Димо сваля 28 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:
Bart Simpson

29.01.18
12:22

Ако още някой постне сняг, не дай Боже със ски и сноуборд, започвам да разработвам отмъщение
😎

29.01.18
12:41

Ма то и ние не сме видяли още сняг тая зима в Пловдив. Трябваше да се качим в планината за да видим изобщо.

Аз не карам ски или сноуборд, даже с шейни не се пускам - вижда ми се много опасно 😄 Иначе хлапетата се смляха от кеф. Бой със снежни топки, газене и търкаляне в преспите, целите червени и мокри. Майка им тя пък се откъсна от шумотевицата и походи на 100-200 метра пред нас за терапия докато аз се разправях с хлапетата и ги сурках на влекач по нанагорнищата. Вика: “Баси кефа да ходиш в снега, слънцето да те напича и единственото, което чуваш да е хруптенето от стъпките ти.” А вечерта преди да си легне ми вика: “Благодаря ти за страхотния ден.” 😄

Bart Simpson

29.01.18
12:43

Получил си най-високото признание.
Като описваш направо ми стана хладно и усетих слънцето.

29.01.18
12:48

казано от Bart Simpson на 29.01.18, 12:22:

Ако още някой постне сняг, не дай Боже със ски и сноуборд, започвам да разработвам отмъщение

От чисто любопитство ... 🙂

Мнението беше редактирано от Splash на 29.01.18 12:49.

Bart Simpson

29.01.18
13:03

Е то ти си любопитен ама Димо е сладокусник и той ще страда.
😁
Радвайте се на всеки момент на снега, защото аз за толкова години не успях да му се насладя и сега ужасно ми липсва.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.01.18 13:26.

Bart Simpson

29.01.18
13:18

За Димо -това, празна скара и спорт 😁

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.01.18 13:32.

29.01.18
13:35

казано от Димо на 29.01.18, 11:27:

но по Марковския път имаше един сенчест завой, където едно старичко БМВ се беше завъртяло, аз спрях на нанагорнището зад него и повече и не можах да потегля нагоре, след мен и други, отсреща също спряха, щото някои от нас се мъчеха с маневри да обръщат, хора наслезнаха, но не могат да помогнат с бутане, да ходят даже не могат, толкова заледено, ръчните спирачки не държат, блъснаха се двама, станаха колони и в двете посоки, гумите вият, хората нервни, който няма 4х4 или тракшън контрол ли как се казва се сурка неконтролируемо

Преди много години, когато още горе беше пълно с дискотеки по станциите, бяхме тръгнали да се качваме с една жигула. На тоя същия завой слезнахме и я бутахме до широкото на х. Здравец 😄 Има няма 3-4 часа бутане по нощите 😄
Ама е добра идея къде да отида да си пробвам новите зимни гуми как се държат на лед, на утъпкан сняг и на неутъпкан сняг.

казано от Димо на 29.01.18, 11:52:

с колелото да се кача до х.Здравец

A това съм го правил само вендъж в 6-ти клас с балканчето. До Марково биваше, нагоре почти само бутане на колелото, после горе всеки по един хляб от фурната и кой каквото беше взел от вкъщи, малко поспахме по поляните и прегряхме контрите надолу 😄 Сега не бих го направил, много движение има по тоя път и все едни малки гомнари или пияни селяци...

29.01.18
13:37

Какво толкова й харесвате на тая зима вие си знаете 😄дд.
Друго си е плажче,моренце. Да е топличко 😄 и да има слънчице.

29.01.18
14:06

казано от James Hinks на 29.01.18, 13:35:

Ама е добра идея къде да отида да си пробвам новите зимни гуми как се държат на лед, на утъпкан сняг и на неутъпкан сняг.

То и аз се надявах че като с нови зимни гуми и предно предаване ще издрапам, ама уви... десетина метра не ми стигнаха преди да пребоксува и да спре. Сигурно ако не бях спирал долу заради тоя с БВМ-то и го бях атакувал на скорост щеше да стане работата. Иначе един приятел с рав4 като му разправям и той вика че предишния ден минавал от там и успял да го качи, но му се била включила за пръв път някаква система срещу боксуване, преди не я бил виждал в действие 😄

казано от James Hinks на 29.01.18, 13:35:

До Марково биваше, нагоре почти само бутане на колелото, после горе всеки по един хляб от фурната и кой каквото беше взел от вкъщи, малко поспахме по поляните и прегряхме контрите надолу  Сега не бих го направил, много движение има по тоя път и все едни малки гомнари или пияни селяци...

И мен ме притеснява трафика, ще помисля някоя сутрин в работен ден да няма чак толкова движение. Иначе на връщане с колата щяха да ме изхвърлят от пътя двама келеши вчера с някви хондички ли бяха, от тея малките пежота дето ги тунинговат ли кви бяха, ама караха яко в насрещното и се състезаваха. И защото съм се пускал надолу няколко пъти по пътя знам колко е кофти по тея завои запрашени и със скоростите които се развиват и мисля или с рейса, или с кола да слизам надолу. Ама ще го кача де, живот и здраве, стои си ми като непокорена цел.

казано от Martina Simeonova на 29.01.18, 13:37:

Какво толкова й харесвате на тая зима вие си знаете дд.
Друго си е плажче,моренце. Да е топличко  и да има слънчице.

Еее, ама то и аз съм летен плажен обитател по душа - закарай ме до водата на пясъка и повече не ме мисли, даже съм си мислил че на плажа са ме правили нашите, ама не се връзва с рождения ми ден теорията 😄 Зимата просто я търпя, особено в града с кишите и навлечените намусени хора, а като така и така съм се качил в планината със снега заради децата и жената, защо пък да се цупя вместо да ѝ се насладя на зимата.

Bart Simpson

29.01.18
14:49

На слънцето е лесно да се радваш, за зимата трябва да имаш огън, който студа не може да заглуши за да те прави щастлив.
Когато се пускаш пръв по пудрата от Безбог и виждаш как линията на лифта се спуска в облаците......
Пускаш се на слънчево време, минаваш през облаците и долу на Г.Делчев вали сняг........
И на последния завой преди лифта долу с кумът ти решавате да се съблечете чисто голи що още сте яко пияни от снощи и долу на лифта те посрещат 200 македонски студенти, които с такава скорост вадят телефоните да те снимат, че даже нямаш време да спреш.
По една злощаста случайност обаче дрехите ви са в раниците на мацките, които половин километър нагоре са спрели да полафят.......
Ми как да не я обичаш зимата 😁

30.01.18
09:04

То ако е за просотиите, които на момента изглеждат като супер идея, но пък от тях после стават страхотни истории, лятото даже по- естествено някакси ми идват.

29-01-2018 понеделник
Храната започна зле с шоколад, но завърши ОК с месо, дробчета по селски, варена царевица, варен ориз и салата зеле за 1,908 Ккал с 1,017 Ккал дефицит.

Движението сутрин и вечер редовното колелце, после направо след работа в претъпкания фитнес. Гледам всички лежанки заети и си викам: а, ясно - понеделник е, ден за гърди, лягам и аз 😄 И така, намерих си една лежанка и си помпах гърдички, после долна част, после горна част, корем, сератуси, само бицагите забравих щото много лаф-мохабед с моя фитнес-апрентис (трябваше да ходя да го пазя на машина за разгъване на бедро с по 10 кг на двата шиша, че така се напомпал, че не може да пусне до долу 😄 ) и за няма и час се изстрелях към вкъщи да си готвя дробчетата.

Имам един приятел от детинство, който не бях виждал отдавна, но се засичаме чат-пат в тоя фитнес. Той ме гледа че идвам с колелото и ме е подпитвал как ми се занимава да карам колело а той си обикаля с колата, но снощи го гледам как влезнахме по едно и също време във фитнеса, и аз вече си тръгвах, когато той слезе от пътечката, като през повечето време ходеше. За чий да бръмчиш с колата през целия град, да дойдеш с колата до фитнеса, който се намира по средата на най- хубавия парк в Пловдив и после да се забиеш на пътечката да ходиш щото искаш малко и кардио да имаш освен железата...

казано от Bart Simpson на 29.01.18, 14:49:

На слънцето е лесно да се радваш, за зимата трябва да имаш огън, който студа не може да заглуши за да те прави щастлив.
Когато се пускаш пръв по пудрата от Безбог и виждаш как линията на лифта се спуска в облаците......
Пускаш се на слънчево време, минаваш през облаците и долу на Г.Делчев вали сняг........
И на последния завой преди лифта долу с кумът ти решавате да се съблечете чисто голи що още сте яко пияни от снощи и долу на лифта те посрещат 200 македонски студенти, които с такава скорост вадят телефоните да те снимат, че даже нямаш време да спреш.
По една злощаста случайност обаче дрехите ви са в раниците на мацките, които половин километър нагоре са спрели да полафят.......
Ми как да не я обичаш зимата

Bart Simpson

30.01.18
10:18

Явно го обичаш този кадър.... 😁

30.01.18
10:35

Популярно меме е.

12.03.18
09:42

Това съм аз - Льоклерк 😄

Последния месец и половина, малко сътресения в личен план и един бронхит от редовното бягане в минусовите температури, тренирането и яденето бяха съвсем сбъркани - много ядох и малко тренирах, вместо обратното, и нелицеприятните последствия са налице. Снощи кантара във фитнеса ме изкара 100.7 кг 😄 Ай, то с дрехи, обувки, хавлии, бутилки вода и т.н. но тази сутрин домашния кантар ми показа реалното състояние на нещата - 98 кг. 6 килограма мазно съм качил за месец и половина, което е по килограм на седмица, съвсем в реда на нещата, дори е малко за всичките филии с мед и масло и пълната липса на движение 😄 И с калипера и шивашкия метър се мерих, зле е отвсякъде работата. Ризите и дънките ще ги пръсна, огледалото показва шкембета, паласки, грозна картинка, зле съм отвсякъде. Ще се снимам и ако събера смелост или достатъчно непукизъм ще се отчета в темата за чалънджа.

Почвам пак да си водя дневника и да броя калории. Липсвахте ми.

12.03.18
09:51

Добре си си хапвал...
Ай, че сезона на бирата на открито почна 😄

12.03.18
09:52

Пффф, разпорих се човек, като отвързан хахах.

12.03.18
09:53

Нали ти е било вкусно, пък килата така или иначе се свалят.

12.03.18
09:58

А, да, и аз философски се опитвам да гледам на нещата, (че иначе трябва да отида да се гръмна 😄 )

12.03.18
10:00

Ами айде ела по една философска бира да изпием на стадиона де.

Bart Simpson

12.03.18
10:09

Димас, братчето, супер много се радваам да те ” видя”.

12.03.18
10:11

Оооо, абсурд човек, кви бири, от днес съм на режим голи и уплашени, лятото идва и това лято ще имам доста време да вися по плажовете. “Трябва бързо да влезна във форма за лятото” 😄

Мога да минавам да ви видя групата, ама само аспартамена кола, кафета и минерална вода за мен 😄

12.03.18
10:20

Така говориш сега, ти мини пък то има и аспартамена бира... 😄

12.03.18
12:30

Изобщо няма да минавам ако бирата е задължителна, щото едва ли ще имам морални сили да се дърпам много.

И понеже аз не съм за разправяне, да разправям снощи къв образ гледах във фитнеса. Бабанка, гърба широк, раменете големи, гъзъ и той изпъкнал, изглежда як, ходи с изрязан потник и навирена брадичка. Целия в пъпки по раменете и гърба иначе и си викам: тоя не е станал толкова голям от вдигане на тежко. И той веднага да ми затвърди подозренията - сложи 40 кила на лоста за мечка, нахлузи бинтовете, почна да пляска, да се стяга, да пуфти, върти тея фитили да се стегнат плътно, напъва... викам си баси сценката 😄 Накрая завърши с половинки на 70 кг с колан и изражение на неприкрито превъзходство.

ДЕ

12.03.18
12:52

Аз пък Димо, в моята зала имам едно доста здраво момче-обаче антипод на тоя в твоята. Той така когато загрява с празен лост или някакви супер леки тежести - пуфти, съска и прави едни физиономии със стиснати зъби-все едно нещо го боли и наистина му е тежко и предстои повторение за отказ. Ще кажеш, че е някакъв визуален балон и реално слабак, и нищо няма да може да вдигне. Обаче като започне да товари лостовете, мани. Вчера някъде клекове с около 180-200 правеше. И на всички тежести звуците и физиономиите са еднакви - от загряващите и вработващи, до работните.

Bart Simpson

12.03.18
12:59

Davy Rian, КФ треньора( който още чакам да се върне) е същия, дори когато загрява ш кажеш, че го бодеш с шило, такива физиономии прави.
Обаче като започне да товари йорковете.........

Carbohydrate

12.03.18
13:15

а сега, вижте не написаното в двата горни поста...четете между редовете

Bart Simpson

12.03.18
13:18

Светни ни де, Info.

Carbohydrate

12.03.18
13:20

казано от Bart Simpson на 12.03.18, 13:18:

Светни ни де, Info.

айде де, станали сте много мързеливи))....помислете малко и после ще напиша )

14.03.18
14:45

Нещя да кажеш, Карбо...

Завчера (понеделник) тренировката беше бягане, клякане, рамене, корем и гръб, храната беше супер - вечеря риба и салата.

Вчера - вторник - храната започна зле още от сутринта с бисквиДи, после фитнес: тяга до няколко единици на 150, имах доста сила, сигурно и 160 щях да дръпна че може и 170, ще пробвам другия път, лежанка 5х5 с 90, гръб, корем, врат. Вечерта на влизане във входа се засичаме с жената, аз с колелото, тя от колата слиза, гладни и уморени и двамата, влизаме вкъщи, още от вратата мирише вкусно - големия синковец сготвил вечеря за семейството, много приятно. Стартер яйца, основно - пилешко с гъби, лук и домати и десерт - палачинки 😄

Почнах пак да си карам колелото, което е супер, времето е в синхрон.

И да продължа наблюденията си над причудливата фауна от фитнеса, снощи за пръв път наблюдавах феномена “сгъва за бицепс на стойката за клек” 😄 Аз се разсмях, дано не се е засегнал тоя тип.

И малко позитивизъм:

14.03.18
15:24

казано от Димо на 14.03.18, 14:45:

Нещя да кажеш, Карбо...

Завчера (понеделник) тренировката беше бягане, клякане, рамене, корем и гръб, храната беше супер - вечеря риба и салата.

Вчера - вторник - храната започна зле още от сутринта с бисквиДи, после фитнес: тяга до няколко единици на 150, имах доста сила, сигурно и 160 щях да дръпна че може и 170, ще пробвам другия път, лежанка 5х5 с 90, гръб, корем, врат. Вечерта на влизане във входа се засичаме с жената, аз с колелото, тя от колата слиза, гладни и уморени и двамата, влизаме вкъщи, още от вратата мирише вкусно - големия синковец сготвил вечеря за семейството, много приятно. Стартер яйца, основно - пилешко с гъби, лук и домати и десерт - палачинки 😄

Почнах пак да си карам колелото, което е супер, времето е в синхрон.

И да продължа наблюденията си над причудливата фауна от фитнеса, снощи за пръв път наблюдавах феномена “сгъва за бицепс на стойката за клек” 😄 Аз се разсмях, дано не се е засегнал тоя тип.

И малко позитивизъм:

научи се да зареждаш с качествени въглехидрати, така няма да бинджваш постоянно с боклуци.

14.03.18
15:27

Не е от това бе човек, психология и опортюнизъм е изцяло.

14.03.18
23:15

Днес храната горе- долу. Сутринта си взех 3 ябълки ако ми се прияде нещо в офиса. Още сутринта с кафето заминаха и ми отвориха апетита. Последваха няколко шоколадови бонбона и няколко бисквити от едни колежки, но с това се изчерпаха волностите. Вечерята леща, пилешки крилца с млечен сос и маруля, няколко малки ябълки.

Движението 20 км колело, 5 км бягане, 5х5 клек, гръб, сератуси. Явно ми минават последствията от тоя бронхит, днес си имах въздух за цялото бягане. Бях се притеснил как ще бягам маратона в края на април че само допреди 3 седмици оставах без въздух от половин км бягане, но май си връщам нормалното състояние.

И нещо смешно: на единия колега брат му е известен биткаджия от едно близко подбалканско градче и понеже вече семеен мъж, уж улегнал, не му отиват вече тея изпълнения и се записа на киокушинкай да тренира да си излива енергията и да си канализира агресията. В събота на първо състезание в София, супер надъхан да се представи добре и колегата днес ни пусна клипче да гледаме как е минало 😄 Зала, татами, трибуните пълни, неумели детски ръце държат телефона да снима, двамата опоненти се покланят, нашия пич е с червената каска, съдията дава сигнал че двубоя може да започне, момичешко гласче зад кадър извиква: “Давай тате!” И той дава. Един лоукик, едно дясно кроше в лицето на синия и този полита на земята окървавен, а съдията дисквалифицира червения 😄 Срещата приключи точно за 3 секунди. То не е смешно, но ние се пукнахме да се смеем в офиса.

15.03.18
09:33

Всеки има право да е неможач.😅😅😅

15.03.18
09:49

Ми не, просто тънката коричка на няколкото месеца цивилизация и източни философии се пропука на третата секунда под години изгражданите инстинкти на уличен бияч като видя откритото лице на опонента си, нищо че в киокушинкая е забранено да се удря с ръце в главата.

16.03.18
09:23

Вчера храната горе- долу. През деня имаше малко джънк да ми отвори апетита, обяда извара с кисело мляко, сол и чубрица. Вечерята воденички на супа, леща, воденички на тиган, зелева салата, малко многозърнест хляб, ябълки. Изобщо тези дни смятам че съм някъде около неутралния баланс, но още не съм почнал да пиша калориите за да съм сигурен. Закога се моткам и аз не знам.

Движението редовните 20-25 км с колелцето, пролетта вече се е настанила трайно в Пловдив, замириса даже на цъфнали цветчета. След работа фитнесче тяга до 160 (ЛР! яйй!), пробвах и за още една единица на 160, но вече бях изгубил концентрация и я пуснах на една педя от земята. После вече много доволен 5х5@90 лег, после военна, корем, бицепс, мицепс и айде вкъщи.

Гледаме всякакви кулинарни предавания с жената и единия от Хелс Кичън се оказа някъв як напомпан младеж с една гъста черна брада, който каза че бил балкански абсолютен шампион и едисиколко пъти републикански по бодибилдинг. Гледай ти...

16.03.18
09:29

казано от Димо на 16.03.18, 09:23:

Гледаме всякакви кулинарни предавания с жената и единия от Хелс Кичън се оказа някъв як напомпан младеж с една гъста черна брада, който каза че бил балкански абсолютен шампион и едисиколко пъти републикански по бодибилдинг. Гледай ти...

Ако харесвате готварски състезателни риалити формати, гледайте Вкусът по “24 kitchen” с Антъни Бурдейн - не една, а много класи над Хелс Китчън е. 🙂 Тъкмо сега започна “новият” сезон.

П. П. Новият е в кавички, защото е кой знае откога, но след като не съм го гледал, за мен е нов. 🙂

16.03.18
09:40

казано от Димо на 15.03.18, 09:49:

Ми не, просто тънката коричка на няколкото месеца цивилизация и източни философии се пропука на третата секунда под години изгражданите инстинкти на уличен бияч като видя откритото лице на опонента си, нищо че в киокушинкая е забранено да се удря с ръце в главата.

Уличен бияч и бодибилдър не ми ги хвали 🙂 Сега въпросния заслужава някой да го отупа публично, да бере срам и да осъзнае махленската глупост, която е извършил.

ДЕ

16.03.18
09:46

казано от Brown Bomber на 16.03.18, 09:40:

бодибилдър не ми ги хвали

И това ли вече не е ок :-)

16.03.18
09:52

Бодибилдър + боен спорт = 0

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1