Кико Сан

Прескочи до:

01.12.18
20:04

казано от Radost на 01.12.18, 16:25:

Здравей, Кико,
” 60 минути акордеон ” какво е? 🙂
На Зузка какво правиш и от къде - нейна платена платформа или youtube?

Здравей,
имам акаунт да. Много съм доволна, защото тренировките и са ми много забавни и е супер вариант за сутрин набързо.

02.12.18
09:10

02.12.2018
—два протеинови мъфина  + кафе
—зелева супа*, филия пълнозърнест хляб*
—сладка* “канелена звезда”, сладка* “доминощайн”
—30 гр. кашу*, 80 гр. нискомаслена моцарела, препечен бейгъл*, супа* от тиква*

Бях цял ден на Чигонг уъркшоп.

Калории: 1214

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 02.12.18 20:09.

03.12.18
21:44

03.12.2018
—кафе
—моцарела,  кроасан, краставица
—две шоколадови бисквити
—зеленчуково къри
—портокалов сок, банан, боровинки
Час акупунктура.
1600 калории

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 03.12.18 21:50.

04.12.18
11:23

04.12.18
Закуска: портокал*, кафе с 200 гр. нискомаслено мляко*;
Обяд: ризото с гъби и кашкавал, доматена салата
Следобяд: портокал*
Тренировка: 8 Minute Tabata #10 (Zuzka Light)
1) вдигане на колена от вис
2) руско усукване с пудовка
3) бентоувър гребане с пудовка—ляво
4) бентоувър гребане с пудовка—дясно
5) странична греда слайдър (със слайдър дискове)—ляво
6) странична греда слайдър (със слайдър дискове)—дясно
7) снач с пудовка—ляво
8) снач с пудовка—дясно

Вечеря: телешко със зеленчуци, чай матча с 30 мл. нискомаслено мляко*
30 минути Чи Гонг 🐲🍃

Калории: 1052

Посред нощ, че не можах да заспя, въпреки липса на глад—малка тостерна пълнозърнеста филия* с фъстъчено масло* ( без добавена захар) и сладко от горски плодове* (без добавена захар). Не е сметнато в калориите горе. ☝

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 05.12.18 08:41.

05.12.18
08:42

05.12.2018
Закуска: кафе (чисто), 200 гр. кисело мляко, малък банан;
Обяд: две бъркани яйца с една лъжица слънчогледово олио, 30 гр. моцарела, спанак
Следобяд: 300 гр. кисело мляко, хапка домашен пълнозърнест Щолен (колегата правил)
Вечеря: 15 гр. тиквени семки, пилешки гърди със зеленчуци,  15 гр. слънчогледово олио
30 минути Чи Гонг 🐲🍃
Калории: 1330
71 гр. мазн. / 87 гр. въгл. / 81 гр. белт.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 05.12.18 22:31.

06.12.18
22:22

06.12.2018
Закуска: кафе (чисто), 50 гр. пълнозърнести макарони, 50 гр. бяло саламурено сирене.
Обяд: 100 гр. огретен от картофи, маруля и краставица, 20 гр. маслини.
Следобяд: банан, 200 гр. кисело мляко, 40 гр. шоколад
Вечеря: задушени зеленчуци с пиле
Калории: 1300

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 06.12.18 22:24.

06.12.18
23:51

Кико, да не си на диета? 😄 Гледам някакви мижави калории от 3-4-5 дни насам. 🙂

07.12.18
08:29

казано от Елена на 06.12.18, 23:51:

Кико, да не си на диета? 😄 Гледам някакви мижави калории от 3-4-5 дни насам. 🙂

Да, имам един стар режим от Руми и го почнах. Искам да видя какъв ще му е ефектът. Затова и меря храната. Днес е ден 4-ти.
Почти нищо не свалям, ама като че ли изглеждам по-обезводнена. От 54 да свалям ще е под здравословното тегло, никой не ме подкрепя, напротив—всеки ми подарява шоколади, а и режимът като ми изготви Румито бях 60 кг. Ама то и без туй режимът е по 1000 калории на ден—на мен, че ми излизат по 1300 е, защото правя добавки 😅. Тогава отслабнах без режима, но искам да го пробвам в крайна сметка. А и пък някой друг килограм да сваля преди коледното угояване—защо не. Имам мазнини за сваляне предостатъчно по бедрата предимно.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 07.12.18 09:02.

07.12.18
08:41

08.12.2018 (Ден 4. на режим 🍎)

Закуска: кафе (чисто), банан, 200 гр. кисело мляко, чаша нискомаслено прясно мляко с матча
Обяд: супа от спанак с една супена лъжица слънчогледово олио, 30 гр. бяло саламурено сирене
Следобяд: 60 гр. шоколадов дядо Коледа, който ми подариха вчера (Няма да стане на Румито нейната работа май) 🙄😅👿☝
Вечеря: едно варено яйце 🙄
Преди лягане: един малък портокал

Калории: 1162
Мазнини 54 гр. / Въглехидрати 99 гр. / Белтъчини 61 гр.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 08.12.18 10:43.

07.12.18
08:55

Дублаж 🙄

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 07.12.18 08:55.

08.12.18
10:32

07.12.2018 (Ден 5. на режим 🍎)

Закуска: кафе (чисто), 30 гр. пълнозърнест хляб, 30 гр, бяло саламурено сирене, домати
Тренировка: Upper Body and Abs Basics #1 (12 Minute AMRAP Зузка Лайт):
1. греда на лакти ( 1 минута)
2. трансформъри (т.е. от греда на лакти на нормална греда и обратно)
3. коремни преси със свиване на колената при и гира в ръце
4. гребане с две гири
5. нормална греда (1 минута)
6. с колене на пода и ръце като в поза греда—прибиране на коляно към гърдите със смяна на крак
7. усукване ляво и дясно от седеж с гира в ръка
8. колело от седеж, ръцете зад тила
9. гребане от греда къмто гребане от седеж (т.е. гребане с гирите в поза за греда, после коленете се прибират до поза седеж и нагоре ръцете изправени с гирите)

Обяд: 50 гр. сурови орехи
Следобяд: банан, кафе със 100 мл. нискомаслено мляко
Вечеря: 100 гр. пилешки гърди със зеленчуци (без мазнина)
Преди лягане:  малък портокал
30 минути Чи Гонг 🐲🍃

Калории: 852
Мазнини 46 гр. / Въглехидрати 59 гр. / Белтъчини 42 гр.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 08.12.18 22:45.

08.12.18
11:38

Значи до тук с режима не мога да кажа за килограми (защото везната ми и  без туй е мeханична и мери с точност до 1 кг :-) ), но на мерки определено съм смъкнала явно—спортните ми бодита и клинове са ми станали широки.

Не мисля за по натам 1000-та калории да ми станат начин на живот, но определено ще нагодя този режим за постоянно ползване. Изчистеното хранене с малко въглехидрати явно оказва веднага ефект.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 08.12.18 11:42.

09.12.18
11:07

09.12.2018 (Ден 6. на режим 🍎)

Закуска: 30 гр. овесени ядки, накиснати, лъжица какао банан, 100 гр. кисело мляко 3,5 %, кафе (чисто)
Тренировка: Legs like a Dancer #5 (Зузка Лайт)—това е видео номер пет от едноименната и серия за долна част.  Видеото е дълго—един час. Включва упражнения от балета (плие, деми поант и т.н.). Използва се стол за подпиране. Много подобно e на курс “Barre Concept”. Използвам и пилатес топка, лекo спихната за захващане с крак между прасец и коляно.
Междинно: една лъжица фъстъчено масло на Рапунцел
Обяд: две бъркани яйца на сух тиган (добавям пръска ПАМ спрей—зехтин), 35 гр. кашкавал, домати, 50 гр. домашен протеинов мъфин, кафе + 200 мл. нискомаслено мляко
Следобяд: Смути от спанак, краставица, мента, ананас, малко портокалов сок
Вечеря: 30 гр. кашкавал, огретен от карфиол, портокал
30 минути Чи Гонг 🐲🍃

Калории: 1335
Мазнини 58 гр. / Въглехидрати 112 гр. / Белтъчини 79 гр.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 09.12.18 21:26.

09.12.18
12:47

Значи, фъстъченото масло, което купувам от био-магазина на Рапунцел (уж мега био здравословна, и най-вече - скъпа, марка) съдържа и сол,  и захар (било тя и “сурова”), и .. палмови мазнини?  Чак сега прочетох, винаги съм приемала, че това фъстъчено масло се състои само от фъстъци?!
Обикновеното “хрупкаво” американско фъстъчено масло, от което в последствие купих един буркан, защото ми свърши Рапунцела не съдържа палмово масло, но затова пък—яко трансмазнини от втвърдени растителни. Ужас.  Ще го изям обаче. От там насетне—някакъв вариант?! Освен да търся чист мус от фъстъци или обмислям да си произвеждам сама...  Много от био-продуктите наистина са само маркетинг и като прочете човек—пак пълно с набухватели, пълнители, и оформящи консистенцията био-горива.  Има обаче определени продукти—като доматите, пиперките, марулите, меса и кашкавали—които са от една ферма на близо до града (10 км).  Техните продукти са много по-скъпи от конвенционалните, но съм убедена, че си заслужават.  Един голям процент от пакетираните продукти в био-магазина се различават най-вече по маркетинга и цената.
Ок, сега видях, че Рапунцел има и фъстъчен мус, който наистина не съдържа нищо друго освен фъстъци и морска сол. Този.  Явно като съм пазарувала последния път съм взела грешния буркан. Това без добавките се води фъстъчен мус, а аз по погрешка този път съм взела продукта им, който се води “Пийнът Бътър”. Този.  Който явно се прави почти досущ по американски модел. Грешка. Оффф.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 09.12.18 12:55.

09.12.18
13:10

Кико, ще се замисля дали да си записвам храната - депресираш ме с твоите 800 ккал на ден. 😄 Майтапя се. Ама наистина са много малко. Дано да постигнеш това, което искаш. (fingers crossed)

Мнението беше редактирано от Елена на 09.12.18 13:32.

09.12.18
14:06

казано от Елена на 09.12.18, 13:10:

Кико, ще се замисля дали да си записвам храната - депресираш ме с твоите 800 ккал на ден. 😄 Майтапя се. Ама наистина са много малко. Дано да постигнеш това, което искаш. (fingers crossed)

800 калории са изключение за мен, но наистина, ако спазвам стриктно режима—някои дни излизат 700, 800 калории. Над 1000—няма. Пише в режима да съм изяждала половин кило маруля или домати или да чопля тиквено семе, ако съм гладна 🙂) То аз гладна не съм, но се чувствам мега отпаднала, което не е сделка. По принцип съм такъв тип, който се залисва много с работа и даже и да не съм на диета, забравям да ям, докато не ми се завие свят. Но сега с тоя режим—и без туй няма мегдан за повече храна. Сега е събота и неделя—стоя си вкъщи, тренирам вкъщи, няма кой знае какъв калориен оборот и става.  Но, през седмицата, само да идеш до спиркита на метрото и да се набуташ в 08:00 часа в пийк тайм в метрото ще си е направо фитнес-предизвикателство на тия калории. Така че, ще се видят и повече калории, споко.  Освен това неща като домати, чушки, марули, лук, тиквички, печурки и броколи не ги вписвам в калориите, но те не са и много. Иначе резултат има. Имам смъкнат за една седмица един килограм, мерки по талия и бедра, а имаше дни с шоколади и щолени. Като свърша Руми, ще почна Лазар Ангелов 🙂) Имам 90-дневен режим от неговия сайт—там има един калкулатор, автоматичен с много готин уеб интърфейс.  Според неговия режим трябва да ям 1300 калории, спорде Руми—700, 800, 900, 1000, но пък тя казва, че изготвя режимите с малко луфт, за да можел човек да си позволял нещо за душата 🙂)) Работи си инак по принцип на Руми режима и е приятно разписам.

09.12.18
14:23

Мерси за информацията за сайта на Лазар Ангелов! Изчислява ми, че трябва да приемам между 2200 и 2400 ккал/ден, което и правя, даже съм към долната граница в повечето дни.
А на теб, щом ти понася този режим, давай, ама не прекалявай. 🙂 Хубава неделя!

09.12.18
16:12

Едит- извинявам се отново :*

Пише в режима да съм изяждала половин кило маруля или домати или да чопля тиквено семе, ако съм гладна 🙂)

Това е много добре, аз си хапвам половин кило маруля/други зеленчуци на салата, но това е само предястие. Да, организмът може да се приспособи към такива ниски калории и да вегетира в това състояние дори с години, поне до момента, в който не се “бъгне” тотално хормоналната система - женски хормони, щитовидна жлеза. Гладът просто  не е полезен. Ако си изчислиш калориите по истинските формули като Мифин Сейнт Жур  или Харис-Бенединкт, ще видиш че имаш нужда между 1800-2000 ккал в активните дни. Само BMR да дишаш и метаболизираш е 1000-1200 ккал.
Просто ме е яд, да чета и гледам как се опитваш да се самонаказваш. Ако искаш по-добри и здравословни резултати , изчисти храната от захар, излишна сол и купешки тестени изделия и повиши интензивността на тренировките- 10 те минути на Зузка през ден не са особено натоварване. По-добре използвай собственото си тегло- лицеви, набирания, клекове , напади, пистолети, бърпита и пр- доста повече мускули ще активизираш. Преди бягаше, сега не виждам да пишеш.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 09.12.18 16:32.

09.12.18
16:24

Можеш да ми направиш режим, Кобри, просто не съм уверена, че ще го следвам. Мерси.
Няма да се спускам в обяснения. Всеки си има глава на раменете и сам преценява какво да прави и за каква информация да заплати.
Леко ми писна от постоянните ти препратки на тема “кинти” в дневника ми.  Нека да ограничим темата в диапазона на собствения ти дневник и до там.

Разбирам, че се шегуваш, но явно не разбирам хумора ти, така че, благодаря ти и не искам повече осъждания по темата аз за какво съм си харчела парите, как да съм си организирала кинтите да не отивали зян, как съм имала пари да съм харчела и как на тебе ти било жал.

Лайкнах ти мнението, защото една голяма част от него ценя.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 09.12.18 16:30.

09.12.18
16:32

Разбира се, че си имаш глава на раменете , ти си зряла жена и явно искаш да експериментираш кое ще ти повлияе най-добре. Просто споделям общоизвестни факти за калориите и макросите- нито съм ги измислила аз, нито ги промотирам с някаква цел. Следя те и ти желая успех.
Другото е шега, но щом не ти допада, ще я изтрия.
п.п яд ме е как тези псевдотреньори се гаврят с хората, не за друго.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 09.12.18 16:34.

09.12.18
16:39

Много са ми приятни на Зузка тренировките, а и са достатъчно натоварващи.  Те се състоят от това, което си изброила - бърпита, коремни, набирания. Имам лост за набирания вкъщи и правя почти всеки ден. Просто не го отбелязвам.  Преди година—не можех да направя нито едно. С бягането спрях, защото ми отнема пет пъти повече време от тренировките на Зузка и бях в много по-лоша форма—24% мазнини  и 58 кг. Сега съм 53 кг. и 19% мазнини и това го дължа на тренировките на Зузка. Не ги правя през ден, а почти всеки ден.  Също допълвам с кардио курсове във фитнеса. Обожавам тялото си и постоянно получавам комплименти.  Искам просто да изпробвам режима на Руми и от него да науча нови неща как ми се отразяват, както и мисля, че бих могла да намаля теглото до 48 - 52 кг., което по лично моя преценка е естетичесия ми идеал. Интересувам се от различни източници и освен изброените имам доста други книги по темата “Здрав дух и здраво тяло” и обичам да се обогатявам с информация, дори ако тя не е безплатна и често не съдържа нищо ново.

09.12.18
16:44

казано от Queen Cobra на 09.12.18, 16:32:

п.п яд ме е как тези псевдотреньори се гаврят с хората, не за друго.

Да, никой от изброените треньори не измислил нищо ново—то новото си е почти винаги един микс от стари неща.  Също мисля, че и ти имаш нужния опит и също можеш да правиш планове—тези хора са явно по-добри в маркетинга и начина на представяне на информация. На калкулатора на Лазар Ангелов попаднах само, защото се интересувам от модерен уеб интерфейс, примерно.  А ако тия двамата не са ти приятни, то да видиш колко некомпетентни проми-треньори има в Германия—майко мила.  Пaрадният пример е София Тил. Тя е много зле според мен. Въпреки това, имам и нейна книга—за да видя за какво точно става въпрос и как един човек само с маркетинг може да постигне много.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 09.12.18 16:46.

09.12.18
17:13

казано от Кико Сан на 09.12.18, 12:47:

От там насетне—някакъв вариант?! Освен да търся чист мус от фъстъци или обмислям да си произвеждам сама...  Оффф.

Кико, живееш в Германия, нали? Имала съм подобни драми - всички фъстъчени масла, които съм намерила да се продават, имат палмово масло, освен от специализирани фитнес сайтове, като този например (не че съм огромен фен, доста са комерсиални и продават малко по-скъпо, но някои предложения са им конкурентни).

С мусовете не е така, повечето са 100% фъстъци - Rewe, Alnatura, DM ...

Зависи кое искаш от двете 🙂

И успех с режима!

09.12.18
17:18

Уау, Ellie, страшно много ти благодаря! Това фъстъчено масло изглежда страхотно. Ще се пробва непременно! Много интересен магазин с интересни рецепти също, за който магазин не съм знаела!

10.12.18
08:28

10.12.2018 (Ден 7. на режим 🍎)

Честно казано, забравих кога точно ни е коледната вечеря с колегите. Ще ходим на ресторант. Ама май беше днес. За днес обаче съм заела час акупунктура след работа и ако е днес вечерята, ще трябва да променя плана, както и режима.

Закуска: 30 гр пълнозърнест хляб на препечена филия с фъстъчено масло и сладко от горски плодове без добавена захар, кафе (чисто)
Междинно: 150 гр. кисело мляко 3,5 % + банан
Обяд: 80 гр. телешки стейк (от фермата), накълцано и задушено с лук и чушки
Следобяд: 50 гр. сурови орехи, смути от спанак, краставица, мента и ананас
Вечеря: ябълка, 20 гр. пълнозърнест хляб с домашен мед (добавям тия въглехидрати, защото инак не ме хваща сън, а сънят ми е важен)

Партито не било днес, а утре. Акупунктурата обаче и без това се наложи да я отменя за четвъртък, защото имаше нужда да остана по-дълго на работа. Проверих менюто на ресторанта—има Сийзър и някакви други интересни салати 😄

Калории: 1090
Мазнини  59 гр. / Въглехидрати 109 гр. / Белтъчини 40 гр.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 10.12.18 22:03.

10.12.18
08:48

казано от Кико Сан на 10.12.18, 08:28:

Честно казано, забравих кога точно ни е коледната вечеря с колегите. Ще ходим на ресторант. Ама май беше днес.

Хахах, ясно е колко ти е приоритет това парти с колегите. 🙂 🙂 🙂

10.12.18
08:55

казано от Елена на 10.12.18, 08:48:

казано от Кико Сан на 10.12.18, 08:28:

Честно казано, забравих кога точно ни е коледната вечеря с колегите. Ще ходим на ресторант. Ама май беше днес.

Хахах, ясно е колко ти е приоритет това парти с колегите. 🙂 🙂 🙂

😄 😄 😄
Ами, разваля ми режима, а и печена гъска няма да има, защото маситe във всички традиционни немски заведения са заети вече за коледни вечери.  Ще е някакъв италиянец. Въобще не си падам по италиянска кухня.  Дано има сийзър салад.

10.12.18
22:26

Преди и след режима 😂
Един от ефектите на режима май е, че ми се отразява много зле на косата 😔

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 11.12.18 23:42.

11.12.18
04:52

11.12.2018 (Ден 8. на режим 🍎)

Закуска: банан, 200 гр. кисело мляко 3,5%, кафе (чисто)
Тренировка: Beginner Cardio #18 (Зузка Лайт)
Междинно: портокал
Обяд: 80 гр. телешки стейк (от фермата), накълцано и задушено с лук и чушки
Следобяд: 30 гр. пълнозърнест хляб, 50 гр. бяло саламурено сирене, домати
Вечеря: ресторант—>салата с немазно месо и зеленчуци, 150 гр. пица хлебче, 60 гр. шоколад
Калории: 1486
Мазнини 46 гр. / Въглехидрати 183 гр. / Белтъчини 76 гр.

Значи салатата беше много засищаща и режимна, обаче колегите не мирясаха, докато не съм опитала от пиците (те бяха наистина огромни). Е, не ги опитах, но затова пък пробвах от едно пица хлебче, за което никой не ме е насилвал. После ми подариха още един шоколадов Дядо Коледа, имала съм нужда, понеже не съм яла пица. То пък нали беше вече 22:00 часа и нали бях изтощена, рекох да го опитам, та направо и го изядох. След това колежката каза, че нейния от вчера не го била изяла, да вземела да ми го подари 😂 Тук вече любезно отказах. А бисквитките от кутията подарък иначе не съм ги започвала. Саботират ме отвсякъде.🙅🙆

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 12.12.18 08:00.

11.12.18
13:48

И моите колеги днес са помислили за мен 😊🤗

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 11.12.18 13:56.

11.12.18
15:36

Малко снимки на рокличката ми днес—щом днес било партито, нека поне да си понося някои парцалки, които се заседяват в гардероба 😄

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 11.12.18 23:42.

12.12.18
00:01

12.12.18

Режим, ден 9 🍎

Тренировка: Beginner Strength #18 (Зузка Лайт)
Закуска: кафе (чисто), две варени яйца, 50 гр. бяло саламурено сирене, домати
Обяд: 100 гр. кайма* (еко-ферма), 30 гр. ориз, гъби от био магазина—нещо като челядинки
Следобяд: ябълка, матча с 200 мл. нискомаслено мляко
Вечеря: банан
30 минути Чи Гонг 🐲🍃

Калории: 929
Мазнини  42 гр. / Въглехидрати  83 гр. / Белтъчини 51 гр.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 13.12.18 08:05.

12.12.18
18:00

Включване 😄

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 12.12.18 22:48.

12.12.18
18:16

Хах, и като те знам, след малко ще се изключиш - демек ще изтриеш снимката. 🙂
Защо ги триеш?

12.12.18
18:17

казано от Елена на 12.12.18, 18:16:

Хах, и като те знам, след малко ще се изключиш

😂😂😂

12.12.18
18:54

казано от Кико Сан на 12.12.18, 18:00:

Включване 😄

Начиии... с пуловер е малко, другият път се снимай с шубата направо 🙂 И от по-далеч 🙂
Радвам се за включването, отдавна не беше :*

12.12.18
18:57

казано от Queen Cobra на 12.12.18, 18:54:

казано от Кико Сан на 12.12.18, 18:00:

Включване 😄

Начиии... с пуловер е малко, другият път се снимай с шубата направо 🙂 И от по-далеч 🙂
Радвам се за включването, отдавна не беше :*

Пропусна да отбележиш и шал 😂😘

12.12.18
23:14

Дублаж.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 12.12.18 23:57.

13.12.18
08:02

13.12.2018 (Ден 10. на режим 🍎)

Закуска:   кафе (чисто), 30 гр. пълнозърнест хляб, 50 гр. бяло саламурено сирене, домати
Обяд:   200 мл. нискомаслено мляко с матча
Следобяд: портокал + капучино
18:00 Час акупунктура и масаж
Вечеря: 50 гр. телешка кайма с карфиол, гулия, морков, лук, подправки (задушено)

Калории: 671
Мазнини 28 гр. / Въглехидрати 52 гр. / Белтъчини 36 гр.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 14.12.18 06:56.

13.12.18
11:04

А ето така пътувах днес в метрото до работа. Единственото празно място беше празно, защото там спеше редовният произволен пиян, а после се присъедини и група от детска градина. Децата бяха единствените други “луди” освен мен, които се възползваха от свободното място. 😁

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 18.12.18 21:47.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1