10.11.16
18:56
Айде ше го водя за малко, да видя докъде ще го докарам.
Темата беше редактирана от Joe Musashi на 12.08.19 17:13.
10.11.16
18:59
Днес:
10 силови възлизания
10 кръга от 25 американски подскока и 100 дабъл ъндъра ,първите 3 кръга бе з накъсване, време 22мин
10 силови възлизания
не се засилвайте да препоръчвате, че не знам колко време ще вписвам :Д
Айде ше го водя за малко, да видя докъде ще го докарам.
Ми хайде наздраве тогава! :)
...
Препоръчахме те вече... :)
Хич да не ти пука! С форум или без все тая :) Колкото зобани бадки , толкова и мнения.Ама за да е по- интересно можеш освен колко сгъваш за бицепс и колко фпх изяждаш , да въведеш мода като ни осведомяваш и колко често ходиш в тоалетната, доволен ли си от резултата там, как се чувствуваш емоционално след това и т.н ;)
Щото за друго сме чували, ама виж тва никой досега не е правил, пък на мен не му стиска :)
Ай хайрлия да е ! Ще следя :)))))
10.11.16
19:54
Джо е класика!!!Не крия,че ми е един от любимците от форума,по отношение на коментарите,които дава.
Колкото вписваш-все файда.Ако не файда-файдица :D
10.11.16
20:12
ти па ше кажеш кой ще кара влака...
П.П. ду ю ивън трейн легс?! :D
10.11.16
20:39
ти па ше кажеш кой ще кара влака...
П.П. ду ю ивън трейн легс?! :D
Американските подскоци на ръце ли се правят, според теб? :Д
п.п. кляках миналата седмица 150*5, атг- стайл така че не е съвсем да е без хич, ма не ги вписвам тия неща че много назобени деца се появиха и се шеймвам. ( за ся)
да въведеш мода като ни осведомяваш и колко често ходиш в тоалетната, доволен ли си от резултата там, как се чувствуваш емоционално след това и т.н ;)
Аз съм възможно най-неподходящия човек, защото стилът ми на трениране и вписване е минималистичен - дори храната не си вписвам, пък какво остава за обратния на ядене процес.
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 10.11.16 20:51.
Американските подскоци на ръце ли се правят, според теб? :Д
Абе теб доколкото те познавам, можеш и на ръце да ги направиш. ;)
14.11.16
18:39
To whom it may concern:
Оня ден :40 мин нискоинтензивно кардио, под формата на леко въженце и удари
вчера: Духаше вятър-минетчия, и ръмеше педерастки дъждец и се отказах.
днес:
3 рунда от 100 двойни подскока и 25 американски(без накъсване) , скъса се въжето и заместих двойните с 50 скока на гума (55см)и направих още 7 рунда, с накъсвания и зор ама ги избутах за 25 мин и нещо общо 10те кръга.
после 3 по 5 силови възлизания с прави ръце ( без докосване на тялото в лоста)
някакви жалки опити за разтягане и бегом
16.11.16
20:47
Днеска се чудя защо тренирах :Д отидох с някво намерение да правя Грейс , но нищо не стана, супер отпаднал бях.. направих 15-16 серии overhead press , от 12 до 5 повторения в серия с 60те кг дет си бях направил и това беше.
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 16.11.16 20:48.
18.11.16
18:06
Вчера: 20 мин скок на 40см (box jump, touch and go) , към 700 бр.
Днес :23 мин от същото, към 800 броя + 10 силови възлизания с 10кг допълнителна тежест
По-впечатлен съм, че си броил скоковете, отколкото че си ги направил, въпреки че и това не е за подцняване. :)
Според мен знае колко горе-долу прави за определено време и после си го смята :Д
18.11.16
22:39
Според мен знае колко горе-долу прави за определено време и после си го смята :Д
На интервали ги правя, правя 100 бройки и почивам, после на 50тки довършвам като стане тегаво.
свикнал съм да броя :Д
“Old folklore from Eastern Europe suggests that many vampires suffered from a form of Obsessive Compulsive Disorder , being fascinated with counting. Millet or poppy seeds were placed on the ground at the grave site of a presumed vampire, in order to keep the vampire occupied all night counting. Chinese myths about vampires also state that if a vampire comes across a sack of rice, s/he will have to count all of the grains”
21.11.16
00:49
вчера: пак 20 мин скокове на 40см гумата
днес: 40-50 мин удари, 20 мин скокове на 55см гумата. Взех си бележка и не броих скоковете и двата пъти.
25 силови ( 1 серия)
п.с. Новата Металика...абе тия хора подиграват ни(ми) ли се? направили 2парчета класически, bay area thrash по учебник, за кеф на феновете, другото всичкото боза със зелев сок. На всичкото отгоре клипа с пунтажа на Мейхем?? ВТФ??? Все едно ми казват: така и така, знаем какво ви се слуша(правят показно), ама няма да го правим щото сме предрусали чички и ни е кеф да ви ебаваме”
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 21.11.16 00:50.
п.с. Новата Металика...абе тия хора подиграват ни(ми) ли се? направили 2парчета класически, bay area thrash по учебник, за кеф на феновете, другото всичкото боза със зелев сок. На всичкото отгоре клипа с пунтажа на Мейхем?? ВТФ??? Все едно ми казват: така и така, знаем какво ви се слуша(правят показно), ама няма да го правим щото сме предрусали чички и ни е кеф да ви ебаваме”
Човек ако не им е слушал старите неща, ще рече, че толкова си могат... :) Абе живи и здрави да са. Аз отдавна съм ги прехвърлил в графата “поп музика” - нещо като Мадона и Майкъл Джексън. Разпознавам ги, като ги чуя по радиото, но сам няма да си ги пусна у нас. :)
Лошото е, че и LoG с тоя последния сингъл вървят натам, ама да видим...
21.11.16
14:10
Човек ако не им е слушал старите неща, ще рече, че толкова си могат... :) Абе живи и здрави да са. Аз отдавна съм ги прехвърлил в графата “поп музика” - нещо като Мадона и Майкъл Джексън. Разпознавам ги, като ги чуя по радиото, но сам няма да си ги пусна у нас. :)
Лошото е, че и LoG с тоя последния сингъл вървят натам, ама да видим...
Значи това което не мога да разбера е защо правят 1-2 парчета които са абсолютно прекрасни(хардуайърд сингъла и спит аут дъ боун), а другите са целенасочена анти-музика. В смисъл, то дори не е стил това - безсмислено дрънкане на забавен каданс някакво. Нито е мазно класическо хеви, нито е траш, нито е гръндж залитане като Load и ReLoad ( които харесвам) нито нищо. Нито пък имат качествата да свирят прогресив-пауър метъл, нито има смисъл рязко да сменят стила - единственото което могат да правят в момента е метълкор/траш, поне да си пуснат последните албуми на Тестамент и Содом и да чуят за кво става въпрос.Могат и да вземат Дейв Ломбардо за 2-3 парчета, и без тва е безработен.Реагирам така , защото съм им фен от страшно много време , но харесвам и доста по-тежка музика и като че ли се ебават точно с тази си аудитория, към която принадлежа. (Виж клипа на ManUnkind). Пуснах си “Now that we are dead” на 1.5 скорост и ставаше за слушане.
Момчета, не съм съгласенс вас за Металика :)
И новия Слеър , и новата Металика ми влизат добре , макар че , както бях писal в моя си дневник , тези дни съм на вълна Crowbar :)
Въпрос на вкус :) ” Atlas! Riseeeeeeeee…” :)
21.11.16
19:29
Днес: 12 врътки от 25 американски и 100 дабъли, ама последните 4 рунда мнооог онакъсвах. сигурно към 30 мин отидоха.
Добре че след металиката има с какво да си промия ушите.
22.11.16
13:32
Снощи не ме свърташе и излезнах към 1:00 и направих още 10 рунда от 25 американски със 100 двойни подскока. Доста експедитивно дори, сигурно бяха под 23 мин но не засякох. Май температурите бяха и под нулата , което не пречеше да се лее вода и да се вдига пара от мен. Скука а, едно и също тренирам ама без еднообразие няма адаптация ;)
27.11.16
15:46
четвъртък: пак 10рунда от 25американски sъс 100двойни на въже
петък и събота не тренирах
Днес: 8 суперсерии от 1набиране на всяка ръка + 5 раменни преси с успоредка
+ 8 от същото, с добавени 5 силови възлизания, всяка СС е разделена от 2-3 минути в които правих динамично разтягане.
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 27.11.16 15:53.
... + 5 раменни преси с успоредка
...
Ще можеш ли да разясниш? “С” или “НА” успоредка... от стойка на ръце на успоредка или?
27.11.16
18:01
...Ще можеш ли да разясниш? “С” или “НА” успоредка... от стойка на ръце на успоредка или?
Мислех си че никой няма да попита :Д
повдигам успоредката от едната страна и пускам до очите/носа някъде. Другия път ще снимам, ако искаш. :Д
Като съпротивление идва като половинки военна преса с 90-95кг приблизително. Принципно последно правих 4-5 повт. на 80кг военна и ми идва еквивалентно като натоварване.
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 27.11.16 18:02.
...Ще можеш ли да разясниш? “С” или “НА” успоредка... от стойка на ръце на успоредка или?
Мислех си че никой няма да попита :Д
повдигам успоредката от едната страна и пускам до очите/носа някъде. Другия път ще снимам, ако искаш. :Д
Като съпротивление идва като половинки военна преса с 90-95кг приблизително. Принципно последно правих 4-5 повт. на 80кг военна и ми идва еквивалентно като натоварване.
Ясно! Представих си го :) Благодаря за пояснението!
27.11.16
21:11
2ра тренировка: около 800 box jumps @55см за около 35 мин. среден пулс 180 :д имаше гаден софийски смог, невинно преоблякъл се като мъгла. Не знам дали не си навредих повече, отколкото спечелих с тази тренировка, ама коттакоа.
то било много приятно да си пишеш в дневника начестичко, че да излиза на главната страница и да има повече гледания. Ся всяка тъпотия която ми попадне в нета ще си я поствам , ама в последователни постове, на равни интервали във времето (или пък концентрирани в пиковия трафик на форума).
малко мазни рифчета
то било много приятно да си пишеш в дневника начестичко, че да излиза на главната страница и да има повече гледания. Ся всяка тъпотия която ми попадне в нета ще си я поствам , ама в последователни постове, на равни интервали във времето (или пък концентрирани в пиковия трафик на форума).
Ще станеш популярен ти, звезда от риалити шоу... :)
28.11.16
11:09
И снимки трябват за повече лайкове ;)
Само ако снимките са ново шарено клинче и се показва дупе/бюст или плочки.
Също така снимки на шарена салатка с чия, тофу, годжи бери и лимец. И задължително смути с акай бери!
28.11.16
16:11
Също така снимки на шарена салатка с чия, тофу, годжи бери и лимец. И задължително смути с акай бери!
Ако е за дамските дневници не държа на клинчето може и без
забравяш - котидж, руу бар, протеинови бисквиДи ( както някои индивиди пишат ) и разни други “екзотични ” храни.
всичко това подплтено със сериозна доза лични откровения , философски разсъждения в стил “спорта ме спаси, добре ,че е спорта”...приятелски закачки и задължителните клишета :)
и за да ти направя ” дневника” още по-шарен ето една снимка от един много по-сериозен , конкурентен форум :)
Мнението беше редактирано от Албаст на 28.11.16 16:30.
28.11.16
17:18
Сменям форума! :D
28.11.16
17:19
Също така снимки на шарена салатка с чия, тофу, годжи бери и лимец. И задължително смути с акай бери!забравяш - котидж, руу бар, протеинови бисквиДи ( както някои индивиди пишат ) и разни други “екзотични ” храни.
В котиджа и “руу бар”- овете няма нищо екзоточно. Доста нормална храна си е.
Иначе не е смешно това, че някой се превзема на тема скъп алкохол, но пък се оказва супер “екзoтично” да ядеш котидж и ‘руу бар”. Хейта в този форум си остава смешен.
Мнението беше редактирано от Мила на 28.11.16 17:54.
28.11.16
17:58
от един много по-сериозен , конкурентен форум :)
То онова форум ли е въобще......не говорим за сайт. Мнения от преди година в раздела мъжки дневници например висят в първите 5-6, подредено за преглед по последни мнения. В уж водещи раздели, аналогични на тукашните е подобна ситуацията. Много слабичко според мен, чак смешно (n)
Мнението беше редактирано от Деян на 28.11.16 18:01.
28.11.16
18:06
Аааа Мила , много се извинявам но моя хейт си е много качествен :Д
така: след известни секунди съзерцание в опит да си позная дневника, ще си напиша и тренировката. Вчера намерих около стадиона отрязан клон от черница май( за който не знае, това е доста плътна и здрава дървесина) с дебелина около 14-15 см и дължина около 100-110, тежи около 15кг , утреще го премеря с точност. Някой беше оставил тесла до него и инженера в мен не се сдържа и одялах дръжка, та тренировката беше малко по-разнообразна, а именно: 8 (май) кръга от 30 американски подскока, 150 двойни на въже, 15 удара с бухалката на страна, 30 американски подскока, за около 36 минути. Продължавам да дишам с половин дроб в този гаден , гнусен град.( в който съм роден и израснал, за съжаление)
скрих го добре , за да не провокирам крадеца у ближния брат българин. Преди време ми отарашиха тавана и свиха на чичката чука, дето ми го даде на заем.
28.11.16
18:11
Аааа Мила , много се извинявам но моя хейт си е много качествен :Д
така: след известни секунди съзерцание в опит да си позная дневника, ще си напиша и тренировката. Вчера намерих около стадиона отрязан клон от черница май( за който не знае, това е доста плътна и здрава дървесина) с дебелина около 14-15 см и дължина около 100-110, тежи около 15кг , утреще го премеря с точност. Някой беше оставил тесла до него и инженера в мен не се сдържа и одялах дръжка, та тренировката беше малко по-разнообразна, а именно: 8 (май) кръга от 30 американски подскока, 150 двойни на въже, 15 удара с бухалката на страна, 30 американски подскока, за около 36 минути. Продължавам да дишам с половин дроб в този гаден , гнусен град.( в който съм роден и израснал, за съжаление)
скрих го добре , за да не провокирам крадеца у ближния брат българин. Преди време ми отарашиха тавана и свиха на чичката чука, дето ми го даде на заем.
Аз се включих само, за да ти вдигна четенията на дневника, иначе хич не ме интересува кой какво пие или яде ;)
Само не разбрах пръта къде си го използват в тренировката, бухалката ли визираш?
Мнението беше редактирано от Мила на 28.11.16 18:12.
28.11.16
18:16
Би ми било интересно да разкажеш за спортното си минало, ако е удобно. :)
Би ми било интересно да ти видя спортното тяло на снимки, ако е удобно :D :D :)
28.11.16
18:19
Аз се включих само, за да ти вдигна четенията на дневника, иначе хич не ме интересува кой какво пие или яде ;)
Само не разбрах пръта къде си го използват в тренировката, бухалката ли визираш?
Да, именно. То не е прът, а си е мастит клон , смисъл тежи си душманската. мързеше ме да нося кантар да го меря, ама се получават чудовищни удари с него по гумата. Чакам си ледената епоха и почвам да ловя мамути.
Бояне , нямам такова, освен че от доста време потренирвам с прекъсвания.
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 28.11.16 18:19.
28.11.16
18:25
Ако говориш за този, за който си мисля - мисля че не може да си по-далеч от истината както за “сериозен”, така и за “конкурентен” :D
П.П. За да не съм офтопик - снимай мастития клон, бе, Блонде! :D
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 28.11.16 18:25.
28.11.16
18:31
П.П. За да не съм офтопик - снимай мастития клон, бе, Блонде! :D
This sounds wrong on so many levels
иначе ще го снимам, при възможност :D