Мобилност

Barberian

27.04.17
23:07

Здравейте, тъй като преди време започна много да ми тежи на ръцете при преден клек ( особено на лявата) започнах упражнение за мобилност в китките. Да кажем, че почти съм готов и болката сега е съвсем лека, а килограмите се повишиха благодарение на китките. Сега се опитвам да направя тръстър 🙂 но с тежки килограми не се получава.

Темата беше редактирана от Barberian на 04.06.17 00:10.

Тръстър - клек на гърди + пуш преса. При мене клека на гърди куцаше и точно затова не можех да разбера как като се изправям  да не страдат китките (защото ме боляха на тежките кг). Експлозивността е важна тука като изправяш нагоре.

Barberian

28.04.17
08:58

Като правя преса и пуш преса, лоста не ми е на ключицата, а в ръцете. Аз тръгвам с вече обхванат изцяло лост. При клека, лоста ми е на ключицата и реално само го придържам с ръцете. Вариантите които аз сещам за два. Или китките ми да са толкова мобилни, че още на клека да съм хванал лоста и с палците, а не само да го прикрепям  или както ти казваш ( ако правилно съм разбрал) да се изправя толкова експлозивно, че щангата да се отлепи от ключицата и да си пъхна ръцете отдолу.

Да. И на мен ми се струваше “рисково”.
Преди и аз държах изцяло на ръце щангата за военна и пуш преса, следователно почнах да я държа на гърди както и да тренирам клек на гърди.

Мнението беше редактирано от Светослав Захариев на 28.04.17 10:26.

Barberian

28.04.17
20:48

Еми значи ми трябва още мобилност в китките. Продължавам да разтягам докато не хвана лоста като хората🙂

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1