Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим15.08.17
14:22
Свекърви - буквояди. Много добре разбрахте какво имам предвид. Да ме прощават всички божества от всички галактики, че приобщих Сен Тропе към парти дестинациите
15.08.17
14:27
Абе както казах и по-назад, въпрос на предрпочитания. Края на юни и началото на юли бяхме цялото семейство на Слънчака. Сега отскочихме с жената до Балчик и Албена. Над 20 г. не бях стъпвал. На Албена спокойно, няма ръганица и то баш в пика на сезона, водата кристал ......... не е моят курорт. Искам си здравата музика от всякъде, искам си яките басове, народ, викане, иху, аху......това обичам да е около мен. Да ври и кипи от настървени за купон и “приключения” хора.
15.08.17
15:39
казано от ME4O_TURIST на 15.08.17, 14:22:
Свекърви - буквояди. Много добре разбрахте какво имам предвид. Да ме прощават всички божества от всички галактики, че приобщих Сен Тропе към парти дестинациите
Белия, не се вълнувяй толкова, просто дискусия.
Отбелязахме го за Сен Тропе защото няма нищо общо с другите изброени дестинации.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.08.17 15:42.
15.08.17
15:57
Барт дискутира. Аз директно си соля.
Да допълня, патриотизмът е тъп довод да се почива на нашето море. Една почивка трябва да ти е по джоба и да предлага привлекателни за теб неща. Какъвто си ти, такава е и почивката ти.
казано от Dizzy на 15.08.17, 15:57:
Какъвто си ти, такава е и почивката ти.
А аз се чудех защо все ме влече да почивам някъде далеч от навалицата, на някое село 🙂
16.08.17
00:02
казано от Dymag на 15.08.17, 23:43:
казано от Dizzy на 15.08.17, 15:57:
Какъвто си ти, такава е и почивката ти.
А аз се чудех защо все ме влече да почивам някъде далеч от навалицата, на някое село
Точно,аз на Синеморец съм открил моят малък рай......под “секрет”ще ви кажа, че с моета съпруга обмисляме да купим една малка къщичка там.
Направо ми поникнаха крила от идеята и.........реших да клякам.
П.п.и ми е по-лесно утре да отида на работа да изкарам две дограми ит къщичката и пет плочки от тоалетната lol lol
Ще направим един bb team купон там, живот и здраве.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.08.17 00:28.
16.08.17
09:40
.. малко редакция, че не звучи добре.
Мнението беше редактирано от Dizzy на 16.08.17 19:44.
16.08.17
19:47
Само да допълня. В Балчик /ей така посетен от любопитство/, дето плаж като хората нямат, обикновена салатка почва от 6 кинта нагоре минимум. Сравнено със Слънчака-доста нагоре като цени, въпреки никакъвто курорт сравнено със Сънито. И мани другото, има заведения, дето места няма и трябва резерве от предния ден-ресторант Корона например. Храната е превъзходна. Абе 90 % в тоя град туристите са румънци, ядат и пият яко, нашите им се клянят до земи.
Мнението беше редактирано от Деян на 16.08.17 19:48.
16.08.17
19:51
Така е, Дидо. И аз не издържах в Балчик. Там е да се отиде за 1 ден на разходка по крайбрежната и до Двореца.
16.08.17
19:56
казано от Dizzy на 16.08.17, 09:40:
.. малко редакция, че не звучи добре.
Кое не звучи добре?
Написаното от мен ли?
16.08.17
20:09
Неее : )
Редактирах си мое мнение, защото като го прочетох преди малко не ми прозвуча добре и можеше да се приеме за обида, което най-малко искам.
16.08.17
21:48
Буукнах си стая в петзвезден хотел в Слънчака за уикенда. Мисля да се позабавлявам с ведомствени мадами, квалитетни питиета, ароматно наргиленце и хубава музика на Бедрумчето, докато се вайкате като бабишкери колко е гадно по Черноморието.
16.08.17
21:51
Да не си забравиш банските.
16.08.17
21:56
казано от ME4O_TURIST на 16.08.17, 21:48:
Мисля да се позабавлявам с ведомствени мадами
Т,ва не го схванах.......ведомствени, т.е. от хотела (персонал-младички камериерки, които случайно попадат на ситуация в стаята ти) или от бачкането ти. Демек, муцка ай те водя на едно петзвездно романче за нЕколко дена. И тя: “ок, ще е супер” ;-)
16.08.17
21:59
Е едно време за другарите от политбюро е имало ведомствено мадами в хотел Кубан , Вальо Симеонов ми ги уреди .
16.08.17
22:15
Това правих и аз като тинейджър, но на Миконос.
Почти нямам пропусната европейска националност.
Буукнах си стая в петзвезден хотел в Слънчака за уикенда. Мисля да се позабавлявам с ведомствени мадами, квалитетни питиета, ароматно наргиленце и хубава музика на Бедрумчето, докато се вайкате като бабишкери колко е гадно по Черноморието.
Че за какво ти е море за “ведомствени мадами, квалитетни питиета, ароматно наргиленце и хубава музика” ?
16.08.17
22:34
казано от Dymag на 16.08.17, 22:31:
Че за какво ти е море за “ведомствени мадами, квалитетни питиета, ароматно наргиленце и хубава музика” ?
питомното))) е по-лесно от дивото)))
16.08.17
23:17
Даже ще използвам новото андроид приложение на Васко да се разходя евтино на газчица с Бенца в Бургас 🙂
16.08.17
23:21
казано от Dizzy на 16.08.17, 19:51:
Така е, Дидо. И аз не издържах в Балчик. Там е да се отиде за 1 ден на разходка по крайбрежната и до Двореца.
В “Слънчака” (това звучи супер селско и пасва идеално) не се издържа и един ден. Бях в Несебър за 3-4 дни по миналата година и там е станала същата работа. В Балчик не се ходи на плаж, а на разходка и да си купиш прясна, току що уловена риба, и ако 6лв за салата на заведение са ви много, си носете зарзават от вкъщи, а входа за Двореца последно беше 20лв, което наистина е много.
16.08.17
23:27
Ми аз си носих зарзават от село,няма такива домати и ракийка и си ми бе чудничко.
6 лева за салата си е ок иначе според мен.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.08.17 23:28.
16.08.17
23:36
20-те лева за Двореца си заслужават, защото се поддържа, както и трябва да е навсякъде на подобни места.
6 лв. за салата за един човек не е кой знае какъв разход, но вземи го умножи по 4 за едно семейство, после добави основно и десерт за децата и става цифра.
Балчик за мен е очарователен, но за един ден, защото няма плаж.
16.08.17
23:41
казано от Bart Simpson на 16.08.17, 23:27:
Ми аз си носих зарзават от село,няма такива домати и ракийка и си ми бе чудничко.
6 лева за салата си е ок иначе според мен.
Сигурно си носиш и домашна ракийка. Все си мислех, че човек отива на почивка за да разпуска, а не да се стиска.
20х4= 80лв за едно семейство, а 4х6лв е много...Входа за двореца отива в касата на Софийския университет, което е нагло.
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 16.08.17 23:43.
16.08.17
23:45
Така говори само човек, който не е опитвал току що откъснат зеленчук от градината на дядо си : )
16.08.17
23:46
Да, бе, носих си и ракийка, нали казах.
Но грешно ме прецени, не е за стискане,а просто защото като приспим дребния ни е много яко със съпругата ми в градината на апартамента да си нарежем два домата и да ди пием домашна ракийка.
Причина едно-такива домати и ракия на пазара няма да намериш.
Причина две-не обичам да ходя по барове и кръчми.
Причина три-ако имаш един ресурс в двора няма нужда да плащаш на друг.
Причина четири-така ми харесва.
Не е за стискане с две думи.
П.п. И лук и чушки люти и магданоз си носихме.
Само зехтин и сирене биволско си купихме от магазина.
И от jumbo си купихме ракиени чашки и мокри във фризера.
Ако ми кажеш някоя кръчма където наливат луда кайсиева, точеща се като олио във заледени чаши -отивам, табиетлия съм си и обичам да си е по моя начин.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.08.17 23:53.
16.08.17
23:54
Не съм бил опитвал домашни домати и ракия... мъка мъка. Създайте една комуна на морето и всеки да носи компоти, ракия и кисело зеле.
16.08.17
23:57
И ще е толкова хоуми и приятно.
Аз бих се записал с удоволствие.
За съжаление ми се налага да живея далеко от дома и за един компот мога да направя какво ли не, много ми липсват някои неща.
Виж, ман, всеки си го схваща някак си и си се кефи.
Само зелето за лятото няма да ми върже.
Ама виж, не знам имаш ли деца.
Ние си ходим в един и същ хотел, в един и същ апартамент(даже вече съм си направил резервация за догодина)
С кола сме си, багажник -бол-ауди, знаеш.
Има си кухня апартамента, има си двор, защо не.
Като заспи малйия къде да вървиш, седиш и се ослушваш няма ли да се сабуди и тр да си близо.
Да чоплим семки ли?
Не разбирам негативното ти отношение към носенето на домати и ракийка на морето?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.08.17 00:01.
казано от Brown Bomber на 16.08.17, 23:54:
Не съм бил опитвал домашни домати и ракия... мъка мъка. Създайте една комуна на морето и всеки да носи компоти, ракия и кисело зеле.
Няма - бутнаха ги и направиха хотели, кръчми и атракциони. Тия с доматите измряха, а наследниците им станаха банкери, IT специалисти, оператори в кол център и дилъри.
Но има страхотни планински селца, с хубави домати, домашни ракии, сърдечни хора ... пак за някой лев - сиромашка работа, то ясно, перфектни за жегите и със страхотна природа. Балкана наистина ни е много истински.
17.08.17
00:05
Хммм чудно, напомня ми следната история от преди време в София на секюрити чек на полет за Варна, някакъв див селяндур с робашка и брезентова торба на гърба, може би бачкер в чужбина и някой да му е купил билет. Та в този денк на гърба се оказва, че мъкне буркани с консервирано месо. Дигна скандал и взеха, че го пуснаха да мине. Не можах да повярвам....
17.08.17
00:06
Аз съм планински човек и зима и лете.
Ходя на море само заради дребния и съпругата ми.
По време на планимските ми странствания съм откривал невероятни места и хора.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.08.17 00:08.
17.08.17
00:07
казано от Brown Bomber на 17.08.17, 00:05:
Хммм чудно, напомня ми следната история от преди време в София на секюрити чек на полет за Варна, някакъв див селяндур с робашка и брезентова торба на гърба, може би бачкер в чужбина и някой да му е купил билет. Та в този денк на гърба се оказва, че мъкне буркани с консервирано месо. Дигна скандал и взеха, че го пуснаха да мине. Не можах да повярвам....
С него ли сравняваш хората, които си носим домати на море?
17.08.17
00:09
Това е, отиваш някъде, сядаш и си поръчваш домашни мезета и салати, домашни сладка и специалитети, домашно ичкии. Който търси намира, а не да мъкна храна по почивките.
17.08.17
00:10
Ама аз не я мъкна, бе човек, в багажника си я карам.
Ти така го схващаш и аз те разбирам.
Важно е да се кефиш.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.08.17 00:12.
17.08.17
00:12
Добре де, ако я мъкнеше с влака вече щеше да е епично 🙂 Живи и здрави, всеки разбира почивката по различен начин, само тези на “Слънчака” не правя опити да ги разбирам.
17.08.17
00:15
Ето, виждаш ли, всекимо е различно.
Но за едно си прав, на почивка трябва да се разпуска, а не да се стискаш.
Аз се захванах да ти отговарям за да опитам да обясня, че не си позволяваме от стискане да си разваляме почивката, а просто защото ни доставя удоволствие.
17.08.17
01:03
Входа да се разходиш по улиците на Дубровник е 20 евро на човек, защо 20 лв. да е много за посещението на страхотната градина към двореца, принадлежал на Кралска особа?
Приходите по принцип трябва да отиват към този който стопанисва. Ботаническата градина (с кактусите и т.н. екзотични видове) по спомен се стопанисва точно от СУ. Стипендии общежития, а-у : ) Не виждам нищо лошо. Вероятно част отива и към общината, не съм се интересувала в подробности. За самия Дворец имаше отделна такса и май тя беше за общината.
17.08.17
01:04
Вероятно и аз в момента щях да държа в мини бара на хотела ми домати от моята градина (които съм отгледала от семена), обаче като тръгвах не бяха узрели. Нищо, че бачкам IT мениджър в банка и мога да си позволя каквото си искам : ) А сега трябва да ям шопска салата с незнамсикакво подобие на сирене и турски домати, яко пръскани с всичко, на недобре почистена маса в заведение за 6+ лева защото иначе ще изглеждам Ганьовски. Нещата не са само черно и бяло.
17.08.17
01:06
Лош тайминг, Диз, за другата година по-късно на море или оранжерия в хола.lol.
17.08.17
01:10
Само ако обещаеш да напечеш на котлон от твоите люти чушки : )))
17.08.17
01:18
На котлон не стават, трябва ламарина на огън, да си хванат от пушека.
Толкова не ми пука ганьовско ли е или не, такива вечери прекарахме със съпругата ми, че ми се плаче от кеф.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече