Асоциален ли съм?

18.05.16
22:58

Здравейте на 19 години съм , в главата ми е само ФИТНЕСА , не ми се излиза с приятели просто живота ми е фитнес залата ... гледам ги другите ходят по дискотечки а-у барчета кафенце , треви мреви пушат , цигарки правят се на яки ... мен нещо не ме влекът тея неща ?

Това асоциален ли ме прави ?

Просто за тях да си живееш младините е “Да се друсаш като шибан пропадняк , да пушиш цигари , да са ебеш с курви”  за мен това не е младост ? Обяснете ми ? Асоциален ли съм ? Ако това ме прави асоциален ще отида на психиатър :)
Аз съм красиво момче всичко си имам  , занимават ме момиченца ама нещо не ме влекът тея за по един път ?  Асоциален ли съм това ми е крайният въпрос ? Темата е съвсем сериозна и се надявам някой да ми обясни и каже :)

Темата беше редактирана от Иван Георгиев на 18.05.16 23:06.

18.05.16
23:45

Без наркотици, цигари и пиене може и да минеш. Коврите , ако не сега, то след време ще е късно :D Та вариантите са три- асоциален си , обратен си и още не си го осъзнал и третият вариант - бъзикаш ни яко :D Шегата настрана, опитай се да съвместяваш нещата. Тук повечето сме запалени на тема спорт, но намираме време и за други (важни и маловажни занимания) .

Проблема е ,че нямам желания :D Аз еба еба ама само това е :D
В смисъл секса си е секс то просто не се издържа :D
Ама нямам желание за тея други неща :D

19.05.16
00:13

Не знам пич, опитай с някоя от форумните кривотии :D Тогава може и да ти дойдат неподозирани желания . В краен случай ще вдигнеш работните тежести

Е брат да не се хваля ама имах приятелка 3 години :D От тогава вече ХЕПТЕН НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ :D
ЗАЛА ХРАНАНЕ СЕКС И СПАНЕ , това ми е живота :D

19.05.16
00:21

Аз мисля като теб за някои неща, като пушенето, пиенето, наркотиците, дискотеките, момичетата за 1 път и т.н., но не мисля, че съм асоциален. Обичам да спортувам - кара ме да се чувствам по-добре, но обичам и да излизам с приятели, а под приятели имам предвид хора, на които мога да разчитам и около, които нямам никакви притеснения. Хора, които пушат, пият, друсат се са ми противни, излизал съм с такива и се чувствам некомфортно. Момичета, които са с една дума “курви” също ме карат да се чувствам некомфортно, когато са наоколо. Не, че се притеснявам от себе си и поведението си, а по-скоро са ми толкова противни, че чак ми е неприятно, а проблема с повечето хора на днешно време е това, че са много надути. Има хора и момичета, с които си прекарвам страхотно, когато съм навън, въпреки че много други ми убиват цялото настроение, когато се появят. Може би просто не си намерил компанията, с която да излизаш? Мога да те разбера, ако не обичаш да излизаш с определени хора, защото ти е скучно с тях, нямате общи интересни, но да живееш само за да ходиш на фитнес и да не искаш да излизаш да се забавляваш с хора, с които ти е приятно? Не мисля, че имаш личностово разстройство като това да си асоциален, ами по-скоро си се отнесъл с цялата идея за “фитнеса”. Имам познати, които живееха постоянно само за да тренират. Само за фитнес ми говореха, промениха се, осъзнаха, че има и други неща освен фитнеса. Все пак повечето от нас тренират за здраве така, че да можем да се наслаждаваме на живота, като се чувстваме добре, помисли над това и си намери приятели, с които да ти е интересно да излизаш и да общуваш преди да се питаш дали си асоциален.

19.05.16
00:24

Очаквам утре като се събудя да има ерата цирк в тази тема :D

казано от Nederlander на 19.05.16, 00:21:

Аз мисля като теб за някои неща, като пушенето, пиенето, наркотиците, дискотеките, момичетата за 1 път и т.н., но не мисля, че съм асоциален. Обичам да спортувам - кара ме да се чувствам по-добре, но обичам и да излизам с приятели, а под приятели имам предвид хора, на които мога да разчитам и около, които нямам никакви притеснения. Хора, които пушат, пият, друсат се са ми противни, излизал съм с такива и се чувствам некомфортно. Момичета, които са с една дума “курви” също ме карат да се чувствам некомфортно, когато са наоколо. Не, че се притеснявам от себе си и поведението си, а по-скоро са ми толкова противни, че чак ми е неприятно, а проблема с повечето хора на днешно време е това, че са много надути. Има хора и момичета, с които си прекарвам страхотно, когато съм навън, въпреки че много други ми убиват цялото настроение, когато се появят. Може би просто не си намерил компанията, с която да излизаш? Мога да те разбера, ако не обичаш да излизаш с определени хора, защото ти е скучно с тях, нямате общи интересни, но да живееш само за да ходиш на фитнес и да не искаш да излизаш да се забавляваш с хора, с които ти е приятно? Не мисля, че имаш личностово разстройство като това да си асоциален, ами по-скоро си се отнесъл с цялата идея за “фитнеса”. Имам познати, които живееха постоянно само за да тренират. Само за фитнес ми говореха, промениха се, осъзнаха, че има и други неща освен фитнеса. Все пак повечето от нас тренират за здраве така, че да можем да се наслаждаваме на живота, като се чувстваме добре, помисли над това и си намери приятели, с които да ти е интересно да излизаш и да общуваш преди да се питаш дали си асоциален.

Е като Ви казах ,че нямам приятели не го казах буквално :D Имам 3,4 приятелчета които са ми като БРАТЯ и само с тях излизам просто всичко друго съм 1;1 с теб

19.05.16
00:39

казано от Иван Георгиев на 19.05.16, 00:32:

казано от Nederlander на 19.05.16, 00:21:

Е като Ви казах ,че нямам приятели не го казах буквално :D Имам 3,4 приятелчета които са ми като БРАТЯ и само с тях излизам просто всичко друго съм 1;1 с теб

Е аз не съм казал, че нямаш приятели, обаче ти как го описваш, че не обичаш да излизаш само за фитнеса живееш, така те разбрах. Хубаво е, че имаш 3-4 приятела, които са ти като братя. Дори е доста хубаво, че повечето хора на днешно време с 1-2 истински приятела не могат да се похвалят. :D

Излизай си с приятелите, пък другите им тегли по една и това е. И аз много хора не мога да ги понасям, ама няма да седя да се чудя дали нещо не ми е в ред, заради една шайка идиоти. Нека пушат, пият, да се друсат, после като ги гледам какви са парцали чак жал ми става. Заради това и аз си имам приятелчета тук от залата, които не се занимават с такива простотии и ходим - тук, там и се забавляваме, пък тези другите си седят пред блока на пейката играят комар и се друсат без цел.

19.05.16
06:15

Ами значи аз и 80 процента от приятелите ми сме асоциални :D . Само защото не пушим треволяци, рядко пием и не правим простотии :D .
...Още ли е модерно да се пуши трева, не му ли мина модата вече.

към ЗАЛА,ХРАНЕНЕ,СЕКС,СПАНЕ може да ‘вкараш’ и един риболов,като ‘асистиращо упражнение’ 1-2 пъти в седмицата(Събота и Неделя).Какво значи ‘Асоциален ли съм.....’Намери си някакво занимание,странично,което ти харесва и тва е.То това с Дискотеките-голям келипир.Барем хубав алкохол да предлагат  :D

19.05.16
08:39

казано от Иван Георгиев на 18.05.16, 22:58:

Здравейте на 19 години съм , в главата ми е само ФИТНЕСА , не ми се излиза с приятели просто живота ми е фитнес залата ... гледам ги другите ходят по дискотечки а-у барчета кафенце , треви мреви пушат , цигарки правят се на яки ... мен нещо не ме влекът тея неща ?

Това асоциален ли ме прави ?

Не, това не те прави асоциален.  На 19 години е съвсем нормално да се замисляш за такива неща. Живота е пред теб, каквото е било - било, сега почваш работа или продължаваш да учиш.  И учи за матурата утре, не се занимавай със странични неща.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.05.16 08:46.

Приятел не се филмирай, моята седмица минва във - тренировки, работа... и момичета. Нито ходя по дискотеки, ни пуша, но пък поне 1 път в седмицата барбекю с приятели, което го броя към мръсния ден. :)))
Когато бях на твоята възраст, да же с мацки не ми се занимаваше...само тренирах, работех и играех на компа...

Мнението беше редактирано от Светослав Захариев на 19.05.16 12:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1