Anything is possible!

Прескочи до:

28.04.16
14:45

казано от Т. Тодорова на 28.04.16, 14:30:

Но ти гарантирам, че тежестите от 1 и 2кг, които използваш, в никакъв случай не са виновни за задържането на тези 2-3 кила, които искаш да свалиш - ако искаш да чистиш мазно, според мен е добре да промениш малко протоколите и да вдигнеш килцата.

Не разбирам защо тогава не мога да сваля. Пределно ясно ми е, че заменям мазнините с мускули и си личи по тялото ми на определени места, но не разбирам защо не свалям килограми и сантиметри в желаните области, а в други. Застоя ми започна когато включих тежести, затова пиша, че може да е свързано с тях.

WTF? Това “инструкторът” ли ти го даде? За*би.
Виж РБД режима и натисни тренировките. “Тия 2-3кг” са наистина най-трудното за сваляне, тъй че е нормално да има застой. (F)

Да, даде ми го инструктор. Точно така написано, но както и да е. За мен този режим на хранене е неприемлив.
Каза ми, че при него и други хора на които го е давал има ефект, но аз знам за себе си как ми влияят въглените и знам, че НВ ВМХ е моят тип хранене.

Пробвах преди време и с режим на Румяна, но и там имаше толкова картофи, плодове и ориз, че нищо не направих.

За себе си през годините съм установила, че безвъглехидратното хранене ми се отразява добре. Хапна ли нещо въглехидратно, дори да не прекалявам. Даже изобщо, корема ми се подува и започвам да задържам храна.
Сладкото и тестяното при НВ ВМХ не ми липсват ни най - малко, не ми е и трудно да го спазвам, но защо няма ефект от към сваляне на сантиметри и килограми не знам. Иначе се чувствам по прибрана, но без минуси.

Дори проблема с ВЦ си регулирах, защото ходя почти през ден вече. Това са данни от последния месец. Знам, че когато се храниш НВ ВМХ, излишък почти няма. Поне така съм чела по форумите.

Мнението беше редактирано от Green на 28.04.16 14:47.

28.04.16
15:16

Green-че, мила, последните килограми наистина са най-тегави за махане.
Ще нахвърлям малко мисли и аз, пък дано съм ти от помощ :)

Преди тренирах като теб - кардио + малки тежести с много повторения + още 30 мин (примерно) кардио. Резултатът от това е ,че се скапвах, може би смъквах по малко, но по-скоро съм горяла напразни калории. Чак сега разбирам,че е било така. При такава тренировка изчерпваш глигогена от мускулите, тръгваш да гориш мазнини, но не гориш само мазнини, а и мускул, защото процесите на тялото ни не са толкова прости и особено при нас жените, то се предпазва от загуба на много мазнини. С малките дъмбели 1-2-3кг ти поддържаш някакъв тонус, но не бих казала, че градиш кой знае мускулатура. Ефектът от този тип тренировка - кардио 1 (изразходвам гликогенът от мускулите) + тренирам с малки тежести и интензивно (изгарям малко мазнинка) + кардио 2 (горя си и малкото направени мускули).
После не виждаш резултат, защото просто това натоварване не е ефективно. Аз поне така съм го усетила в моя случай.

Когато не виждаш желания резултат, търсиш други варианти. Юлето ти го е написала завоалирано.

Ето при мен какво даде по-добри резултати- един ден си отделям да тренирам с по-тежко; един ден си отделям за кардио ,което да е по-продължително ,защото го обичам също като теб;  един ден си отделям за високоинтензивно кардио (при мен спринтовете имат ефекта “Уау”) и може да отделя един ден за някаква готина кръгова тренировка у дома с висока плътност (демек по-малки почивки между упражненията).

За храната- махна ли захарите усещам резултат. Тестяното не пречи толкова стига да не е комбинирано с много мазно например баница.

Според мен трябва да промениш нещо в тренировките. Телата ни привикват към дадени натоварвания и се налага малко да ги стресираме с нещо различно. Това е вариант да излезеш от платото.

Желая ти да намериш най-подходящия за теб метод! (F)

28.04.16
15:16

казано от Green на 28.04.16, 14:11:

казано от Т. Тодорова на 28.04.16, 14:06:

Това, което Юлия се опитва да каже, според мен: възможно е средствата, които използваш, независимо дали включват 2 или 3 пъти повече тренировки, да не са подходящи за постигане на целите, които си си поставила.

Да разбирам, че килограмите на тежестите са ми малко и затова да не мога да свалям ли?? Странно, защото мога да си изпълнявам с леки затруднения упражненията, а ако увелича килограмите се опасявам, че няма да мога да изпълнявам правилно упражненията си.
Кростренажора ми е помагал досега да поддържам едни килограми вече 3 години. Като натоварването ми до момента е било само по 30 минути в продължение на три години. От 1 година насам включих тежести и влязох в това плато на 56 килограмовите. Преди това бях 52-53. Мисля че тежестите са главните виновници за невъзможността да сваля килограми.

И все си мисля, че след подобни натоварвания като моите трябва да има поне минимално развитие.....

Нека Юлия си довърши мисълта,

Thanks but no…Напускам дискусията.

28.04.16
16:11

казано от June101 на 28.04.16, 15:16:

Green-че, мила, последните килограми наистина са най-тегави за махане.
Ето при мен какво даде по-добри резултати- един ден си отделям да тренирам с по-тежко; един ден си отделям за кардио ,което да е по-продължително ,защото го обичам също като теб;  един ден си отделям за високоинтензивно кардио (при мен спринтовете имат ефекта “Уау”) и може да отделя един ден за някаква готина кръгова тренировка у дома с висока плътност (демек по-малки почивки между упражненията).

За храната- махна ли захарите усещам резултат. Тестяното не пречи толкова стига да не е комбинирано с много мазно например баница.

Според мен трябва да промениш нещо в тренировките. Телата ни привикват към дадени натоварвания и се налага малко да ги стресираме с нещо различно. Това е вариант да излезеш от платото.

Желая ти да намериш най-подходящия за теб метод! (F)

Много благодаря за съветите. Ще пробвам да си съставя нова програма почивните дни. Дано се измъкна от платото в което съм изпаднала от толкова време насам.

От голяма полза ми беше поста ти! Още веднъж - благодаря! (F)

28.04.16
17:14

казано от Green на 28.04.16, 14:45:

казано от Green на 28.04.16, 14:12:

Отчет за 27.04.2016г.
1ви ден: риба или пилешко месо + огромни салати
2ри ден: ориз на обяд, пилешко месо за вечеря
3ти ден: 1 кг картофи /варени, печени/ както ги предпочитам
4ти ден: 2 шоколада

WTF? Това “инструкторът” ли ти го даде? За*би.

Да, даде ми го инструктор. Точно така написано, но както и да е. За мен този режим на хранене е неприемлив.
Каза ми, че при него и други хора на които го е давал има ефект, но аз знам за себе си как ми влияят въглените и знам, че НВ ВМХ е моят тип хранене.

Това е 90 дневната диета -  1:1 :D :D :D!!! Всичко бях виждала, но това ме убива вече...инструктор да предлага хранителен режим, уж изготвен от него, който всъщност представлява масово разпространена простотия....

28.04.16
17:19

Не е точно 90-дневната - там има и плодов ден, но прилича на нея.
Зеленчуци се ядат веднъж на 4 дни, но за сметка на това шоколадът изобилства в 4-тия ден, сигурно за да компенсира липсата на зеленчуци. :D

Green, права си, че не се доверяваш на тази “диета”. :)

Т. Тодорова

28.04.16
17:23

Аз затова така реагирах. И мани, ами съм я и правила (преди 8 години, за щастие).

Ей такъв тип търгаши трябва да ги убиват с камъни. :)

28.04.16
18:38

казано от Елена на 28.04.16, 17:19:

Не е точно 90-дневната - там има и плодов ден, но прилича на нея.
Зеленчуци се ядат веднъж на 4 дни, но за сметка на това шоколадът изобилства в 4-тия ден, сигурно за да компенсира липсата на зеленчуци. :D

Green, права си, че не се доверяваш на тази “диета”. :)

Прилича на 90- дневната, да! И не мога да проумея що за инструктор трябва да си, за да препоръчаш подобен режим на жена? Вярвам , че не само за жените няма да е адекватен, а и за мъжете! Говоря за инструктор от фитнес залата в мол галерия, може да се досещат вече тези, които го посещават.
Относно 90 - дневната, преди 6-7 години бях на нея и после си вървърнах сваленото. А за начина на провеждане да не говорим. Не мога да си представя да се ограничавам и да не смесвам протеините в белтъчния ден. Сега си ям всякакви протеини без да мисля месо ли е, риба ли е.

Между другото от млечните май също се задържа тегло и не е добре да се прекалява с тях.

28.04.16
18:40

казано от Т. Тодорова на 28.04.16, 17:23:

Аз затова така реагирах. И мани, ами съм я и правила (преди 8 години, за щастие).

Ей такъв тип търгаши трябва да ги убиват с камъни. :)

Не е по темата, но да те питам: ходила ли си на народни танци? В смирненски?

Т. Тодорова

28.04.16
18:50

Не.

Ако се кефиш на народни танци, бих те пратила при Пешо, на “Съединение”. :)

28.04.16
19:50

казано от Т. Тодорова на 28.04.16, 18:50:

Не.

Ако се кефиш на народни танци, бих те пратила при Пешо, на “Съединение”. :)

Позната си ми от някъде. Мислех, че сме се засичали на танци, но явно е от друго място :)

29.04.16
09:12

Отчет за 28.04.2016 г.

Тренировка:

25 минути HIIT с Т25

+ тренировка за крака
клек с широк разкрач: 20 бр.
клек с щанга 20 кг: 20 бр.
напади с гири х2 кг: 20 бр.
плие с дъмбел х 6кг: 20 бр.
кикове встрани с тежести на краката х1кг: 20 бр.
руско извиване с Дъмбел 6кг: 30 бр.
ножици с тежести х1кг на крак: 20 бр.
български клек: 20 бр.

Беше ми супер изморено и определено се чувствах изтощена за повече повторения. Като се замисля, гирите изобщо, ама изобщо не са ми малко като килограми. Все пак аз не искам да правя мускули, защото не харесвам жени с мускулести ръце и крака.
Чета разни форуми и теми и жените, които тренират в домашни условия, защото нямат излишно време след работа за фитнес, тренират с не чак толкова големи тежести. Самата Руми по клиповете си не тренира с огромни тежести. Тя е пример, че хубаво тяло можеш да постигнеш и без тежести по 30-40-50кг. А Шон от Т25 дори тренира с 6 кг?!?! OMG /определено не бъркам с тежестите си/

Изобщо като цяло тренировките в домашни условия са 80 % без тежести. Поне това, което съм видяла.

След като си подредих мислите по този начин, установих, че тежестите, тренировките и натоварването ми са достатъчни. Храната трябва да подобря. Да!

Храна:

Белтъчини: 43 грама
Мазнини: 113 грама
Въглехидрати: 56 грама

1397 kcal

Б 20,3 % М 53.3 % В 26.4 %

От днес няма да тренирам. Като ще е почивка, да е почивка! 
Боли ме кракът и смятам да си дам заслужена почивка, за да може да ми мине.

Мнението беше редактирано от Green на 29.04.16 09:19.

29.04.16
11:56

казано от Green на 29.04.16, 09:12:

Отчет за 28.04.2016 г.

. А Шон от Т25 дори тренира с 6 кг?!?!

Ти сериозно ли?

Това,че води подобни групови тренировки, не означава,че тренира само това :)

Всичко е маркетинг, не бъди толкова наивна. Помисли малко преди да се изказваш.

29.04.16
11:58

казано от Green на 29.04.16, 09:12:

След като си подредих мислите по този начин, установих, че тежестите, тренировките и натоварването ми са достатъчни. Храната трябва да подобря. Да!

Твърдиш, че всичко е хранене и тренировки? И пъзелът няма други части? :)

Още по-наивно и недообмислено.

Опитвам се да те накарам да започнеш да разсъждаваш.

29.04.16
12:19

Aз нещо не мога да си представя как правиш бицепсово сгъване и раменна преса с 20кг лост, това е голяма тежест за твоето ниво на тренираност, а клякаш, дърпаш и гребеш с по-малко кг?
Структурата на тялото е индивидуална, но на този ръст може да си дори 65кг в перфектна форма.

29.04.16
12:32

казано от Queen Cobra на 29.04.16, 12:19:

Aз нещо не мога да си представя как правиш бицепсово сгъване и раменна преса с 20кг лост, това е голяма тежест за твоето ниво на тренираност, а клякаш, дърпаш и гребеш с по-малко кг?
Структурата на тялото е индивидуална, но на този ръст може да си дори 65кг в перфектна форма.

Аз и клекове правя с 20кг, и мъртва тяга, не само бицепсово сгъване и раменна преса.

Гирите от по 2кг ги използвам за хибридните преди, а тежестите за крака ги слагам, за да не със собствено тегло, а да има тежест, макар и минимална.

Доколкото знам когато тренираш с по малки тежести е добре да има повече повторения. Когато тежестите са по големи, повторенията по малко.

Има много вярно в последното ти изречение!

И Juls, да, сериозно! Шон и учениците му тренират с малки тежести. И се изморяват! Не мисля, че импровизират пред камерите!
Някак си грам не ти разбирам логиката! Влизаш, пишеш едно две изречения с недомлъвки и излизаш! Обоснови се!

Мнението беше редактирано от Green на 29.04.16 12:37.

29.04.16
12:56

казано от Green на 29.04.16, 12:32:

казано от Queen Cobra на 29.04.16, 12:19:

Някак си грам не ти разбирам логиката! Влизаш, пишеш едно две изречения с недомлъвки и излизаш! Обоснови се!

А да ти измия краката не щеш ли? :D

За пореден път ще кажа,че се опитвам да те накарам да разсъждаваш със собствената си глава.

Няма да се обоснова. Информация има достатъчно. И достатъчно те насочих.
Толкова ли нямаш едни 10 минути през деня да почетеш по темите,които те вълнуват...
Не може всичко на тепсия. Не става само с ядене.

Green, с тези тренировки (тежести, повторения, структуриране) нито калории гориш, нито стимулираш мускулите си по някакъв начин.

29.04.16
14:08

Juls, грубо отношение и изказ като твоя скоро не бях срещала!
Повече не пиши в дневника ми, ако обичаш!

Мнението беше редактирано от Green на 29.04.16 14:09.

29.04.16
14:12

казано от Станимир на 29.04.16, 13:38:

Green, с тези тренировки (тежести, повторения, структуриране) нито калории гориш, нито стимулираш мускулите си по някакъв начин.

А какво според теб правя? Натоварвам се напразно ли?

Да, общо взето си губиш времето в залата.

Green, само да вметна, че в мнението на Juls няма нападки. Казвам го като страничен наблюдател.

Нормално мнение е, а и тя (както и никой от потребителите тук) не е длъжен да се обяснява надълго и нашироко. Все пак всеки има различни ангажименти и живот извън форума. Понякога времето не стига за писане на фермани, а и насоки са дадени - при едно ползване на търсачката, ще се намерят отговори. :)

Въпреки че не си съгласна с мнението й, отчитай факта, че все пак е дала насоки за размисъл и е взела участие по въпросите ти. Можеше и да подмине. :)

Ако желаеш да изтрием някое мнение от дневника ти, напиши ни на лично съобщение кое да е то (номера му).

Успех!

29.04.16
14:40

Green, можеш ли да прикачиш няколко снимки на тяло на мацка, към което се стремиш. Има разлика между манекенския тип и фит мацките :)

Аз така разбирам нещата—> Ако искаш да си кльощава правиш кардио до припадък и ядеш салати и ябълки (ама не много). Ако искаш да си стегната, добре оформена трябва да имаш мускули, да се храниш стабилно, да тренираш с по-тежко, за да можеш някак да я изградиш тази мускулатура.
С 2-3кг се гради мускулатура само ако за първи път хващаш дъмбел и ако никога не си носила торби от магазина до вкъщи. Трябва да се спукаш от повторения, да губиш много време и енергия , за да усетиш, че нещо си натоварила и то пак няма да е същото като да отидеш да потренираш с по-тежкото за по-кратко време, да се прибереш у дома и вече да усещаш мускулната треска на всевъзможни места по тялото си.

Казвам го с най, най-добрите чувства! И аз мислех като теб, но се радвам ,че си “отворих очите” :)

29.04.16
15:23

Стремя се към подобно тяло.

29.04.16
15:42

Следя жената във Facebook, тренира с тежести ...поне доколкото споделя.
https://www.facebook.com/emilyskyemodel/photos/pb.147170835314482.-2207520000.1461934253./1180304688667753/?type=3&theater;

Даже неин коментар..

Мнението беше редактирано от Anne Rose на 29.04.16 15:51.

29.04.16
16:20

казано от Anne Rose на 29.04.16, 15:42:

https://www.facebook.com/emilyskyemodel/photos/pb.147170835314482.-2207520000.1461934253./1180304688667753/?type=3&theater;

Даже неин коментар..

Аз също следя жената и клиповете, които споделя. Забелязала съм в клиповете, че тежестите й не са толкова големи!

29.04.16
16:39

В крайна сметка решението как да тренираш е изцяло твое. Можеш да слушаш който поискаш и да правиш каквото искаш. Никой няма право да ти казва това. Така че просто прави каквото искаш :Д щом си решила с малки тежести -> никой не те спира. :)

Т. Тодорова

29.04.16
16:51

казано от Green на 29.04.16, 16:20:

казано от Anne Rose на 29.04.16, 15:42:

Даже неин коментар..

Аз също следя жената и клиповете, които споделя. Забелязала съм в клиповете, че тежестите й не са толкова големи!

Грийнче, не са големи тежестите на клиповете, които са снимани с цел да бъдат повторени от аудиторията й. Но току-що гледах клип, в който маа преден клек с 40 кила, прави напади с 2х10 на раменете, както и тяга с може би 32кг пудовка.

Тяло като нейното не става с 2 или 5 килограма. Ако искаш такива резултати, ще трябва да почнеш да увеличаваш лека-полека тежестите - не е толко страшно. И вредно не е, и даже ще ти стане кеф с времето :)

Ще качиш ли снимка да те видим? (F)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.04.16 16:52.

30.04.16
08:44

казано от Т. Тодорова на 29.04.16, 16:51:

Грийнче, не са големи тежестите на клиповете, които са снимани с цел да бъдат повторени от аудиторията й. Но току-що гледах клип, в който маа преден клек с 40 кила, прави напади с 2х10 на раменете, както и тяга с може би 32кг пудовка.

Тяло като нейното не става с 2 или 5 килограма. Ако искаш такива резултати, ще трябва да почнеш да увеличаваш лека-полека тежестите - не е толко страшно. И вредно не е, и даже ще ти стане кеф с времето :)

Ще качиш ли снимка да те видим? (F)

Ще се пробвам да увелича тежестите, а и вече да не тренирам разделно всеки ден.
Стигнах до извода, че ще ми е по - добре да тренирам цяло тяло, а не отделен участък всеки ден.

Снимка в момента нямам, но скоро ще се снимам.

30.04.16
08:48

29.04.2016г.

Храна:
Белтъчини: 70 грама
Мазнини: 102 грама
Въглехидрати: 94 грама
1596 kcal
Б 26,3 % М 38,3 % В 35,3 %

Течности:
около 2 литра вода

Тренировка:
200 скока с въже
20 коремни преси

Търся си Л-карнитин. Ако някоя от вас има мнение за накой, да сподели :)
Благодаря!

Мнението беше редактирано от Green на 30.04.16 08:49.

Т. Тодорова

30.04.16
09:52

Добре си решила за тренировките, според мен.

А л-карнитин... Много пъти съм ползвала и ти гарантирам, че можеш да минеш и без него. :)

Ако смяташ да се натоварваш повечко, вземи си едно BCAA… за да възстановяваш по-добре, дете мое :D, и си свиркай. Поне за мен е достатъчно.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.04.16 09:53.

30.04.16
19:55

казано от Т. Тодорова на 30.04.16, 09:52:

Ако смяташ да се натоварваш повечко, вземи си едно BCAA… за да възстановяваш по-добре, дете мое :D, и си свиркай. Поне за мен е достатъчно.

Не толкова възстановяване, колкото стимулиране на горенето мазнини. Затова искам да го приемам.

Т. Тодорова

30.04.16
21:15

Разбрах, затова ти казвам, че можеш да минеш и без него. :)

01.05.16
09:09

Христос Воскресе! Бъдете здрави и добри! (sun) (F)

Мнението беше редактирано от Green на 01.05.16 09:09.

04.05.16
08:43

Ден: 03,04,2016 година

Тренировка:
20 коремни преси под наклон
25 минути HIIT с Т25
60 минути кростренажор: 16.5 км

Чувствах се супер добре след дългото и изморително кардио. Бях като изцеден лимон. Изкъпах се и заспах на дивана след това.
Относно скоковете ми от петък - два дни след това не можех да си стъпя на краката. Ходилата ме боляха доста, а и глезените също. Имам и коремна мускулна треска. Определено съм на мнение, че с тях ще постегна корема. Преди бях предубедена, защото четох, че за нищо не ставали коремните преси. Да, чета! Не е като да не чета. :D
Купих си лежанка за коремни преси и вече имам с още един уред повече у дома. Марка Killer, подобна на тази от снимката.

Храна:
Белтъчини: 29 грама
Мазнини: 62 грама
Въглехидрати: 44 грама
853 kcal
Б 21,5 % М 45,9 % В 32,6 %
Вода: около 2 литра

Храната ми беше малко, признавам, ама нали “не става само с ядене”, че я понамалих.  :D :D :D

Мнението беше редактирано от Green на 04.05.16 08:46.

С 853 kcal бъди убедена, че също няма да стане.

04.05.16
11:25

казано от Дона Флор на 04.05.16, 08:58:

Както и когато стане. Експериментите не са излишни никога. Докато не пробвам, няма да разбера. Преди е ставало, ще стане и сега.

Ама много въглени има в овчата саздърма, бе... Поне не хапвам захар, брашно и всичко произлизащо от тях.

Т. Тодорова

04.05.16
11:33

казано от Green на 04.05.16, 11:25:

казано от Дона Флор на 04.05.16, 08:58:

Както и когато стане. Експериментите не са излишни никога. Докато не пробвам, няма да разбера.

Такива експерименти всички сме си правили - винаги завършват по един и същ начин. Направи го умно и ефективно, за да се чувстваш и да изглеждаш добре.

Също така... 25 минути ХИИТ + 60 минути кардио са изтощителна работа без кой знае какъв резултат. Взима ти тока, а насреща - ***. :D
Това е моят опит, де. :)

04.05.16
11:45

казано от Т. Тодорова на 04.05.16, 11:33:

Такива експерименти всички сме си правили - винаги завършват по един и същ начин. Направи го умно и ефективно, за да се чувстваш и да изглеждаш добре.

Също така... 25 минути ХИИТ + 60 минути кардио са изтощителна работа без кой знае какъв резултат. Взима ти тока, а насреща - ***. :D
Това е моят опит, де. :)

Точно защото съм правила вече такива експерименти, знам и пиша, че ще имам резултати.
Винаги от продължително кардио имам добри резултати.
Трябва да се сменя типа натоварване, за да има ефект върху тялото. Същото се отнася и до храната. До този извод съм стигнала след толкова години експерименти.
Всеки си преценява какво е най - добро за него. Всеки си познава тялото, до колко е тренирано и до колко може да го натоварва. Както и с какво.
Чета доста информация в интернет и всеки пише различни неща. Някой от който са пълни, ама пълни глупости. Факт е! Дори режимите от професионалисти не струват. Вече писах по темата.
Имам близки и познати мъже, които се хранят с под 2000 кcal на ден и имат много по - кресиви тела от атлети, трениращи и приемащи химии.

Всеки си е стигнал сам до определен извод за тренировките и храната, дали от своя опит, дали от чужд, но е стигнал.
Не се влияя от писаници, влияя се единствено от сигналите на тялото ми.
Щом то ми казва, че има сила за продължително кардио, чувам го. Щом ми казва, че имам нужда от малко храна, или много, слушам го. Мога да изкарам ден и с 500, а мога и 2500! Всичко зависи от сигналите му. Ако съм гладна - ям, ако не - не се тъпча! САМО и САМО да ям. Насила хубост не става! Същото се отнася и за тренировките, ако ми се тренира силово, ще тренирам. Ако ми се тренира кардио, ще тренирам.

При мен с много храна не се получава! Никак даже!

Мнението беше редактирано от Green на 04.05.16 11:51.

04.05.16
11:57

Естествено, че няма да ядеш ако не ти се яде. Тъпченето не е правилно. Разбираемо е  и ,че можеш да караш един ден с 500ксал ,а друг с 2500ксал. То обикновено така и става :) Тялото само си компенсира и намества калориите.
И аз много “слушах” тялото си. Пиша го с кавички, защото силно съм се лъгала,че го чувам :) Дано при теб не е така!
Без да съм видяла какво сте писали тук, пуснах един пост в моя дневник придружен със снимки. Може да ти бъде от полза. (F)

Мнението беше редактирано от June101 на 04.05.16 11:58.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1