Mjölnir.......

Темата е заключена.
Прескочи до:
Bart Simpson

28.08.17
00:44

Гог, вените са нещо ново за мен, никога не съм ги виждал.
Не са важни вените.
Плочки ще има, щом почти спрях бирата значи мога да си наложа всичко.
Двайската набирания също скоро ще дойде, позабавих я малко, но ще е скоро.

Gogo

28.08.17
00:49

Пресата ако беше важна, тоя щеше и преса да си е сложил : Д

https://www.instagram.com/p/BYQppBuHTQ9/?hl=en&taken-by=gymfuckery

Dizzy

28.08.17
00:52

Егаси фотошопа!

ПП. Всъщност е мноо важна пресата. Я вижте какво намерих: https://www.realself.com/guide/liposculpture-pack-abs-without-working#.WaM_sSgjGM8

Мнението беше редактирано от Dizzy на 28.08.17 00:54.

Bart Simpson

28.08.17
00:55

Е некакви ей такива видях в залата,  за която обмислях.
За теб пресата може да не е важна, за никой може да не Е.За мен е.Преса ще има.
Аз това правя, това искам, това ЩЕ направя.Deal?

Gogo

28.08.17
00:59

Да бе. Давай. Вади я. Сега е моментът. Още 10-15 кила кат манеш, ще се покаже. Изкарай я веднъж, да се снимаш, че кат тръгнеш як да ставаш, вече няма да я видиш.

Bart Simpson

28.08.17
01:01

За да качиш Еверест се подготвяш цял живот, в най-добрия случей имаш време само за една снимка.
Аз може веднъж да се снимам с преса, но ще го направя защото искам, после какво ще последва.......каквото сабя покаже.
В моят случей не е за снимката, а за предизвикателството, така и не се научих да губя.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.08.17 01:03.

Gogo

28.08.17
01:07

Ааа... Каза, че ще изкараш пресата! Това значи, че и като мине предизвикателството, продължаваш да се гърчиш без бира и по 1000 калории на ден! : Д

Извинявай за скептицизма ми, ама въобще не вярвам някой да я извади до тогава. Даже и да отслабне толкоз, висналата кожа ще покрие пресата. Та за другата коледа, по-може. : Д

Bart Simpson

28.08.17
01:14

Гог, скептицизмът ти е нещо ново за мен.
Ето още нещо, което ме мотивира, аз не съм Димо, аз съм на 35 праскам по 6 -7 литра вода на ден.
Нищичко не виси по мен,  повярвай.
Има разлика да си на 40+ и това да си на 35.
Как така изведнъж се оказа, че не подкрепяш предизвикателството и смисълът от него.
Пич, махнях 11 кила за пет месеца, какво мислиш, че може да ме спре.
Димас пука по 6 сладоледа на ден и мрънка, че някаква мацка му предложила близалка.......
Пич, аз съм заринат с храна, за която повечето тук могат само да гледат в кулинарни предавания и сладолед, който сами правим(челато пасти да яде).
Мислиш ли, че има нещо, което да ме бутне????????

Bart Simpson

28.08.17
01:17

Ей, Херцога като ми се орисмива ме мотивира, ама твоят скептицизъм ме дава криле........и няма да е с кила надолу, а с копане.

Bart Simpson

28.08.17
01:19

казано от Gogo на 28.08.17, 01:07:

Ааа... Каза, че ще изкараш пресата! Това значи, че и като мине предизвикателството, продължаваш да се гърчиш без бира и по 1000 калории на ден! : Д

Извинявай за скептицизма ми, ама въобще не вярвам някой да я извади до тогава. Даже и да отслабне толкоз, висналата кожа ще покрие пресата. Та за другата коледа, по-може. : Д

Ивообщо не се гърча,комфортно ми е.

Gogo

28.08.17
01:25

: )
Не знам как така си се объркал генерално за мен. Аз съм преди всичко скептик.
Подкрепям предизвикателството с всичките си израстъци/крайници.Но не щото вярвам в него, а заради сеирджийския ми манталитет. : Д

На 35, оставаше и да ти виси нещо.

Супер ще се радвам, ако се нацепиш на копеле. Ще станеш и ти онлайн треньор на тема “Как да извадим пресата до идната Коледа”

Но въпреки всичко, вярвам, че ако е на всяка цена, рано или късно, ще я изкараш. И разчитам на думата ти, че няма да се откажеш и ще ни покажеш. : )

Bart Simpson

28.08.17
01:32

Брат, нищо не правя за да показвам, просто ме увлече идеята да е он-лайн, нямам идея как го правя и не бих могъл да обясня на някой друг как да го направи.
Пиех по 10 бири на ден, опасявах се, че съм алкохолик, спрях бирата.
Готвя неща, който са толкова вкусни, че само може да се ъмка покрай тях.
На работа се чувствам като Бетовен, не пробвам това, което правя, карам го на усет.
Мотивацията ми е хиляда.
Лека нощ,Гог.
П.п. И да нещата стават с копане.
Ставам.в 6/45h
Всеки ден имам жена и дете и изкормваща кариера, всички имат нужда от внимание и то не повърхностно.
В дупките на това забързано ежедневие намирам сили и време да се изкормя и себе си и всичко това е с цел, моя си, важна по мое му.
Ако някой иска преса,  то е като всичките искания, имаш  harley davidson точно колкото искаш, всичко което искаш и имаш е правопропорционално.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.08.17 10:06.

Bart Simpson

28.08.17
12:09

Краката днес:
1.повдигане на прасци от стоеж 5#10+50кг
Сателит-abdominal-5#7-60кг
2.leg exention-5#7-65кг
Сателит-повдигане на крака от вис5#11
3.Гоблет клек-5#10+25кг
Сателит-казанче-5#7-50кг
4.Повдигане на прасци от стоеж5#10+50кг
Сателит навеждане встрани с диск-5#8-15кг всяка страна последователно.
5.Leg curl-5#10-50кг
Сателит-повдигане на колене от вис-5#10+7.5кг
6.65 скока на един крак за ляв и десен.
Мусаши-скачах, скачах и се хилех защото прасеца ми се изкърти, това търсех, благодаря.
Малко ми е натоварващо за коленете, затова няма да карам до отказ за сега, докато ги загрея хубаво и с това упражнение и с клека, още веднъж благодаря.
Карбо-до шесто повторение успявам да ги до-надигам прасците и след това започвам да губя равновесие.След шесто просто си доизкарвам серията.Сигурно на следващите крака ще намаля тежеста за да мога да ги изкарам по този начин до край и ще увеличавам пак с времето, много полезен съвет, благодаря.
За скиптиците, за критиците и критикарите ето една снимка-ефекта “......not two beer” за три дни:

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.08.17 12:12.

Gogo

28.08.17
12:23

казано от Bart Simpson на 28.08.17, 12:09:

За скиптиците... :

Направо ще го скипна тва с кантара. Давай, имаш само още 10 кила и ще се покаже и третият ред плочки.🙂

Bart Simpson

28.08.17
12:27

Под тези килограми няма да падам.
Това ми беше целта към момента.
Покаже ли се седмица отпред ме хваща шубе.
Сега само малко нагоре калориите и двойно копанИе.

Dizzy

28.08.17
13:46

Да ти дам една алтернатива на копането 🙂
ЦЪК

Той и Гого ти писа преди време за фастинга, ама не си спомням защо отсвири идеята. Почети малко, ако намериш време и кажи какво мислиш.

ПП След това, което изписа снощи е РЕДНО Мусаши да ти ъпдейтне коефициента!

Bart Simpson

28.08.17
14:21

Нямам идея защо ми е да променям каквото и да било в начина ми на живот.
При положение,  че за пореден път ви казвам, че се чувствам комфортно.
Защо ми давате идеи за неща, които да променям при положение, че напипах верния път за моета цел, съществуване.
Не гладувам, не депресвам, нямам никакви белези на влушено здравословно състояние(дай Боже, така да си остана).Сега като отрязвам бирата ще си хапвам по малко плодове, не разбирам, наистина.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.08.17 14:21.

28.08.17
14:27

казано от Bart Simpson на 28.08.17, 12:09:

6.65 скока на един крак за ляв и десен.
Мусаши-скачах, скачах и се хилех защото прасеца ми се изкърти, това търсех, благодаря.
:

Ами аз работещи неща само ви давам бре, а вие си мислите че се гъбаркам с вас. Е и комплекса ми ако някой се престраши да направи ще се изфибри  за нула време.

казано от Dizzy на 28.08.17, 13:46:

ПП След това, което изписа снощи е РЕДНО Мусаши да ти ъпдейтне коефициента!

Чакай ся, коефициентите се определят от статистическо очакване на базата на предишни тенденции както и от сложни пазарни механизми и вторични фактори свързани с конкурентните букмейкъри. Нищо не зависи от мен.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 28.08.17 14:31.

Dizzy

28.08.17
14:32

казано от Bart Simpson на 28.08.17, 14:21:

Защо ми давате идеи за неща, които да променям при положение, че напипах верния път за моета цел, съществуване.
Не гладувам, не депресвам, нямам никакви белези на влушено здравословно състояние(дай Боже, така да си остана).Сега като отрязвам бирата ще си хапвам по малко плодове, не разбирам, наистина.

Защото ме е грижа и съм го минавала този път : )
Мисля, че за кратко начинът ти на хранене и натоварване е о.к., но в дългосрочен е дърво. Поне това е моят опит и се опитвам да те предупредя. Радвам се, че се чувстваш добре сега, не искам да те притеснявам, но май така се получи. Извинявай.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 28.08.17 14:33.

Bart Simpson

28.08.17
14:33

А при положение, че аз съм без история е нормално коефициента ми да е висок.

Bart Simpson

28.08.17
14:35

казано от Dizzy на 28.08.17, 14:32:

казано от Bart Simpson на 28.08.17, 14:21:

Защото ме е грижа и съм го минавала този път : )
Мисля, че за кратко начинът ти на хранене и натоварване е о.к., но в дългосрочен е дърво. Поне това е моят опит и се опитвам да те предупредя. Радвам се, че се чувстваш добре сега, не искам да те притеснявам, но май така се получи. Извинявай.

В никакъв момент не съм се почувствал притеснен.
Можеш ли да бъдеш по-конкретна, защо точно, начинът ми на хранене, трениране, живот вообще е дърво?
Нещо ми липсва, нещо ми е в повече или нещо друго ми убягва?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.08.17 14:42.

28.08.17
14:39

казано от Gogo на 28.08.17, 01:07:

Има го проблема с кожата, уви. Но за снимката аз знам как се процедира 🙂 (тук съм с 2 гърди напред)

Bart Simpson

28.08.17
14:41

Аз се снимам с телефон пред огледалото и качвам, нямам светлина или апарат.
Каквото-такова.

28.08.17
14:53

Да бе, то и аз снимам с телефона тея прогресните снимки, говоря за финалните снимки, щото нали все пак визуалния елемент ще се оценява, има значение как представяш нещата.

Bart Simpson

28.08.17
14:54

казано от Димо на 28.08.17, 14:53:

Да бе, то и аз снимам с телефона тея прогресните снимки, говоря за финалните снимки, щото нали все пак визуалния елемент ще се оценява, има значение как представяш нещата.

100%-та съм съгласен,значи по Коледа да дойда до БГ за една сесия -фото такава, при теб?

ДЕ

28.08.17
14:54

Хаха, аз пък имам части от тялото, дето както и да въртя-ъгъл, светлина, поза и т.н., не са за снимане :-) Заради това не ги и снимам! ........... по-натам, незнайно кога!

Мнението беше редактирано от Деян на 28.08.17 15:01.

28.08.17
14:59

казано от Deyan на 28.08.17, 14:54:

Хаха, аз пък има части от тялото, дето както и да въртя-ъгъл, светлина, поза и т.н., не са за снимане :-) Заради това не ги и снимам! ........... по-натам, незнайно кога!

То снимането си е снимане, ама за някои неща да изглеждат добре се иска направо магьосничество.

казано от Bart Simpson на 28.08.17, 14:54:

казано от Димо на 28.08.17, 14:53:

100%-та съм съгласен,значи по Коледа да дойда до БГ за една сесия -фото такава, при теб?

А, да бе, не знам как ще ме подкупваш/мотивираш да си споделям предимството с конкуренцията 😄

Мани, занулих се направо с бири и торти... Та ще ми трябва всяко едно предимство, до което мога да се добера в върховете на ноктите си.

Мнението беше редактирано от Димо на 28.08.17 15:02.

Bart Simpson

28.08.17
15:02

Сега така ги разказваш за да се отпуснем и ние.
Ама нещо усещам, че само аз и ти сме си в това предизвикателство.
Дано когато наближи се възобнови интереса.
Един въпрос:
Кои набирания са най-натоварващи и респективно-ползотворни:
-Успореден хват.
-Подхват
-Надхват
Не знам дали така се казва за набирания.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.08.17 15:14.

28.08.17
15:25

Натоварващи за какво? Ако за гърба, най- добре прави с надхват. Там почти не участва силния бицепс. Подхват е средно трудното за изпълнение, (смесен хват е най- лесно, защото хвата ти не изпуска), но мисля че за работа с гърба и подхвата и успоредния хват са еднакво натоварващи. Може би има и минимална разлика кои точно мускули в гърба се натоварват като сменяш хватовете, макар че там основно широчината на хвата има значение.

28.08.17
15:35

казано от Димо на 28.08.17, 15:25:

смесен хват е най- лесно, защото хвата ти не изпуска

Ти на въртящ се лост ли се набираш?

28.08.17
15:40

казано от Станимир на 28.08.17, 15:35:

казано от Димо на 28.08.17, 15:25:

смесен хват е най- лесно, защото хвата ти не изпуска

Ти на въртящ се лост ли се набираш?

Не разбира се, но като се набирам с тежест ми е направило впечатление че хвата ми изпуска по- рано ако е нормален, а не успореден. Самозаблуда ли е? Мисля че и други съм чел че при набиране с тежест предпочитат смесен хват.

Bart Simpson

28.08.17
15:41

Защото аз с успореден хват правя набирания.

Gogo

28.08.17
15:56

То и без това бицепсът изчезва, та все едно как ги правиш! : Д

А да те снима Димо, при положение, че и той е в играта, смятай, ща изкара по-дебел от него!

ДЕ

28.08.17
15:59

казано от Gogo на 28.08.17, 15:56:

А да те снима Димо, при положение, че и той е в играта, смятай, ща изкара по-дебел от него!

Аааааа, т,ва беше яко :-)

Bart Simpson

28.08.17
16:21

нека изчезва, ман, плочки да има.
+това при положение, че на всички калкулатори едно от измерванията е на трицепса значи е показателно за общото ниво на мазньоча.
Ако както отбелязват моите наблюдения, силата ми не спада съм склонен да вярвам, че не е мускул.
Другото, което ме успокоява, е че обиколката на гърдите и на прасеца растът(как е правилно ръстът,ръстат или.....)

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.08.17 16:36.

Bart Simpson

28.08.17
16:35

Аз вярвам, че Димо е джентълмен и такава победа няма да му е по вкуса.
Едит:
Майкооооо, с омлета на обед изпрасках една нага морич, цялата, направо ми проби корема, звяр.
Всяка мярка е с милиметър нагоре,for just in case.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.08.17 16:58.

28.08.17
17:29

...

Еее, с честен играч не бих играл нечестно.

Но иначе може трудно да ме убеди да му съдействам за да придобие и той от моето предимство.

А Барт, след първия път дето мери на три точки, сравнявал ли си от тогава колко разлика дават двата метода - седемточковия и триточковия в проценти?

Мнението беше редактирано от Димо на 28.08.17 17:31.

Bart Simpson

28.08.17
17:31

Затова ли съм получил от теб толкова съвети?
Вече си ми помогнал повече отколкото мислиш, дори и моралната подкрепа за мен е от огромно значение.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.08.17 17:32.

28.08.17
17:37

То и аз постоянно твърдя че мотивацията е по- важната компонента, вдигането на железата или бягането или квото и да е другото е по- скучната и по- лесната работа. Или айде да го кажем по- тривиалната работа (последния път май казах “селска” и “проста” работа и разбуних духовете 😄 ) .

Dizzy

28.08.17
17:41

Да разваля малко морала....

казано от Bart Simpson на 28.08.17, 14:35:

Можеш ли да бъдеш по-конкретна, защо точно, начинът ми на хранене, трениране, живот вообще е дърво? Нещо ми липсва, нещо ми е в повече или нещо друго ми убягва?

Само храненето ти не ми харесва да го запазиш в този вид в дългосрочен план. Другото абсурд да го оспорвам. Как си живее човек си е негов избор, а от тренировки слабо разбирам за да давам ъкъл. Накратко защо мисля така:
Ако продължаваш да държиш силен хранителен дефицит в дългосрочен план, рискуваш да стигнеш до дефицит на мИкронутриенти (минерали, витамини и разни други дребни шашави съединения, които не ги знам всичките), което ще ти удари здравето. Както не суплементираш и се храниш оскъдно си е почти сигурно. Съдя по мои грешки, общо взето всичко пречупвам през призмата на мои грешки, които не са никак малко (Димо, ако пак ми напишеш, че обичам да си споделям богатия опит, ще те намеря и не знам какво ще те направя : )) ).
Краткосрочна шокова терапия донякъде оправдавам - цел плочки, море, фотосесия, чалъндж.... но начин на живот - мани. Здравословна алтернатива на твоя подход, смятам, е изложеното в материала, който ти пуснах. Ако искаш четеш, ако не искаш и се чувстваш добре така - ок. Няма драма. Викам да не се обяснявям повече. Отивам в МОЛ-а.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1