17.06.17
09:01
Това не беше към теб, а към Барт , но твоя коментар е излязъл преди моя.
17.06.17
09:04
казано от Никой на 17.06.17, 09:01:
знам, просто ти си бил също, като него...но вече предпочиташ да не се конфронтираш с другите....🙂
17.06.17
09:09
казано от Carbohydrate на 17.06.17, 09:04:
знам, просто ти си бил също, като него...но вече предпочиташ да не се конфронтираш с другите....
Да бях като него, дори преди време му писах на лично, че не му е правилен подхода и се скара с хора които само могат да му помогнат. Този форум не е мой, да решавам кой да пише в него. Различни сме и ще трябва да се търпим. Просто понякога положението е нетърпимо🙂
Мнението беше редактирано от Barberian на 17.06.17 09:10.
17.06.17
09:19
казано от Никой на 17.06.17, 09:09:
казано от Carbohydrate на 17.06.17, 09:04:
знам, просто ти си бил също, като него...но вече предпочиташ да не се конфронтираш с другите....
Да бях като него, дори преди време му писах на лично, че не му е правилен подхода и се скара с хора които само могат да му помогнат. Този форум не е мой, да решавам кой да пише в него. Различни сме и ще трябва да се търпим. Просто понякога положението е нетърпимо
значи, според теб, който е с различно мнение да не пише тук, така ли?! или да лицимерничи, като повечето тук?!
17.06.17
09:31
Както казах, тези решения не ги вземам аз. Също казах, че хората сме различни, всеки си преценява кое е по-правилно за него. Относно различното мнение, когато си ги мерим е едно, когато някое дете пита как да се храни и той и той и каже : Махни свинското и картофите, мисля, че се минава границата. Да не говорим, че повечето му позиции се образуват от Гугъл , като дори не си проверява източниците. Като например ескимосите. Написа , че е чел цели трудове за ескимоси, а всъщност прочете първата статия от Гугъл, която беше от измислени источници, и тръгна да спори с доста начетен човек, който моментално го обори. Това не е различно мнение, а комплекс. Просто иска да е в центъра на събитията, независимо по какъв начин.
17.06.17
09:46
Та ти беше същият)...А относно мненията. Няма забрана да се пише във форума, та макар и от някой, който е без опит. Тук във форума е така. И дали да вземеш едно твърдение за вярно, зависи от теб. Не може да се забрани да се пише във форума. Ти също даваш съвети, на база своя частен случай, нали така. Ама не си специалист, просто имаш база от един частен случай....но даваш коментари и съвети)...
17.06.17
09:52
Димо, извинявай, че и аз ще заспамя, след като ясно заяви, че не искаш да се продължава разговора тук, но да питам Барт - ти колко жени си виждал в тоя живот? 🙂))
Видях, че си искал да видиш жена със слаба долна и мазна горна част - е, на. Снимка няма да качвам, защото ме мързи да се снимам, плюс, че повечето хора тук знаят как изглеждам: имам строен крак с оформено бедро и почти нацепен прасец, нормален за височината ми ханш и мазна горна част (контрастира с долната), която трудно се поддава на обработка.
И о, шок! Сещам се за много такива като мен.
—————————
Пробвай да не пишеш всяка дума в отделен пост - имаш бутон за редактиране на мненията. Това е форум, не чат.
17.06.17
10:02
казано от Т. Тодорова на 17.06.17, 09:52:
и мазна горна част, която трудно се поддава на обработка.
Това не е вярно. Някаква вълна препуска из форума, че да влезеш в желаната форма е велика тегоба. Просто се “упражнява” тъпанарската, а не се тренира; няма контрол над храненето/възстановяването и емоциите/отношението. Както и във фейсбук групата, някакво момче вече над месец опява как свалил едни кила и други му се прекланят все едно е открил живот на друга планета. “Кажи тайната, как го направи” wtf А той, конкретно, все още има доста работа, все още е мек на дуда и т.н. Не омаловажавам ничий труд, но си е точно това - труд, постоянство и отдаденост. Нищо повече. => Нали, колкото и да практикувам рисуване, никога няма да настигна някой, който рисува със същото усърдие, но има И талант. Който разбрал, разбрал.
Мнението беше редактирано от Иван на 17.06.17 10:05.
17.06.17
10:08
казано от Bart Simpson на 17.06.17, 01:15:
Норадреаналина също е катехоламин,пич,вообще не омаловажавам уенето на хората-лекъри.
Имаме напредък,поне с едно мнение патолога на моите мнения се е съгласил.
Допаминът също е катехоламин, и какво от това? Ефектите му са съвсем различни. Your argument is invalid.
казано от Bart Simpson на 17.06.17, 01:19:
А за полу-плочките:
Пристрадтен съм към хляб и бира,а не съм близвал хляб от месеци,реве ми се като ми замирише,бира не пия,яд ме е на ината ми, но плочки ще има,когато срещнеш такава мотивация трябва да я уважаваш.
Тряба да уважавам, че се чувстваш ужасяващо за едните плочки? Поне да беше нещо, от което ще имаш някаква полза, а то едни плочки....
казано от Bart Simpson на 17.06.17, 01:26:
Агресивното държание по отношение обсъждането на размера на мъжко достойнство на опонент в спор определено предполага несигурност,а и всички знаем че дебелите мъже имат малки пи#ки,защото кръвоносната им система е прекалено заета да изхранва месищата.
Коментарът ми за пишката беше изцяло шеговит (както може да си проличи и от емотиконката накрая), но явно несигурността е в твоя двор. Аз проблеми и несигурност нямам по темата, ти явно имаш след като дори даде някакъв мега-шано източник за “доказателство”.
Между другото - месищата при дебелите мъже са основно мазнини, които макар и кръвоснабдени не изискват чак толкова “изхранване”. Отново познанията (или грандиозната им липса) по физиология и биохимия лъсват като кубето на Александър Невски.
(А, и Рон Джереми те поздравява по случай поредното ти хвърлено ей така твърдение)
казано от Bart Simpson на 17.06.17, 01:31:
И топенето на мазнини няма как да пропорционално в едно тяло при положение, че на цялото тяло влиаят едни исъши фактори, а мазнините са разлижни по състав и характер.
Мазнините са различни по състав и по характер? Oh, really???? 😄 Като изключим, че наистина, има висцерална и подкожна мазнина (различаваща се по местонахождението си), бяла и кафява мастна тъкан (втората имаща сравнително важни функции и като цяло е малко като количество), колко пък да са различни бе, Барти бой? Ти май откриваш нови неща в науката..... ? 🙂
казано от Bart Simpson на 17.06.17, 02:17:
Ами започват от там защото има най-големи натрупвания,а най-упоритите последни мазнини остават там,до последно.
Доказателства и изследвания, моля.
казано от Bart Simpson на 17.06.17, 07:00:
Ако ми намерите една снимка на жена с дебели ръце и слаб ханш ще се съглася и ще се извиня,че сме си загубили взаимно времето.
Или с която ида е омазнена друга част на тялото при слаб ханш и бедра.
Късмет!!!!!!’!
казано от Bart Simpson на 17.06.17, 01:33:
Пу,ти гониш.
Барти бой, Боби ти го каза - тежестта на доказване е върху теб, а не върху другите. Продължаваш да мяташ твърдения точно като “изхвърляне като чи*ия на мокър пясък”, базирано на някаква твоя логика, която е базирана на непълни и силно ограничени познания в област, която е като цяло една от най-сложните в медицината, а ти си решил, че с малко четене из гугъл за 2-3 рецептора и си станал някакъв гуру. Не пич, не си. С н-тия си акаунт в тоя форум продължаваш да се излагаш като кифладжия, макар че с предния ни тегли една п**ка майна и каза, че си заминаваш. Сполай ти да видиш тия плочки, колкото и грешни представи да имаш и методи да ползваш. Тъкмо да почувстваш малко радост, защото явно режима те депресира и ядосва, както сам си каза.
И едно малко допълнение - “Пу, ти гониш” последно май го ползвах в 3ти клас, в голямото междучасие. Порасни, пич.....имаш много сериозна нужда.
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 17.06.17 10:09.
17.06.17
10:11
казано от Иван на 17.06.17, 10:02:
Това не е вярно. Някаква вълна препуска из форума, че да влезеш в желаната форма е велика тегоба. Просто се “упражнява” тъпанарската, а не се тренира; няма контрол над храненето/възстановяването и емоциите/отношението. Както и във фейсбук групата, някакво момче вече над месец опява как свалил едни кила и други му се прекланят все едно е открил живот на друга планета. “Кажи тайната, как го направи” wtf А той, конкретно, все още има доста работа, все още е мек на дуда и т.н. Не омаловажавам ничий труд, но си е точно това - труд, постоянство и отдаденост. Нищо повече. => Нали, колкото и да практикувам рисуване, никога няма да настигна някой, който рисува със същото усърдие, но има И талант. Който разбрал, разбрал.
Често имам несъгласия с писаното от теб, но това мнение и основно това, което съм почернил са толкова в десетката, че няма накъде (важащи и за мен, да не каже някой нещо 😄 )
17.06.17
10:14
Иване,
не казах, че никак не се получава, а просто сравних горната с долната част - едната ми се развива по бързо, по-лесно и по-добре от другата, за която трябва да положа кански усилия.
Заради твърденията на Барт беше коментара ми и няма и минимум идея за оправдания с ген, структура и фактори, различни мотивация и воля. 🙂
17.06.17
10:29
В крайна сметка, след 29 страници и 10 месеца по-късно, плочките на Димо са си все скрити, въпреки твърдата убеденост в точността и вярността на пулсомера, +/- на калорийния му баланс и структурата на натоварванията му, но за сметка на това пък си намери съмишленик, който издигна аргументите им в спора на нови, нАучни висоти 😄
Рон Джеръми е голЕм (pun intended 😄 )
И не е редно да изтъкваш липсата на резултати (или по- скоро желани такива) и да пропускаш че те са закономерни с оглед на моментите с тортите, наденичките и сладоледите.
Бахти досадните спорове, майна.
А едно време имаше снимки на готини мъже в тоя форум...
То поне да бяха спорове... нито са полезни, нито са ми даже и интересни, ама нали съм широко скроен си викам: всеки може да си каже квото му е на душата ако спазва добрия тон.
А относно съмишлениците, и това не е редно да се генерализира и маргинализира по несъществуващи групи. Аз съм си аз, Барт си е Барт, Сашо си е Сашо, всеки има интернет и си казва с кое е съгласен и ако мисли различно също го казва.
Отивам да снимам, а вие се дръжте прилично.
Мнението беше редактирано от Димо на 17.06.17 11:10.
17.06.17
11:11
+това,моля не наричайте Димо мой съмищленик,не искам и няма защо да бъде отъждествяван с мен,та той е свесно момче.
Доста време сте ми отделили.
Никой-не съм казал това,което твърдиш.
Херц-голем си и на кила и човек,от теб научих доста,както веннаги-респект и почитания,ама не можеш отрече,че “пу,ти гониш” те усмихна малко и “патолога”на моите мнения също беше попадение,нали?
Въглехидрат-благодаря,че се опита да останеш с мен в таа епична лютня.
Димас-пич,кво да ти кажа,хора и хора,ама май наистина ш трябва да се изнесем от тяоя двор,ама ако създадем отделна темя някак си няма да е яко,хахай
Извинявам се ако пропускам някой.
Не е толкова важно, за мен дали някой е крив и дали някой е прав,не са важни грешките и правотите.
Един учен мъж е рекъл:
Можеш да научиш много за един човек по това,как се държи с хора,които не могат да му сторят нищо.
Трябва да се видите от страни,като лавина сте.
Но все пак ви благодаря за вниманието и за факта че попълвате пропуските в познанията ми.
Никой-знаеш,решиш ли-копаме,или ще изчакаш още малко да стегнеш муцунките.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.06.17 11:15.
17.06.17
11:11
казано от БПН на 17.06.17, 11:00:
Бахти досадните спорове, майна.
А едно време имаше снимки на готини мъже в тоя форум...
ми аз нали качвам,хахахах,Димас също има..
17.06.17
12:36
казано от James Hinks на 17.06.17, 10:29:
В крайна сметка, след 29 страници и 10 месеца по-късно, плочките на Димо са си все скрити, въпреки твърдата убеденост в точността и вярността на пулсомера, +/- на калорийния му баланс и структурата на натоварванията му, но за сметка на това пък си намери съмишленик, който издигна аргументите им в спора на нови, нАучни висоти
Наредил се сред лайковете и -Никой,ама няма как да не се метне в сандвича от силните на деня и кротко да се згуши в обятията на закрилата им...............хахахахахаах.
Според моите разбирания за морал да лайкнеш този пост означава,че не симпатизираш на мен и Димо,за мен ясно,ама Димо когато те хранеха и ти набиваха манерката беше единственият мил с теб.
Бояджия.Да си със силните на деня е осъдитлно ниво на безграбначност.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.06.17 12:44.
17.06.17
12:46
Bart, форумът не ти е чат и те моля да ограничиш този тип спам (засега е молба, по-нататък няма да бъде такава)! Ако искаш да добавиш нещо към предходното си мнение, редактирай го. Не пускай 5843275843 мнения в рамките на минутата.
Не смятам да прекарам съботата си в чистене на това, което си надробил.
Димо, ако искаш нещо да бъде почистено, докладвай съответните мнения, за да бъдат изтрити.
17.06.17
12:51
казано от Вероника Налбатска на 17.06.17, 12:46:
Bart, форумът не ти е чат и те моля да ограничиш този тип спам (засега е молба, по-нататък няма да бъде такава)! Ако искаш да добавиш нещо към предходното си мнение, редактирай го. Не пускай 5843275843 мнения в рамките на минутата.
Не смятам да прекарам съботата си в чистене на това, което си надробил.
Димо, ако искаш нещо да бъде почистено, докладвай съответните мнения, за да бъдат изтрити.
Съгласен,това е първият ми форум и още се уча на общуване с този тип порядки.
Ни най-малко имам желание да ти губя времето с глупости.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.06.17 12:51.
17.06.17
14:53
казано от Димо на 17.06.17, 10:41:
И не е редно да изтъкваш липсата на резултати (или по- скоро желани такива) и да пропускаш че те са закономерни с оглед на моментите с тортите, наденичките и сладоледите.
Те са закономерни не толкова с оглед на моментите, колкото с оглед на подхода, което и изтъквам(отново).
17.06.17
15:10
казано от James Hinks на 17.06.17, 14:53:
казано от Димо на 17.06.17, 10:41:
Те са закономерни не толкова с оглед на моментите, колкото с оглед на подхода, което и изтъквам(отново).
От това следва ли,че съществува подход към плочките,който е съвместим с пастите,тортите и сладоледите,защото ако да,съм готов да платя за да знам за него и да мога да си ям ХЛЯБ.
17.06.17
15:28
ти кога ще научиш, че проблемът на злоупотребата е в количеството)))
17.06.17
15:33
казано от Carbohydrate на 17.06.17, 15:28:
Да разбирам ли,че няколко филии соден хляб,няма да ме отклонят от пътя ми?
Няма дори да го забавят?
Нямам никакъв афенитет към сладко,пасти,сладолед,но липсата на хляб ме прави нещастен.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.06.17 15:34.
17.06.17
15:43
казано от Bart Simpson на 17.06.17, 15:33:
Няма дори да го забавят?
Нямам никакъв афенитет към сладко,пасти,сладолед,но липсата на хляб ме прави нещастен.
ако брашното ти е от село и яденето на филийките е малко, като междинно хранене!!!, то няма голям проблем....ако ти създава еуфория в мозъка 🙂)
17.06.17
16:08
казано от Carbohydrate на 17.06.17, 15:43:
казано от Bart Simpson на 17.06.17, 15:33:
Няма дори да го забавят?
Нямам никакъв афенитет към сладко,пасти,сладолед,но липсата на хляб ме прави нещастен.ако брашното ти е от село и яденето на филийките е малко, като междинно хранене!!!, то няма голям проблем....ако ти създава еуфория в мозъка )
Човек,физичеки ме боли от липсата на хляб.
17.06.17
17:44
Свиква се и в един момент се забравя вкуса.
17.06.17
17:48
казано от Dizzy на 17.06.17, 17:44:
Свиква се и в един момент се забравя вкуса.
прехвърли се в моя дневник-two beer or not two beer-тук изорахме достатъчно.
казано от Bart Simpson на 17.06.17, 17:48:
...тук изорахме достатъчно.
А, сети се значи. 😄
17.06.17
17:56
казано от Boby_ на 17.06.17, 17:49:
казано от Bart Simpson на 17.06.17, 17:48:
...тук изорахме достатъчно.
А, сети се значи.
Само 15% от последните три страници мнения са мои,другите са последица от тях.
17.06.17
18:50
Ако беше чел задните страници внимателно вместо да ръсиш мозък, нямаше да питаш как да си структурираш тренировките, че да си ядеш хляба...и пасти..Поздрави
17.06.17
18:52
казано от doni dimitrov на 17.06.17, 18:50:
Ако беше чел задните страници внимателно вместо да ръсиш мозък, нямаше да питаш как да си структурираш тренировките, че да си ядеш хляба...и пасти..Поздрави
Значи се връщам за препрочитане,благодаря,поздрави и на теб.
П.п.а ако ти четеше щеше да знаеш,че не ям и не искам да ям пасти и да говориш наизуст.
П.п.2пу,ти гониш(мн ме кефи).
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.06.17 18:52.
18.06.17
15:16
казано от Херцог Трън на 17.06.17, 10:11:
Често имам несъгласия с писаното от теб,
Не е и нужно - ако цари повсеместно съгласие, ще се вмиришем комсомолската. Така си е добре. Отивам на плаж. Сори за спама.
19.06.17
00:15
Димас,в не-тренировъчен ден колко калории показва машината?
Добре бе хора да направим така:
Да пуснем един период от 6 месеца и всеки да си тренира по неговия начин, пускаме си тренировките и храната о след 6 месеца засичаме. ОК ? Така ще имаме мотивация .
Аз смятам,че пулсомера има своето място когато търсиш специфика е подготовката и гониш качества за определен вид натоварване. Смятам,че при тежки и динамични тренировки можеш да гориш и да ядеш свинската. Аз смятам....,а може о да грешка. Ще ми е интересно да разбера !! Ок ли сте ? 6 месеца и описваме всичко тук 🙂
Аз не мисля, че има как да си премерите... Резултатите. Защото нямате равен старт, най-малкото. Иначе е интересно като идея...
19.06.17
09:00
казано от БПН на 19.06.17, 08:57:
Аз не мисля, че има как да си премерите... Резултатите. Защото нямате равен старт, най-малкото. Иначе е интересно като идея...
Така е, някои сме с един корем напред 😄
Що бе, има как да се направи сравнение. Даже по няколко показателя.
И понеже аз съм домакин и един вид вдъхновител, поставям и показателите.
Показател 1. Прогрес към плочки. Много просто - измерва се визуално и промяна в обоколката с шивашки метър.
Показател 2. Изгорени калории. Измерва се с промяна в теглото от сега до 180-тия ден, съотнесено с приетата храна.
Всеки, който ще участва прави снимки “преди” на корема за визуална оценка - отпуснат и с максимална флексия на коремните мускули. Също се снима върху кантара и с шивашки метър около най- тясната част на кръста си (талията) издишал без да впива метъра с днешен вестник и се съгласява джентълменски да си пише съвестно калориите от яденето и какво и как тренира.
По показател 1 (визуална промяна) жури са всички участници във форума, които пожелаят да си дадат гласа след 180 дни. Показател 2 е измерим.
Записвания тук, разписването на калориите и тренировките по съответните собствени дневници.
Кой участва?
19.06.17
10:11
И все пак,в не-тренировъчен ден,колко ти полазва?