Mjölnir.......

Темата е заключена.
Прескочи до:
Bart Simpson

06.07.17
12:35

Вече имам макс на кофите+45 кг.
Няма да се мятам на 60кг резко,но смятам,че скоро може би ще го имам.
А на сериите днес на кофите добавих още 5кг и към момента са 5#5+25кг,само на последната серия -3.
Набиране едно измъчено с +30кг и почти не до края.

Bart Simpson

06.07.17
13:37

Дне тренировката беше разхвърляна защото имах доста неща да опитвам и да вкарам в протоколи.
Опитах странични планкове с +10кг.
Получават се,малко трепери цялото тяло,но съм доволен.
Както писах и в кофите има напредък.
Определено въвеждам и набиранията с +кг в тренировките.
Иначе основно крака днес,познатата тренировка,пак два кръга.
Освен плочките имам и вече няколко нови цели,което помага за осмисляне на борбЪта.
Храната днес :
Октопод-350гр,сварен,на тиган със зехтин-20мл
Една салата с маслини,чуризо,кисели краставички,маруля-общо250гр.
Синьо сирене с орехи
Сиренето-70гр.
Орехите-40гр.
Малинки-80гр.

П.п.само да кажа,че това е четвъртат серия от 5#5+25кг

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 06.07.17 13:39.

06.07.17
14:03

Доста лесни ти изглеждат, браво.

Bart Simpson

06.07.17
14:08

На следващата серия,отказ на третата,просто пред камера.......
Нали съм си хвалипръцко,та мотивира ме явно.

06.07.17
21:53

Не се вей като прани гащи на кофите и контролирай спускането и положението на тялото, че и така ротаторите рязко могат да изпищят.

Апропо, казах че леко простееш на моменти при тролването, а не че си прост - има значителна качествена разлика.

Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 06.07.17 21:53.

Bart Simpson

06.07.17
22:01

Обясни ми, моля за кофите,какво да направя защото не те разбирам.

06.07.17
22:18

казано от Bart Simpson на 06.07.17, 22:01:

Обясни ми, моля за кофите,какво да направя защото не те разбирам.

Просто сравни с клипа, който Сашо пусна. Позиция на тяло, скорост, дълбочина. То за това коланът е предимство - като стискаш тежестите с крака и оправяш стойката.

Bart Simpson

06.07.17
22:37

За жалост не мога да го намеря клипа,ако можеш да ми пратиш линк ще съм благодарен.

Bart Simpson

06.07.17
22:42

Благодаря.

Bart Simpson

06.07.17
23:04

Въпроси:
1.ако не представлява трудност свалянето до по-ниско от показаното,полезно или вредно?
2.до колко кофите са ползотворни и неделима част ли са от добрата тренировка?
3.ако търся максимуми в коя част от тренировката да го правя,начало,среда,край?
4.мога ли да си продължа с раниците или да си купя задължително колан?
5.допълнителната тежест на колан натоварва ли кръста?
Благодаря.
Ехеееее и най-важния,какво им е отношението към пояса и респективно към плочкуването?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 06.07.17 23:07.

07.07.17
01:17

На първите два въпроса не мога да отговоря.
3.Аз лично максимуми на кофи мога да правя след лег,клек,тяга...дори и след тежки серии на успоредката...странно, но на това упражнение трудно набирам умора.
4.В раница не можеш да сложиш 70-80 и нагоре кила.
5.На мен лично с всичките хернии и т.н. колана на кръста само ми е помагал,хм...по-скоро не ми е пречил.
6.За плочките и пояса кофите за мен не помагат.

Bart Simpson

07.07.17
01:21

Благодаря ти много.
Аз съм 82кг,ако стигна 60кг+на кофите ще съм много щастлив.
Значи колан,за пореден път получавам това мнение,а и определено ако не беше по-удачно щеше да има някакво приспособление като раница,а не колан.
Само ми е притеснено с този колан и моите,леки тренировки да не предизвиквам смях около мен.
А относно умората на това упражнение......и на мен много ми върви.
Има други,които ме мачкат и много бавно и мъчително вдигам натоварването,а на кофите се случват нещата.
Много пъти е поставяно под общ знаменател или споменавано заедно с набиранията,а те ми костват доста повече.
Въпреки,че това че съм катерил в миналото предполага да съм ок с набиранията,към момента не ми вървят.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.07.17 01:43.

Carbohydrate

07.07.17
07:39

Гледах видео на катерач, как го тестваха)))...та, той кофи не можеше да прави, както правише набирания, където беше изключително издържлив....

Barberian

07.07.17
09:05

В залата винаги ще има хора които ще ти се смеят, но това не значи, че не си на прав път. Те може да ти се смеят и ако сложиш 100 кила тежест на колана, на принципа: “Кому е нужно” Аз много дълго време не си купувах налакътници, въпреки, че хората са го измислили точно за това. Аз обаче се притеснявах, че ще изглеждам като манекен и ще ми се подсмихват и оставих проблема с лактите да се разрастне. Вчера докато изхвърлях, един буташе лежанка и го видях как се подсмихва. За него това е безмислено упражнение. Ако видиш клипа ми,  накрая му се плезя и му показвам мускули😄 Следвай си целите и не мисли за другите, те не знаят за BB.team 😄

Мнението беше редактирано от Barberian на 07.07.17 09:21.

Bart Simpson

07.07.17
10:06

казано от Carbohydrate на 07.07.17, 07:39:

Гледах видео на катерач, как го тестваха)))...та, той кофи не можеше да прави, както правише набирания, където беше изключително издържлив....

Затова съм решил задължително да ги подхващам,все пак не съм се качвал на по-високо от стол в кухнята,да търся нещо в шкафа най-горе от поне 12-15 години.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.07.17 10:07.

Gogo

07.07.17
10:14

Никой, но пък си мислил за другите, аджеба какво си мислят, защо се усмихват, че и са продиктували реакция у теб накрая. А всъщност, може да се е усмихвал за нещо съвсем различно. ; )

Барт, ако не чувстваш дискомфорт в кофите си, прави си ги както ти е кеф. Има куп варианти, спрямо положението на тялото, на ръцете, на краката...

Относно колана за тежести. Не е скъп. Избери марков, с добра сглобка, да не ти се скъса някой път. Много по удобно се нанизват дисковете на него. Удобен е и за дроп серии, където бързо разтоварваш и продължаваш.

Браво за клипа!: )

Мнението беше редактирано от Gogo на 07.07.17 10:14.

Bart Simpson

07.07.17
10:24

Благодаря за насоките,Гог.
Браво за кофите или,че се научих да качвам клипове в you tube,измъчих се,отне ми два часа,lol.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.07.17 10:29.

Barberian

07.07.17
10:28

казано от Gogo на 07.07.17, 10:14:

Никой, но пък си мислил за другите, аджеба какво си мислят, защо се усмихват, че и са продиктували реакция у теб накрая. А всъщност, може да се е усмихвал за нещо съвсем различно. ; )

Съгласен съм, че много често това е по- скоро внушение, но за този конкретно съм сигурен защото беше лежанкаджия😄 и ми се подсмихваше подигравателно. Лежанкаджиите  са уникални и не могат да се сбъркат. Колегата ми е такъв и всеки божи ден ме пита колко съм вдигнал на лежанка, а аз го питам колко кляка 🙂 ( той не харесва клек и тяга).

Мнението беше редактирано от Barberian на 07.07.17 10:32.

Gogo

07.07.17
10:54

Ха-ха, хубаво е, когато винаги можеш да отвърнеш на някого по подобаващ начин, с усмивка на лице. : )

Барт, браво и за кофите, и за това, че си го качил, и за това, че си успял да го качиш! : Д

Относно набиранията, засичал ли си си макс бройка, като не броим кросфитърските такива.

Bart Simpson

07.07.17
11:41

Виж, брат,веднъж около 19-20-годишен се хванах на бас, че ще направя 100-направих ги,но с изтласкване на тялото,нали се сещаш от краката и се набираш,тогава бяхме лапета и нямаше кой да каже че е чиит и после дълго време се говори за моите 100.Само аз си знам обаче,че след това не можех да се храня с вилица и лъжица близо месец.
В момента ще направя 20-23-25 без допълнителна тежест, чисти,смятам.

Gogo

07.07.17
11:45

20-25 чисти е супер бройка.: ) Прибвай все пак, може и повече да направиш.: )
100 от кросфитърските пък е още по-добре.: )
Който не ги е правил в кръгове за бройки, той не знае какво причиняват.:>

Bart Simpson

07.07.17
11:49

Ами днес сле два максимума на кофите един скед друг+45кг и след сериите ми с +25кг и лежанка, на която днес качих 10кг-5,4,3,3,3.
Хванах лоста и без допълнителна тежест направих набирания-10.10.8.5.5.
А я виж какво става тук на кантара.
81.6-йо хо хо и бутилка.......бирааааа.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.07.17 11:53.

Gogo

07.07.17
11:53

При тези данни, аз не бих бил толкова сигурен, че ще направиш над 20 набирания, чисти, в серия. Ама когато си без мускулна и не си се уморил, и си спал, и си ял, не е много топло и т.н. - пробвай.

Мнението беше редактирано от Gogo на 07.07.17 11:54.

07.07.17
11:55

казано от Gogo на 07.07.17, 11:45:

20-25 чисти е супер бройка.: ) Прибвай все пак, може и повече да направиш.: )
100 от кросфитърските пък е още по-добре.: )
Който не ги е правил в кръгове за бройки, той не знае какво причиняват.:>

Аз винаги съм правил от кросфитърските, но повече от 36 не съм стигал 😄 В стриктните няма никакъв смисъл, как ще се похвалиш с бройка така? 😄 😄

Bart Simpson

07.07.17
11:57

Значи може би се надценявам,но наистина храната ми е оскъдна в момента.
Събота и неделя няма да ходя в зала, в понеделник сутринта ще опитам,след малко отивам за колан.

Gogo

07.07.17
12:04

Като вземеш колана, внимавай как го слагаш. Тежестта трябва да се носи от задната му част, да не го стягаш, както този на гащите ти. Т.е., да увисне тежестта на задната част. Така няма да се получи вфектът на затягане на ласо, няма и да си приклещиш М пакета.

Bart Simpson

07.07.17
12:06

Ще опитам в началото с малки тежести за да усетя в по-безопасен вариянт къде и как отива тежеста.
Ето и едно клипче от макса ми днес,един тип не се усети,че снимам обаче,но все пак ще го кача.
20-кг в краката и
25-на гърба.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.07.17 12:12.

Barberian

07.07.17
12:15

Барт това не се брои😄. Когато правиш каквито и да е упражнения, особено пък максове не си върти главата така.

Мнението беше редактирано от Barberian на 07.07.17 12:40.

Bart Simpson

07.07.17
12:17

казано от Никой на 07.07.17, 12:15:

Барт това не се брои. Когато правиш каквото и да е упражнения, особено пък максове не си върти главата така.

защо уа?
Стана ме яд,че се напъвам,а тоя пич ми застана пред камерата.
Ама това не ми е макс,сигурен съм. Просто ми е мн неудобно в такава конфигурация.

Barberian

07.07.17
12:36

Шегувам се🙂 Аз така реших да докато правя тяга да си видя как ми гърба в огледалото. Една седмица ходих със схванат врат😄

Bart Simpson

07.07.17
13:45

Колко консерви риба тон трябва да изтупаш и в какъв период от време за да се натрупа количество живак,което е зловредно?
В смисъл, над колко е неприемливо?
Ето едни крака и от мен,като се заговорихме,защото сме в един кюп с Димо,макар и в различни категории.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.07.17 14:46.

Bart Simpson

10.07.17
17:25

Една бърза закачка,кой продукт има такова нутри-съдържание?

Bart Simpson

10.07.17
20:07

Кола маската вообще не е това,което е.
Поносимо е.

10.07.17
20:42

Що само половината ?

10.07.17
21:29

казано от Bart Simpson на 10.07.17, 17:25:

Една бърза закачка,кой продукт има такова нутри-съдържание?

Кокосова вода?

Gogo

10.07.17
21:31

А така! Все пак от тоя железен кръст, да се вижда каналът! : Д

Едно по едно. Като излезе пресата, ще оскубеш и коремата, после и триъгълника, като вземе да се снимаш като Кобрата : Д

Dizzy

10.07.17
21:41

Тъкмо се чудех не е ли загадката някой компот от кайсии, пък то било кокосова вода. Никога не съм пила. Барт, има ли познал верния отговор?

П.П. Гого, не завиждай : )))

Bart Simpson

10.07.17
21:46

Кокосова вода е,избрал съм си я за утрешното утрезвяне.
Два дни оф заедно с една бутилка бг мастика.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 10.07.17 22:00.

10.07.17
21:51

казано от Bart Simpson на 10.07.17, 21:46:

Кокосова вода е,избрал съм си я за утрешното утрезвяне.
Два дни оф заедно с една бутилка бг мастика.

Любима лятна съживителна напитка, напомни ми че в последните седмица-две не съм пила.
ПП: Говоря за кокосовата вода, не мастиката. 🙂

Мнението беше редактирано от Margi на 10.07.17 21:52.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1