Перфектната тренировка за корем?

10.09.17
13:02

Кажете ми перфектната тренировка за корем. И сега някой ще каже няма значение кво прайш за корем просто трябва да си на нисък % подкожни , ми на нисък процент подкожни съм пресата ми е добре просто искам да я развия повече. За сега правя 3 серии по 20 повторения или 25 повдигане на краката от стенд , 3-4 серии по 25-30 повторения Тренажор за коремна мускулатура май така се казваше и коремни преси от наклон 3 серии по 20-25 повторения.

Интересно ми е защо корем трябва да се трвнира задължително с 15+ повторения? Нали и е мускулна група? Не е ли логиката тежка тренировка с кг и добра техника отколкото да висиш като маймуна и да помпиш?
Аз тренирам ядро, ама съм дебел и нямам преса. Ето ми я тренирояката за корем, обикновенно я правя след клек или тяга
Гръбни преси - 3 х 6-10 с тежко
Коремни преси с диск зад врат - 3 х 5-10
Планк - 3 х 1 мин.

10.09.17
13:22

Най-добрата трениворка за корем е клек, тяга и военна преса 🙂

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1