Димо сваля 28 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:

21.11.19
23:00

Аз бих посегнала да разгледам само към
Б
А
Другите ги асоцирам с лекарства,а не с добавки

Мнението беше редактирано от Веси на 21.11.19 23:03.

22.11.19
12:37

В Б А Д Г
Това е моята подредба само и единствено по качество на снимката.

22.11.19
14:04

Благодаря на всички, изказали мнение.Дадохте ми теми за размисъл. Само глупаците си мислят че знаят всичко.

Б - Цветовете са топли, дават усещане за природа и природни продукти. Светлината огрява в средата на опаковката и виждаме продукта така, както би се изглеждал пред очите ни.
В - Светлината идва от средата и отгоре, доколкото виждам и така ни дава реалистен и качествен поглед към добавката. Цветовете и дизайна на опаковката асоциирам с лекарства... Г и Д са с лошо качество, нереална светлина, твърде голяма сянка.
А - Донякъде ми харесва светлината, въпреки, че не е реална. Етикета асоциирам с лекарства и гледайки го се надявам да не ми се налага да използвам продукта. Създава усещане за лекарство против болка.

23.11.19
01:05

Готини снимки.,.само последната някак ми е сенчеста и като от урок по рисуване на а светлосенки.

23.11.19
07:15

казано от Димо на 21.11.19, 18:41:

Конкретния повод за който ви пиша е е да се допитам до мнението ви като онлайн потребители на хранителни добавки. За мой клиент искам да установим кой тип снимки биха предизвикали доверие в магазина и биха ви доубедили да си купите добавки точно от този магазин ако ви трябва добавката.

Ти серизоно ли си мислиш, че снимката на продукта е от значение? По-убедително е промоция на продукта, дори в голяма част да е измислена. Водещ сайт за хранителни добавки ми изпрати съобщение във вайбър още  в сряда “спиш ли” и, че ако да да се събуждам, защото черния петък започва още в 00ч. Ето това предизвиква интерес, а не снимки на продукти. Ако е нов продукт на пазара, тогава би било от значение каква ще е опаковката и съответно в началото да се направят по впечатляващи снимки за да се набият на око. На мен лично сами по себе си не ме грабват снимките и не мога да се абстрахирам от марката и продукта, това не са дрехи например. Има и още нещо, че ако затъмниш една снимка или я направиш прекалено ярка на конкретна добавка, ще има хора, които ще се осъмнят, че е гаражно производство и не е оригинал. По-скоро, ако снимаш някоя мацка с добавката ще има по-голям успех. Поне това е моето мнение.

23.11.19
11:11

казано от Дени на 23.11.19, 07:15:

ако затъмниш една снимка или я направиш прекалено ярка на конкретна добавка, ще има хора, които ще се осъмнят, че е гаражно производство и не е оригинал.

Именно това питам - има ли от петте снимки някоя, кояти ти изглежда вдъхваща доверие и има ли такива, които би си казала че нещо е несериозна работата?

Мнението беше редактирано от Димо на 23.11.19 11:11.

Б
В
Д
А
Г

Така бих ги подредила, но всъщност само Б ме грабва на 100%. Не е зле и В.

Останалите не бих ги класирала, но все пак, да добиеш представа как ги виждам аз.

Б - най-реалистична, все едно продуктът е пред очите ми; етикетът следва линиите на кутията и не ми дразни очите, не се губи 3Д ефектът

В - не стои лошо, но долната част е прекалено затъмнена, етикетът долу дразни, защото  е близо до права линия

Д, Г и А изглеждат като направени на фотошоп и се отдалечават от реалния продукт, какъвто би видял човек на живо

Мнението ми не е на база потенциален клиент, който би си купил добавки по снимки, а от гледна точка на художник.
Според мен посоката, към която е добре да се стремите, е Б 🙂

26.12.19
15:36

Хоу-хоу-хоу Мееери Крисмас. На мен Дядо Коледа ми донесе шкембе :( Пак се ошишках дейба. Не изведнъж разбира се, от август-септември насетне качих десетина кила. А плажовете догодина идват със страшна сила. Време е за Бийч Боди 2020 !!! 😄

За пореден път, ще си броя калориите, ще си помпам във фитнесчето, ще си правя някви извънкласни занимания на лостовете и спортните площадки и ще се опитам да съм по-дълго и по-силно мотивиран да съм постоянен този път.

Началното положение е много зле - одеве кантара във фитнеса ме изкара 106 кг, Трябва да сваля до 86. 20 кила. Ибаси...

Еми да почвам, пък ще видим каква ще я свърша тоя път.

Утря ще се измеря на моя си канар на обичайното място в обичайното време и ще взема мерки с метъра и калипера.

Има ли желаещи да си даваме кураж и да се държим мотивирани заедно - да правя официална тема за Бийч Боди 2020?

26.12.19
16:06

[
Има ли желаещи да си даваме кураж и да се държим мотивирани заедно - да правя официална тема за Бийч Боди 2020

?
Аз! 😄

26.12.19
16:18

Z-rock е слушал някой май 🙂
Аз ще се включа ако направиш 🙂

Мнението беше редактирано от Веси на 26.12.19 18:23.

ДЕ

26.12.19
16:22

Димас, точно вчера ми мина през акъла, няма ли да цъфнеш пак с някой чалъндж 😀 И ей го. Сетих се и за мнения на съфорумници, как само стартираме някакви предизвикателства, които накрая никой не завършва. Но пак е нещо де!
Иначе, не си сам в дебелината, та имай кураж 😎

26.12.19
17:09

казано от Димо на 26.12.19, 15:36:

Има ли желаещи да си даваме кураж и да се държим мотивирани заедно - да правя официална тема за Бийч Боди 2020?

И аз пак,ама по традиция ще почна сигурно на 01.01 😄

26.12.19
18:23

казано от Димо на 26.12.19, 15:36:

Тъкмо затова си мислех и аз 🙂

Иван

26.12.19
18:39

Да си давате кураж? За да сте in shape? Кураж? Да се държите заедно?....хванете се за клиторите направо

Bart Simpson

26.12.19
19:08

казано от Иван на 26.12.19, 18:39:

Да си давате кураж? За да сте in shape? Кураж? Да се държите заедно?....хванете се за клиторите направо

Ваньооооо, а шамари?
Ай, Димас и аз имам нужда от малко да качвам снимки с повод деееба.
Аз съм в безбирие, така че съм с летящ старт.
Давай.
Обаче с обещание за едно морско напиване като пловдивското..... 🙂

Любе, да не лайкваш, че и ти си се фащал за....... @@@@@ра.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.12.19 19:17.

Bart Simpson

26.12.19
19:13

казано от Веси на 26.12.19, 16:18:

Ти пък за какво, машино?

26.12.19
19:25

казано от Bart Simpson на 26.12.19, 19:13:

Ти пък за какво, машино?

Има за чистене 🙂 пък и аз да се хвана за ... както каза Ванката,да не остана по-назад 😂😂😂

26.12.19
19:26

казано от Bart Simpson на 26.12.19, 19:08:

казано от Иван на 26.12.19, 18:39:

Ваньооооо, а шамари?
Ай, Димас и аз имам нужда от малко да качвам снимки с повод деееба.
Аз съм в безбирие, така че съм с летящ старт.
Давай.
Обаче с обещание за едно морско напиване като пловдивското..... 🙂

Любе, да не лайкваш, че и ти си се фащал за....... @@@@@ра.

Да, но завърших последен, следователно ми е най-голям 😂

Bart Simpson

26.12.19
19:32

А и още нещо, бодито, боди, фейса, на кой къв сурат му са е паднал, налЕ?

ДЕ

26.12.19
19:32

Ти, Любо пак си завършил, ама много станаха по-дебели още на средата на чалънджа.

Bart Simpson

26.12.19
19:33

казано от Веси на 26.12.19, 19:25:

казано от Bart Simpson на 26.12.19, 19:13:

Ти пък за какво, машино?

Има за чистене 🙂 пък и аз да се хвана за ... както каза Ванката,да не остана по-назад 😂😂😂

Има за чистене на тавана........ Ай, дръжте се за квото искате, аз на море таа година - по плочки.

26.12.19
19:54

Тези инициативи са хубави, колкото за майтап, а пък ако се получи нещо пак е бонус. Иначе педали зализани винаги ще има 🙂

Bart Simpson

26.12.19
20:06

Ние с Димас сме плешиви....... Ваньо, за теб е тва.

И аз бих се включил за бийч боди 2020. Моята подготовка започна още март месец 2019, че бях с много голям хендикап 😄 😄 😄

26.12.19
23:04

Ванката е мрачен мъжкар, разбира ги нещата от живота.

26.12.19
23:10

казано от Деян на 26.12.19, 16:22:

Сетих се и за мнения на съфорумници, как само стартираме някакви предизвикателства, които накрая никой не завършва.

Някои не започват, някои завършват, други не завършват, колкото хора, толкова и съдби. Както е казал Моканина: “Колко мъка има по тоя свят”

Bart Simpson

27.12.19
18:53

Ама аде де.

27.12.19
19:39

Еся, еся, само да начертаем и сглобим звездата за върха на елхата с малкия, че забеляза че нямало звезда за върха.

Иначе днес се снимах и се измерих и после ще направя темата и ще се изтипосам аз срам -не срам - да видят и другите че не са най-зле та да се излагат и да се включват 😄

Ето я и звездата 😄

Мнението беше редактирано от Димо на 27.12.19 21:02.

07.01.20
02:27

За много години - здрави, силни, нацепени и щастливи и от мен.

Почвам да си пиша тук, че май иначе просто не става. Все уж “е нали знаеш какво и колко трябва да ядеш” ама нещо не се получава така.

06.01 храната 2000 Ккал от наденица, ориз с гъби, кисело зеле и портокали.

Тренировката във фитнеса пробвах да видя как съм със скалирана Линда - скалирането е че я правя както се прави за 80-килограмов, колкото ми се ще да съм 🙂 120 кг тяга, 80 лежанка и 60 обръщане. Щях да Омра - повечето от яд и отчаяние виждайки ефекта от 4-5 месеца лабави и спорадични тренировки върху силата и издръжливостта ми. Едва го завърших комплекса за петдесетина минути. По едно време щях да се отказвам. Само първите по 10 ги направих на един раз, почти всичко след това накъсвах, почивах, спирах да сменям лостове, че точно на обръщането бях сложил най-назъбения като раш-пила и с най-блокиралите лагери фалшив китайски лост и съответно ми отпори 2 мазола на лявата ръка. Пак добре че се събрах и го завърших, щеше да ми е удар по егото и морала ако се бях отказал. Пиша го 450 Ккал разход.

Хубавото на Атлетика в тракийския мол (освен че единия инструктор пуска метъл когато е на смяна) е че е голям и дори в такъв тройно-критичен момент в който отидохме (след новогодишните резолюции, понеделник и час пик) успях да си подредя една лежанка с цели два лоста отпред за тягата и обръщанията - не ми се налагаше нищо да сменям, нито да си пазя станцията.

Дефицита за деня 800 Ккал, общо 800 дефицит до тук.

Bart Simpson

07.01.20
07:33

Е ти намери с какво да се “връщаш в играта”.
Аз още не съм я покорил, но скалирана за точното ми тегло.
Последно я опитвах на 85 ЛТ...... Йок.

07.01.20
07:40

Трябваше ми нещо такова - реалността да ме блъсне като the 3 bar of death.

Bart Simpson

07.01.20
08:03

Да, за това, върши работа.

07.01.20
10:01

На кое от движенията виждате най-зор?

Мнението беше редактирано от nervak на 07.01.20 10:01.

Bart Simpson

07.01.20
10:25

На мен лега ми е най-слабото движение вообще.

ДЕ

07.01.20
11:06

То подобни комплекси са за вече изградени атлети, ако ще се правят по предписанията. Уж за издръжливост, уж това онова, ама самите тежести и то да ги бримчиш за време не са малки за обикновен тренираш човек, макар и сериозен в тренировките си. Ти първо трябва да достигнеш определени максове, след което чак да гониш времена. При лично тегло например от 100 кг., трябва да направиш общо 55 повторения тяга на 150 кг., лег на 100 кг. и обръщане на 75 кг. Като максове за единица тежестите не са големи, обаче при 55 повторения вече става доста трудоемко.

Bart Simpson

07.01.20
11:27

Аз в най-надъхания си опит спрях на петиците и то в най добрите ми дни.
И пак беше на около 20 минути.
Три барс ъф дет, не е случайно име.
Аз ся си спомням Сашокак ми се смееше едно времв когато с Дейви я правих в началото, ама те са били някви смешни кила.

ДЕ

07.01.20
11:30

казано от Bart Simpson на 07.01.20, 11:27:

Аз в най-надъхания си опит спрях на петиците и то в най добрите ми дни.

Т.е. само 5 кръга си направил, така ли?

07.01.20
11:31

Аз най-много зор виждам на тягата. Преди година примерно, когато последно съм го пробвал пак ми беше най-проблемна тягата, но последвана от лежанката и най-лесно ми беше на обръщането. Снощи лежанката ми беше най-лесна. Единствено нея мисля че правих без накъсвания отделните рундове, или и да съм накъсал е било 1 рунд може би. Чудех се защо такава промяна и реших че може голямото ми шкембе и гъз да ми тежат на тягата и на обръщането, където все пак трябва да се сгъвам и да ги вдигам и тях, а на лежанката просто си лежа :(

07.01.20
11:39

казано от Деян на 07.01.20, 11:06:

То подобни комплекси са за вече изградени атлети, ако ще се правят по предписанията.

И определено не са за мазни кюфтета като мен. По простата причина че всичко се смята с коефициент от личното тегло. На 80 килограма макар и бавно бих я завършил. Дори на 90 обръщанията със 67,5 и лежанката на 90 ги правех. Вече 55 тяги със 135 ми беше просто невъзможно да ги направя в някакво време, което може да се приеме изобщо за прозорец време за комплекс. Пробвах един комплекс дето Барти ми го беше казал със 140 кила тяги, едва направих 15 ли колко бяха - хем на много по-къси серии, не 10, 9, 8, 7 и т.н.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1