казано от Hustle на 15.03.19, 11:52:
казано от Блажка на 15.03.19, 11:41:
казано от Brown Bomber на 15.03.19, 11:18:
Махай ги тези препарати от дневника си бе човек.
Най-малкото, щото са фалшиви 😄
Само фалшиви не са....ама кво да обеснявам
Точно на мен няма какво да обясняваш, аз съм от онези, за които Димо казва, че са интелигентните PED (примерно). 😄
В крайна сметка, решението си е твое, лошото е, че на тези година имаш доста лични запаси, които може да използваш, много млади момчета се подлъгват по тея глупости и на 30 вече пият камагра и какво ли не, за да не се излагат пред девойките.
Ако мацките и половият живот не са ти приоритет, джасай си препарати и си изглеждай, както си искаш.
Но като жена ще ти го кажа - най-тъжно е да видиш хубав, нацепен млад мъж, да му смъкнеш гащите и там нещо да е умряло... завинаги :(
п.с. и като се обърне целия му гръб в гнойни пъпки 😄 - offtopic
15.03.19
12:09
казано от Brown Bomber на 15.03.19, 12:01:
Дидо, братче, ти си социално програмиран!
Напротив-аз не робувам на ничии мнения, а живея така, както ми харесва. Обличам се така, както ми харесва, слушам музика, каквато ми харесва и т.н. още хиляди неща, както на мен ми харесват-стига да не вредя на обществото и да не нарушавам закона ;-)
Много ми е интересно върху какви факти стъпва мнението ти, даже не ме познаваш. А аз определено не съм това, което тук формират като мнение за мен. А и с изказванията си не знам да съм дал наклон за социално програмиране в някакви сфери на живота. Махни темите за тренировки и хранене-там е сигурно от невежество.
Гледам даже и се съгласяват с теб.....хора, които също не ме познават лично-което е интересно :-)
Мнението беше редактирано от Деян на 15.03.19 12:22.
15.03.19
12:09
казано от Блажка на 15.03.19, 12:04:
казано от Hustle на 15.03.19, 11:52:
казано от Блажка на 15.03.19, 11:41:
казано от Brown Bomber на 15.03.19, 11:18:
Махай ги тези препарати от дневника си бе човек.
Най-малкото, щото са фалшиви 😄
Само фалшиви не са....ама кво да обеснявам
Точно на мен няма какво да обясняваш, аз съм от онези, за които Димо казва, че са интелигентните PED (примерно). 😄
В крайна сметка, решението си е твое, лошото е, че на тези година имаш доста лични запаси, които може да използваш, много млади момчета се подлъгват по тея глупости и на 30 вече пият камагра и какво ли не, за да не се излагат пред девойките.Ако мацките и половият живот не са ти приоритет, джасай си препарати и си изглеждай, както си искаш.
Но като жена ще ти го кажа - най-тъжно е да видиш хубав, нацепен млад мъж, да му смъкнеш гащите и там нещо да е умряло... завинаги :(
п.с. и като се обърне целия му гръб в гнойни пъпки 😄 - offtopic
Само ксто чета и ми става ясно колко си наясно с нещата....
15.03.19
12:17
Свалял си много мъжки гащи и знаеш? 🙂
хахахахахха 🙂)) ейй опасни сте. Ще изгоните човека. И хранилката е на макс както винаги. Даже при липса на автора, се почвате помежду си 🙂
Мнението беше редактирано от kaloyan на 15.03.19 12:22.
15.03.19
12:25
казано от Деян на 15.03.19, 11:59:
Мислите ли че не е чел по въпроса-сигурен съм, че е. Т.е. няма да му кажете повече от това, което и без това знае.
Специално в тая област мога да чета лекции на университетско ниво, ама щом казваш, че няма какво да му кажем...
казано от kaloyan на 15.03.19, 12:19:
хахахахахха 🙂)) ейй опасни сте. Ще изгоните човека. И хранилката е на макс както винаги. Даже при липса на автора, се почвате помежду си 🙂
Аз вече няколко пъти пиша калорийни бомби на автора и коментиращите и все се усещам навреме да ги изтрия.. 😄
казано от Brown Bomber на 15.03.19, 12:17:
Свалял си много мъжки гащи и знаеш? 🙂
Както каза собственикът на дневника - вижда се, колко знам хахахахахахах 😄
Мнението беше редактирано от Блажка на 15.03.19 12:32.
15.03.19
12:31
казано от kaloyan на 15.03.19, 12:19:
Човек е социално животно. Една от причините да посещава форуми, особено специализирани като бб тийм, е именно намирането на съмишленици по отношение на тренировки, хранене, и/или силови постижения, и/или визуални постижения и др. Да споделя, да върви лафа, с две думи да му е кеф да стои тук. Подобни форуми би следвало да са с цел, освен обмяна на опит, споделяне на нещата, все пак на хората да им е приятно. И когато това не се случва, за чий ще им е да хабят време и енергия с престоя си тук - пермаментно да ги хранят, да им натякват постоянно, та така, та иначе и то без те да са влизали в някакви дискусии, та хранилката да идва в отговор на тяхното поведение. Стои си в дневника пича, описва си, обаче гледай какво се случва. И после: “ама нещо замря форума, останахме тук някакво ядро от 15-20 човека”. Ще замре, как няма да замре-днес си тръгне един, утре друг и така.
казано от James Hinks на 15.03.19, 12:25:
Специално в тая област мога да чета лекции на университетско ниво, ама щом казваш, че няма какво да му кажем...
Със сигурност има мнооого още какво да му кажеш-не се и съмнявам!!!!!, но основните параметри за ползите и вредите от вземането на такива неща на тази възраст сигурно са му ясни и могат да му помогнат да си изгради мнение. Но нали всеки си казва: “На много хора не се е проявило нищо негативно, ще внимавам, та и аз ще се измъкна”. Така си казват и пиячите и пушачите и т.н.
Мнението беше редактирано от Деян на 15.03.19 12:35.
15.03.19
12:36
казано от Деян на 15.03.19, 12:31:
но основните параметри за ползите и вредите от вземането на такива неща на тази възраст сигурно са му ясни
И кои са тие параметри? За един приятел питам?
15.03.19
12:37
. Ще замре, как няма да замре-днес си тръгне един, утре друг и така.
Пуснах сълза.
15.03.19
12:39
казано от James Hinks на 15.03.19, 12:36:
но основните параметри за ползите и вредите от вземането на такива неща на тази възраст сигурно са му ясни
И кои са тие параметри? За един приятел питам?
Ами например, че хапове следва да се взимат след като си стигнал някакво ниво на развитие и си в плато, ако си професионалист и с това си изкарваш хляба, че могат да навредят на редица органи, включая полова система, акнета, окапване на коса, високо кръвно налягане и много още. За начините, как се взимат, с какво се комбинират, не коментирам. Тук обобщаваме, че за вредите има изписано достатъчно. И дори само това да знаеш, което да приемем, че да е доста по-малко, сравнено с това, което знаеш ти, пак може да ти формира решението, да взимаш или да не взимаш.
Апропо сетих се за една статия, дето описваха как питали някакви билдери, дали в замяна на желаната мускулна маса и челни места по подиумите биха се съгласили да живеят само още 10-15 г. Отговорът на повечето е бил категорично ДА. Може би са отговаряли на този въпрос, когато са били в цикъл, де да знам :-)
Мнението беше редактирано от Деян на 15.03.19 12:43.
15.03.19
12:42
Отивай за кафе, че отдавна не си ходил.
Не са това параметрите.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 15.03.19 12:42.
15.03.19
12:45
казано от Hustle на 15.03.19, 11:13:
Добре...а ако напиша,че “зобя” и всичко е МНОГО ЯКО,отново ще има плюене,защото има много неосъзнати потребители които ще прибегнат до химията...само не знам какъв ви е проблема.
“Проблемът” е чисто принципен. Съмнявам се някой от коментиралите тук да има реален проблем спрямо теб и това, което правиш със себе си. Главата си е твоя, можеш да си е трошиш както искаш. Убедена съм, че всички са добронамерени.
Особено много по темата може да се научи от Сашо, който доооста обширно е говорил за това тук (в края на статията има препратки и към останалите три части). От него могат да се учат и културистите ни в тежка категория, защото масово се правят глупости, така че аз не бих подминала просто така. Но както и да е, отплеснах се.
Идеята е, че пишеш:
казано от Hustle на 10.03.19, 22:36:
Ще споделя мнението ми за комбинацията която направих-D-aspartic Acid,Tribulus и ZMA.
Приемах ги 30дни ,като дозите бяха:
D-Aspartic Acid-сутрин на гладно 3гр
Tribulus-3/4грама
ZMA-вечер преди лягане.Като резултат имах повече сила,покачих 3кг чиста мускулна маса и мускулите бяха по-плътни!
Но това не е реално и обективно мнение за стака от хранителни добавки, тъй като при теб има друг, много по-важен фактор - ААС. В последвалите мнения ти отричаше нещо така очевидно за всички по-запознати, затова и получи такива мнения. За да не получаваш такива в бъдеще, не прави такива ревюта на стак от хранителни добавки, когато в същото време си бил и на препарати. 🙂
Премахнах снимката и дозировката, защото това вече не е ок да стои тук.
15.03.19
13:01
Вероника, проблемът е, че го емнаха мнооого преди това му мнение, което видите ли заблуждава натуралите, как с тези добавки качил мускули. Още след снимките, които слагаше го почнаха с хранилката. А в мненията просто си описваше тренировки, хранене и добавки. Все пак, тук е имало и други бая сепарирани и с маса, изглеждащи по същия начин, та и повече, на които бъкел не е продуман, взимат ли не взимат ли, еле пък чак да ги хранят и да им казват, защо заблуждават хората. Обаче това е Hustle, а не например някой от онези, уважавани съфорумци, които “няма да ги пипаме”.
15.03.19
13:06
Ай, човек не може да свари едно кафе да си направи, толкова бързо пишете мнения 😄
15.03.19
13:06
Дидо, Николов е в същата графа, да виждаш някох да го яде затова?
Решил си е пича-гърми и не се прай на Кичка Будурова.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.03.19 13:14.
15.03.19
13:13
казано от Bart Simpson на 15.03.19, 13:06:
Дидо, Нинолов е в същата графа, да виждаш някох да го яде затова?
Абе стана така, че човек да не смее да влезе в стриктен хранителен режим и здрави билдърски тренировки, т.е. прецизност 24/365, че току виж, макар след 1 г. или 2 г. направил малко по-сериозни мускулЕ и да вземат да го обвинят, че се боде :-)))))))))))
Не знам кой е Нинолов-сигурно има друг ник тук, но аз за други хоря говоря. Както и да е!
ПС, внимавай с цитирането на Кичка, че не знам дали видя, какъв отговор даде на Фънки, по повод изказването му спрямо нейна песен ;-)))))))))
Мнението беше редактирано от Деян на 15.03.19 13:16.
15.03.19
13:16
Дидоооооо, събуди се.
На девети февруари 2017 пича е 53 килограма, знаеш ли, че това е колкото единия крак на Херцога?????
Днес-Хълк, ай стига майна.
казано от Деян на 15.03.19, 13:13:
Дидо, Нинолов е в същата графа, да виждаш някох да го яде затова?
Решил си е пича-гърми и не се прай на Кичка Будурова.Абе стана така, че човек да не смее да влезе в стриктен хранителен режим и здрави билдърски тренировки, т.е. прецизност 24/365, че току виж, макар след 1 г. или 2 г. направил малко по-сериозни мускулЕ и да вземат да го обвинят, че се боде :-)))))))))))
Не знам кой е Нинолов-сигурно има друг ник тук, но аз за други хоря говоря. Както и да е!ПС, внимавай с цитирането на Кичка, че не знам дали видя, какъв отговор даде на Фънки, по повод изказването му спрямо нейна песен ;-)))))))))
Дидо, теб няма опасност да те “обвиним” в злоупотреба с подобни препарати, не бери грижа за това. 🙂
15.03.19
13:18
казано от Bart Simpson на 15.03.19, 13:16:
Дидоооооо, събуди се.
На девети февруари 2017 пича е 53 килограма, знаеш ли, че това е колкото единия крак на Херцога?????
Днес-Хълк, ай стига майна.
Е това го знаем-повод ли е обаче да му се влиза така остро. Подновява си някой дневника, започва да описва постижения, тренировки, хранене, добавки, без обаче постоянно да натяква, че е натурал. Ок, виждаме за какво става въпрос. Е и?
Ах, ах, ах Боби, това ми хареса :-) Демек нямам шанс за подобрение, тъй ли. Може и да си прав де, сигурно е така!
Мнението беше редактирано от Деян на 15.03.19 13:19.
15.03.19
13:20
Му аз от предното ти мнение реших, че смяташ че е възможно да го е постигнал есъесъвено.
Ще ме извиняваш, чист съм от 3 месеца. Когато и ако започна пак, непременно ще ви уведомя. 😄
15.03.19
13:23
Деян, всеки е бил “пипан” по един или друг начин.
Коментари и намеци винаги е имало. А ако някой е бил в грубо нарушение с правилата ни, сме реагирали, независимо какъв потребител е. За мен няма разделение, дори и ако някой, “който не пипаме” си напише препаратите и дозировките, ще редактирам. Ако пък случайно ни е избягало нещо от погледа, ще се радвам да се сигнализира.
Лично аз съм парирала много теми, преди да видят бял свят, като отделно съм поемала лична инициатива да пиша на потребителя пуснал темата, особено като виждам, че е заблуден тийн, та ако мога да му налея акъл в главата.
Но едно е да кажеш “ей, пичове, да знаете, че бъркам в кацата с меда, но поради обективни причини няма да описвам и влизам в подробности” (има такива примери тук, което за мен лично е допустим начин да споделиш нещо важно така че хем да не подведеш начинаещи, дето понятие си нямат, хем на когото трябва да му стане ясно), друго е да кажеш “качих Х кила чист мускул, само на амино”, като в същото време хем употребяваш ААС, хем реагираш като ощипан, когато срещнеш съмнения.
Не съм забелязала да е имало хранилка спрямо Hustle, която да е в разрез с допустимия тон. Ако авторът на дневника е усетил такова отношение, съответното мнение може да се докладва.
15.03.19
13:29
Аааа, Барт - Николов, не Нинолов. Знам бре, лайквам го постоянно младежа!
казано от NIKOLOV на 15.03.19, 13:20:
Решил си е пича-гърми и не се прай на Кичка Будурова.Ще ме извиняваш, чист съм от 3 месеца. Когато и ако започна пак, непременно ще ви уведомя. 😄
А така, кажи им го!!! И аз ! От 3 години 😄
( тва заприличва вече на сбирка на анонимните химици 😄 )
15.03.19
14:08
Е колко да сте анонимни?
казано от Блажка на 15.03.19, 14:05:
Решил си е пича-гърми и не се прай на Кичка Будурова.Ще ме извиняваш, чист съм от 3 месеца. Когато и ако започна пак, непременно ще ви уведомя. 😄
Веднъж бръкнал в медеца - никога повече чист. 🙂
15.03.19
14:08
Абе майтапа настрана, ама като гледам що народ се е съгласил, че няма опасност да ме обвинят в бодеж, т.е. няма шанс за мен, загубена кауза - направо ми иде да посегна. Всъщност, ако не бях със здравословните си проблеми, веднага ще налетя на Анавара или Стромбата........и ще отричам до дупка, да видят те нямало ли е опасност, имало ли е ;-)
И едно обръщение към домакина на дневника: Пич, заяви си на модератор да трийне от където ти е кеф, че бая засрахме. Аз лично се извинявам!
Мнението беше редактирано от Деян на 15.03.19 14:10.
15.03.19
14:10
казано от Boby_ на 15.03.19, 14:08:
( тва заприличва вече на сбирка на анонимните химици 😄 )Веднъж бръкнал в медеца - никога повече чист. 🙂
И обратното-колкото по-дълго чист, толкова по-вероятно........меда.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.03.19 14:10.
казано от Bart Simpson на 15.03.19, 14:10:
казано от Boby_ на 15.03.19, 14:08:
( тва заприличва вече на сбирка на анонимните химици 😄 )Веднъж бръкнал в медеца - никога повече чист. 🙂
За мъжете - не знам, ама за мен повече вреди има в това, отколкото ползи.
80% от жените си разбиват хормоните и напълняват и не могат да влязат в час с години заради употреба. В по-малък процент от случаите, което вече се дължи и на организъм, може да се развие поликистоза, неродовен цикъл = липса на поколение... влошен вид на кожата и т.н.
Хората си мислят, че брадите, мустаците и челюстите са най-страшното, всъщност невъзможността да заченеш и цирозата на черния дроб е по-страшното 🙂
15.03.19
15:05
Всъщност нито едното, нито другото е вярно.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 15.03.19 15:05.
15.03.19
15:10
Смятам, че нито един от двама ни не смята, че е общовалидно за всички.
казано от James Hinks на 15.03.19, 15:05:
Всъщност нито едното, нито другото е вярно.
Съвсем вярно си е.
Новоформираните ядрата на мускулните клетки си остават, дори когато самият мускул атрофира.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 15.03.19 15:12.
15.03.19
15:19
Ядрата нека са си там, двете твърдения си остават неверни.
казано от Деян на 15.03.19, 13:13:
Абе стана така, че човек да не смее да влезе в стриктен хранителен режим и здрави билдърски тренировки, т.е. прецизност 24/365, че току виж, макар след 1 г. или 2 г. направил малко по-сериозни мускулЕ и да вземат да го обвинят, че се боде :-)))))))))))
С “билдерските” тренировки няма опасност да направиш сериозни мускули, още повече пък за 1-2 години, без значение колко си стриктен с режима 🙂
Поне не и с това, което в днешно време са водят билдерски тренировки.
15.03.19
15:37
Говорих образно, Петко ;-) Идеята е, че човек ако понаправи повечко мускул и посвали бая мазно, много вероятно е повечето да го заподозрат, че е преминал от “тъмната страна”. Някои няма де!
казано от Деян на 15.03.19, 15:37:
много вероятно е повечето да го заподозрат, че е преминал от “тъмната страна”.
Това да ти е проблема...
Аз бих го приел като комплимент. 🙂
15.03.19
15:59
Днешната тренировка:
Сутринта-
Гръб
Набиране – 6 х 12
Придърпване на скрипец зад врат – 8 х 12
Придърпване на скрипец отпред – 6 х 12
Гребане с щанга от наклон – 6 х 12
И преди малко-
Задни бедра
Сгъване на краката на уред – 8 х 15
Сгъване на краката на уред от стоеж – 8 х 15
Прасец
Повдигане на пръсти от стоеж – 8 х 12
Повдигане на пръсти от седеж – 8 х 12
ХРАНЕНЕ: 1кг месо,100гр овес с кофичка кисело мляко. 500грама банани и зелена салата с репички. 1кг грейпфрут.
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ:
Креатин,глутамин,азот и л-аргинин
15.03.19
16:01
казано от Bart Simpson на 15.03.19, 13:16:
Дидоооооо, събуди се.
Той понеже не е взимал грам и го даваш за пример.
Кой от какви подбуди го прави ми е все тая. Виждал съм 200 кг човек, лоена топка без мускули, да си поставя АС в съблекалнята на залата на Марешки.