Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

21.09.21
17:35

А здрасти ?
Отново Огромна пауза, но до вчера нямах нито време, нито мотивация и все отлагах първата си тренировка след травмата на глезена.
Трудно връщане на работа. Нямаше как да почивам повече от две седмици и първите ми работни дни бяха болезнени, ама свикнах, а и травмата започна да отшумява.
Та след повече от 3 месеца
все отнякъде трябваше да започна.
В старата зала, през улицата си ми е най-удобно. Вечер започвам работа в 3:45, което в сравнение от предпандемията, изяжда още един час от свободното ми време. Та с тази зала поне ще спестя допълнително пътуване.

Вчера отидох буквално да опипам какво мога и какво не.
Визуално, за толкова дълго нетрениране, не съм загубила кой знае колко форма, силово няма как да преценя, защото изобщо нямам никакво намерение да натискам, имам доста кофти опит от необузданият си темперамент.
Идеята ми е, постепенно да се върна към предишният си начин на трениране- 2 тренировки седмично. Едната клек и Лег, другата тяга и военна преса.
Вчера тягата е ок-никаква болка, то и никаква тежест, де?
Клекът-единствено и само при сумото (по широк от разменен разкрач) не ме боли, при това с бебешки тежести. Мисля, че въпреки, че не усещам тежестта, ще я държа ниска дълго време. Горната част няма проблем.

20.09.21
Тренировка уно:

1. СС:
- Тяга: 10 х 20кг, 8 х 40кг, 6 х 60кг, 5 х 65кг, 3 х 67.5кг
- Лег : 16 х 15 кг, 10 х 20кг, 8,8,8, х 25кг

2. СС:
- Сумо Клек: 10 х 20кг, 8,8,8 х 25кг ?
- Трицепс на кабелите: 12,12,12

3. Три кръга:
- V преса с ластик около китките и 2 х 3кг : 16,16,16
- Сумо клек+сумо румънска тяга от дефицит с 14кг пудовка:12,12,12
- Разтваряне ръцете встрани: 16,16,16 с 2 х 3кг
- Странични навреди с 12кг: 12,12,12 на страна

Повече от достатъчно ??още чакам да ме друсне треската, ама не спирам да се движа, та може и да ми се размине. При това посттренировъчно опитах едно френско просеко ???бива, бива!

Bart Simpson

21.09.21
20:27

Марче, ние с теб яко се синхронизирахме май?
Заедно чезнем, заедно се появяване.

22.09.21
00:02

казано от Bart Simpson на 21.09.21, 20:27:

Марче, ние с теб яко се синхронизирахме май?
Заедно чезнем, заедно се появяване.

Барти, точно беше ми на устата (и на пръстите)? , още вчера докато ти четях дневника да го кажа, ма ма забизиха и забравих ??айде да е само на хубаво от тук натам, че като гледам и двамата го бехме замундзили ????????

23.09.21
17:30

Днес трябваше да почивам, така де, имах само малко работа в офиса, ама мениджърката дето закъса с коляното ми се примоли да и поема вечерната смяна, та отново се наложи да променям плановете си и за тази, и за следващата седмица.
Довечера ще се прибера след полунощ, утре съм дневна и ставам в 6, а другата седмица съм 6 смени ??, кога да тренирам??? Вмъкнах един бърз трен днес, буквално 30мин, за да не стане пак един месец блях, в понеделник ще го мисля.
Много ми харесва, колко разумна съм станАла ?. Не си давам зор, опитвам почвата, супер внимателно.
Клекът ми е много лек като усещане на гърба, но като е сумо, го усещам доста сериозно на кълките си, колкото и да е лек. Леко започвам да качвам кгте на последната серия.

23.09.21

Тренировка дос:

1. СС:
- Сумо клек: 10 с лоста, 8 х 25кг, 8 х 30кг, 8 х 35кг
- Лег: 20 с лоста, 8,8,8 с 25кг

2. Три кръга:
- Глут мост: 20 х 30кг, 16 х 45кг, 12 х 55кг
- V преса: 15,15,15 с 2 х 3кг + ластик на китките
- Бицепс: 3 х безброй много

Като за непланувано си беше супер. Даже ми стана ми кеф, че успях да вместя нещо преди работа. Сега вече пътувам, ама още съм се ухилила като ряпа и сичко живо ми кима и ми се усмихва. ??

На това огледало и тази светлина не се забелязва  някаква огромна разлика от преди 5 месеца и сега, ама имам мнооого да се потрудя да си върна формата, както ми харесва, а само 1 месец до плажа ??????

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 23.09.21 17:31.

29.09.21
17:40

Уикенда ни смляха на работа. Все едно британците никога не бяха яли и пили преди. Но пък на Робърт Плант синът му дойде в събота с готина компания и успяхме много приятно да си поприказваме, точно преди да ни забизят сериозно.

Днес ми е единственият почивен ден от седмицата и ми беше Мноооооого, ама много трудно да се накарам да отида до залата и ако Харката не трябваше да ходи на работа, щях да си остана в нас.
Отидох, де, ама блях. Нищо не ми се получи. Тягата на 70 кила тежи като 100. Добре, че съм си обещала да бъда много внимателна, щото иначе като ме фана бесъ и щех....

Иначе заличката е станала перфектна. Докараха пул даун и други кабеляци, идеални за разни асистиращи, за разнообразие на скучните ми тренировки.
И с военната, и с пуш пресата, няма да го бъде. Отвсякъде се обаждат стари травми, така че и в двете тренировки за седмицата, ще бъде лег. При него, да чукам на дърво, нищо не ме боли.
Та, никаква тренировка днес и най- вероятно ще е единствената за седмицата, ама си я записвам, че си е по-добре от нищо.

1. СС:
- Тяга:  х 20, 40, 60, 70, 1 x 72.5 кг ?
- Военна преса: 8 x 15кг, пуш преса: 8,8,8 x 25кг

2. Три кръга:
- Мечка: 12 x 20кг  8 x 30кг, 10 x 30 кг
- Тяга на един крак: 10,10,10 на крак  x 25кг
- Бицепс с 2 x 5 кг: 15,15,15
- Трицепс на кабелите: 27kg 8, 8, 8

3. СС:
- Пул тру: 12,12,12 с 27 кг
- Абдуктор с ластик: 50,50,50

Толкоз. Другата седмица пак. ???
Взех си различен от досегашния колаген, на таблетки. Започвам го от днес. Другите добавки са си същите.
Аааа и чакам Карданото и Матика да скочат поне х 50 ??? и да забогатея и никога вече да не ми се налага да ходя на работа ?

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 29.09.21 17:44.

29.09.21
18:15

казано от Mara Croft на 29.09.21, 17:40:

Аааа и чакам Карданото и Матика да скочат поне х 50 ??? и да забогатея и никога вече да не ми се налага да ходя на работа ?

Да, да - и аз така :D

29.09.21
18:31

казано от Mara Croft на 29.09.21, 18:22:

казано от Боян на 29.09.21, 18:15:

Ти си един умен, млад мъж ? ????

Карданото има потенциал, но според мен времената на експоненциалния растеж минаха за всички криптовалути. И да порасне 50 пъти, ще е за 50 години примерно. Още може да се печели, но да станеш милионер с минимални инвестиции - едва ли.

29.09.21
18:50

казано от Mara Croft на 29.09.21, 18:44:

казано от Boby_ на 29.09.21, 18:31:

казано от Mara Croft на 29.09.21, 18:22:

казано от Боян на 29.09.21, 18:15:

Ти си един умен, млад мъж ? ????

Карданото има потенциал, но според мен времената на експоненциалния растеж минаха за всички криптовалути. И да порасне 50 пъти, ще е за 50 години примерно. Още може да се печели, но да станеш милионер с минимални инвестиции - едва ли.

От както съм купила кардано, порасна 20 пъти, в момента е N 3 и има супер потенциал. За минималните инвестиции съм съгласна. Вече няма смисъл. ?

Аз си финансирах голямата част от апартамент в Лисабон с криптовалути, но на фона на хората, които се усетиха още малко преди мен, не съм изкарал нищо. :)  И то просто бях прежалил едни пари - все едно съм си купил лотариен билет. Един вид колкото да има някаква хазартна тръпка.

29.09.21
19:06

[quote author=“Boby_”
Аз си финансирах голямата част от апартамент в Лисабон с криптовалути, но на фона на хората, които се усетиха още малко преди мен, не съм изкарал нищо. :)  И то просто бях прежалил едни пари - все едно съм си купил лотариен билет. Един вид колкото да има някаква хазартна тръпка.

Супер, Боби!
И на мен това ми е една от основните идеи. Искам да купя къща в Лондон, а ако може и още една, някъде на по-топло.
Не можем да се сравняваме с тези, които са се усетил преди нас, но пък все си е нещо и това, което ние сме постигнали.
И понеже търговията не ми е силната страна, а и не се виждам повече от 5-6 години (максимум) още в ресторанта,
скоро започвам курсове и смятам в бъдеще криптото да ми е основната работа. Виждам се с лаптопа на плажа, пийвам коктейли и си кодирам ?мечтите са безплатни ??

https://twitter.com/JRNYcrypto/status/1443329254377197568?s=19

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 30.09.21 00:42.

19.10.21
21:12

За разнообразие ?????????
Не тренирам, поработвам, в разни готини крипто сделки съм и надушвам плажа с коктейлите и лаптопа ??????
Just saying

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.10.21 21:40.

22.10.21
19:58

След седем поредни вечерни смени, не само че не ми се тренираше , ами ич даже ми се не ставаше от леглото. Обаче в края на другата седмица заминаваме на любимият си остров, и не че след половин година нетрениране, с две тренировки ще променя нещо, ма хич не се харесвам по бански хаха.
С такива големи паузи всяка тренировка ми е като първа, но пак че с безумната си работа някак стигнах и днес до залата.

Официално вече мога да клякам. С малко по-широк от раменен разкрач и почти АТГ, нещата се получават без никаква болка в глезена. Боли ме само след няколко много тежки поредни смени.
Пробвах до 50 кг- глезенчето се държи чудно. Ще увеличавам тежестта супер бавно, когато изобщо мога да се добера до зала де ?

Днес:
Почивки само колкото да добавя тежест.

1.СС
Клек: 20 x 15kg - Лег: 20 x 15kg
Клек: 20 x 25kg - Лег: 20 x 20kg
Клек: 16 x 30kg - Лег: 12 x 25kg
Клек: 10 x 35kg - Лег: 10 x 30kg
Клек:  8 x 40kg - Лег:  6 х 32.5kg

2. 3 кръга
- V преса с ластик на китките :10 с 2 x 2.5kg
- Суми клек+ Румънска тяга от дефицит: 10 x 16kg пудофка
- Странични наведи: 12 x 12kg пудовка
- Абдуктор с ластик: 100

3. 3 х 16 Пул тру с?

Тренирам за плажа ??????

10.11.21
14:21

Мокро и топло здрасти от любимият ни остров. ?????????
Пенсионерска почивка ???
Закуска, плаж, обяд, следобеден сън, вечеря.

Закука: 10 бекона + мармалад ?, 10 шунка., тройно кафе.

Плаж- 750 мл уиски(двамата с Хари) плуване, игри и закачки.

Обяд: Мръвка, риба, зеленчуци + червено вино,

Басейн, сън. Още уиски, Бейлис, Малибу с Кока Кола, ???????

Вечеря: Мръвка, риба, зеленчуци, някой и друг еклер(3-5 6) ??? червено вино

Разходка по крайбрежната, сладолед, уиски, Бейлис....

И те така 12 дена.

Малко тренировки с камъни н плажа, че положението е много осфинено хаха.
Ше имам да свалям 5 кила бекон, ама ша го мисля кат се върнем в Лондон., ????????

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 10.11.21 14:30.

10.11.21
16:21

Айде честит $ 69000 Bitcoin ????
И $ADA трейда си върви

02.08.22
19:00

Въй, Въй, Въй.
Ще се опитам да бъда кратка.

Голяма пауза, да не кажа огромна, за което съжалявам естествено.
Последната половин година нямах никакво, ама никакво желание за трениране.
Много умора, лека депресия и малко мързел.
Идвах си до България, ходихме за една седмица до Гръцко.
Преди малко повече от два месеца направих някакви опити, ама не ми се получи.
Най-добрата ми приятелка почина в Лондон, в денят, в който се прибрах от ваканция и всичките ми планове, знаете къде отидоха.

Записвам си най-дългата без тренировъчна пауза, изпухвам си пепелта от МаРатонките ? и в нов джим, нов късмет?

От вчера до 15ти съм принудителна отпуска, че шефката реши да даде на момчетата от кухнята време да си видят семействата след пандемията и затворихме ресторанта за две седмици.
Понеже все съм се не научила, си букирах секюрити курс за втората седмица. Доста експресен. По 10,5 часа на ден за една седмица, но предварително трябва да мина 6 онлайн теста, та няма да ми е скучно тези дни. Обаче ще се науча да слагам белезници(да не повярваш, че не знам как) ?

Днес първа тренировка, след  едни хубави 6 месеца освинване ????
Обаче съм си научила всички уроци и мисля, че се справих ок.
Опипвах почвата основно. Нищо съществено. Ако мога ще отида и в четвъртък, ако не, в петък съм на първа тренировка бокс, при един сръбски треньор.
Планът си е както винаги преди - две тренировки седмично и ако има как 1-2 пъти бокс.

2.8.22

1.СС:
- Клек: 20 х 20 кг, 5 х 30кг, 5 х 35кг, 5 х40кг, 5 х 50кг
-  Лег: 12 х 20кг, 10 х 25кг, 8 x 27,5 кг, 6 х 30кг, 4 х 32.5 кг

2. 4 кръга:
- Тяга: 1,2,3,4 х 60кг
- Флор преса с глут мост: 12,12,12,12 с 2 х 10кг
- Изнасяне ръцете в страни: 12,12,12,12 с 2 х 4кг

3. Глутеус мост: 4 х 8 @60 кг

Доволно ? без чудеса от героизъм
Малко грух, грух, ама кво искам и аз, като съм на почти 48 ???

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 02.08.22 21:45.

05.08.22
17:23

Новата зала е супер близо до ресторанта и ми е много удобна за трен преди работа, но пък ако съм почивка трябва да пътувам 1 час, само за да тренирам. Иначе имам басейн, сауна, парна баня, шампоан, гел душ, лосион за тяло, абе добре е ще свиквам някак си.
Имам само още три дни, преди да започна курса и прецених, че мога да тренирам днес и в понеделник. После цялата седмица ми е заета по 10, 5 часа дневно. Иначе минах всички онлайн тестове, без които не мога да започна реалният курс. Прегледах основният материал и от сега ми става  лошо, като си помисля, как всичко това може да се мине, а и усвои за толкова малко време. Да не говорим, че  изпитът е в последният ден. ?

Все още имам мускулна треска от предната тренировка, но като пораздвижих, всичко беше ок. Не мисля, че ми трябва много време да вляза в час, ама нямам дори и минимума, който ми трябва поне за да опитам. Ще бъде толкова, колкото. След курса ще преоценя ситуацията.
Днес клекът лек, лежанката тежеше. Тягата горе-долу, гледам да е по-лека, да не изпържа гърба без време.

5.8.22

1.СС:
- Клек: 5 х40 кг, 5 х 45кг, 5 х 45кг, 5 х45кг, 3 х 50кг
-  Лег: 10 х 20кг, 8 х 25кг, 6 x 27,5 кг, 6 х 30кг, 3 х 32.5 кг

2. 3 кръга:
- Тяга: 3,3,3 х 65кг
- Флор преса с глут мост: 12,12,12 с 2 х 10кг
- Изнасяне ръцете в страни: 12,12,12 с 2 х 4кг

Вчера и онзи ден и Харката почиваше. Ходихме до 2 различни квартала, да видим къде ще ни хареса повече. Много са различни, но общо взето, частният ми беше малко подтискащ, не е за моята бохемска душа ????

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 05.08.22 17:24.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1