28.08.17
17:46
Разбрах какво имаш предвид, но моят дефицит не е чак такава щета, хапвам си аз, а разнообразието на храната ми е на ниво десет от десет.
Хаха, Теди, така ли съм казал?
п.с. Ей, Барт, късмет че не ти започвам аз страничката, че още един см минус на бицагата щеше да те извади от релси.
Мнението беше редактирано от Димо на 28.08.17 18:07.
28.08.17
20:30
Дооообре.
Щом е важно за състава на обсъждащите предизвикателството, давам дума, че ще го завърша с бицепс38 и +.
28.08.17
21:06
Дай Боже 41-42…...релефен.....на 80-ина кила ще го предпочета пред плочките. Предпочитам си релефните и по-големи ръце.
Хеее, сетих се нещо. Като свършите с това предизвикателство, нека следващото, са “бицаги”. Май ще е по-лесно. Бухаш белтък, буташ с тясно, гребеш и малко изолиращи и ей го :-)
28.08.17
21:08
Като го видя да си е 38 ще ми е по-спокойно и на мен.
А ако може нагоре, здраве да е.
28.08.17
21:28
казано от Deyan на 28.08.17, 21:06:
Дай Боже 41-42…...релефен.....на 80-ина кила ще го предпочета пред плочките. Предпочитам си релефните и по-големи ръце.
Хеее, сетих се нещо. Като свършите с това предизвикателство, нека следващото, са “бицаги”. Май ще е по-лесно. Бухаш белтък, буташ с тясно, гребеш и малко изолиращи и ей го :-)
АМИН!!!
Дай Боже всекиму!!!
28.08.17
23:04
Вечеря за плочкаджии в три стъпки.
Най-якото прясно халапенио.......
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.08.17 23:06.
28.08.17
23:59
И сЯ кой от джадаите лайква.........?
Много невидими, мн чудо.
29.08.17
00:01
Само един джедай знае, кой джедай лайква. Освен ако не лайкнат и двамата. : Д
29.08.17
00:02
Това е като да има трима в една стая и единия да пръдне.
29.08.17
00:04
Като каза трима... Една обява:
Търсят се момичета за тройка. Ние сме едно момче. : Д
29.08.17
00:09
Аз скариди не обичам. Гледат ме докато ги ям.
29.08.17
00:17
Яж ги от към дупето хахахахах.
29.08.17
01:30
Аз занемарих закачките.
Гледайки “what on earth”
Се присетих за една:
Можете ли да откриете на територията на България надпис, който е сниман от спътник?
Аз току що го открих.
29.08.17
08:59
Знам, че няма много да ви трогна, но аз съм до тук.
Ще си завърша плочкуването и това е.
Щом може Кольо пияндето да ме направи за смях за две запетаи и едно Й, а оставя онея “правопишещи” мачовци на ръсят обиди на ляво на дясно значи не се мери с един аршин.
I wish you luck and glory…
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.08.17 09:16.
29.08.17
09:30
казано от Bart Simpson на 29.08.17, 08:59:
Знам, че няма много да ви трогна, но аз съм до тук.....Ще си завърша плочкуването и това е.
Туй ко ще значи :-( Ще го завършиш, т.е. ще си тренираш и спазваш диети докато излезнат желаните плочки, но без да описваш в дневника или просто заеб@ваш предизвикателството. Ако е второто-жалко. Не позволявай странични фактори и то не пряко свързани с целта да оказват влияние на последната. Сега са плочките, утре ще е нещо доста по-важно в живота ти.
Живи и здрави, продължавай да си работиш за целта! Доста хора им е интересно и следят развитието на съревнованието.
Сетих се за един филм, сигурно си го гледал - Трудна мишена с Ван Дам. Та там докато го преследваха ония гадове, Ларс Хенриксен попита Арнолд Вослоу:
- Ядосан ли си?
- Не съм ядосан, аз съм професионалист - не изпитвам чувства!!!!!
;-))))))) ..........ако ме разбра!
Мнението беше редактирано от Деян на 29.08.17 10:01.
29.08.17
09:45
казано от Bart Simpson на 29.08.17, 08:59:
Знам, че няма много да ви трогна, но аз съм до тук.
Не се излагай, машина!
Я стига, в детската ли си?
Ако се нервех така на всеки непознат от някоя социална мрежа, досега да съм щял сто пъти да се ‘’самообеса и ще изчезна безкрайно.’‘.
Ти за кво се регна тука, да черпиш полезна информация относно тренировките си и да се “ъпдейтнеш” или да колекционираш негативи?
Горе главите, Барт, поздрав и пожелание за хейтърите
29.08.17
09:53
И аз не знам защо въобще обръщате каквото и да е внимание. Тук отдавна си има фаворитна групичка, няколко “тартора”, чието мнение е закон, и само някой да посмее да не е съгласен - е, случаите са достатъчно, може и да не влизам в подробности.
Та, по същество - описвай си тренировките, храненето, следи си прогреса, комуникирай с който ти е приятно и си свиркай.
29.08.17
10:40
Барт, както виждаш, вече никой не ти прави забележка за правописа. Та изходната ти точка за двойния аршин издиша. Освен това и дневника щи архивират. Освен това, като участник в битката за плочките, имаш ангажимент да пускаш отчети.
След като Херцога спря свободата на словото в своя дневник, сега и твоя като архивират, помисли малко.... Няма ли да те е жал за Димо и участта на неговия дневник? : Д
Използвам случая и да лайкна явно решението на Херцога да остави мненията в дневника си, та да се вижда кой какъв е, барабар с поддръжниците си. : ) Супер ми започва денят с това му решение.
29.08.17
10:42
Ееее, щом на Гого направих деня, няма какво да ме бутне днес! Хубав ден ще е, казах! 😄
Абсолютно е прав Гого за ангажимента ти. Поне до края на чалънджа.
Иначе моя дневник не знам какво сте го зажалили, чак е станал като нарицателно. 😄 Дневника ми си е такъв, какъвто си ми харесва и какъвто съм го направил. На мен ако нещо/някой не ми харесва много добре знам как да подходя.
Много насериозно взимате нещата (а и себе си). 🙂
Ако на Барт му е приятно да чете и пише във форума, ще чете и пише. Ако не му е, няма. Защо трябва някой да се насилва, да му се припомнят ангажименти и т. н.?
Гледайте по-ведро на живота и в частност на присъствието си тук, приемайте малко майтап на свой гръб и си свиркайте.
И в тази връзка сарказмът също може да мине за майтап - много често редовната му употреба говори за неспособността на използващия го да се справи по друг начин със ситуацията.
29.08.17
11:45
Имам да кажа още нещо и каквото съм решил ще го направя.
Първо, благодаря за това, че засвидетелствахте внимание към мен, което уважавам много.
Второ, може да не мога да се изразявам добре в писмен вид на българси език, но това не е показател за личностните ми качества.
Трето, аз съм мъж, за който думата е над всичко и в последното ми мнение казах, че ще си довърша плочкуването.
Четвърто, отгледан съм от велика майка и за мен всяка жена първо се поставя на пиедестал само заради факта, че е жена.След това и се отнемат точки ако не защити този пиедестал.
Пето, ще ви смажа всички в предизвикателството защото целият ми живот се гради само на едно нещо-дисциплина, която ще използвам, дори като единствено преимущество.
Шесто, благодаря, че всички успяхте да извините правописа ми.
29.08.17
11:48
Кой всъщност се взима насериозно? ; )
Разбира се, че никой не може да го накара да пише, ако не иска. Аз лично изразих становището си за нелогичното му според мен решение. А и ако не иска наистина да пише, не виждам защо би го изказвал публично. Освен това, Барт е от малкото неподправени хора тук и предпочитам да знае мнението ми, когато се чувства засегнат от нещо
Въобще, куп ненужни забележки и съвети, по мое мнение. : )
казано от Gogo на 29.08.17, 11:48:
Въобще, куп ненужни забележки и съвети, по мое мнение. : )
Щом някой е сметнал за необходимо да ги напише, значи са нужни... поне на него самия. 🙂 Тази не прави изключение. 😄
29.08.17
13:36
казано от MotoRRhead на 29.08.17, 09:53:
Тук отдавна си има фаворитна групичка, няколко “тартора”, чието мнение е закон, и само някой да посмее да не е съгласен - е, случаите са достатъчно, може и да не влизам в подробности.
Много ясно е, че ще има. Това е естественото състояние на нещата. Тоест като има овце, трябва да има и кучета да ги пазят.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 29.08.17 13:36.
29.08.17
14:00
Тц, да ги пазят от отлъчване и бягане от стадото. Сама овца за никъде не е - справка Dizzy.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 29.08.17 14:01.
29.08.17
14:01
казано от James Hinks на 29.08.17, 13:36:
Тоест като има овце, трябва да има и кучета да ги пазят.
И да ги водят/напътстват ;-) Защото обикновено казват: “куче пазач”, ама реално повече направляват стадото накъде да върви и да няма отделили се. И така, докато наврат стадото в кошарата :-))))))))
.....
Докато го напиша и още една реплика си вкарал. Така де!
Мнението беше редактирано от Деян на 29.08.17 14:02.
29.08.17
14:06
казано от James Hinks на 29.08.17, 13:36:
казано от MotoRRhead на 29.08.17, 09:53:
Тук отдавна си има фаворитна групичка, няколко “тартора”, чието мнение е закон, и само някой да посмее да не е съгласен - е, случаите са достатъчно, може и да не влизам в подробности.
Много ясно е, че ще има. Това е естественото състояние на нещата. Тоест като има овце, трябва да има и кучета да ги пазят.
Идеята ми беше, че по никакъв начин не се допуска чуждо/различно мнение, а дефакто всеки има право на такова. Съгласен съм, че информация има достатъчно и всеки може сам да чете и да си прави проучване по въпросите, вълнуващи го, но вместо да се обяснява по човешки начин често следва ирония, сарказъм, обиди, а в някои случаи и заплахи.
29.08.17
14:14
Къде видя, че не се допуска различно мнение? Всеки си пише каквото му е в главата, а стойността на самото съдържание се преценява от потребителите.
Отделно тази информация не се е самогенерирала като случаен код във Форума, нали? Все някой я е написал. Който е написал повече и по-ценна за останалите информация, може да даде и по-точно преценка на новопоявилата се такава.
Да, има сарказъм, има присмех, има обиди, но особено обидите и заплахите, за които говориш(понеже аз не съм видял такива), са основно от тези, които пишат ей така, колкот да напишат нещо. Иначе да, сарказма и присмеха са насочени основно към тях и това е напълно обяснимо.
А това “да обясни човешки” е редовно в почти всяка тема, ако ти се занимава - разгледай и ще видиш, че е така.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 29.08.17 16:53.
Има го това с групичката, Сашо. Дотолкова, че хората да не искат да кажат каквото мислят ако противоречи, защото групичката ще му се нахвърли. И теб навсякъде те спрягат за тартора на групичката 🙂 . Чудесно е че си такава силна личност, която може да обедини група около себе си и да създава модата в едно подобно общество, казвам ти го да ти дам страничен поглед над ситуацията, а ти постъпи с информацията както намериш за добре.
29.08.17
14:46
Има го, да, не е нещо ново. Освен това съм тартор на Форума, не просто на групичката.
Но има и една подробност - не тартора е причина за поведението. Обикновено такива групи се фанатизират по един или друг начин сами и това, за което пишеш е нормална реакция в случая. Психология на тълпите, трудно е да се избегне, особено когато е подкрепена с твърди аргументи. Така че когато някой обори мен с факти, ще успее да обори и групата, която го напада. Но с факти и доказателства, за да могат да приемат неговата теза, иначе е пробвано много пъти и не само в този Форум и е доказано, че не става. А и това не е до личностни качества, а до професионализъм в тази област. Аз съм професионалист в тренировките, ти си във фотографията, някой е в пивоварството, друг в риболова, пети в инженерните дисциплини и всеки в съответната сфера би събрал подкрепата на хора, които търсят неговите познания.
Пак ще спомена Инженера - защо никой не му скачаше, когато ми опонираше, а това беше редовно? Защото се аргументираше точно така и беше истинско удоволствие да има дискусия с него. Но Инженера знае, чете и пробва много, за разлика от хората, които сега квичат.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 29.08.17 14:51.
29.08.17
14:47
казано от Димо на 29.08.17, 14:39:
силна личност, която може да обедини група около себе си и да създава модата в едно подобно общество
Между другото, ако човек е отговорен това е супер голям товар, т.е. товар е, ако ти пука какво си казал по повод поставен въпрос и дали наистина е вярно. Защото когато много хора виждат в теб компетентен човек и едва ли не, не им трябва да търсят друго мнение освен твоето, хипотезата да дадеш грешен съвет трябва да я сведеш до минимум, да не кажа до нула.
Говоря общо за хората, които имат нивото да дават компетентни съвети в съответната област и питащите наистина разчитат на тях, особено ако са притиснати до стената.
казано от James Hinks на 29.08.17, 14:46:
Пак ще спомена Инженера - защо никой не му скачаше, когато ми опонираше, а това беше редовно? Защото се аргументираше точно така и беше истинско удоволствие да има дискусия с него. Но Инженера знае, чете и пробва много, за разлика от хората, които сега квичат.
“и пробва” е ключово в случая. Несериозно е да се опитва човек да обори нещо, за което е само чел, без да е имал личен опит с него. 🙂
И да, Инженера е чудесен събеседник по много теми, освен че може да води добра дискусия, може и да се вслуша в неща, в които има и по-запознати отнего - едно качество, което липсва на мнозина.
Съгласен съм че е неизбежно в едно сравнително затворено общество да се получават такива аномалии като психологията на тълпата и фанатизирането ѝ, лидери, аутсайдери, маргинали и т.н. Нищо ново под слънцето.
казано от Димо на 29.08.17, 15:06:
Съгласен съм че е неизбежно в едно сравнително затворено общество да се получават такива аномалии като психологията на тълпата и фанатизирането ѝ, лидери, аутсайдери, маргинали и т.н. Нищо ново под слънцето.
С тази подробност, че психологията на тълпата не е аномалия, а се подчинява на ясни статистически закономерности за разлика от психологията на индивида.
29.08.17
15:22
казано от Димо на 29.08.17, 15:06:
Споко, Димо, на нас ни се говори, ама ние си я караме по нашата си, защото така ни харесва :-)))))))))))) Аз лично вече правя това, което ме кефи, само дето внимавам да не си навредя. Да, по-иначе сигурно ще имам по-голям прогрес, но искам нещата да ги правя с желание и да ми носят удоволствие. И не е нужно да влизам в спор, че аз съм прав, а друг не е. Приемам мнението му за по-меродавно, но това не значи, че ще вървя по този път.
Абе този “изрод” гледали ли сте го. Ей такъв ме кефи, има много клипове с какви ли не чалъми. Иначе и кляка и тЕги прави, ама ей тия ширети дето ги измисля най-ми харесват.
Мнението беше редактирано от Деян на 29.08.17 15:24.
Имам предвид анормалното и нетипично поведение на членовете на тълпата от това, което биха имали ако са извън тълпата.
В безименната и съответно безотговорна тълпа чувството за отговорност, тази постоянна задръжка пред отделния човек, изчезва напълно.
Делото на тълпата е навсякъде и винаги по-некачествено от това на отделния човек.
Индивидът като част от тълпата и само защото е заобиколен от много хора, добива усещане за непобедима мощ, позволяващо му да се поддаде на инстинкти, които задължително ще обуздае, ако е сам.