Димо сваля 28 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:

19.06.17
10:15

казано от Bart Simpson на 19.06.17, 10:11:

И все пак,в не-тренировъчен ден,колко ти полазва?

Слагам го само като тренирам. Установих, че като спя или като си седя пред компютъра показва много високи стойности, прочетох и хората казаха че е нормално, този вид са направени да мерят когато тренираш.

За целия ден иначе си слагам ~2200 Ккал по стандартна формула за БМР + 1.2 коефициент за заседнало ежедневие.

19.06.17
10:17

Преписвам тук, че остана на предната страница:

И понеже аз съм домакин и един вид вдъхновител, поставям и показателите.

Показател 1. Прогрес към плочки.
Много просто - измерва се визуално и промяна в обоколката с шивашки метър.
Показател 2. Изгорени калории.
Измерва се с промяна в теглото от сега до 180-тия ден, съотнесено с приетата храна.

Всеки, който ще участва прави снимки “преди” на корема за визуална оценка - отпуснат и с максимална флексия на коремните мускули. Също се снима върху кантара и с шивашки метър около най- тясната част на кръста си (талията) издишал без да впива метъра с днешен вестник и се съгласява джентълменски да си пише съвестно калориите от яденето и какво и как тренира.

По показател 1 (визуална промяна) жури са всички участници във форума, които пожелаят да си дадат гласа след 180 дни. Показател 2 е измерим.

Записвания тук, разписването на калориите и тренировките по съответните собствени дневници.

Кой участва?

Bart Simpson

19.06.17
10:18

казано от Димо на 19.06.17, 10:15:

казано от Bart Simpson на 19.06.17, 10:11:

И все пак,в не-тренировъчен ден,колко ти полазва?

Слагам го само като тренирам. Установих, че като спя или като си седя пред компютъра показва много високи стойности, прочетох и хората казаха че е нормално, този вид са направени да мерят когато тренираш.

За целия ден иначе си слагам ~2200 Ккал по стандартна формула за БМР + 1.2 коефициент за заседнало ежедневие.

А относно предизвикателството станем ли поне трима,аз съм в играта.Защото Димо,теб много си те харесвам и не ме злобиш да напредвам,ама ако съм направил това за три-четири месеца.
След шест нямате шанс.

19.06.17
10:25

Аз съм сигурен че ще има и други участници, все пак след толкова писане и критикуване е редно да се покаже как трябва и как реално стават нещата.

Аз за себе си след 2 месеца експерименти установих, че намаляване на кардиото, повече ядене и силови тренировки не ми се отразяват добре, качил съм от 86 на 94.5, обиколките също са се увеличили и успях да се контузя 1-2 пъти. Смятам да си се върна към моята си схема, която смятам че за мен работи.

Bart Simpson

19.06.17
10:33

казано от Димо на 19.06.17, 10:25:

Аз съм сигурен че ще има и други участници, все пак след толкова писане и критикуване е редно да се покаже как трябва и как реално стават нещата.

Аз за себе си след 2 месеца експерименти установих, че намаляване на кардиото, повече ядене и силови тренировки не ми се отразяват добре, качил съм от 86 на 94.5, обиколките също са се увеличили и успях да се контузя 1-2 пъти. Смятам да си се върна към моята си схема, която смятам че за мен работи.

Брат,според мен всеки коктеил от:
-Щипка познания
-Поръсени с,дори малко интелект
-Запеченки в себенаблюдение
Работи.
Аз не съм послушал повече от шест-седем съвета тук и започнах да се снимам,брат.
Аз никога през живота си не съм се самоснимал,ама никога.
Не знам какво да ти кажа,нека напишат кои участват,защото с теб както ти казах не ме тресе спортна злоба.
Аз потвърждавам,че съм-ИН.

19.06.17
10:34

Аз ще участвам.
- Не мога да си пиша калориите, не знам как се смятат. Мога евентуално да пиша грамажи.
- Кантар и метър нямам, но ще се пробвам да измисля нещо... вестници през 2017-та 🙂
- Целта при мен е да стана по силен и ще тренирам в тази посока ... мисля че “плочките” са следствие, така че ще проверя дали е така на практика.

19.06.17
10:35

Има една древна римска мъдрост, приписвана често на Гай Цицериус - ”Големи гърди на дебела жена и плочки на кльощав мъж не се броят”.

Bart Simpson

19.06.17
10:36

казано от Boby_ на 19.06.17, 10:35:

Има една древна римска мъдрост, приписвана често на Гай Цицериус - ”Големи гърди на дебела жена и плочки на кльощав мъж не се броят”.

Споко,нема кльощави тук.

Bart Simpson

19.06.17
10:38

казано от Splash на 19.06.17, 10:34:

Аз ще участвам.
- Не мога да си пиша калориите, не знам как се смятат. Мога евентуално да пиша грамажи.
- Кантар и метър нямам, но ще се пробвам да измисля нещо... вестници през 2017-та
- Целта при мен е да стана по силен и ще тренирам в тази посока ... мисля че “плочките” са следствие, така че ще проверя дали е така на практика.

Вестника е за да го направи съревнованието малко по класическо,сеш се,джентълменско,черно-бяло,аз така го усещам

19.06.17
10:38

казано от Bart Simpson на 19.06.17, 10:36:

Споко,нема кльощави тук.

Ама плочки също няма 🙂

19.06.17
10:40

Аз ще участвам.

Специално пък ти колко повече плочки искаш да покажеш? 😄

Bart Simpson

19.06.17
10:40

казано от Любомир Ламбрев на 19.06.17, 10:38:

казано от Bart Simpson на 19.06.17, 10:36:

Споко,нема кльощави тук.

Ама плочки също няма

Ми нали за това е съревнованието.....?
Ако имахме плочки сега,какво да мерим след шест месеца?

19.06.17
10:45

Аз ще участвам.
- Кантар и метър нямам, но ще се пробвам да измисля нещо... вестници през 2017-та

Аз ще те науча как се пишат калории. Щом си готов да си описваш храната и грамажите, просто го правиш в един апликейшън и той сам ти смята калориите.

Кантара е 10 лева от Метро, шивашки метър има във всяка кинкалерия по 1 лев. В краен случай може и с рулетка и на кантара във фитнеса. Вестника е символ разбира се. И за да покаже че не ползваш стара твоя снимка, където си супер зле, защото нали съревнованието ще е за прогрес. Виждал съм дори и фитнес- гурута с милиони гледания по ютуб да го правят това с вестника като почват някакъв чалъндж. Иначе винаги ще има хора, които ще кажат че е сложил стара снимка.

Ако нямаш за сваляне шкембе - килограми и обиколки, все пак съвсем спокойно можеш да участваш, просто ще се стремиш към визуалната категория 🙂

Брей, да взема и аз да се запиша 😄

Само, че мерки няма да взимам и да пиша, както и калории да смятам. Качвам снимки от преди 3 години (92кг), 2 години (90кг), 1 година (96кг) и от онзи ден (105кг). На всички снимки тренирам по почти един и същ начин, само силата и храната са различни.

Let the games begin 😄

19.06.17
10:58

Ааа! Ама Сашо, нали това е идеята - да сравним подходите. Трябва да се знае какво и колко ядеш, иначе как ще се разбере дали резултатите ти са в следствие на тренировки или на ядене/ неядене. Някой ако не яде, много ясно че ще окльощавее и както Боби каза (силно се съмнявам да има нещо общо с древен Рим тая мъдрост) ще му се провидят плочките.

И нека не забравяме, че това е сревнование/сравнение за плочки. Силови постижения могат да се описват, но само като страничен ефект, не са основната цел тук. Всеки който иска може да организира състезание за подобряване на силовите постижения.

19.06.17
11:03

И нека Чичито дойде да постне и тук и състезанието да приключи преди да е започнало
😀

19.06.17
11:03

казано от Димо на 19.06.17, 10:58:

... както Боби каза (силно се съмнявам да има нещо общо с древен Рим тая мъдрост) ще му се провидят плочките.

Абсолютно си прав - излъгах. Римляните не са се интересували изобщо от спорт, дори са го презирали. Поговорката всъщност е древногръцка.

19.06.17
11:12

казано от Boby_ на 19.06.17, 11:03:

казано от Димо на 19.06.17, 10:58:

... както Боби каза (силно се съмнявам да има нещо общо с древен Рим тая мъдрост) ще му се провидят плочките.

Абсолютно си прав - излъгах. Римляните не са се интересували изобщо от спорт, дори са го презирали. Поговорката всъщност е древногръцка.

Тези пък не са се интересували от жени, пак не се връзва.. 😄

19.06.17
11:19

казано от БПН на 19.06.17, 11:03:

И нека Чичито дойде да постне и тук и състезанието да приключи преди да е започнало

Пак казвам че състезанието е за прогрес. Нямаш прогрес - явно нещо не правиш както трябва 🙂

19.06.17
11:23

казано от Димо на 19.06.17, 11:19:

казано от БПН на 19.06.17, 11:03:

Пак казвам че състезанието е за прогрес. Нямаш прогрес - явно нещо не правиш както трябва

Добре, щом е само за прогрес ще се бутна и аз- поне има накъде да прогресирам 😄
Снимки- довечера, храната и тренировките ще ги описвам, но количеството ще е на око, а за калории- забравете 😄

19.06.17
11:25

Еее, човек, щом не можеш да са прежалиш да смяташ калории, поне описвай вид и количество храна, за да може който се интересува, да си направи сметката с каква храна и какви тренировки какъв е резултата.

Bart Simpson

19.06.17
12:12

До кога чакаме други ужасници?
След като сложиш край на записването,обобщи условия за записване, задай старт и финал и да копаме.

19.06.17
12:17

До довечера 23.00 ч форумно време е записването. 🙂

Bart Simpson

19.06.17
12:19

казано от Димо на 19.06.17, 12:17:

До довечера 23.00 ч форумно време е записването.

Моите снимки утре сутрин,защото кантар нямам у дома,макар,че днешното мерене беше-83.6кг

19.06.17
12:26

Ти нали се записа, снимките когато можеш.

Dizzy

19.06.17
12:27

Аз може ли да вляза в журито?

Мнението беше редактирано от Dizzy на 19.06.17 12:28.

19.06.17
12:29

Предлагам женско състезание.
За регрес. 😀

19.06.17
12:31

Може всеки да е в журито.

А ти Наде, няма ли да се включиш? Ти си по най- доброто от двата свята - тренираш по на Сашо методите и броиш калории с МФП 🙂

19.06.17
12:58

За победителя...от мен-10литра домашна бира по негов избор)))))))))))

Bart Simpson

19.06.17
13:01

казано от nervak на 19.06.17, 12:58:

За победителя...от меншпагат -10литра домашна бира по негов избор)))))))))))

Да обменим няколко рецепти,аз също варя,но само лагери с долна ферментация?
Веднъж пробвах с горна,тип ейл ферментация,но не успях да я проследя добре и добавих дрожи и след като бутилирах,отаи и я прецаках,а и малца беше някакъв белгииски шоколадов-боза.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.06.17 18:32.

19.06.17
13:50

казано от Димо на 19.06.17, 12:31:

А ти Наде, няма ли да се включиш? Ти си по най- доброто от двата свята - тренираш по на Сашо методите и броиш калории с МФП

И еба си келепира и от двете 😀
Ебавам се. Истината е, че няколко пъти ми се е случвало да кажа на глас, че и аз тренирам за плочки. Но не мисля, че ще бъда конкурентноспособна в подобно състезание. Имам и други оправдания, разбира се. Ама ако някога ми се покажат коремни мускули, ще ги документирам.
Все пак никой досега не е успявал да заснеме тюлен с плочки. 😀

19.06.17
19:46

Аз писах в моя дневник ама Айде, за мен е мотивацията да тренирам 🙂 плочки не ми трябват ,Квото излезе. Ще ползвам пудовки, халки,лостове,баири и евентуално шейна мога д взема. Ще въртя няколко стари кондиции от Сашо .

19.06.17
21:14

Обещаните снимки, кантара днес показва 97-98 кг. Ще вписвам в дневника си всички тренировки, храна и добавки, но заради окомера ккал са ориентировъчни +-500 дневно.

Мнението беше редактирано от Любомир на 19.06.17 21:15.

Carbohydrate

19.06.17
21:25

Не се занимавайте с глупости! Преса....на кого му е нужна с това лишение, ако не ще можещ да задоволиш сексуалния си и на партньора нагон 🙂
ахаха....

19.06.17
21:36

казано от Carbohydrate на 19.06.17, 21:25:

Не се занимавайте с глупости! Преса....на кого му е нужна с това лишение, ако не ще можещ да задоволиш сексуалния си и на партньора нагон
ахаха....

Няма проблем, когато изкараш плочките сексуалният нагон се ограничава до собственото ти тяло 😄

Carbohydrate

19.06.17
21:43

казано от Любомир Ламбрев на 19.06.17, 21:36:

Не се занимавайте с глупости! Преса....на кого му е нужна с това лишение, ако не ще можещ да задоволиш сексуалния си и на партньора нагон
ахаха....

Няма проблем, когато изкараш плочките сексуалният нагон се ограничава до собственото ти тяло

ахахаха ))))))))))))

Bart Simpson

20.06.17
00:12

Една с макс флексия,една спокойна и една с метъра,утре ще ъпдейтна на кантара,но както казах, днес меренето показа-83.6 или 7забравих,но ше дам нова снимка.
П.п.при мен положеноето май е най-тежко,двойна мотивация.......слагам рънарите.
Ето и кантара.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.06.17 11:03.

20.06.17
02:22

Тук става интересно! Ще следя💪

Успех на всички записали се от мен

Пп: дали не е удачно да се направи отделна тема? Как мислите? 🤔

20.06.17
08:12

Пичове, оставете смятането на калории за мацките 😄

20.06.17
09:43

казано от Любомир Ламбрев на 19.06.17, 21:36:

ахаха....

Няма проблем, когато изкараш плочките сексуалният нагон се ограничава до собственото ти тяло

То майтап, майтап, но след като изкарах за пръв път в живота си ред и половина плочки и малко вени по корема и краката и ми се случи да се възбудя доста сам от себе си в един конкретен момент 😄

казано от ME4O_TURIST на 20.06.17, 08:12:

Пичове, оставете смятането на калории за мацките

Ти ся дискриминираш на полов признак ли? 😄 Поканихме ги дамите и те да се включат. А относно методите за постигане на плочки, това е част от идеята - да се покаже кой метод ще даде по- добри резултати.

казано от Fallen на 20.06.17, 02:22:

Тук става интересно! Ще следя

Успех на всички записали се от мен

Пп: дали не е удачно да се направи отделна тема? Как мислите?

Аз тайничко се надявах да се включиш и ти. И да, само да ми останат 15 минути свободни ще направя даже 2 нови теми  - едната е за междинни отчети от участниците - визуални и мерки, и отделна тема, където да се вихри обсъждането ( фен-спама).

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1