Препоръчайте ми тренировка и диета

Здравейте!
На 16 год. съм и съм висок 180см., тежа 79кг. Миналото година ходих 3 месеца на фитнес, но после спрях и тази година началото ходих някъде 3 месеца отново. Сега, тъй като е лято реших пак да ходя, но този път искам да имам сериозни резултати, защото досега направих някакви мускули, но не много, пък и релефа ми куца.
Ще съм много благодарен, ако ми изготвите програма за всеки път който ходя, колко често да ходя и какво да ям. Знам че трябва да спра всички сладки, газирани и подобни неща. Трябва ли да ям нещо специално преди и след фитнес? Не искам да консумирам протеинови добавки и подобни прахчета. Също така, като цяло искам да се фокусирам върху горното ми тяло и корема, за сега краката не смятам да ги тренирам.
Благодаря предварително!

02.07.17
16:18

казано от Кристиян Вачев на 02.07.17, 16:07:

Също така, като цяло искам да се фокусирам върху горното ми тяло и корема, за сега краката не смятам да ги тренирам.

Защо ?

Има търсачка. Всяка 3та тема е като твоята.
Крака недей да тренираш - все пак за какво са ти, те не вършат никаква работа. Ако може и гърба изпускай.... Та ето ти един як СПЛИТ
1. Гърди + корем
2. Раце + корем
3. Почивка ама може да сгънеш малко
4. Трицепс + странична паласка - прави ги в различен ден за да стресираш муслула и да се изцепи
5. Бицепс и суперсерия корем с другата паласка - тука си е изродия
6. Е ...гърди пак да напомпиш за съботата
7. Почивка ама все пак ръзгани за трицепс
Извинявам се ама заради жегата, не се въздържах от коментар.

Мнението беше редактирано от Светослав Захариев на 02.07.17 17:06.

Здрасти!

За да постигнеш сериозни резултати, ще трябва да тренираш и краката, а също и да бъдеш търпелив и постоянен.

Колкото до храненето и тренировките - опитай се сам да се ориентираш.
Подготвили сме едни ръководства, които ще ти дадат нужна основа за първи стъпки.

Виж и тази статия.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1