22.04.21
23:55

Марчеееееееее, щом и ти се надигаш, скоро и аз отивам, радвам се, че все повече хоро отупват прахоляка от последната година.
Сила.

23.04.21
09:54

Един съвет - техническия анализ го остави на компютрите и ботовете. Човек отдавна не може да ги бие. :) Заеми се с фундаментален, ако ще се впускаш в инвестиции.

П. П. Разбира се, говоря за пазара на акции. Не можеш да правиш фундаментален анализ на нещо, което няма фундаментална стойност, каквито са криптовалутите.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.04.21 10:26.

23.04.21
10:46

Още един непоискан съвет- и на фундаменталният не разчитай твърде, ограничи се до макротрендове, анализ на ликвидността, текущият сантимент, сектори и региони, не стигай до крайности и не очаквай чудеса.

23.04.21
21:13

Въйййй, не очаквах изобщо някои да отрази, че изобщо съм се включила ? благодаря на всички ви ??☺️знаех си, че ще получа ценни напътствия и съвети.
От миналата година, от както удари Короната, почти всяка седмица инвестирам в крипто, като  DCA, но при мен е PCA ( pound cost average) ?  Прецених минусите и плюсовете и смятам, че за момента по-добър подход срещу инфлацията няма.
Имах време да чета, та си мисля, че съм запозаната с почти всичко по темата... хаха..... и че знам с какво съм се захванала. ?
@Ради @Bart @ Boby@ Любомир и всички останали съфорумци ??
You give me reason to live…. ?????

23.04.21
21:33

Взех за родителите си магнезий, омега 3 и колаген с вит. С. Освен това, преди година ги убедих и приемат всеки ден висока доза вит. С, вит. D, MSM и аспирин протект. Имайки предвид, че и двамата са над 70, а татко ми е е с белодробна емболия, тези които са запознати, бихте ли препоръчали да приемат нещо различно за засилване на имунната система? И двамата още не са имунизирани против Ковид, аааа и пият домашен Кефир всеки ден, а полковникът е намалил концентратът до дезинфектиращи дози ?

23.04.21
21:51

казано от Mara Croft на 23.04.21, 21:13:

Въйййй, не очаквах изобщо някои да отрази, че изобщо съм се включила ? благодаря на всички ви ??☺️знаех си, че ще получа ценни напътствия и съвети.
От миналата година, от както удари Короната, почти всяка седмица инвестирам в крипто, като  DCA, но при мен е PCA ( pound cost average) ?  Прецених минусите и плюсовете и смятам, че за момента по-добър подход срещу инфлацията няма.
Имах време да чета, та си мисля, че съм запозаната с почти всичко по темата... хаха..... и че знам с какво съм се захванала. ?
@Ради @Bart @ Boby@ Любомир и всички останали съфорумци ??
You give me reason to live…. ?????

Криптовалутите към днешна дата са лотариен билет. Прекалено волатилни са за дребния инвеститор и се влияят от фактори, които трудно можеш да предвидиш със или без технически анализ. Примерът с Dogecoin е съвсем пресен, а сривът на XRP заради съдебното дело в САЩ е само малко по-назад във времето.
Cardano има добра перспектива като алтернатива на Ethereum, но все пак ако ще инвестираш, брой всяка стотинка, вложена в това, за предварително загубена, точно както ако играеш хазарт.
Ще разказвам по-натам от каква позиция раздавам съвети за криптовалути - не съм съвсем бос.

П. П. Cardano е сред фаворитите ми за добро развитие в следващите 2-3 години, между другото. :) Въпреки това внимавай.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.04.21 21:53.

24.04.21
01:08

Напълно съм съгласна с теб, Боби :)
Затова, не инвестирам повече от това, което не бих могла да си позволя да загубя. :)
За Адата сме на едно мнение :) на 29ти очакваме Cardano Africa, да видим как ще повлияе. Може най-накрая да пребори $1.50 ?
Освен това Eth, Link, + NU. Към края на годината ще направя равносметка. :) ??

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 24.04.21 01:11.

Ivan_

24.04.21
07:37

Чакам ADA на 3$. Бейбе, радвам се, че те виждам отново.

24.04.21
08:11

казано от Иван Киряков на 24.04.21, 07:37:

Бейбе...

От едно такова “бейбе” в дневник във форума с Десо сме двойка 10 години ??? Просто ми напомни ???

Добре дошла пак, Марч! Аз от криптовалути не разбирам, за съжаление, но се радвам, че си се завърнала ?

24.04.21
09:56

казано от Boby_ на 23.04.21, 09:54:

Един съвет - техническия анализ го остави на компютрите и ботовете. Човек отдавна не може да ги бие. :) Заеми се с фундаментален, ако ще се впускаш в инвестиции.

Боби, не го казвай това на публично място повече :). Почти никой не прави пари от фундаментален анализ. Техническият анализ е най-лесното и работещо нещо. Независимо дали говорим за доматите на женския пазар или dogecoin. Ако трябва да се аргументирам подробно, ще ми трябва цял раздел нов. Приемете го като чиста монета от човек, който се занимава с това от доста време :)

Мнението беше редактирано от Витан на 24.04.21 10:10.

25.04.21
12:14

казано от Витан на 24.04.21, 09:56:

казано от Boby_ на 23.04.21, 09:54:

Боби, не го казвай това на публично място повече :). Почти никой не прави пари от фундаментален анализ. Техническият анализ е най-лесното и работещо нещо. Независимо дали говорим за доматите на женския пазар или dogecoin. Ако трябва да се аргументирам подробно, ще ми трябва цял раздел нов. Приемете го като чиста монета от човек, който се занимава с това от доста време :)

Друго имах предвид, Вито. :) За да правят пари от технически анализ такива като тебе, такива като Мара трябва да губят. Тук няма “приливът повдига всички лодки”. :)
А като говоря за фундаментален анализ, имам предвид купуване не със спекулативна цел, а с цел дългосрочно задържане.

П. П. Под “такива като Мара” имам предвид неопитни - да няма недоразумения, че я подценявам. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 25.04.21 13:43.

26.04.21
14:08

казано от Mara Croft на 23.04.21, 21:33:

Имайки предвид, че и двамата са над 70, а татко ми е е с белодробна емболия, тези които са запознати, бихте ли препоръчали да приемат нещо различно за засилване на имунната система?

Протеолитични ензими.

03.05.21
17:49

След четири месеца без тренировки (щото 5тте домашни ич не ги броя), днес си намерих нова зала и даже тренирах.
Качила съм поне 3кила и ми тежат. Да не говорим, че изглеждам и се чувствам като дойна крава. ?
Както и да е, опипах почвата. Изобщо не се хвърлих на някакви сериозни килограми, че змак как си патя. По-скоро разглеждах машините и уредите, щото имат доста и ми беше интересно да видя, кое мога да включа в тренировките си.

3.5.21
Пост локдаун трен 1:

1. Клек: 10 х 20кг, 10 х 30кг, 10 х 35кг, 8 х 40кг

2. Лег: 10 х 20кг, 8 х 25кг, 6 х 27,5кг, 6 x 30кг

3. СС:
- Тяга на един крак: 8 х 20кг, 8, 8 х 30кг
- Кърл и Арнолд: 8,8,8 с 2 х 7кг

4. СС:
- Лег преса: 12,12, 12
- Силово гребане от земя, с една ръка: 10,10,10 с 18кг

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 03.05.21 18:52.

08.05.21
17:58

Не ми е много близо новата зала, но ми е удобна и на път към работа, а и има много други предимства пред старата, която ми беше през улицата. Пробвах машината за тяга/клек/напади/ и правих степ ъп и въпреки, че винаги съм била анти машини, мисля че тези които са в тази зала  само могат да ми бъдат от полза. Повечето всъщност са на база кабели. Мара доволна.
Днес опипах тягата. Очаквано след почти половин година пауза, дори и 50 кила ми тежаха. Не бързам за никъде. Пак че изобщо тренирам.

8.5.21
Пост локдаун трен 2:

1. Тяга: 10 х 20кг, 10 х 50кг, 8 х 60кг, 5 х 70 кг, 3 х 75кг, 1 х 80кг.

2. Лег: 10 х 20кг, 8 х 25кг, 6 х 27,5кг, 6 x 30кг

3. Три кръга:
- Степ ъп на машината(Хващам кабелите с тежест от долу, в страни на тялото и при изправяне или качване, всъщност дърпам тежестта) : 10,10,10 х 20кг,
- Гребане: 8, 8, 8 х 30кг
- Кърл и Арнолд: 8, 8, 8 с 2 х 7кг

ETH New All Time High ??

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.05.21 18:04.

16.05.21
17:29

Тренировките ми ще са бая рехави, поне докато свикна отново с тъпия си режим на работа.
Предната неделя ми сложиха първата ковид ваксина и аз с огромното самочувствие, че съм мега здрава и нищо няма да ми има ?такава реакция направих, че комшиите отдолу сигурно си помислих, че има земетресение. ?
Оправих се за три дни, ама пък имах много работа покрай новото отваряне на ресторанта и чак днес намерих време да отида до залата.
Никога не съм се намирала за толкова безформена, колкото съм в момента. Надявам се, това което съсипах за 4-5 месеца, да успея да го оправя за горе-долу същото време. Снимките са, за да си напомням колко зле е било положението. ?А снимката на масата е от партито ни преди отварянето. Супермного ми прилича на “Последната вечеря” на Да Винчи. ?Само не мога да определя Христос ли съм, или Мария Магдалена ??

16.05.21

1.СС:
- Клек: 20 х 20кг, 12 х 30кг, 10 х 35 кг, 8 х 40кг, 6 х 45кг
- Ренегатско: 10, 10, 10, 10, 10 с 2 х 14кг

2. СС
- Напади : 10, 10, 10 с 27.5кг
- Кърл и Арнолд: 10, 10, 10 с 2 х 7кг

Толкоз, че от утре подпуквам с дългите смени и поне за първата искам да съм жива. ??

08.06.21
16:01

С отварянето на ресторанта така ни отнесоха, че на всички много ни хареса. Първата седмица не можех да повярвам какво ми се случва. Всеки ден се уморявах все повече и нямаше част от тялото, която да не ме болеше. Не можех да спя изобщо и от преумора и от превъзбуда. Една от мениджърите, на връщане вечерта от работа, след 6 поредни тежки смени и тя мъртво уморена, на слизане от автобуса падна на коленете си и си прецака едното коляно за седмици напред и Марчето.... бухай тия смени до откат.
Вчера ми беше първата истинска почивка, но останах почти цял ден в леглото. Днес работя вечерта, но отидох до залата, че пак стана почти месец откакто последно тренирах. Всех си адаптоген и май вече усещам ефекта  или просто тялото ми отново свикна със зверското натоварване. Иначе още след първата седмица олекнах и вече личи, че съм свалила почти всичко, което натрупах последната половин година. Сега се заемам да ставам отново силна и мускулеста. ??
Днес на свежо и доста лекичко така:

1. СС:
- Клек: 20 х 20кг, 12 х 30кг, 10 х 35кг, 8 x 40кг
- Сгъване за бицепс: 18,16,14,12 с 2 х 6кг

2. СС:
- Лег: 16 х 20кг, 10 х 25кг, 8 х 30, 6 х 30кг
- Тяга на един крак: 8 8 8 8 на крак с 20кг лост

3. СС:
- Лег преса: 12, 12, 12 с 50кг
- Наклонена лежанка: 8,8,8 с 2 х10кг
Бива ??

15.06.21
16:43

Тук е голяма жега. Абсолютно нереални температури за Юни и в комбинация с мачовете всеки ден, работата леко понамаля и не се изморявам така зверски.
Ше е добре и да започна да намирам време и  тренирам два пъти седмично, че ударих дъното с по веднъж.

Вчера на работа звъни телефон а и аз :
- Добър вечер, Банерс ресторант как да Ви помогна?”
От там:
- Искам да направя резервация са събота.
Аз: - Само да Ви кажа, че имаме онлайн буукинг система...
Той: - Да, да, но аз желая да резервирам маса за 12 души, а онлайн мога само до 6.
Марчето: Ок, няма проблем. В колко часа и на кое име?
Той: - В 3:30, Джеймс Макавой ?
Азе: - О, Сър как сте? Аз съм Мария ??? как беше локдауна?....Коя маса предпочитате? Телефон за контакт? ?
Тааааа имам на Джеймс Макавой телефона ?

Ай стига глупости
Днес:

1. СС:
- Клек: 20,30,35 кг, 8,8,8 х 40кг
- Ренегатско: 10,10,10 с 2 х 12кг

2. СС:
- Тяга: 20,40кг,  6,6 х 60кг, 1 х 70кг, 1 х 75кг
- Бицепс с бавни негативни: 10,10,10,10,10 с 2 х 5кг

3. СС:
- Добро утро: 8,8,8 х 35кг
- Пуш преса : 6,6,6 с 25 кг

Добре, като за първа тренировка от седмица насам. Много се надявам вече да вляза в ритъм и да започна да тренирам качествено.

15.06.21
16:48

Аз помня още 2016-7 като ви идваше в ресторанта Макавой, много яко че ви е редовен клиент.
Аз много го харесвам :)

15.06.21
17:51

казано от Боян на 15.06.21, 16:48:

Аз помня още 2016-7 като ви идваше в ресторанта Макавой, много яко че ви е редовен клиент.
Аз много го харесвам :)

Да, тогава още идваше със сина си. Сега идва с новата си жена. Много е готин, съвсем земен. Знае ни имената. Поздравява ме на улицата, на работа не се прави на интересен и поръчва едно и също нещо. ?

21.07.21
15:06

Сори Лейдис анд Джентълмен, ама ич ми не беше до писане.
Тамън ми беше дошла музата и си виках - Те, па Ша ставам сериозна, силна и убава.... и зех та са утепах ???
Междувременно си намерих нова работа, много близко до където живеем. Супер много ме харесаха, на мен пък ми харесаха условията. След интервюто веднага се изстреляха на работа, където се оказа, че Джеймс Макавой, в момента си празнуваше сватбата (последният ми пост, явно тогава резервацията е била за това). Човека скромно си дойде с булката, сина си, сестра си и мъжът и, и още една двойка, с тяхното детенце. Апнаха, пийнаха, без никакви претенции, е@а си готините хора. Уж звезди, а са толкова земни. Та викам си аз, ето ново начало за ДМ, ново начало и за мен. Ходих няколко дни да направя няколко смени и да ги проуча, през това време си работих и в Банерс. Шефката ми си дойде от почивка, написа ми писмо с контраоферта, поговорихме си 2 часа и аз реших да си остана в Банерс. Нали знаете, че когато осъзнаете, какво сте могли да изгубите, разбирате къде ви е мястото и колко държите на него. Колегите ми супер много се зарадваха. Дадоха си ми подаръците, които ми бяха купили за партито за напускане и Тамън всичко да си продължи по старому, аз зех та пропуснах няколко стъпала и..... глезена ми е на кайма. ???.  Явно ресторантът ме наказа, за това че исках да го напусна.
Сега още почивам у дома. Добре, че Хари беше почивка първата седмица, та ме накараха с децата да се чувствам все едно съм на ол инклузив холидей ?????????????????????
Слава Богу, няма нищо счупено, а само силно наранени меки тъкани. Ми видях си цялата подметка за милимунди от секундата, а глезенът ми го виждах как отича и не можех да повярвам на очите си, колко бързо ставаше всичко. Първите дни можех да ставам от леглото, колкото да ида до банята и то на подскоци. ?
Както и да е, Харката ми измайстори  патеричка, та след 10тия ден някъде, вече мога да излизам и до голф игрището, за по 10тина минути.
Мисля, че другата седмица ще мога да се върна на работа.

Обаче нямам никаква идея как да се върна в залата, така че поне още може би месец да не натоварвам глезена.
Много моля за съвети относно трениране на цяло тяло и основно долна част (горната е ясна и лесна). Хич не искам трудът ми от последните години съвсем да отиде по.... Имайки предвид, че условията ми за трениране си остават същите- максимум 2 пъти в седмицата.
Ще съм изключително благодарна, за всеки даден съвет❤️?❤️?❤️

22.07.21
16:04

Тази травма е искала терапия и обездвижване. Така или иначе ще мине, но ако я беше лекувала, щеше за месец да си в играта. Сега чакаш да отшумят напълно болките и още толкова време я пазиш. Евентуално клек без тежест, по малко, но често. Това е единственото разумно нещо за долната част и то ако няма никакъв дискомфорт при изпълението. Всичко останало е рисковано.

22.07.21
16:12

Предполагам като диагноза са ти казали - дисторсия. В зависимост колко тежко е нараняването може да отнеме повече от месец до отшумяване на болката. След това внимателно може да си товариш крака с почти всичко.
Иначе след седмица-две може да пробваш на велоергометър да си товариш краката. Упражнението е щадящо за глезените, така че не би трябвало да ти е проблем, а и ще помогне за по-бързото възстановяване. Но ако усетиш болка, изчакай още седмица и тогава пак пробвай.

22.07.21
16:29

Може да опиташ с разни изометрии, описване на цифрите във въздуха или просто повдигане на краката във въздуха от лег(по гръб и на страни). Бързо възстановяване!

22.07.21
19:11

Благодаря ви много, Саше, Svetoslav и Charlie Brown!
Прекарах в болницата 6 1/2 часа, като 99% от тях прекарах в чакалнята седнала. На четвъртия час докторката ме извика, прегледа ме и ме изпрати на рентген. Там откарах още един час. Направиха ми снимка и отново ме изпратиха в чакалнята. Още един час и докторката отново ме извика. Каза ми, че няма счупване а е: “severe sprain - soft tissue injury”, да слагам лед по 20 минути на всеки 3-4 часа, да взимам болкоуспокояващи, да почивам и държа крака на нивото на сърцето и трябвало да ми мине за 7 до 10 дена ?никакво друго лечение. Първата седмица ставах от леглото, само за да отида до банята. Нямаше никаква болка, когато кракът ми е релаксиран, но когато ставах и се опитвах да стъпя на него, ме болеше супермного. Хари ме пренасяне през коридора до банята. Дори си взимах вана, а не душ. Не съм натоварвала крака изобщо. След като спадна отока и можех да пристъпвам, без да отпускам цялата си тежест и стъпвайки леко настрани, без да ме боли,  веднъж излезнахме с Хари до парка, който буквално е през улицата и той ме сложи на колелото и ме забута до там, още веднъж излезнахме до парка, този път с патерицата и после изкарах деня на поляната легнала. Не мисля, че съм натоварила изобщо. Просто не смятам, че 7 до 10 дни звучи изобщо обективно за възстановяване от такава травма.

Тъй. Пробвах клек, няма никаква болка или дискомфорт само при много широк сумо клек. Пробвах и глутеус мост и коленичила - изнасяне на крака нагоре, с лека тежест в сгъвката на коляното и при двете движения никаква болка или дискомфорт. Опитах разтваряне за абдуктор с ластици-Тц, боли. Лицеви от коляно- мога да отпаткам до утре сутрин, но горната част не ми е проблем, просто изпълнявам всичко от лег или седнала.

Обещавам си да съм мега внимателна. С моята работа и на моята възраст, изобщо не мога да си позволя още едно такова вкарване в бокса.
Иначе болкоуспокояващи пих само първия ден.
В момента взимам омега 3, вит. С, адаптоген и колаген. Поръчах си колаген тип 3, да видя ще има ли разлика. На родителите ми пращам и го пият от няколко месеца и мама особено е много доволна. ???

26.07.21
15:47

https://www.bbc.co.uk/news/uk-57965298
Те ни и в BBC news. На първата снимка надолу е Сава, а мен ме цитират в текста ?❤️?
Добре, че беше Сава с лигена и Ивчето с четката, че сега коридора ни да е целия в мухъл. ???
Ето и Туита ми:

https://twitter.com/mariya_peeva/status/1419353683851161603?s=19

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.07.21 15:55.

26.07.21
18:41

Леле, здраво ви е наводнило. Дано няма сериозни щети. При нас дори не валя. Заповядайте в южен Лондон :)

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1