Димо сваля 22 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

22.10.21
15:28

казано от Dydo на 22.10.21, 15:13:

В главите на поечето трениращи е, че дори да не свалят до определен процент мазнини и да са по-омазнени, с правилно хранене и тренировки ще станат натурално например като тоя долу след някоя друга година. Или поне нещо такова като излъчване, но с по-малко размер.

Бил Пърл е като Шварценегер на размери. “Натурално” :)

22.10.21
15:35

казано от Петко К на 22.10.21, 15:28:

Бил Пърл е като Шварценегер на размери. “Натурално” :)

Е така де :-)
Ставаше дума за излъчването и пропорциите, казах иначе, че с по-малки размери и около подобен процент мазнини.
А ако някой е взел веднъж два пъти и после наистина е спрял, пак има една крачка напред, дори да продължи да тренара натурално, налЕ? Поне такава теза знам, че се поддържа поради наличието на вече повече ядра, които са си останали там. И като ги активира пак, макар натурално вече да тренира, е с едни гърди напред от някой, който никога не е взимал. Т..е. ако двамата тръгнат от едно ниво, (т.е. химикът е спрял, поотслабнал е и отново се захваща, но този път натурално) и при равни други условия на хранене и трениране, бившият химик ще дръпне доста по-бързо. Или не е вярно?

22.10.21
15:39

казано от Dydo на 22.10.21, 15:35:

Или не е вярно?

Не е вярно.

Мнението беше редактирано от Svetoslav на 22.10.21 15:39.

22.10.21
15:49

бившият химик ще дръпне доста по-бързо

Ще дръпне ако другият не е тренирал преди. Ако са били на еднакво ниво и после са спряли да тренират, това, че единия е взимал не е от значение при равни други условия.

22.10.21
15:52

казано от James Hinks на 22.10.21, 15:49:

бившият химик ще дръпне доста по-бързо

Ще дръпне ако другият не е тренирал преди. Ако са били на еднакво ниво и после са спряли да тренират, това, че единия е взимал не е от значение при равни други условия.

Ясно!
Питах не за друго, а защото именно тук се е коментирало, че химикът има нови ядра, които да активира като започне отново да тренира. Но явно няма значение.

22.10.21
15:54

С риск да trigger-на някой, ама ако влагахте толкова усилия в тренировките и храненето колкото опъването на локуми във форума, може би резултатите щяха да са по-близо до “натуралния лимит” ?‍♂️

Мнението беше редактирано от Ivan на 22.10.21 15:55.

22.10.21
16:01

казано от Ivan на 22.10.21, 15:54:

С риск да trigger-на някой, ама ако влагахте толкова усилия в тренировките и храненето колкото опъването на локуми във форума, може би резултатите щяха да са по-близо до “натуралния лимит” ?‍♂️

Той живота си нагарча по принцип. А с локуми може да се подслади :)

22.10.21
16:15

казано от Ivan на 22.10.21, 15:54:

То и при писането тук не влагам усилие, някак супер леко ми върви и тече мисълта, няма никакво напрежение :-) Работата ми принципно е да пиша или говоря-ежедневно вече 22 години кажи речи :-) Локуми и там се разтягат, ако трябва някой в нещо да повярва, когато е необходимо. Та няма как да ме напрегне писане във форума, включая говоренето на глупости, дори часове без да спирам :-)
Не случайно ме възприемат като спамър и разтегач на лакърдии, майстор на логореята :-)

Мнението беше редактирано от D_M на 22.10.21 16:15.

02.11.21
11:50

казано от James Hinks на 02.11.21, 11:43:

казано от Димо на 02.11.21, 08:57:

Някой знае ли как се казва това нещо да го потърся? На мен ми трябва за самоделен велоергометър

Редуктор се казва. Дори може да се сметне какво и как и да си купиш какъвто ти е неохбходим. Ако щеш на количка, ако щеш на велоегрометър го слагай.

Мерси, видях ся - продават се различни редуктори. Ама също видях и че има по 30 лева работещи велоергометри от комунизъма с рамка на балканче.

Също прочетох 2 статии какво ползват във велоергометрите, и се оказва че основно са 2 вида - едните по-скъпите и тарикатските с магнити, другите с триене, все едно да натискаш спирачката и да въртиш педалите.

02.11.21
11:57

казано от Димо на 02.11.21, 11:50:

…2 вида - едните по-скъпите и тарикатските с магнити, другите с триене, все едно да натискаш спирачката и да въртиш педалите.

Мисля че са основно един вид - закачалки :)

Мнението беше редактирано от Splash на 02.11.21 11:57.

02.11.21
12:05

казано от Splash на 02.11.21, 11:57:

…2 вида - едните по-скъпите и тарикатските с магнити, другите с триене, все едно да натискаш спирачката и да въртиш педалите.

Мисля че са основно един вид - закачалки :)

Уви да. Навсякъде където съм виждал по домовете е точно така. В единия фитнес имат някви много гъзарски и там си ги ползвам, много лесно регулиране на усилието, табатки, мабатки - добре е, без да ти се налага да търсиш баири в града или да трябва да караш с 30 прав на педалите и да рискуваш някой да те отнесе на някоя пресечка.

Де да знам, аз бих се качил на стационарно колело да си въртя ако имах огромен хол или направо отделен фитнес с телевизор с достъп до интернет. И да си въртя докато гледам обучителни видеа. Или дори семейни забавления - филми, сериали, предавания.

02.11.21
12:30

Имал съм всякакви колела и уреди в различни сетъпи, когато се възстановявах от операция. Според мен, са абсолютно безсмилени в дългосрочен план и до едно, свършиха точно като закачалки.
Може би единственото, което бих ползвал в къщи като кардио е гребен тренажор, но там няма как да мултитаскваш и да гледаш телевизия примерно :)

02.11.21
12:46

Телевизия може, ама да щракаш нещо по клавиатура - не. Мда, гребен тренажор би било чудесно.

02.11.21
12:56

Пригответе 1500 - имам почти неизползван C2R.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 02.11.21 12:56.

02.11.21
13:44

казано от Splash на 02.11.21, 12:30:

Може би единственото, което бих ползвал в къщи като кардио е гребен тренажор, но там няма как да мултитаскваш и да гледаш телевизия примерно :)

Досега съм виждал само закачалки. Един приятел си купи гребен тренажор от тези супер модерните за няколко хиляди, с вода ли са с кво да, преди няколко години. Сега той е 130 кила и тренажора стои сгънат на стената, повече от 2 години. А той вече има много пари, съответно и не ми е приятел вече :)… Мисълта ми е че няма значение …

02.11.21
14:11

казано от kaloyan на 02.11.21, 13:44:

Досега съм виждал само закачалки. Един приятел си купи гребен тренажор от тези супер модерните за няколко хиляди, с вода ли са с кво да, преди няколко години. Сега той е 130 кила и тренажора стои сгънат на стената, повече от 2 години.

Е, то тва е малко като логиката на Тръмп, че не е виждал някой слаб да пие кола лайт. Тук има няколко изкривяващи посоката на връзките и статистиката фактора.

казано от kaloyan на 02.11.21, 13:44:

А той вече има много пари, съответно и не ми е приятел вече :)…

Защо така? Той ли те отсвири щото парите развалят хората, или ти не искаш да дружиш с мръсни капиталистически свине? :)

02.11.21
14:16

Е той преди да го купи беше 120, едното няма общо с другото. Мързела е еднакъв и при слаби и при дебели :)
Относно другото не искам да го казвам, понеже е смешно. И не е свързано с това че не поиска да продаде на никой този паметник ... а си го държи, да не се мине с някой лев. ..
На мен не ми трябва, ама на една зала щеше да и свърши някаква работа.

02.11.21
14:24

Така като слушам - голям гъз, голяма кесия, а малка душица. И като обобщение - голям гъз :D

02.11.21
15:50

казано от James Hinks на 02.11.21, 11:43:

казано от Димо на 02.11.21, 08:57:

Някой знае ли как се казва това нещо да го потърся? На мен ми трябва за самоделен велоергометър

Редуктор се казва. Дори може да се сметне какво и как и да си купиш какъвто ти е неохбходим. Ако щеш на количка, ако щеш на велоегрометър го слагай.

Мерси, видях ся - продават се различни редуктори. Ама също видях и че има по 30 лева работещи велоергометри от комунизъма с рамка на балканче.

Също прочетох 2 статии какво ползват във велоергометрите, и се оказва че основно са 2 вида - едните по-скъпите и тарикатските с магнити, другите с триене, все едно да натискаш спирачката и да въртиш педалите.

Показах я тая количка за бутане на едни приятели, които се занимават с разни коструктивни задачи и казаха,ч е това вероятно не е редуктор, а магнитна спирачка. Била много по-евтина и можело да се регулира усилието. Пътеки и велоергометри се правели така поради тази причина.

02.11.21
16:02

И ние взехме кростренажор преди около 2 г., ама освен едното дете, което има няма 5 мин. да го насили чат пат, друг се не качва. Всъщност жената го взе, с идеята яко да го ползва, ама и той е боклук-на най-лекото си е тренировка за крака, страшно усилие трябва да влагаш и се губи смисъла от аеробното му приложение и ползи. То не стигаш до там да се натовариш аеробно както си трябва. Не знам защо, ама тия уреди дето ги предлагат масово по магазините нямат нещо много общо с тези по залите. Особено велоергометрите и кростренажорите. Може и да има, ама са маса пара. Та на нашия крос жената в началото едва изкарваше 10-15 мин. и на най-леката настройка, като в залата по 40-50 мин. е бримчила.

02.11.21
16:25

казано от Dydo на 02.11.21, 16:02:

Не знам защо, ама тия уреди дето ги предлагат масово по магазините нямат нещо много общо с тези по залите.

Пак сам си си отговорил, парите са съвсем други. Домашен велоергометър струва 300 лева, такъв от фитнеса струва 2000 паунда.

02.11.21
16:43

казано от Димо на 02.11.21, 16:25:

Пак сам си си отговорил, парите са съвсем други. Домашен велоергометър струва 300 лева, такъв от фитнеса струва 2000 паунда.

Тук преди няколко години помня, че съфорумка си бяха купили в семейството някакъв комбиниран скрипец и не бе евтин. И пак казваше, че скърца, по-трудно върви, абе въобще нищо общо с фитнесите. А някои машини/скрипци във фитнесите, уж очевидно стари, елементарни и пак така мазно и хубаво вървят. Явно и те са цифра.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1