Изповеди с дъмбели

Прескочи до:

06.03.16
13:16

Хич не ме бива в поддържането на тия дневници. Това ми е третият, но нали хората казват “Три за късмет”, та дано тоя да е късметлийският...и да не е пълен с глупости, като предните два.
До момента в “Изповеди с дъмбели” :
Димо беше 77 кила. Стана 108, в момента чисти и е 98, но силата му не отговаря на килограмите му.
Не може да се набира.
Тяга 200кг
Клек 145кг
Лежанка 100кг
Цели: изчистване, не зверски релеф.
Димо вече не е толкова неграмотен и малко от малко разбира какво прави в залата.
В момента тренира през ден, като тренировката му се състои от:
Клекове (смолов)
Тяга
Гребане с щанга
Гребане на дол. скрипец
Гребане на гор. скрипец
Кофи + Лицеви
Военна преса с дъмбел
Димо все още се бори с мързела си и се опитва да започне да прави кардио. Диетата бива нарушавана постоянно, защото Димо има проблем с овладяването на глада и жули глупости, а после съжалява.

Димо ще остане ли дебел?
Ще започне ли да се набира?
Ще си размърда ли задника, за да прави кардио.
Не сменяйте канала!!

Та така...положението не е китка, защото постоянно скапвам хран. си режим по някакъв тъпанарски начин и после ми е тъпо цял ден. Когато качвах маса, бях фокусиран върху progressive overload, сиреч, всяка следваща тренировка правих нещо повече, било то едно повторение, един килограм или една серия повече. Бях на 3000 калории и станах 108 кила...нз как се случи :D :D . Но тягата ми скочи до 200 кг, което е хубаво. Принципно, при режим на качване, гледам всеки мускул да бъде трениран минимум 2 пъти седмично.
Като цяло, сега искам да изчистя, за да изглебдам поне като трениращ индивид и да си остана на progressive overload до края на живота!!!
И така...Peace!

06.03.16
13:19

Димо пише интересно.
Не знам дали Димо ще започне да се набира и да прави кардио, но знам, че аз не смених канала. :))
Успех! :)

06.03.16
13:22

Успех !

казано от Dimo Panchev на 06.03.16, 13:16:

Димо ще остане ли дебел?

Щом е решил, че не иска да е дебел, значи няма да остане дебел! :D

Ще започне ли да се набира?

Като човек, който не е можел да се набира, после е можел и сега пак не може, ще кажа: може, стига Димо да иска, да практикува набиранията и да не се отказва.

Ще си размърда ли задника, за да прави кардио.

Не е нужно да си мърда задника за кардио, защото спокойно може да постигне целите си и без него. :)

Добре дошъл... за трети път! На добър час. :)

06.03.16
13:45

....без.....кардио? Ама...как така, истина ли е това. Is this the real life? Is this just fantasy?

06.03.16
13:50

Open your eyes, look up to the sky and see… :)

И аз харесвам Queen. То кой ли не ги харесва. :))
Извинявай за несъдържателния коментар.

казано от Елена на 06.03.16, 13:50:

Open your eyes, look up to the sky and see… :)

И аз харесвам Queen. То кой ли не ги харесва. :))
Извинявай за несъдържателния коментар.

Гадове ще да са тия, които не ги харесват....

06.03.16
20:45

Нелепи контузии: “Ода за абдуктора”

Винаги сте се чудили какво е да си разтегнеш абдуктора? Приятели Ви разказват забавни истории за това, как са си контузили абдуктора, но на Вас никога не Ви се е отдавала възможност? Е, дошли сте на правилното място, защото аз ще ви представя единствената по рода си Програма за Разтягане на абдуктор.

Преди да изложа програмата стъпка по стъпка, искам да кажа, че тя е насочена само и единствено към хора, които си нямат и на идея каква е правилната форма за изпълняване на сумо тяга. И така, нека започнем:

Стъпка 1.: Повярвайте, че знаете как се изпълнява сумо тяга и владеете формата.
Стъпка 2.: Използвайки позитивната нагласа, изпълнете сумо тяга.
Стъпка 3.: Честито! Вие току що разтегнахте абдуктор.

Бонус точки за тези, които се държат за чатала и съскат по средата на залата, докота хората ги гледат недоумяващо. Препоръчва се, за максимален ефект, контузията да се извърши с минимални килограми, за да се чувствате добре за себе си след това.
А ако се обадите в следващите педнадесет минути, получавате безплатно пакетче със замразени пържоли, кеото да стиснете между кълките си.

И така де...поне си направих клековете и тягата, преди да се пречукам по най-идиотския начин.

Програмата ми беше следната:

Клек 10х3 (мисля да се местя да живея в клетката за клекове)
Тяга 5х7
Гребане 4х8
Долен скрипец 4х8
Горен скрипец 4х8
Суперсерия кофи + лицеви (докато откажа и се завъргалям по земята)

Излизане от залата: Припявам си “Don’t stop me now”, докато накуцвам по стълбите.

Отиде ми кардиото за утре......их, а се бях мотивирал.

Мнението беше редактирано от Dimo Panchev на 06.03.16 20:45.

06.03.16
20:49

Какво научих днес:

1. Като хвърляш произволни плодове и зеленчуци в блендера, не винаги ще получиш качествено и вкусно смути.
2. Не владея сумо тяга.

07.03.16
11:22

Яденето ми вчера беше:
5 Бъркани яйца със сирене и шунка
350 гр пил. гърди с едно кило задушени зеленчуци
Протеин с мляко

Снощи констатирах, че задържам мазнина по задника и кълките....което е доста депресиращо. Знам, че spot reduction-а е нещо невъзможно, но да попитам дали някой би могъл да ми даде свежа идея как да се оттърва от туй чудо. Извивките са готини, но при жените....не при мъжете....

Мнението беше редактирано от Dimo Panchev на 07.03.16 11:23.

Да не би да имаш предвид аддуктор?

Относно извод 1: хубаво е да се опознаят продуктите, но понякога опитът е по ценен от теорията, а ти вече го имаш. :D

Как така изведнъж реши, че си натрупал излишни мазнини по тези места и по какъв начин го установи?

09.03.16
11:28

казано от Вероника Налбатска на 09.03.16, 09:20:

Да не би да имаш предвид аддуктор?

Права си, става дума за аддуктора.....трябва да си проверявам теорията преди да пиша :D .

казано от Вероника Налбатска на 09.03.16, 09:20:

Как така изведнъж реши, че си натрупал излишни мазнини по тези места и по какъв начин го установи?

Понеже нямам огледала у нас (само едно мъничко, такова) и не мога да се видя се снимах....и ми стана лошо :D . Не знам дали е неравномерно разпределяне на маса (+мазнина), поради факта, че през ден клякам, или просто естрадиолът ми играе контра :D

Мнението беше редактирано от Dimo Panchev на 09.03.16 11:29.

09.03.16
11:32

Димо, щади адуктора . Лека-полека ще се възстановиш. Започни да го разтягаш след 2-3 седмици , но без резки движения

09.03.16
11:42

Така, време е за драстични промени. Разделих тренировъчния си план в рамките на два дена.

Ден А:

Клек - следвам си смолов
Бедрено сгъване - 4х8 (римската тяга е единственото упражнение, което не мога да правя заради хернията :/ )
Лег преса - 4х12
Лежанка - пирамида
Флайс - 4х12
Кофи + Лицеви

Ден Б:

Мъртва тяга 5х6
Гребане 4х8
Долен скрипец 4х12
Горен скрипец 4х12
Военна преса 4х8
Вдигане на ръце встрани 4х8
Трицепс + Бицепс (колкото да има) 4х12
Този ден ще правя днес.

След това правя един ден кардио и повтарям дните наново.

След вчерашната тренировка реших да пробвам една машина, която смулира изкачване по стълби. (стъпинатор? , стъпаломер? ,  стъпалар? ) Толкова не се бях потил отдавна. Средният ми пулс беше около 150, малко височко за целите, ама туй чудо доста ме напрегна. Лошото е, че съм леко счупен и хернията започна да се обажда на 10тата минута и трябваше да преустановим заниманието. Мишката каквото си мислела, котката все го разваляла.

От няколко дена ям едно и също, все още не съм полудял, но съм на правилният път.

5-6 Бъркани яйца
300 гр пилешко със салата или задушени зеленчуци (разделям го на две яденета)
Протеин с мляко

09.03.16
11:43

казано от ME4O_TURIST на 09.03.16, 11:32:

Димо, щади адуктора . Лека-полека ще се възстановиш. Започни да го разтягаш след 2-3 седмици , но без резки движения

Клека вчера беше бая измъчен. Яд ме е, че от тъпотия и накрая става глупостта :D

09.03.16
20:45

Тренировка:

Тяга 5х6
Гребане 4х8
T-bar 4x8
Долен скрипец 4х12
Горен скрипец 4х12
Супер серия: раменна преса + разтваряния встрани 4х12
Супер серия: Чукове + френско 4х12

Мисля, че беше доста добра идея да разделя цялото тяло на два дена. Вторият ден, както се вижда, ми е изцяло гръб, акцент върху ширината, че да станат малко по балансирани нещата с тия телешки бутове отдолу. Не натрупвам толкова много умора и мога да се възползвам от упражненията на машина, да вкарам малко оформящи щрихи.
Обаче като го няма клека и ми е малко странно така. Принципно ми се получаваше бая добра загрявка за тежката тяга. Цял ден седене пред компютъра и решаване на задачи ми се отразява зле на така или иначе дърташкия кръст и днес трябваше да отделя бая време и грижи, за да загрея като хората.

А вчерашното изкачване на стълби ми се е отразило доста освежаващо, глутеуса и прасците ми са на дръво.
Утре ако пиша, че съм правил кардио, пускайте тото.
Яденете ми е, ез южуъл:

6 яйца
300 грама пил. гърди + кило и нещо салата
протеин с мляко
500 гра моркови

Морковите са между другото, от скука.

Ето ги и козунаците. Да видите къде е съсредоточена по-голямата част от килцата ми.

Мнението беше редактирано от Dimo Panchev на 09.03.16 20:47.

Ами... добре дошъл в клуба. :)

За уреда, на който си се изкачвал: ескалатор. И аз съм му фенка. (В интернет може да се намери повече информация под името “stairmaster”). Наистина много бързо се вдига пулса на него, както и не се изисква да правиш толкова динамични движения, за да го поддържаш този пулс.

За храната ти: имаш ли мазнини в менюто си? Нали знаеш, че не е нужно да циклиш само на пилешко, за да имаш успех в целите ти? Защото останах с впечатление, че не ти е кеф да спазваш този режим. Ако съм се объркала, прощавай. :)

/И една ненужна вметка, но все пак ще я направя: няма римска тяга. Наскоро бяхме изпаднали в луд спор, към който давам препратка, ако ти е интересно. Темата неслучайно е заключена... :) Моля участниците в спора да не го подновяват в твоя дневник! :D/

09.03.16
21:16

Клуба на козунаците ли :D ?

Относно храненето, идеята ми е да го държа колкото се може по-просто. На 14 дена си правя зареждащ ден с всичките вкусни неща като ръжен хляб, ориз, сладки каротфи etc. Ако стане много тегаво положението и тръгна да умирам може да го правя и на 7 дена.

А иначе.....да кажем, че съм правил с прави крака...? И в интерес на истината, попаднах на дискусията, ровейки се из дневниците на хората. Не беше особено трудно :D .

Клуба на яките козунаци с по-голяма долна част. :D

А какво ще кажеш за вариант, в който храненето ти пак е просто (т.е. имаш няколко продукта дневно), но разнообразяваш източниците.
Днес пилешко, утре телешко и т.н. Ще ти е по-пълноценно, разнообразно и приятно. :)

Значи идеята ти е да държиш 2 седмици (или една) НВД (въглехидрати само от зеленчуци)?

09.03.16
21:32

Да, това е основната идея. Мислех да карам на въглехидратна ротация, но може би ще го направя едва като мина на оформяне, понеже сега съм съм в режим сваляне на пластове мазнина :D .

А за продуктите, разнообразявам месата на седмица - две, лошото е, че чистите меса с до 2-3% мазнини имат един и същи вкус като ги сготвиш. Достигнал съм до заключението, че слагането на подправки и държането в марина е просто да овкусиш горният слой на мръвката. Отдолу си остава същата джапанка. Има я и опцията с рибата....ам то...рибата тон е пилешката гърда на океана, общо взето.

09.03.16
21:36

Само да вметна, хората да не си помислят, че съм безмозъчен. Пия комплекс - витамини + минерали. Пия фреш от цитруси всеки ден (придружен от литър кафе, понеже съм от ОНЕЗИ хора). Като добавки, в момента съм на бета аланин и таурин. Бетата си я цикля, както си му е реда, а таурина преди фитнес и преди сън.

11.03.16
14:17

Сутрешно теглене: 96 килограма. За седмица съм свалил 1.5 кг. Може и да е вода...знам ли. Може и кетогенната диета да си казва думата.  Днес сутринта видях вена на ръката си. Нещо, което бях забравил как изглежда....ех, хубаво е да си нацепен звяр.
Вчера не правих кардио, което е доста учудващо и неочаквано. АЗ, да не правя кардио?!?!?! Нещо не е наред тук.

Иначе от няколко дена ми се върти мисълта в главата да си взема Animal Pak 44. Чувал съм все хубави неща за продукта и като гледам го има на добри цени.

Иначе, хайлайта на седмицата бе като ходих до руския магазин в квартала, да си купя месо. Влизам си аз, крачейки между щандовете и се приближавам към витрината, където за щастие е моята приятелка, една казахстанска лелка, с която се имаме доста, понеже сме все другари славяни. Избирам си едно солидно двукилограмово парче пуешка гърда и лелката, намигайки ми сваля 2-3 евро от цената. Нещо, което оценям, но също така, което винаги ме е карало да се чувствам леко неудобно. Взимам си аз гърдата и се отправям към касата. Плащам, всичко точно и на излизане, гледам, мойта лелка седи на входа с един стабилен найлонов плик, връчва ми го и ми смигва заговорнически. Отворих го едва като се прибрах у нас, подозирайки какво има в плика. 4 килограма пилешки бутчета....

Да здравствует Восточный блок. :D :D :D

12.03.16
11:38

Старозагорски юнако, обещай ми тоз път, че ще се задържиш повече във форумната среда( доколкото живота го позволява).
Иначе не познавах тази тъй скромна и миловидна страна от балканджийската ти (волска)натура. :D
И какво да добавя... скоро ще ти дам правилните отговори на първите 4 въпроса, дай Боже на живо.
Btw Много се зобиш :D

Мнението беше редактирано от Nachev на 12.03.16 11:40.

13.03.16
01:11

Днес замалко да се размина с фитнеса, но както брачеда каза, сърце юнашко не търпи и захвърлих задачи и бумаги и се втурнах с див устрем към залата. Тренировката ми беше цяло тяло, бая наказание, защото се очертаваше вечерта да се накажа ез уел.
Тренировката:
Бедрено разгъване 2х20
Бедрено сгъване 2х20
Аддуктор 2х20
Абдуктор 2х20
Тия неща бяха 2 суперсерии за загрявка
Клек 5х7
Лег преса 4х12
Тяга 5х6
Гребане с лост 4х8
Долен скрипец 4х8
Набиране 3х5 -25 кг (демек, 25 кила ме бутат нагоре)
Кофи 13 11 9 9 13
Лицеви между пейки 12 12 12 12

Бясно връщане у нас.

След това се хванахме с мойта милейди и потеглихме към автобусната спирка, където щяхме да хванем автобуса за Карлсруе. След 1001 мъки пристигнахме в туй пусто Карлсруе, където ни очакваше любимата ми леля (която не е моя леля, а нейна, ама тя си ме обича много). Още с влизането в апартамента ме посреща едно: “ДИМЕ!!!! Ама ти си се стопил бе душа! Ужас, не ядеш ли бе! Мале мале мале....наготвила съм ви, идвайте.” Отсреща я гледа 96-килограмовото “Диме”.
След един час кощунство и потъпкване на всички диетични принципи и правила, които си бях поставил се облягам мъчно мъчно, понеже да си в 9тия месец не е леко. Лелчето ме поглежда подразнено и ми се скарва:
-Да не се наяде??? Това ли беше?
-Ама лельо....аз съм на ниско въглехидр.......
-По наше време ги нямаше тия неща. Само глупости си измисляте. И сега няма ли да ядеш торта??
-.......дай я насам.

Плача вътрешно и се тъпча с торта....аз съм ужасен човек....ама лелчето няма грешка.

Хранене:
От всичко по много.
В: Много
П: Много
М: Много

Дебел ли съм? Много.

Съжалявам ли? Ни най-малко.

13.03.16
01:49

Ти си голям образ :D

13.03.16
01:51

Мерси мерси :D

13.03.16
12:30

Хахаха, балканджи Диме ! Лелето кърти :D :D :D :D
Иначе драскай килограмите, недей скромничи. :D След време върши хубава работа при сравнения.
Да не ти пука за еденето, ще го пишеш “зареждащ”, даже “препрезареждащ” :D :D :D . Като прочетох какво ти е казала леля ти, ми идва на акъл, че и на село като дойдеш, част от лекцията на лицето с инициали б.М. ще бъдат същите... :D

13.03.16
13:17

Ох, тез лекции бих могъл да си ги спестя :D :D :D

14.03.16
13:04

Вчера беше ден, пълен с емоции. Не съм тренирал и преядох, но това си е в реда на нещата. По Великден пак ще се видим с лелчето, та до тогава трябва да се опитам да изгоря всички калории, които поех тия два дена.

А иначе, вечерта бяхме на концерт на Б.Т.Р. . Когато живееш в някоя чужда държава, след известно време започва да ти тежи, че не можеш да се видиш с майка и татко и със семейството и макар и да се опитваш да си направиш атмосферата понякога по по нашенски, не винаги се получава. Е с този концерт не беше така. Беше голяма чест и удоволствие да ги слушам на живо и се почувствах така, сякаш се срещам със стари приятели, с които не сме се виждали от година, но нещата са си същите като преди. Вечерта ме зареди с една огромна доза позитивизъм, която ще ме държи доста време. Ако има някой, който ми чете нещата и няма търпение да се оттърве от майка си и баща си и да хване пътя....не бързай, повярвай ми.

Толкова за сега от мен. По-късно ше ходя да помпам, тъкмо съм се заредил с манджа :D

Мнението беше редактирано от Dimo Panchev на 14.03.16 13:06.

14.03.16
22:57

Днес, шматкайки се из сайта попаднах на програмата на Кланси Рос. Стори ми се интересна и реших да я пробвам.

Избутване на дъмбели от наклонен лег – 4 x 10
Флайс с дъмбели – 4 x 10
Лицеви опори - 16 14 10 10 14
Повдигане на щанга до брадата “хеликоптер” – 4 х 10
Двустранна последователна раменна преса с дъмбели от седеж – 3 х 10
Повдигане на ръце встрани с дъмбели – 3 х 10
Бицепсово сгъване с щанга – 6 х 10
Бицепсово сгъване с дъмбели от седеж – 2 х 10
Френско разгъване с щанга зад глава от стоеж – 4 х 15
Придърпване на вертикален скрипец с широк хват – 4 х 20
Комбинирани упражнения на стенен скрипец – 4 х 20
Тежки клекове с щанга зад врат – 7 х 5 - Краката ми бяха помляни от концерта, за това клека беше по труден от очакваното.
Лег преса – 3 х 20
Упражнения за прасец – 100 повторения
Накланяния встрани – 50 повторения
Коремни преси – 100 повторения

Ама не ми хареса. Първо, отнема суууупер много време. По добре си карам, като тренирам с двудневен сплит и си правя тренировка, тренировка, почивка. Тук нещата са някак си много нагъчкани. Като цяло гледах да я направя възможно най бързо с почивки от не повече от 40ина секудни главно, защото нямах търпение да стане време да клякам.

Днес си карам на моя си гаден, смотан хранителен режим и ми е малко мъчно за манджите на лелчето.  В сряда ми е последният изпит и след това, около 3 седмици ще мога да се фокусирам само и единствено върху тренировките (като заработвам по някое евро междувременно, разбира се).

Днес си изтеглих едни приложенийца за лицеви и набирания, които изглеждат доста обещаващи (визирам набиранията). Ще си следвам планът за набирания според приложението, па да видим....барем стане нещо.

Набирания - 1 1 1 1 Направо постигнах  УАУ ЕФЕКТЪТ

14.03.16
23:07

Тази програма ми се струва голям тюрлюгювеч :D

15.03.16
01:29

Малко тъй се получи. Салгаме всичко в бакъра и накрая излиза едно няма нищо :D :D

16.03.16
23:31

Днес беше, меко казано, отвратителен ден. Първата част на деня беше окупирана от изпит, докато втората си замина, защото трябваше да ходя до една от крайните зони на града...което е час и половина път с влак в посока, така че нямах време за нищо полезно. Наложи ми се да изтърва и тренировка, за което ме е яд най-много, но утре ще се самобичувам с гирите в залата.

Храна:

Да не се чете от хора със слаби сърца!!!

100 гр шоколад
1,5 л. бананов сок
200 гр чипс (със сол)
филия с пастет

Плаче ми се. Лошо ми е. Срам ме е. Зле ми е. Ужасен ден. Ужасно хранене.

Но пък съм изходил към 8 км....което все пак се счита за нещо.

Lo6o mi e

17.03.16
12:59

Днес сутринта се теглих и отново съм 97.5…. Не знам...имам чувството, че в един момент ще тегля една майна на цялото чистене и ще си тренирам и ям както си знам. Отчайвам се :D

17.03.16
13:06

Е ти си се нагърмял с джънк вчера, какво очакваш? :D

17.03.16
19:03

Днес ми беше много тегаво* цял ден, но отидох в залата и ми мина. Тренировката беше доста добра, имайки предвид простотиите, които ядох вчера.

Клек 10х3
Тяга 5х5
Суперсерия:
Лег преса 4х12 + Гребане с прав лост 4х10
Горен скрипец 4х10
Долен скрипец 4х10
Катерене на електро-стълби 15 мин

....абе...като го написах сега и не ми изглежда като кой знае какво...ама мисля, че е достатъчно за калориен дефицит и чистене...знам ли и аз :D

Храна:
Бъркани яйца с 50 гр бекон и 50-100 гр сирене едамер
60 гр протеин с 500 мл мляко
2 свински пържоли със салата

*Бел.ав.: тегаво - прил. Състояние, в което индивидът изпитва силно желание да “направи една тяга”. Като лечение се предписва инжектиране на сумо или конвенционална мъртва тяга поне два пъти седмично. При използване на грешни упражнения и уреди като “смит машина” проблемът може да се задълбочи и да се зароди синдромът на батката, познат под латинското си наименование “селтакис слънчакис”. Лечението става невъзможно.

17.03.16
20:05

Хах не мога, човек може да се смее с глас като те чете :D Ами пожелавам ти все така позитивен, самоироничен и с такова страшно чувство за хумор. Ааа да, и да ги бориш стремглаво тия тяги! :D

17.03.16
21:16

Благодаря ти много :)

26.03.16
17:21

След цяла седмица занимаване с документи е време да се включа отново. Бюрокрацията ме сдъвка и изплю за пореден път, но какво да се прави, така е в Европата. А и си инсталирах FallOut 4, та там бая забих.....:D :D . Какво да се прави, всеки си има пороците. Тренировките вървят, но отново обединих денят за крака и гръб с денят за гърди, понеже след една тежка тренировка, включваща клекове и тяга, нямам особено голямо желание да ходя на следващият ден и да правя гърди. А и липсата на въг;ехидрати започва да си казва думата. Като цяло,  основната причина, поради която съм на диета, е че ще се ходи на басейн април и ако шкембето ми стърчи много, няма да е особено красиво. Та предполагам, поне малко да изглеждам като трениращ няма да е зле.

Сега на дневен ред идва въпросът какво да правя като минат тия дни и се върна обратно. Дали да чистя още. Дали да качвам...какво. Защото си е доста досадно да ходя и всеки път да тренирам с едни и същи килограми...и да се чувствам като жена в цикъл, поради липсата на въглен.  Поне клека расте и противно на очакваното и краката ми растат. Баджака ми вече бута 70 санта като големина, та да...ура...предполагам. Да си мъж с бразилско дупе не си е лесно. Има си минусите....като това, че втори чифт дънки сцепих. :D

Сега, по Велик Ден, понеже тук в Германия празнуват по католичския празник, пак сме при лелчето...та кеф ти ядене кеф ти пиене. Абе, мойта работа малко глей си работата, ама карай, какво да се прави.

А сега ако някой иска да изкаже мнение, да речем, ако ми писне от НВД, добра идея ли ще е да мина на равно балансирана, да карам на калории за поддръжка и да тренирам за хипертрофия или сила, ще видим, и с времето мазнините ще се поизчистят...? Звучи логично, но и август ми звучеше логично да карам на 3000-4000 калории...и както виждаме, това свърши бая добре.

И така де, пак започвам да споделям размисли и страсти редовно. Най-малкото, освобождавам главата си от мисли и идеи.

28.03.16
23:04

Балканджио, циклично с РБД + силови( MAX OT ) - един не лош варЯнт, пък и така май не си стресирал. Да видим как ще ти дойде на душата. :)

08.09.16
18:53

Такааааа, нещо ме удари музата. Откатко писах последно бая неща се промениха. Имам си бая здрафф партньор в залата и като цяло се хвърлих с главата напред в силовите тренировки. В момента карам небезизвестната 5/3/1 на бачо ни Уендлер, само че вкарах лека врътка. Вместо един цикъл да го правя за 1 месец, го правя за 1 седмица.....
хе
хе
хе хе
Общо взето, благодарение на свежата ми идея се превърнах в 100% gay bear….дори и не се шегувам. Но осъзнах, че ми е доста приятно да съм в по-едрият спектър. Някак си се чувствам по добре. (хаштаг рийл мен хев кървс)

В момента максовете ми са:
170 клек
130 лежанка
240 тяга

Лично тегло - 114 КИЛОГРАМА (бая добре, а)

Някак си имам чувството, че лег и клек изостават, ама както е казал Конфуций: “Кот такоа”

Целта ми в момента е да стигна
200 клек
150 лежанка
270 тяга

и след това ще се отдам на няколко месеца бааааавно, но славно изчистване до към 95-100 опитвайки се да задържа силата. Като цяло по време на изчистването няма да променям начина, по който тренирам, за да не изгубя ценната сила. Целта е да сваля категория, че да взимам повече точки (ако някога реша да се пусна на някакво хамалско състезание, което надали ще стане, но знае ли се).

Като цяло едва чакам да дойде време за чистенето, понеже макар и да се храня добре и да спя много, нервната ми система ми казва: “Аре малко по еваш”.

Мнението беше редактирано от Dimo Panchev на 08.09.16 18:55.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1