Търся програма за сваляне на килограми

25.03.17
23:55

Здравейте, аз търся програма за сваляне на килограми.
Висок съм 185см. тежа 102кг. и ходя на фитнес от 5 месеца, резултат има. Програмата ми до сега беше кръгова(всеки тренировъчен ден натоварвам всички главни мускули и правя само базови упражнения), реших да я сменя тъй като един приятел ми каза, че кръговата тренировка не е за сваляне на килограми ами за връщане във форма след дълга почивка от фитнес, и че ако бях с нормална програма щял съм да имам по добър резултат. Също така ми сподели че мускулите за да растат им трябва почивка и по тази кръгова програма, по която аз тренирам, аз натоварвам всички мускули и те нямат почивка. Каза ми по-добре да си намеря нова програма, но аз до този момент не се бях интересувал от други програми и не знам кой ден каква мускулна група да тренирам.
Та въпросът ми е може ли да ми предложите някоя програма, в която един ден да тренирам примерно ръце,гръб и гърди а друг ден крака и т.н.
Благодаря ви предварително за отделеното време  :)

Темата беше редактирана от Stefcho Kalenderov на 25.03.17 23:55.

26.03.17
12:07

Няма такова нещо като програма сваляне и програма за качване на килограми. Свалянето и качването зависи преди всичко от хранителния режим. Можеш да сваляш килограми с кръгови тренировки, както и със сплит системи. Според мен си остани на кръговите тренировки. Ако нямаш прогрес (в мерките и килограмите) търси първо причината в храненето.

1. Програма за релеф - това е измислен термин във фитнес залите (12 повторения за релеф, 5 повторения за маса)...
2. Ако искаш да сваляш кг, не търсиш решение в промяната на програмата, а в промяна на начина на хранене (хранителен режим).
3. Ако искаш просто да разнообразиш тренировките в сайта има голям избор, както и в целия нет.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1