Пълна промяна

Здравейте! Нова съм във форума, а и изключително малка - на 15 години съм. Не съм твърде дебела, даже много слаба , но не по приятен начин. Тежа около 52 кг и съм висока 175 см. Но тялото ми е разпуснато, имам целулит, който не е кой знае колко забележим , но аз не обичам да се виждам такава. Никога не съм си падала по спорта, единствено тичането ми върви, така че водя доста застоял начин на живот. Та понеже съм от начинаещите и ми трябват доста обяснения, се свързах с вас. Искам да стегна цялото си тяло, не искам плочки например, просто плосък у оформен корем, както у стягане ако е възможно и уголемяване на дупето, понеже съм виждала такива постижения чрез спортуване. Но знам , че трябва много много голяма амбиция и здравословно хранене, както и упорити тренировки. Нямам добре оборудвани фитнес зали в околието, а и желая да постигна нещата у дома . Та може ли да ми помогнете с това как и какво да тренирам у дома, колко пъти в седмицата и също така как да променя начинът си на хранене. Изключително трудно ми е да спра сладкото, а газирано не пия от доста отдавна. И още един въпрос много ли време ще отнеме да постигна желаното? Не очаквам месец и хоп тяло мечта, но все пак искам да знам приблизително изчисление хд снимката, която прикачих, може да ви създаде представа, как горе-долу изглеждам и какво донякъде целя да постигна. С разлика, че гърдите ми са страшно по- малки, а след тренирането ще се намалят ли още повече? И още нещо, освен упражнения планирам да тичам на стадиона, но бавни обиколки, спринтове ли? Като цяло съм много чужда на тази тема и се надявам да му помогнете. Благодаря предварително!

05.08.17
13:24

Специално голям глутеус с въобще атлетично и оформено само с бягане, няма как да се постигнат.За тази, или тези цели са нужни стабилни тренировки с тежести, и подходящ режим на хранене.Казваш, че залите около теб ,не са добре оборудвани какво имаш предвид? Ако има достатъчно тежести и лостове значи залите са перфектни .Разбира се винаги  можеш да инвестираш и да си купиш тежести за тренировки в домашни условия .

Мнението беше редактирано от Martina Simeonova на 05.08.17 13:28.

Здравей!

Казваш, че никога не си падала по спорта и че водиш доста застоял начин на живот. А си само на 15.
Моят съвет е на първо време да действаш в това направление - да намериш спорт, който ти харесва и постепенно да станеш по-активна в ежедневието си. И това да не е само докато постигнеш целта, а и след това. 🙂

Тъй като не знам какъв точно ти е начинът на хранене, може да прочетеш тези съвети. Ще ти дадат добри насоки.

Няма как да ти се отговори колко време ще е нужно да постигнеш това, което искаш. А и не се сравнявай с други момичета.

По отношение на бюста, прочети това.

За тренировките разгледай в съответния раздел тук. Има идеи и за такива в домашни условия.
За спринтове: сигурна ли си в техниката си?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1