26.01.16
07:14
Здравейте на всички, радвам се че съм вече част от тази страница и се надявам тук да срещна хора който ще ми помогнат с моя проблем, така
Аз съм на 21 висок съм 1,80см и съм тежък 105кг мисла че идеалното ми тегло е между 75 и 80 кг и много искам да ги сваля тези 20 кг или 25кг по бързичко, ходя на фитнес всеки ден от понеделник до петък, в понеделник правя гърди, вторник гръб, сряда крака,четвъртък рамена и петък бицепс и трицепс, всеки ден правя кардио поне 40 минути без деня в които правя крака демек сряда така това е лесната част при мен а трудната част идва сега, трудното при мен е диетата пробвах 90 дневната ама май не е много сполучлива също така един фитнес инструктор ми беше правил една диета ето я и нея
сутрин закуска 6 белтъка и 1 жълтък
2 часа по-късно 2 филийки хляб с малко шунка
обяд ориз с една пилешка пържола
след обяд 1 плод
вечеря риба на скара и салата
тази диета я пробвах но не бях много сериозен към нея и за един месец свалих 5кг и се чудя дали да я почвам пак
Много ви моля кажете ми някоя хубава и нискокалорична диета за изчистване на мазнини или да си продължа тази тъй като аз от това имам нужда да се изчиста
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 26.01.16 13:02.
Ше Омреш от глад на тая диета. Зависи от количествата, ама... Пък и всеки ден едно и също... Няма ли да ти омръзне? Чак нискокалорична диета не ти трябва според мен. На 105 килограма би трябвало да отслабваш и без непременно диетата ти да е супер ограничаваща. Не яж боклуци и си дай време. За повече инфо - чети форума. :) Има много теми, подобни на твоята, в които хората са се изказали вече по подобни въпроси. Успех!
Мнението беше редактирано от Елена на 26.01.16 13:33.
26.01.16
13:46
Почваш да се храниш балансирано като си броиш калориите така че да си в умерен калориен дефицит, след 6 месеца свикваш и продължаваш без да смяташ калории с придобития усет. Няма нужда да се терзаеш с еднообразна храна, а и писва и като следствие зарязваш всичко.
Успех!
27.01.16
10:04
Здрасти!
Не се стреми към бързи резултати, а към по-качествени такива. Не се хвърляй да диети като 90-дневната и като цяло се дистанцирай от крайности.
Ето основното необходимо нещо, за да сваляш тегло: цък
Разгледай РБД като примерни принципи на хранителен режим.
Нямаш нужда от отделни тренировки за всяка мускулна група. Ако се концентрираш върху тренировки за цялото тяло или поне разделени на горна-долна част, ще имаш по-голяма полза.