Лаф моабет - девета серия

Прескочи до:
IF

18.08.16
16:09

Непрофесионално е във форумът да се подпомагат своеобразни заговори. Нали така, колеги-спортуващи ?

Закрит Акаунт

18.08.16
16:28

казано от Ime Familiq на 18.08.16, 16:09:

Непрофесионално е във форумът да се подпомагат своеобразни заговори. Нали така, колеги-спортуващи ?

Какво точно имаш предвид. Явно е нещо, някъде по-назад в мненията.

казано от Dydo на 18.08.16, 16:28:

...Явно е нещо, някъде по-назад в мненията.

...или е целенасочена закачка, отправена от любопитство към ответната реакция. (wasntme)

18.08.16
17:09

В тоя ред на мисли ... Успяхте да прогоните от форума редица свежари днес :(

Бъркаш свежари с нещо много различно :)

казано от ME4O_TURIST на 18.08.16, 17:09:

казано от Херцог Трън на 18.08.16, 17:11:

;)

Освен това... не харесваме бг.мамма.ком, но харесваме гепиме.ком, така ли излиза? Двоен стандарт?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.08.16 17:27.

Закрит Акаунт

18.08.16
17:24

Е, чак прогонени не!

Отдавам го основно на моя грешка, че по натура съм твърде търпелив и толерантен човек, поради което съм допускал и във форума конкретно да се случват неща, които не го правят по-добро място за общуване.

Нека не забравяме, че всеки може да е потребител тук, стига да спазва условията. Съзнавам, че твърде много са били случаите, в които сме търсели бъдещите позитиви за обществото тук, а не буквата на правилата. И, за съжаление, не са много случаите, в които е имало очаквания резултат.

Не намирам смисъл от поводи за дразги, особено такива, в които екипът ни е в ролята на лошите. И явно и аз остарявам, след като все по-малко може да проявявам търпение към това.

Съжалявам, ако някой се засяга, но започнах и аз да се. Някакви хора влагат усилия да има нещо, когато отворите bb-team.org. Издребняването и откровените преки или косвени подигравки не ни мотивират да продължаваме и няма причина да ги търпим.

Поводът да напиша това не са заключените дневници, но те бяха капката в дадения момент. И явно ще трябва да съм по-нетолерантен, ако все пак държим да има форум тук и той да е за взаимопомощ, а не безцелно лафче.

казано от Димитър Михайлов на 18.08.16, 17:55:

Поводът да напиша това не са заключените дневници, но те бяха капката в дадения момент. И явно ще трябва да съм по-нетолерантен, ако все пак държим да има форум тук и той да е за взаимопомощ, а не безцелно лафче.

Трябва тука един ловец на глави ( ;) ), много бързо ще има ред, дисциплина и липса на идиоти ;)

18.08.16
21:10

казано от Кольо Пияндето на 18.08.16, 17:20:

;)

Освен това... не харесваме бг.мамма.ком, но харесваме гепиме.ком, така ли излиза? Двоен стандарт?

Аз като обикновен юзър мога да си позволя двойния стандарт, но екипа от модератори и администратори- не ;)
Дневниците бяха хубави, като изключим последните включвания и собствениците им заслужават да им се върнат ключовете след дърпане на уши в ЛИЧНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ ;)

Закрит Акаунт

18.08.16
21:36

Абе хубаво е да се пуска и по някой друг лаф за разтуха, иначе...
И понякога е доста трудно пишещите в нечий дневник, а и самият му автор, да преценят кога излизат от рамката. Не става дума за изказа и епитетите-там е ясно, а за бариерата, която не трябва да преминаваш с мненията примерно, които не са пряко свързани с тренировката и храната. Колко мнения-1,2, 3. Трябва просто да се търси баланса м/у идеята за дневник и пълнежа му с излишни неща. Но пък когато авторът на дневника няма против и не се излиза от рамките на добрия тон, не виждам негатив.
Все пак си има хора, които отговарят за тези неща и щом така са решили, ок. Не можем да оспорваме.

Митко и Кольо са прави за това,което са направили-спор няма.Проекта,който са създали си е техен,заедно с вътрешните правила,които са създали.Никой не оспорва това тяхно право-правото да разполагат както намерят за добре със сайта,за което печелят моето,а и не само моето уважение.Нека им отдадем заслужената благодарност,че са създали този сайт,който е помогнал,помага и ще помага за в бъдеще на много хора.Тези дни всички ние бяхме свидетели на ‘забежката’ на 2-ма млади хора.Вярно,не са прави за това,което са направили,имайки предвид,че са запознати с вътрешните правила,изготвени от Митко и компания,но нима заслужиха такова тежко наказание-изключване от обществото.Двамата,яхнали вълната на хормоните(ако мога така да се изразя),в следствие на което се пооляха-никой не оспорва това.При желание от страна на Митко,Кольо и момичетата,разбира се,аз бих се радвал тези 2-мата да са сред нас.Както каза Мечо да им дръпнем ушото всички по един път,и да им сложим по една ‘обеца’.Поне да им се наложи изпитателен срок,пробация,или нещо от сорта.Мисля,че ще си вземат бележка.
П.П.Това е мое мнение,разбира се,и съм почти сигурен,че може би няма да се съобразят(и с право-кой съм аз,че да се вслушват в мен,или който и да е),но все пак се реших да изкажа мнението си.Тенкю.

Мнението беше редактирано от Марин Димитров на 18.08.16 22:15.

Закрит Акаунт

18.08.16
22:54

Изключен е един, а не двама. На двама просто са им заключени дневниците, но са си активни потребители и предполагам може да си пишат по другите теми.

18.08.16
23:00

казано от ME4O_TURIST на 18.08.16, 21:10:

казано от Кольо Пияндето на 18.08.16, 17:20:

;)

Аз като обикновен юзър мога да си позволя двойния стандарт, но екипа от модератори и администратори- не ;)
Дневниците бяха хубави, като изключим последните включвания и собствениците им заслужават да им се върнат ключовете след дърпане на уши в ЛИЧНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ ;)

В интерес на истината, редовните дневници на сериозните трениращи са доста повече в услуга на сайта и на другите потребители, отколкото на потребителя-титуляр. Още повече че някой знаещ би се демотивирал да напише полезно, ако знае че само това му е ролята дефакто и не може да си каже два три лафа. Така че един подреден форум със сдържани и богати на полезно съдържание дневници без никакъв спам ми се струва като пожелателен утопизъм.Разсъждавам си само.

19.08.16
00:00

Тестостеронът се ражда в спора, тук всички искаме повече тестостерон, така, че...

Разликата между “два-три лафа” и това, което стана в последната...да кажем седмица е като разликата между стрелба с водни пистолети пред блока и бомбардировка с напалм :)

И разликата между свобода и свободия :) Аз пак казвам - един чичко ловец на глави и ще има “Той ги гали, те главите им падат” ;)

19.08.16
00:06

Изпуснал съм купона,  в една тема ли е отделено или войната се е водила по много дневници?

19.08.16
00:48

http://www.bb-team.org/tos#forum

В интерес на истината админите трябва да са по-активни в модерирането и предупрежденията, по видим за всички начин - предполагам в темата, в която е извършено нарушението, а не да толерират 5-6 нарушения и да слагат санкция без предварителна индикация. Колкото и да е справедлива - сами си нарушават правилата, просто защото са толерирали първите нарушения. В този смисъл Димитър Михайлов е абсолютно прав - търпението му вреди. Като сгазим лука - газите и вие, това е!

Мнението беше редактирано от Dymag на 19.08.16 01:51.

Предупреждения имаше (на публично място), но останаха подминати без особен ефект. :)

19.08.16
09:22

Стриктното, дословно, буквоядско спазване на правилата понякога по-скоро вреди, отколкото да помага и ние сме наясно с това. Показали сме това много пъти. Ние сме били, сме и ще бъдем достатъчно толерантни към общуването тук. В дадения случай забележки бяха направени неколкократно, но бяха игнорирани и дори напротив, стана тенденциозно. В екипа вършим всичко съгласувано и аз поне не знам някой да е бил изключван откъдето и да е, та не виждам какво и кого жалим.  Друг е въпросът, ако някой вместо да си вземе бележка, е предприел действия в друга насока.

Все си мисля, че темата беше изчерпана от Митко, така че не виждам какво друго има да се обсъжда. Системата си функционира - правила - нарушение - предупреждение - нарушение - друго предупреждение - нарушение - предприемане на действия срещу нарушението. Така се случват нещата, така се случиха и сега, така ще продължат да се случват.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 19.08.16 09:26.

19.08.16
09:58

Системата функционира, но не еднакво за всички потребители, но това е друга тема.Дано все пак “прокудените” се завърнат, защото бяха свежари. Dura lex, sed lex са казали мъдрите римляни , та и тук с правилата е така, но не бъдете чак толкова кисели :P

19.08.16
10:13

Добре де, кои са изгонени, аз не разбрах??

Няма изгонени. :)
Има два заключени дневника, но собствениците им не са изгонени/нямат бан/нямат забрана да пишат другаде.

Закрит Акаунт

19.08.16
10:53

казано от Вероника Налбатска на 19.08.16, 10:22:

Няма изгонени. :)
Има два заключени дневника, но собствениците им не са изгонени/нямат бан/нямат забрана да пишат другаде.

Не знам, дали е изгонен или сам си е деактивирал акаунта /в този случай няма нужда да го банват, т.е. при негово си решение/, ама Гого го няма вече във форума |-)
Както и да е де, собствениците, а очевидно и не само, са тези, които са вложили и продължават да влагат усилия и средства, за да го има този форум и сайт във вида, в който е. Те определят правилата и ако искаме да няма наказания, ще следва да се съобразяваме с тях - това е .

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 19.08.16 10:54.

19.08.16
12:36

Ще дойде денят, когато и в наше село ще влезне форумната култура и ще се държим почти човешки / няма как съвсем човешки в мрежата, без бърза обратна връзка очи в очи, която сдържа диващината /

19.08.16
15:14

казано от Херцог Трън на 19.08.16, 00:05:

Разликата между “два-три лафа” и това, което стана в последната...да кажем седмица е като разликата между стрелба с водни пистолети пред блока и бомбардировка с напалм :)

Абе това което аз видях не знам дали е всичко, ама не беше пък чак толкова зле, при положение че са междуприятелски бъзици. Не знам, може в един момент да са преминали границата. Ама пък преди на лординов дневника беше едно от най-интересните четива, въпреки откровената простотия.

П.П. Като сме на тая вълна

19.08.16
16:18

:D

19.08.16
16:23

Kaк ебават Кастро и другите сектанти (rock)

Тоя с протезата е голям шемет :D

19.08.16
17:55

Ай ай - на последната снимка. Като гледам другите снимки се сещам за това животинче

Мила

19.08.16
21:50

:D

Закрит Акаунт

20.08.16
18:52

Ама т,ва нЕкой “ухажор” ли ти е писал или е копнато от нета. Като гледам сайта долу вдясно, явно е второто.
Баси палЪра :D

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 20.08.16 18:55.

Мила

20.08.16
19:09

казано от Dydo на 20.08.16, 18:52:

Ама т,ва нЕкой “ухажор” ли ти е писал или е копнато от нета. Като гледам сайта долу вдясно, явно е второто.
Баси палЪра :D

Във фейса го видях и реших и аз да се направя на забавна в лафчето :D

Мнението беше редактирано от Мила на 20.08.16 19:09.

22.08.16
12:47

Браво - даже има подобрение от последната олимпиада :)
Сребърен медал за Мирела Демирева - скок на височина и бронзов за ансамбъла ни по художествена гимнастика

23.08.16
14:48

Днес новините много интересни. Покрай откритите свръх количествата от хормон на растежа при аутопсията на културистът Николай Димов; през новите етикети на французите, на които трябва да е посочена държавата, в която е родено животното, къде е отгледано и къде е заклано, а за млечните продукти - държавата, в която е издоено, къде е пакетирано и къде преработено; бърз поглед през (отново) най-стара писменост по нашите земи от каменно-медната епоха (5 х.г.пр.н.е. - трябва да са били немците); и втория павилион за българска селскостопанска продукция в Китай, този път в Шанхай (не е лошо и в България да остава по някой-друг БГ продукт); войни - терористи; войни - терористи ...

... та, на 25 август, в четвъртък, щяло да има фермерски пазар пред Министерството на земеделието и храните, за свързване на малките местни ферми и производители с потребителите, за насърчаване на късите вериги на доставки и за популяризиране на местните храни. Ще го открият в 10 часа кметицата Фандъкова и министърката на земеделието и храните Танева. Женска му работа. Видя ми се интересно и реших да го споделя в лафчето. Аз лично ще го посетя от любопитство.

23.08.16
14:59

малко еврейски метъл, новият вокал го бива

24.08.16
11:11

IF

24.08.16
20:45

24.08.16
20:50

Православен безконтактен бой :D

24.08.16
21:05

И самоотбраната с хиперсенс на Митко Парашкевов не лъже :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1