29.08.17
19:10
Аммм, стана ми адски любопитно около тия плочки.
Късно ли е или приемат ли се нови попълнения за “състезанието” или както там се води плочкуването?
Не мога да намеря и темата от телефона нещо.
Барабар Петко с мъжете и аз, ха ха... 😊
Е*а му се мамата на бицепса на Барт, нова страница, сантим надолЕ 😋
Мнението беше редактирано от NightCrawler на 29.08.17 19:11.
29.08.17
22:11
Имам предвид анормалното и нетипично поведение на членовете на тълпата от това, което биха имали ако са извън тълпата.
В безименната и съответно безотговорна тълпа чувството за отговорност, тази постоянна задръжка пред отделния човек, изчезва напълно.
Делото на тълпата е навсякъде и винаги по-некачествено от това на отделния човек.
Индивидът като част от тълпата и само защото е заобиколен от много хора, добива усещане за непобедима мощ, позволяващо му да се поддаде на инстинкти, които задължително ще обуздае, ако е сам.
Димо, след този пост ти прощавам всичко! Ти си истински батко : )
29.08.17
22:17
Да споделя на Барт и не само.
Тълпата тук във форума е типична. С интерес наблюдавах кой се самоопредели категорично като част от нея. И на мен едностранчивия прочит на събитията от Херцога и решението да запази почти всичко ми направи деня : ) Мисля, че събраната информация ще ми е от полза в настоящата работа, при управление на персонал, пък и на други места. Нямам право да давам оценка на тези хора. Те са такива каквито са. Обаче това с тартора и обяснението за овцете е така инфантилно. Кой нормален сравнява хората с овце, лъвове, хиени, кучета, котки и птички? Доста отрезвено се чувствам.
Радва ме, че една част от хората във форума запазиха дистанция от тази боза. Иска ми се да вярвам, че повечето от тях са го направили не поради страх от отритване и подигравки (само това ни липсва, все едно си нямаме други негативни емоции в ежедневието), а защото са избрали да ползват платформата за да общуват с уважение един към друг, да споделят и да се подкрепят спортувайки. Тези хора са ми интересни. С тях бих продължила да си общувам, докато не ме отпусне странния джедайски статус.
Заформи ми се и едно мнение, че спортът НЕ прави човека по-добър, а просто изостря подтиснати негови черти на характера. Ако един индивид е прост, спортувайки той придобива самочувствието да си извади простотията пред всички. Ако друг си мисли, че е велик, в даден момент започва да си вярва, че е Спагетеното чудовище, да се свети името му! Примери да иска човек. Това го виждам валидно както за негативните, така и за позитивните черти.
За себе си се убедих, че хюман дизайн е точна нАука и ми уцели с голяма точност, че съм зодия “горчив прожектор” (много яка тема има във форума за х дизайна!).
Барт, пишейки във форума според мен не означава, че сме част от стадо с пастир. Гадната ми страна обича да развива благотворителна дейност, да помогне на нуждаещите се да изкарат малко джобни-визирам модератори, гурута...... Върнах се като джедай във форума (без голям, лъскав мен като на Кольо, хахах) за да се подкрепяме в спортуването и изострянето на гадните ни черти. Твоите са много гадни, да знаеш : ) Подкрепям те за начинанието! Ти си моя фаворит за плочките!
Благодаря ти Теди, нямах си на идея че съм те обидил или разочаровал някакси, но е добре че получавам прошка.
“Батко” никога не са ми викали. Не е лошо 🙂
30.08.17
09:10
ББ-тийм е единственият (поне не се сещам за друг) форум в българското форумно пространство, където човек може да черпи огромно количество качествена информация относно тренировки, режими, тренировъчни програми, схеми и т.н. Говоря за форума, не за статиите в сайта. Достатъчно е човек да има отворено съзнание и да не подхожда с рогата напред.
Явно има хора, които това не го проумяват и не могат да го оценят. Вижте темите в бодиконструктура - всяка втора тема е “kakaw cikal da naprawq za masa na 15 sam i treniram ot 2 sedmici”. Това ли искате и тук?
Това, че има хора, на които егото им пречи и не могат да оценят даден авторитет си е техен проблем. Малко смирение не е излишно никому.
Не слагайте зорлем капаци пред очите си - напротив, възползвайте се от всяка възможност да научите нещо, пък дали ви кефи, дали ще го прилагате, дали сте съгласни, никой на сила няма да ви накара или убеждава. Форумната секта (засега) не ходи по адреси с бухалки да налага методиките си 😄
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 30.08.17 09:11.
Форумната секта (засега) не ходи по адреси с бухалки да налага методиките си
Точно това разделя сектите от официализираните религии 😄
30.08.17
09:59
ББ-тийм е единственият (поне не се сещам за друг) форум в българското форумно пространство, където човек може да черпи огромно количество качествена информация относно тренировки, режими, тренировъчни програми, схеми и т.н. Говоря за форума, не за статиите в сайта. Достатъчно е човек да има отворено съзнание и да не подхожда с рогата напред.
Явно има хора, които това не го проумяват и не могат да го оценят. Вижте темите в бодиконструктура - всяка втора тема е “kakaw cikal da naprawq za masa na 15 sam i treniram ot 2 sedmici”. Това ли искате и тук?
Това, че има хора, на които егото им пречи и не могат да оценят даден авторитет си е техен проблем. Малко смирение не е излишно никому.
Не слагайте зорлем капаци пред очите си - напротив, възползвайте се от всяка възможност да научите нещо, пък дали ви кефи, дали ще го прилагате, дали сте съгласни, никой на сила няма да ви накара или убеждава. Форумната секта (засега) не ходи по адреси с бухалки да налага методиките си
Също така, понеже е споменато едно друго място - няколко човека се чувстваха силно недооценени и дискриминирани тук, отидоха там, търпяха ги точно седмица (а дори и по-малко) и се върнаха с подвити опашки, защото видиш ли, тук явно е доста по-голяма свободия, а там едно предупреждение и после с голямата секира без обяснения. Такива форумни драматизми относно това как някой (и то един човек) се засегнал на заглавието на някаква тема - Боже, шансовете да се случи на друго място освен тук, въпросният да бъде търпян повече от няколко дни са нулеви. И затова въпросните си развяват коня и се чувстват отрезвени.
30.08.17
10:10
В други форуми подобни свински заглавия също нямаше да бъдат търпяни.
Уау, явно сте двойка за сантасе с Диззи-то ; ) Учудвам се 😄
И като стана дума - дебилен расизъм и ксенофобия също нямаше да ги търпят (дори по-малко от “свинските заглавия”). Но гледай - тук е либерално. Търпят се хора с мислене от тъмните векове, така че се радвай ; )
30.08.17
10:26
Хахахаха...
Всичко е много весело, сано ако може, цитирайте по-малки части, като отговаряте, че ного скролвам от тел, докато съм в кенефа. : Д
Проблемът на другите форуми е, че няма “семейна” приятелска среда. И примерно не се толерира да си дрънкаш празни приказки, да си постваш песни според настроението, което за мен беше голям минус, да ти се модерира поста, защото си си аднал и клипче от тубата.
Или примерно да те баннат, защото си казал, че Животното не е толкова як, за колкото се мисли. Хахаххаха примерно 😄 Тука най-много да се смеем и да се ебаваме с това и с Животното естествено и дотам, никой няма да ти махне дневник и редактира пост, дори и да си обидил някой от модераторите или треньорите.
30.08.17
10:56
То пък онова там може ли въобще да се нарече форум. Супер смешна история.
Аз пък нашият си тук го харесвам такъв, какъвто е. Който не го кефят определени теми или заглавия, просто да ги подминава. Нито ще му попречат на тренировките, нито нищо. Също така, разводняването в дневниците /когато авторът им няма против/ не води до намаляване на ползите от съветите на знаещите, нито пък пречи такива съвети да се дават.
Хората обичат да общуват, тъй като човек е социално животно..........и тези които са се били върнали от “там” и са дошли отново тук, е не защото е нямало къде да отидат, /т.е. който нещо не му харесва, защо ще се надене пак на него/, а просто защото този форум е доста по-добър.
....
А, Блажка ме е изпреварила. Апропо, казаното е на 100 % точно така. Тук хората си се чувстват доста по-близки, макар да се дърлят понякога.
Мнението беше редактирано от Деян на 30.08.17 10:58.
03.09.17
12:54
Ей, загуби се момче!
Като обиколка на бицепс изчезна 💪😇
04.09.17
15:42
Днес в седем часът започвам, стискайте палци.
Това е бъдещата ми зала.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 04.09.17 15:43.
04.09.17
15:49
Днес в седем часът започвам, стискайте палци.
Ама к,во започваш бре, Барти :-) Да тренираш в тая зала или кросфит започваш? И аз се бях надъхал за малко по кросфита да видя как е там, отидох, направих някакви елементарни рундове, увисна ми сопола, осъзнах се, че нито ме кефи, нито лично на мен кой знае какво ще ми донесе това и до там :-)
Иначе каквото и да си решил да правиш, стискам палци!
Мнението беше редактирано от Деян на 04.09.17 15:50.
04.09.17
15:58
Благодаря ти много за пожеланието.
Започвам с кросфит с републиканския шампион на Ирландия по кросфит в неговата зала.
Имахме предваритрлна среща,отдели ми близо час за разговор.
Казах му за целите ми и ежедневието ми. Смятам, че оцени ентусиазмът ми и каза, че ше направи за мен каквото може и до където стигне мотивацията ми.
И сега нещо, което рядко се среща..........плащането е само за благотворителност, който, колкото иска.
Има кутия с печат и на края на всяка тренировка слагаш колкото искаш........дали е яко мотивиращо.......а?
04.09.17
23:46
Eat this bi#ch.
Последната серия по три.
Трябва да си купя автоматик, не мога да натисна съединитела.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 04.09.17 23:49.
05.09.17
07:14
Eat this bi#ch.
Последната серия по три.
Трябва да си купя автоматик, не мога да натисна съединитела.
като видях това голямо бяло))....помислих, че съм объркал дневника с на Кобрата и това е дупето й и си го мери ..май наистина ми трябват очила))
05.09.17
09:42
Барт, ти в Ирландия или Англия си. Питам, понеже упомена ирландец, което не значи, че не живее в Англия де, но все пак?
05.09.17
10:38
Ирландия.
Никой ли не видя детелината в лютата чушка на снимката ми?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 05.09.17 10:39.
05.09.17
11:01
Ирландия.
Никой ли не видя детелината в лютата чушка на снимката ми?
Видях я, ама не предполагах, т.е. не я свързах. Иначе и цветовете си набарал на гозбата - зелено и оранжево.
08.09.17
11:42
Днес втори кросфит.
Тъкмо ми се оправи кръста, след първата тренировка цялата ми задна част на тялото бе като от стъкло за два дни.
Това не ме спря от обичайните тренировки във фитнеса.
Целият гръб, кръст, задник, бедра бяха на качамак, но от днес съм ок.Изпрати ми човека тренировката за днес, не изглежда като нещо, което мога да направя, но да видим.
Купих си въже за скачане защото се оказа, че ми е проблем, така се шибнах зад вратът няколко пъти, ме имах червени линии, та поскачах в двора тези дни и посвикнах.
В понеделник два часа ще ми отдели за лостове(bars).
Каза, че с мотивацията ми лесно ще ме научи.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 08.09.17 11:59.
08.09.17
12:53
Има го, да, не е нещо ново. Освен това съм тартор на Форума, не просто на групичката.
08.09.17
23:43
Както стана ясно от горния пост,дяволи тук няма, значи няма нижда и от тартори за да ги водят.
Кросфит:
Linda-ЛТ,ЛТ+20,3/4ЛТ.
Преден клек до максимум-за мен 100.
Понеже стигнах бързо до макса ми даде три десетки с 3/4ЛТ заден клек.
Набирания и суингове-безчет.
Пристигнах малко по-рано за тренировката и разгрявах заедно с треньора.Показа ми места от тялото ми, за които не съм и помислял, че ги има.
Показа ми и предния клек, видя, че ми е трудно и ми показа как да го правя-butterfly.
Каза че продължаваме да учим и да ходя всеки път половин час преди тренировката за да учим.
Кросфита е моето нещо.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 08.09.17 23:53.
10.09.17
00:56
За Коледа мисля едни плочки да си подаря, какво ще кажете?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 10.09.17 01:56.
11.09.17
12:09
Един съвет, който най-вероятно няма да послушаш, но все пак:
Бягай с 200 от тоя “треньор”!
11.09.17
12:10
Because…...?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 11.09.17 12:15.
11.09.17
12:12
Разбирам го като загриженост, за което благодаря, но какво от оскъдната информация, която подавам те накара да мислиш, че трябва да се “бяга с 200” от него?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 11.09.17 12:15.
11.09.17
12:16
Кое и е оскъдно на информацията според теб?
Гледам ти “тренировката”(да се чете размазването от натоварване) и ми стига. Линда на човек с твоя стаж и второ-трето посещение на КФ, после заден клек при положение, че и преден си правил и с щанга на гръб не си клякал сериозно...Заеби, и тая информация ми е предостатъчна.
11.09.17
12:18
Разбирам и благодаря за загриженоста още веднъж.
11.09.17
12:25
Съобщение от приятел преди пет дни....
Човека се е състезавал в един КФ-форум с Mat Fraser….....
Не знам къде е логиката да не прави пари от това, че ме учи......... Иска системно да осакатява спортисти за да премахва конкуренцията или......не знам, нали не съм известен тук като много умен....къде е логиката???????
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 11.09.17 12:33.
Не знам къде е логиката да не прави пари от това, че ме учи......... Иска системно да осакатява спортисти за да премахва конкуренцията или......не знам, нали не съм известен тук като много умен....къде е логиката???????
Ти сам ще разбереш, но все пак слушай и тук какво ти пишат. Виж как ти се отразява, то ще си покаже до 1 месец 🙂
П.С ако живееш в Дъблин може да ударим по една бира другата седмица
11.09.17
12:52
Не знам къде е логиката да не прави пари от това, че ме учи......... Иска системно да осакатява спортисти за да премахва конкуренцията или......не знам, нали не съм известен тук като много умен....къде е логиката???????Ти сам ще разбереш, но все пак слушай и тук какво ти пишат. Виж как ти се отразява, то ще си покаже до 1 месец
Близо съм.Пиши един телефон на ЛС ще се радвам.
11.09.17
12:52
И ти ли си там, бре ;-)
11.09.17
13:37
Той не те учи, той ти дава някакви неструктурирани натоварвания. Това първо.
Второ, кой къде се е състезавал не е никакъв атестат за способността му да води структурирани тренировки.
Трето, оная приказка за добрите намерения.
Пък и в крайна сметка си е твоя работа. Виж хубаво какво написах “Еди съвет, който най-вероятно няма да послушаш”
11.09.17
14:47
Защо да не ме учи.
Заряза тренировката на целия клас за да стои до мен.
Учи ме да клякам.
Това че ме вкара в тренировката на напредналите не означава, че ме насилва с техните тежести.
Преди всяко упражнение ме пита какъв ми е максимума,който съм постигал и определя на момента какви повторения да правя, подбира ми тежестите.
Например супер серии набиране и суинг ме попита колко ми е макса на набиранията.
Свали ми ги на половина в серия.
Според мен е загрижен и не ми дава да се натискам много защото ме вижда,че съм пренавит и ме пази.
Има хора на по година и половина там и. Изглеждат доста добре, единия пич ми каза, че за година и половина не е повторил една и съща тренировка.
Също е важно за мен, че клякам и тяга правя и кръста ми е ОК.Вярно, след първия път бях като от стъкло, но е нормално след непривично натоварване да се случи, след втория път само мускулна треска.
James,още веднъж благодаря, че те е грижа, оценявам го и не е сърказъм.
П.п.в КФ тренировките ми, мускулатурата издържа, обаче странното (за мен, сигурно има обяснение)е, че след 20 години плуване, въздуха не ми стига.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 11.09.17 15:35.
11.09.17
15:38
Защо да не ме учи.
Трудно е да го разбереш. Но нещо като все едно да учиш абсолютно начинаещ да лети с някакво състезателно крило със свръхдинамични характеристики и при нестабилно време.
Учи ме да клякам.
Е, айде, айде...А тяга научи ли те докато загрявахте? А обръщане? А техниката на лега как е?
Да ти я беше дал тая Линда след 2-3 месеца системно и структурирано тениране - ОК, някак по-може да се приеме, ама тая манджа с грозде дето си я правил...
11.09.17
15:53
Разбирам гледната ти точка.
Сигурно не е на нивото ти, за техника едва ли може да става дума при мен.
Но с времето ще разберем как са нещата.
За сега целите, които имам ги догонвам,третия ред се показва.
Когато реша нещо друго ще се задълбоча.
За сега кръста ми е най-важен и, да чукам на дърво, е добре.