Димо сваля 28 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:
Bart Simpson

23.01.18
17:52

За домашна създърмЪ по нервашка рецепта, но с гъша мас, какво ще кажеш?

23.01.18
18:14

Празничната храна според мен трябва да е такава, пиршество за сетивата, но не бива да се превръща в ежедневие, иначе се появяват нееротични гънки по корема 🙂 Мярката в храненето и съобразяването и с ежедневието,  според мен е по разумния начин за подържане на прилична фигура, а не постоянни цикли на лишения и преяждания. За съжаление не е лесно за постигане и изисква постоянна работа по въпроса, особенно ако си лаком (като мен🙂).

Мнението беше редактирано от Splash на 23.01.18 18:15.

23.01.18
21:30

казано от Вероника Налбатска на 23.01.18, 17:26:

Ами за преброителя на гласовете защо няма облаги? 
Шегувам се.

Ами нали още си ни админка, да няма съмнения за конфликт на интереси 😄 След края на настоящия чалъндж трябва да помислим всички участници задружно как да ти се отблагодарим. Аз лично правя хубав крем- карамел, козунак, фитнес-бисквитки със стафиди, банан и червени боровинки, също и фитнес желирана торта, като само бисквитките и отчасти козинака стават за пращане по пощата. Също и на теферича под дъбовата сянка на барбекютата в Лаута съм много добър. И мръвки, и риба, и тиквички, и домати, и царевица, и чушки, и картофи на жар, даже и ананас на скара мога 😄

казано от Вероника Налбатска на 23.01.18, 17:26:

Жестока снимка!

Добре че пастърмата е апетитна да направи кадъра, щото за снимката ме домързя да обърна цялата композиция и по- конкретно срязовете на пастърмата да сочи наляво, щеше да стане трепач, така е малко захлупена като лицето ѝ е надолу вдясно, ама вече я бях нарязал и не ми се преподреждаше 😄

Т. Тодорова

23.01.18
21:35

А защо не сме били на форумен теферич на Лаута?

Там някаква джиджи-биджи тренировка може да се направи дружно, и после бири, пържоли, бири, пържоли... 🙂))

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.01.18 21:39.

Ще дойда до Пловдив след лятното предизвикателство, ако там ще е сбирката. 🙂

23.01.18
22:02

Еми ние правихме пилотно издание с Гого и Илиян от форума и там други мои приятели, отлично се получи според мен, няколко рунда бокс, малко скачане на въже докато се разгорят въглищата а и уж да си заслужим бирите и мръвчоците и да го пишем и спортно събитие, да не е само ядене и пиене. Специално за Тодорова - имаше и кучета - на Илиян питбула и едно бездомно отнякъде се появи привлечено от миризмата, бая кокаляци хапнаха и те. После с лък постреляхме, ракии и вина чак наотворихме, почти по мръкнало се разотидохме, хем беше едно такова мрачно и влажно времето 😄

Мнението беше редактирано от Димо на 23.01.18 23:03.

23.01.18
23:09

Еее, то верно, че неговото куче не е образец за породата, ама па чак питбул да го изкараш... 😄

23.01.18
23:14

О, мале, бултериер ли е? 😄

Да, сега погледнах в гугъла кое как се казва.

казано от Т. Тодорова на 23.01.18, 21:35:

А защо не сме били на форумен теферич на Лаута?

Там някаква джиджи-биджи тренировка може да се направи дружно, и после бири, пържоли, бири, пържоли... ))

Това лесно може да се уреди, само желание да има.

24.01.18
09:09

казано от Splash на 23.01.18, 18:14:

Мярката в храненето и съобразяването и с ежедневието,  според мен е по разумния начин за подържане на прилична фигура, а не постоянни цикли на лишения и преяждания. За съжаление не е лесно за постигане и изисква постоянна работа по въпроса, особенно ако си лаком (като мен).

Както винаги съм казвал, искрено завиждам на умерените хора. Във всичко умерени.

24.01.18
09:21

Димо, май ще организираш и трето предизвикателство 😄

24.01.18
09:28

Трети път за късмет? 😄

Ти иначе се подготвяй за личното ни предизвикателство 🙂

24.01.18
09:37

Аз за него съм готов. Само се чудя това каране на колело как ще стане 😄

24.01.18
10:37

Е, как - все ще измислим отнякъде едно колело за теб за 4 обиколки на Гребната.

26.01.18
15:11

Аз мисля че излезнах от безотчетния миницикъл последвал последния ми ергенски запой.

Вчера 25-01-2018 четвъртък

Храната почти на нула (жената ме изведе на суши вечерта, хубаво им е в Рафито на центъра), движението само колело 20 КМ, нищо интересно.

Предишния ден бях да тренирам без тоя френд дето го реинтродуцирам във фитнеса и за пръв път от доста време потренирах по- стегнато - голям мохабедчия е тоя пич. Общото ми впечатление от фитнесзала Лаута е че на трениращите техниката масово е на някакво примитивно ниво. Та клякане, та тяги, та гребане и дърпане, та до сгъване за бицепс. Нагледах се на смешки и се чудя не се ли усещат тея пичове... Иначе явно имат самочувствие, щото вчера си помпах аз квото си помпах и накрая решавам малко за трапец да повдигам рамене със щанга “не знам”, обаче стойката заета от един пич с огромни бицепси. Без да преувеличавам, на бицепса мидсекшъна му беше по- голям от на бедрото. Та този пич сложил стотина кила и почва и им се чуди, и се наглася, и фитилите намотва, па ги въртя, па се оглежда, и си гласи краката и накрая направи с пухтене няколко повторения и щото ме гледа че чакам за щангата ми вика: “Аз приключих, колко да ти махам?” и се засили да сваля дискове. Явно не само на Боби му изглеждам скини-фат, и тоя пич на фасон реши че не мога да я вдигна тая щанга 😄 Особено с голи ръце, щото той поне фитили имаше 😄

Трябвало е да му кажеш да ги остави натварени, че ще сгъваш за бицепс 😄

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 26.01.18 15:26.

26.01.18
15:32

Да, да, сериозни бицаги има в тая зала.

Мани, те и без тва ме гледат като някво изкопаемо като почна да правя тръстъри и да обръщам или някой кросфит комплекс и заема по няколко стойки, поне стойките за скотово не им закачам и това запазва крехкия социален мир 😄

26.01.18
15:53

Той трапец ли е правил с тая щанга или бицепс, че не се разбира? :d

26.01.18
16:04

казано от Joe Musashi на 26.01.18, 15:53:

Той трапец ли е правил с тая щанга или бицепс, че не се разбира? :d

Хохохо, трапец прави. Тя стойката си е цяла отделна ниска стойка на едно повдигнато подиумче и там само трапец или прасец правят. За бицепсите си имат 100 отделни специални стойки.

Един виц в тая връзка:
“Викат му Гардероба, щото като стане бой, държи якетата.”

26.01.18
16:33

Тая история пак е смешна, но веднъж ейтака като ме съди по външен вид един бабанка във фитнеса за малко да пострада сериозно. Хех, как прозвуча все едно ми е скочил щото му се виждам шматка и да съм го пукнал от бой, не, много по- тъпа история. Просто го помолих да ме пази на лежанката със 100 кила щанга и този като видя че си правя серии и ме гледа мен, гледа щангата и вика: “аа, щом ти правиш с тая щанга, трябва и аз да мога, чай и аз да направя една серия докато почиваш, нали може да се редуваме?” Казвам: да разбира се, заповядай. И заставам зад главата му да го пазя, обаче очаквам че тоя поне малко от малко знае какво прави, а той още като извади щангата от куките и лявата му ръка пропадна все едно отсечена, другата и тя поддаде и щангата политна надолу накривена. Аз не очаквах такова стремително развитие на събитията и едва- едва успях с една ръка да я задържа да не му смачка гръкляна, после с голяма борба успях да хвана и с другата и да я вдигна на куките. Много се уплаших тогава.

ДЕ

26.01.18
16:39

Да се чуди човек, тоя какво е тренирал до този момент, след като е бил що годе як на вид. Може пък просто да не е загрял и затова така. Едва ли ако е тренирал в зала не е вдигал от лег или пък ако е правил серии с 80 кг. например в няколко повторения, да си е казал, че 100 също няма да му се опрат :-) Обаче............
А относно подобни гафове-бая клипове има с такива изпълнения. Уж го пазят, даже и по няколко човека, но оня вземе та изпусне щангата, онези се замотаят нещо и отиде коня у ряката!

Мнението беше редактирано от Деян на 26.01.18 16:40.

Bart Simpson

26.01.18
17:05

Момчета, на мен ми се изтри поста от днес, но на тесния лег на едно повторение ми заседна щангата, защото качих от днес на 70.
Подпря ми едно девойче на 22-23,  но явно знаеше какво прави само с по два пръста от страна, много лекичко, колкото да свали по две кила.
Обаче интересното идва сега.
Носеше една такава блузка -диско от на Нервака времето.
Малко до над кръста и четири пръста пред пъпа, та в тази позиция сутиена и беше на една педя от лицето ми, като ма напуши един смях едвам я закарах до куките щангата.
Посмяхме се, тя разбра какво се случи, ама и тя не съобрази в каква позиция щеше да застане пред лицето ми в желанието си да помогне.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.01.18 17:06.

26.01.18
17:07

Еми де да го знам кво е тренирал. Тук във форОма ми се смеят че не ща големи килограми да вдигам, но всъщност класическите фитнесджии по залите с години вдигат и с по- малко. Този конкретно си беше бабанка, ама бая мазничък. Его лифт пробва и затова му се получи тъпо. Щото като дойде да ме пази отначало ми вика: абе ти сигурен ли си че ше можеш да я отлепиш тая щанга? И после: “щом ти можеш, аз трябва съвсем пък лесно да мога” А накрая ми викаше: “По- як си отколкото изглеждаш, подцених те.”

Един (вече бивш) приятел с който преди ходихме на фитнес редовно, той от години ходеше на фитнес преди аз да тръгна с него и той си правеше лежанката с 60 кила. Викам му: сложи малко повече. Той: ааа, не, закво да са мъча 😄 Или: “Ами то има ли смисъл от повече килограми?” Освен това беше най- ужасния спотър на света. Викам му: а, ето, вече правя няколко повторения със 100 кила, чай да пробвам да видя дали мога да бутна 110. И той: аа, недей, недей, много тежко, ше се направиш нещо. Недей, моля ти се! 😄 Викам му: аве идвай тука и ма пази ве! И той: ааа, не, не, недей са напъвай, не искам...” И имаше навика да се навечеря яко с манжа точно преди фитнеса и да се оригва на лук и салам като се наведе да те пази 😄 Аз не бях стъпвал във фитнес и бях на цяла вселена далеч изобщо от спорт- културата и все пак от обща култура (и най- вече от на Бате Арни изказването че тягата отделя момченцата от мъжете) знаех че трябва и да се кляка и да се дърпа тяга. Викам му: ами ти тяга не правиш ли? И той: мне, кво е тва?

26.01.18
17:12

Барти, ти си случил на спотър. Според едно изследване, в присъствието на сексуално атрактивна жена, мъжете бутат с едисиколко килограма повече. Та тя ти е помогнала на 2 нива - хем е подложила по 1 пръст, хем ти е мобилизирала тестостерона да си вдигнеш ... щангата ... сам 😄

Bart Simpson

26.01.18
17:19

Ние си се знаем по това време всеки ден едни и същи, тя се появява за първи път.
Не беше вообще атрактивна по моите схващания, но ужасно, ужасно мило момиче.
Когато влязох в залата от полулег буташе 17.5 кг в ръка  дъмбели.
Симпатяга яко.

ДЕ

26.01.18
17:30

Убуу, че не е била атрактивна, иначе не мое да се запреш...... 👅
Не намерих иконка на бебе смучещо биба 😁

Мнението беше редактирано от Деян на 26.01.18 17:30.

Bart Simpson

26.01.18
17:31

Понякога просто не мога да ти хвана мисълта и google не може.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.01.18 17:37.

ДЕ

26.01.18
17:31

казано от Bart Simpson на 26.01.18, 17:31:

По някога просто не мога да ти хвана мисълта и google не може.

И по-добре 😉

Bart Simpson

26.01.18
18:58

Абе,  само аз ли съм такъв мръсник или и на вас на Мусаши снимката ви създава някакви асоцияции?
😁 😁 😁

ДЕ

26.01.18
21:26

казано от Bart Simpson на 26.01.18, 18:58:

Абе,  само аз ли съм такъв мръсник или и на вас на Мусаши снимката ви създава някакви асоцияции?

Ами на мен ми създава асоциация единствено за натрениран младеж, какъвто апропо съм го видял, че е!

Т. Тодорова

26.01.18
21:39

Аз от много далече го виждам като лице на извънземно 😂

Иначе да - носят се слухове и легенди за неговата натренираност. 🙂

26.01.18
22:28

Нинджа абсолютна е.

Bart Simpson

27.01.18
12:42

Димас, прати ми,  моля, пак някой калкулатор да се нащипя, че тези които ми праща преди са потънали някъде из небитието.
Благодарско.
Ако може със снимки на местата за щипане.

27.01.18
14:03

Ейтука:

http://www.free-online-calculator-use.com/body-composition-calculator.html има и снимано къде и как се щипе. Има и други обяснения в нета, примерно да не е хоризонтално, ами вертикално щипането, но ти си прецени как ти е по- удобно и по тоя начин си прави всеки път.

Bart Simpson

27.01.18
14:29

Благодарско.

Bart Simpson

27.01.18
23:38

казано от Димо на 26.01.18, 22:28:

Нинджа абсолютна е.

Само една оранжава нинжа мое да са бий с друга оранжава нинжа.
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.01.18 23:39.

29.01.18
11:27

26-01-2018 петък
Храната много добре, 1415 Ккал за 1500 Ккал дефицит.
Тренировката фитнес: клек 5х5@90, тяга 5х5@110, лег 5х5@90, рамо.

27-01-2018 събота
Храната ОК, 2100 Ккал за 650 Ккал дефицит.
Тренировката 5КМ бягане. Почнах подготовката по програма за първия полумаратон пролетта на 12-ти април. Желанието ми тази година е да си подобря времето и да влезна накъде към двата часа. Поставям си задача да бягам всичките си тренировки около 6-те минути километъра, ако може и по- бързо. В съботата конкретно не ми се получи, че беше доста студен въздуха, омотах се през цялото лице с дебел скарф, заради него дишах трудно, а и краката ми бяха малко уморени от фитнеса предишната вечер.

28-01-2018 неделя
Храната можеше да е страхотна, като се прибрахме вкъщи бях на една пържола и не ми се и ядеше повече, но уви се заседях на масата вместо да си легна, а бях уморен.
Движението 2 часа нагоре- надолу от х.Здравец почти до х.Чернатица и обратно. Временцето беше супер и потеглихме да видят децата малко сняг тази година. В равното истинска пролет, но по Марковския път имаше един сенчест завой, където едно старичко БМВ се беше завъртяло, аз спрях на нанагорнището зад него и повече и не можах да потегля нагоре, след мен и други, отсреща също спряха, щото някои от нас се мъчеха с маневри да обръщат, хора наслезнаха, но не могат да помогнат с бутане, да ходят даже не могат, толкова заледено, ръчните спирачки не държат, блъснаха се двама, станаха колони и в двете посоки, гумите вият, хората нервни, който няма 4х4 или тракшън контрол ли как се казва се сурка неконтролируемо, едва успях да обърна и да се върнем да заобиколим по Гълъбовския път, който беше изчистен до сух асфалт. А горе на Здравец истинска зима. Сняг 2 педи извън отъпканите пътеки, закъсали коли с тийнейджъри, децата пищят радостни и се пускат и преобръщат с шейни, кеф голям. Нагоре по пътеките почти никой нямаше. Жалко само че тръгнахме късно и се и забавихме с поледиците, бих обикалял не 2, ами 12 часа в това време и тая природа. Другия уикенд пак, дано има още сняг.

29.01.18
11:52

Ауу, аз даже се сетих какъв амбициозен план имах 😄 Да стана рано към 8, да пия 2 силни кафета и с колелото да се кача до х.Здравец, а после да се върна с моите хора с колата, обаче се успах и съвсем забравих 😄. От едно известно време ми се върти тази идея. Последния път като го пробвах това преди 10 години просто не можах. На една чешма спрях и се качих на рейса, не можах да издрапам до горе до хижата. И ми е останал вкуса на провала и се притеснявам как ще се справя този път. Сега съм уж в много по- добро здравословно и физическо състояние де, но пак си ми е притеснено.

Паркингът пред блока ни е северен и падне ли сняг, се топи чак Март месец, а отдолу става лед на стъкло.

Голяма забава е сутрин, редовно има по някой съсед, дето не може да излезе без бутане, докато аз под мустак благославям куатрото 😄

29.01.18
12:19

Ей, практичен си ти майна. Аз съм срам за марката - ауди карам, ама не е куатро.

И да ви развеселя малко - одеве сутринта един колега вика: спокойно, петъка идва 😄

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1